PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εισροή ύδατος σε 206 CC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

Ένταξη: 26 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2015, 21:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Εισροή ύδατος σε 206 CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Τις τελευταίες μέρες με τις έντονες βροχοπτώσεις, έχω παρατηρήσει ότι μουσκεύουν τα πλαινά εξωτερικά μέρη των καθισμάτων, συν το ότι όταν τραβώ για να εφαρμόσω τις ζώνες οδηγού και συνοδηγού, είναι νοπές, υγρές.... Confused
Διέκρινα μια διαρροή ανεπαίσθητη στην ένωση του λαστίχου πόρτας και οροφής...
Προφανώς έχω πρόβλημα στεγανότητας στο αμάξι... Τι μπορώ να κάνω; Αλλαγή όλων τα λαστίχων στεγανοποίησης; Κάποια άλλη κίνηση; Αναμένω τις απαντήσεις σας. Σε περίπτωση που υπάρχει και άλλο topic με το ίδιο θέμα, παρακαλώ τους διαχειριστές όπως με μεταφέρουν εκεί. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αναμένω τις απαντήσεις σας!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2015, 21:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς δεν αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα....; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
vasilisrc (vasilis rc)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207rc

Ένταξη: 09 Νοέ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2015, 02:47:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αδερφε εχει αντιμετωπιση μια φιλη μου το ιδιο θεμε σε 207cc κ ηρέμησε μονο οταν άλλαξε τα λάστιχα στισ πορτεσ..αν κ παλι περνει αλλά οχι πολλά.

....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2015, 12:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου πω εμπειρικα απο ενα vw eos του αδερφου μου το θεμα με τα νερα γιατι ειχαμε ασχοληθει πολυ, γενικα σε ολα τα καμπριο νερα βαζουν οταν εχουν ξεραθει τα λαστιχα και οταν εχουν βουλωσει απο λασπες βρωμες κλπ τα σημεια διαφυγης του νερου, ανοιξε την οροφη καθαρισε καλα τα λαστιχακια και γενικα οπου εχεις προσβαση, κανε λιπανση με το αναλογο υλικο που λεει ο κατασκευαστης και δες πως θα αντιδρασει το αμαξι. Εαν δεν γινει δουλεια πας σε αντιπροσωπεια και ζητας βοηθεια, γενικα σαν συμβουλη σας λεω να μην παρατατε τα καμπριο ενα τετοιο αμαξι θελει 2-3 φορες το χρονο λιπανση και καθαρισμα. Του αδερφου μου που γινεται αυτο δεν εχει δακρυσει καν εστω μια σταγονα μεσα, αλλα ιδια αυτοκινητα παρατημενα γινανε λιμνες.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2015, 12:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Θα ξεκινησω άμεσα τον έλεγχο! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούλ 2015, 21:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι στο θέμα, ενημερώνοντας τους συμφορουμίτες ότι ψάχνω τον κωδικό για το ελαστικό που καλύπτει το παρμπρίζ εως το μέσο των θυρών του 206 cc. Χρίζει αλλαγής άμεσα... Sad ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Αύγ 2015, 18:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς; Κάτι;
Sad

Επιστροφή στην κορυφή
giwrgosath (Giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 23:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε το ειχα αλλαξει εγώ αυό το λάστιχο πριν κάμποσα χρόνια. Δυστυχώς δεν έχω ρκατήσει κωδικό κλπ. Φαντάζομαι αν πας σε ένα εξουσιοδοτημένο και τους πεις να σου πουν τον κωδικο θα στο δωσουν...

(Στα κεντρικα ίσως;;; Παλιοτερα τους δινανε...)

Εγω το ειχα αλλαξει στην αντιπροσωπεια, το κοστος μαζι με εργατικα ειχε παει 400 και κατι ψιλα θυμαμαι...

Οτι θες ρωτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 14:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα λαστιχα εχουν απαγορευτικο κοστος

Εγω θα επαιρνα σβαρνα τις μαντρες και τα τρακαρισμενα
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2015, 12:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως την ιδια τιμη μου ειπαν και εμενα..... Confused δυστυχως το μονο που βλεπω να κανω ειναι να ψαχνω τα τρακαρισμενα...

Επιστροφή στην κορυφή
giwrgosath (Giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2015, 16:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσοχή το μεταχειρισμένο έλεγξε το καλά μην είναι ταλαιπωρημένο και ετοιμάζεται για σκασίματα...

γνώμη μου πάντως αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος να μην το αλλάξεις γιατί δεν αξίζει γενικά λόγω κόστους. Εγώ ξεγελάστηκα και το άλλαξα βέβαια τότε ήταν και άλλες εποχές (κάπου το 2009 πρέπει να ήταν όταν το άλλαξα)
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2015, 18:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια δυστυχώς φίλε μου είναι ότι χρίζει ανάγκης... Κάθε φορά που το πλένω το κάθισμα κυρίως του οδηγού από την αριστερή του μεριά είναι μούσκεμα... Δεν το συζητώ τί γίνεται όταν έχει καμια δυνατή μπόρα...

Δυστυχώς πρέπει να αλλαχτεί... Αλλά 400€ δεν δίνω ρε παιδιά... Ληστεία σκέτη...

Επιστροφή στην κορυφή
giwrgosath (Giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2015, 00:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PREDATOR_GR έγραψε:
Η αλήθεια δυστυχώς φίλε μου είναι ότι χρίζει ανάγκης... Κάθε φορά που το πλένω το κάθισμα κυρίως του οδηγού από την αριστερή του μεριά είναι μούσκεμα... Δεν το συζητώ τί γίνεται όταν έχει καμια δυνατή μπόρα...

Δυστυχώς πρέπει να αλλαχτεί... Αλλά 400€ δεν δίνω ρε παιδιά... Ληστεία σκέτη...

Eγώ είχα δοκιμάσει να το πλύνω πριν το αλλάξω και είδα ότι με πίεση σε ένα σημείο που το λάστιχο είχε φαγωθεί έβαζε νερά απ τη μεριά του οδηγού.. Μη φανταστείς καμιά λίμνη, 10 σταγόνες νερό φαντάσου. Τελικά το άλλαξα αλλά μάλλον ήταν λάθος η επιλογή μου γιατί με τον καιρό διαπίστωσα ότι με πίεση στα σημεία εφαρμογής στα τζάμια με την τσιμούχα τα περισσότερα αμάξια κουπέ θα βάλουνε λίγες σταγόνες κ όπως έγραψε και κάποιος άλλος θελουν μια συντηρησούλα έστω 1 φορά το χρόνο και προφύλαξη από ζέστη/πάγο...Από τον ουρανό πάνω δόξα το θεό δεν μου έχει μπει ποτέ ούτε σταγόνα, μόνο από την πλευρά του οδηγού ή συνοδηγού...

Ακόμα και σήμερα το δικό μου βάζει λίγες σταγόνες εκει στην ένωση του μπροστινού με το πίσω παράθυρο (με πίεστικό ξαναλέω σε συγκεκριμμένα σημεία) αλλά δεν είναι απ το λάστιχο!! Θέλει ρεγουλάρισμα η οροφη κάτι βίδες αλλά προς το παρών δεν το πειράζω... Γι αυτό σιγουρέψου και εσύ ότι είναι από το λάστιχο, μηπως θελει καμια ρυθμιση η οροφη σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης