PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Θόρυβος κατά την απότομη κίνηση με όπισθεν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2014, 09:28:54    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Θόρυβος κατά την απότομη κίνηση με όπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είχα διαπιστώσει κάπου στις αρχές καλοκαιριού.
Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να έβρισκαν τα ελαστικά σε κάποιο πλαστικό π.χ. λασπωτήρες.

Με το τιμόνι γυρισμένο εντελώς αριστερά ή δεξιά και σβέλτη όπισθεν κάποιες φορές ακούω (στιγμιαίο και όχι συνεχόμενο) θόρυβο σαν να βρίσκουν κάπου τα ελαστικά π.χ. σε κάποιο πλαστικό, το οποίο τελικά δεν συμβαίνει.

Στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα.
Αλλά ο θόρυβος είναι κάπως "τρομακτικός" και μάλλον δεν έχει σχέση με τα ελαστικά.

Το έχει κανείς άλλος; Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2014, 15:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Embarassed Μόνο το δικό μου έχει το θόρυβο αυτό;
Επιστροφή στην κορυφή
207_maniac (Agnostos X)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)

Ένταξη: 12 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 02:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ακουω κ εγω, εδω και λιγους μηνες, χωρις να δωσω βαρυτητα γιατι νομιζα οτι προερχοταν απο τα λαστιχα. Οταν το ξεπαρκαρω απο το παρκινγκ με οπισθεν και εχω το τιμονι τερμα δεξια κανει ενα "ντουκ -ντουκ" δυνατο, απο την δεξια πλευρα, κατω στον τροχο. Και χτες μου το εκανε κ με πρωτη και παλι με τερμα δεξια το τιμονι. με τερμα αριστερα δε το εχω ελεγξει ακομα.

Υποψιαζεται κανεις τι μπορει να ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas_DS3 (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen DS3 THP(1.6-16v)

Ένταξη: 21 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 08:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207_maniac έγραψε:
Το ακουω κ εγω, εδω και λιγους μηνες, χωρις να δωσω βαρυτητα γιατι νομιζα οτι προερχοταν απο τα λαστιχα. Οταν το ξεπαρκαρω απο το παρκινγκ με οπισθεν και εχω το τιμονι τερμα δεξια κανει ενα "ντουκ -ντουκ" δυνατο, απο την δεξια πλευρα, κατω στον τροχο. Και χτες μου το εκανε κ με πρωτη και παλι με τερμα δεξια το τιμονι. με τερμα αριστερα δε το εχω ελεγξει ακομα.

Υποψιαζεται κανεις τι μπορει να ειναι?

Οταν μου το ειχε κανει εμενα αυτο καποια φουσκα στους μπιλιοφορους ειχε σκιστει και εχανε και λιγο γρασακι με αποτελεσμα ν' ακουγεται ενα "ντουκ-ντουκ". Για ελεγξε να δεις αν ειναι φουσκα ή ο ιδιος ο μπιλιοφορος τα ψιλοεφτυσε.
Γενικα το τσιτωνεις ;;
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 10:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207_maniac έγραψε:
...κανει ενα "ντουκ -ντουκ" δυνατο, απο την δεξια πλευρα, κατω στον τροχο.

Καλή Χρονιά σε όλους.

Εμένα πάντως δεν κάνει χτυπήματα. Ακούγεται στιγμιαία σαν να ακουμπάει (σέρνεται) κάτι πάνω σε κάτι άλλο και ακούγεται ο θόρυβος επαφής.

Θα το πάω συνεργείο γιατί προέκυψαν και κάτι άλλες ιστορίες και αν έχουν διάθεση θα του ρίξουν μια ματιά. Αν και χλωμό το κόβω.
Επιστροφή στην κορυφή
207_maniac (Agnostos X)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)

Ένταξη: 12 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 14:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas_DS3 έγραψε:
Γενικα το τσιτωνεις ;;

Δεν το τσιτωνω καθολου και μαλιστα εχω κ ελαχιστα χιλιομετρα. θα το παω την επομενη εβδομαδα να το κοιταξουν.
Αν ειναι αυτη η φουσκα χαλασμενη η ο μπιλιοφορος, ξερεις περιπου για τι κοστος μιλαμε?

Εχω να κανω service μου προεκυψε και μπαταρια με τα κρυα κ με βλεπω να "ξηλωνομαι" κανονικα. Shoot
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas_DS3 (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen DS3 THP(1.6-16v)

Ένταξη: 21 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2015, 10:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207_maniac έγραψε:
Andreas_DS3 έγραψε:
Γενικα το τσιτωνεις ;;

Δεν το τσιτωνω καθολου και μαλιστα εχω κ ελαχιστα χιλιομετρα. θα το παω την επομενη εβδομαδα να το κοιταξουν.
Αν ειναι αυτη η φουσκα χαλασμενη η ο μπιλιοφορος, ξερεις περιπου για τι κοστος μιλαμε?

Εχω να κανω service μου προεκυψε και μπαταρια με τα κρυα κ με βλεπω να "ξηλωνομαι" κανονικα. Shoot

μμ μαλλον τοτε η φουσκα θα εσκισε. Εμενα στην αλφακαρ μου ειχαν παρει 100(με εργατικα) για αλλαγη μπιλιοφορου φουσκας. [/url]http://bestparts.gr/CITROEN-DS3-11-09-1.6-THP-155-5FR-(EP6DT)-(156hp)-04-10-/%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%9C%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85/m21_a8255_t32035_b1_r630_v2[url][/url]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης