Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PREDATOR_GR (Βασίλης) Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT
Ένταξη: 26 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2015, 21:08:22 Θέμα δημοσίευσης: Εισροή ύδατος σε 206 CC |
|
|
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Τις τελευταίες μέρες με τις έντονες βροχοπτώσεις, έχω παρατηρήσει ότι μουσκεύουν τα πλαινά εξωτερικά μέρη των καθισμάτων, συν το ότι όταν τραβώ για να εφαρμόσω τις ζώνες οδηγού και συνοδηγού, είναι νοπές, υγρές....
Διέκρινα μια διαρροή ανεπαίσθητη στην ένωση του λαστίχου πόρτας και οροφής...
Προφανώς έχω πρόβλημα στεγανότητας στο αμάξι... Τι μπορώ να κάνω; Αλλαγή όλων τα λαστίχων στεγανοποίησης; Κάποια άλλη κίνηση; Αναμένω τις απαντήσεις σας. Σε περίπτωση που υπάρχει και άλλο topic με το ίδιο θέμα, παρακαλώ τους διαχειριστές όπως με μεταφέρουν εκεί. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αναμένω τις απαντήσεις σας!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 308 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2015, 21:00:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανείς δεν αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα....; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisrc (vasilis rc) Μόλις έγραψα

Peugeot 207rc
Ένταξη: 09 Νοέ 2014 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2015, 02:47:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αδερφε εχει αντιμετωπιση μια φιλη μου το ιδιο θεμε σε 207cc κ ηρέμησε μονο οταν άλλαξε τα λάστιχα στισ πορτεσ..αν κ παλι περνει αλλά οχι πολλά.
.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2015, 12:12:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα σου πω εμπειρικα απο ενα vw eos του αδερφου μου το θεμα με τα νερα γιατι ειχαμε ασχοληθει πολυ, γενικα σε ολα τα καμπριο νερα βαζουν οταν εχουν ξεραθει τα λαστιχα και οταν εχουν βουλωσει απο λασπες βρωμες κλπ τα σημεια διαφυγης του νερου, ανοιξε την οροφη καθαρισε καλα τα λαστιχακια και γενικα οπου εχεις προσβαση, κανε λιπανση με το αναλογο υλικο που λεει ο κατασκευαστης και δες πως θα αντιδρασει το αμαξι. Εαν δεν γινει δουλεια πας σε αντιπροσωπεια και ζητας βοηθεια, γενικα σαν συμβουλη σας λεω να μην παρατατε τα καμπριο ενα τετοιο αμαξι θελει 2-3 φορες το χρονο λιπανση και καθαρισμα. Του αδερφου μου που γινεται αυτο δεν εχει δακρυσει καν εστω μια σταγονα μεσα, αλλα ιδια αυτοκινητα παρατημενα γινανε λιμνες.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 308 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2015, 12:59:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Θα ξεκινησω άμεσα τον έλεγχο! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 308 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούλ 2015, 21:11:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επανέρχομαι στο θέμα, ενημερώνοντας τους συμφορουμίτες ότι ψάχνω τον κωδικό για το ελαστικό που καλύπτει το παρμπρίζ εως το μέσο των θυρών του 206 cc. Χρίζει αλλαγής άμεσα... ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 308 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Αύγ 2015, 18:50:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανείς; Κάτι;

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giwrgosath (Giwrgos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 39
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 23:06:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε το ειχα αλλαξει εγώ αυό το λάστιχο πριν κάμποσα χρόνια. Δυστυχώς δεν έχω ρκατήσει κωδικό κλπ. Φαντάζομαι αν πας σε ένα εξουσιοδοτημένο και τους πεις να σου πουν τον κωδικο θα στο δωσουν...
(Στα κεντρικα ίσως;;; Παλιοτερα τους δινανε...)
Εγω το ειχα αλλαξει στην αντιπροσωπεια, το κοστος μαζι με εργατικα ειχε παει 400 και κατι ψιλα θυμαμαι...
Οτι θες ρωτα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 14:39:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα λαστιχα εχουν απαγορευτικο κοστος
Εγω θα επαιρνα σβαρνα τις μαντρες και τα τρακαρισμενα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 308 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2015, 12:12:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δυστυχως την ιδια τιμη μου ειπαν και εμενα..... δυστυχως το μονο που βλεπω να κανω ειναι να ψαχνω τα τρακαρισμενα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2015, 16:09:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσοχή το μεταχειρισμένο έλεγξε το καλά μην είναι ταλαιπωρημένο και ετοιμάζεται για σκασίματα...
γνώμη μου πάντως αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος να μην το αλλάξεις γιατί δεν αξίζει γενικά λόγω κόστους. Εγώ ξεγελάστηκα και το άλλαξα βέβαια τότε ήταν και άλλες εποχές (κάπου το 2009 πρέπει να ήταν όταν το άλλαξα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 308 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2015, 18:33:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αλήθεια δυστυχώς φίλε μου είναι ότι χρίζει ανάγκης... Κάθε φορά που το πλένω το κάθισμα κυρίως του οδηγού από την αριστερή του μεριά είναι μούσκεμα... Δεν το συζητώ τί γίνεται όταν έχει καμια δυνατή μπόρα...
Δυστυχώς πρέπει να αλλαχτεί... Αλλά 400€ δεν δίνω ρε παιδιά... Ληστεία σκέτη...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2015, 00:22:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PREDATOR_GR έγραψε: | Η αλήθεια δυστυχώς φίλε μου είναι ότι χρίζει ανάγκης... Κάθε φορά που το πλένω το κάθισμα κυρίως του οδηγού από την αριστερή του μεριά είναι μούσκεμα... Δεν το συζητώ τί γίνεται όταν έχει καμια δυνατή μπόρα...
Δυστυχώς πρέπει να αλλαχτεί... Αλλά 400€ δεν δίνω ρε παιδιά... Ληστεία σκέτη... |
Eγώ είχα δοκιμάσει να το πλύνω πριν το αλλάξω και είδα ότι με πίεση σε ένα σημείο που το λάστιχο είχε φαγωθεί έβαζε νερά απ τη μεριά του οδηγού.. Μη φανταστείς καμιά λίμνη, 10 σταγόνες νερό φαντάσου. Τελικά το άλλαξα αλλά μάλλον ήταν λάθος η επιλογή μου γιατί με τον καιρό διαπίστωσα ότι με πίεση στα σημεία εφαρμογής στα τζάμια με την τσιμούχα τα περισσότερα αμάξια κουπέ θα βάλουνε λίγες σταγόνες κ όπως έγραψε και κάποιος άλλος θελουν μια συντηρησούλα έστω 1 φορά το χρόνο και προφύλαξη από ζέστη/πάγο...Από τον ουρανό πάνω δόξα το θεό δεν μου έχει μπει ποτέ ούτε σταγόνα, μόνο από την πλευρά του οδηγού ή συνοδηγού...
Ακόμα και σήμερα το δικό μου βάζει λίγες σταγόνες εκει στην ένωση του μπροστινού με το πίσω παράθυρο (με πίεστικό ξαναλέω σε συγκεκριμμένα σημεία) αλλά δεν είναι απ το λάστιχο!! Θέλει ρεγουλάρισμα η οροφη κάτι βίδες αλλά προς το παρών δεν το πειράζω... Γι αυτό σιγουρέψου και εσύ ότι είναι από το λάστιχο, μηπως θελει καμια ρυθμιση η οροφη σου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|