Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2014, 09:28:54 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Θόρυβος κατά την απότομη κίνηση με όπισθεν |
|
|
Το είχα διαπιστώσει κάπου στις αρχές καλοκαιριού.
Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να έβρισκαν τα ελαστικά σε κάποιο πλαστικό π.χ. λασπωτήρες.
Με το τιμόνι γυρισμένο εντελώς αριστερά ή δεξιά και σβέλτη όπισθεν κάποιες φορές ακούω (στιγμιαίο και όχι συνεχόμενο) θόρυβο σαν να βρίσκουν κάπου τα ελαστικά π.χ. σε κάποιο πλαστικό, το οποίο τελικά δεν συμβαίνει.
Στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα.
Αλλά ο θόρυβος είναι κάπως "τρομακτικός" και μάλλον δεν έχει σχέση με τα ελαστικά.
Το έχει κανείς άλλος;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2014, 15:05:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μόνο το δικό μου έχει το θόρυβο αυτό; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207_maniac (Agnostos X) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 29
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 02:55:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ακουω κ εγω, εδω και λιγους μηνες, χωρις να δωσω βαρυτητα γιατι νομιζα οτι προερχοταν απο τα λαστιχα. Οταν το ξεπαρκαρω απο το παρκινγκ με οπισθεν και εχω το τιμονι τερμα δεξια κανει ενα "ντουκ -ντουκ" δυνατο, απο την δεξια πλευρα, κατω στον τροχο. Και χτες μου το εκανε κ με πρωτη και παλι με τερμα δεξια το τιμονι. με τερμα αριστερα δε το εχω ελεγξει ακομα.
Υποψιαζεται κανεις τι μπορει να ειναι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreas_DS3 (Andreas) Μόλις έγραψα

Citroen DS3 THP(1.6-16v)
Ένταξη: 21 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 21
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 08:07:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
207_maniac έγραψε: | Το ακουω κ εγω, εδω και λιγους μηνες, χωρις να δωσω βαρυτητα γιατι νομιζα οτι προερχοταν απο τα λαστιχα. Οταν το ξεπαρκαρω απο το παρκινγκ με οπισθεν και εχω το τιμονι τερμα δεξια κανει ενα "ντουκ -ντουκ" δυνατο, απο την δεξια πλευρα, κατω στον τροχο. Και χτες μου το εκανε κ με πρωτη και παλι με τερμα δεξια το τιμονι. με τερμα αριστερα δε το εχω ελεγξει ακομα.
Υποψιαζεται κανεις τι μπορει να ειναι? |
Οταν μου το ειχε κανει εμενα αυτο καποια φουσκα στους μπιλιοφορους ειχε σκιστει και εχανε και λιγο γρασακι με αποτελεσμα ν' ακουγεται ενα "ντουκ-ντουκ". Για ελεγξε να δεις αν ειναι φουσκα ή ο ιδιος ο μπιλιοφορος τα ψιλοεφτυσε.
Γενικα το τσιτωνεις ;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 10:17:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
207_maniac έγραψε: | ...κανει ενα "ντουκ -ντουκ" δυνατο, απο την δεξια πλευρα, κατω στον τροχο. |
Καλή Χρονιά σε όλους.
Εμένα πάντως δεν κάνει χτυπήματα. Ακούγεται στιγμιαία σαν να ακουμπάει (σέρνεται) κάτι πάνω σε κάτι άλλο και ακούγεται ο θόρυβος επαφής.
Θα το πάω συνεργείο γιατί προέκυψαν και κάτι άλλες ιστορίες και αν έχουν διάθεση θα του ρίξουν μια ματιά. Αν και χλωμό το κόβω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207_maniac (Agnostos X) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 29
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 14:43:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Andreas_DS3 έγραψε: | Γενικα το τσιτωνεις ;; |
Δεν το τσιτωνω καθολου και μαλιστα εχω κ ελαχιστα χιλιομετρα. θα το παω την επομενη εβδομαδα να το κοιταξουν.
Αν ειναι αυτη η φουσκα χαλασμενη η ο μπιλιοφορος, ξερεις περιπου για τι κοστος μιλαμε?
Εχω να κανω service μου προεκυψε και μπαταρια με τα κρυα κ με βλεπω να "ξηλωνομαι" κανονικα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreas_DS3 (Andreas) Μόλις έγραψα

Citroen DS3 THP(1.6-16v)
Ένταξη: 21 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 21
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2015, 10:06:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
207_maniac έγραψε: | Andreas_DS3 έγραψε: | Γενικα το τσιτωνεις ;; |
Δεν το τσιτωνω καθολου και μαλιστα εχω κ ελαχιστα χιλιομετρα. θα το παω την επομενη εβδομαδα να το κοιταξουν.
Αν ειναι αυτη η φουσκα χαλασμενη η ο μπιλιοφορος, ξερεις περιπου για τι κοστος μιλαμε?
Εχω να κανω service μου προεκυψε και μπαταρια με τα κρυα κ με βλεπω να "ξηλωνομαι" κανονικα.  |
μμ μαλλον τοτε η φουσκα θα εσκισε. Εμενα στην αλφακαρ μου ειχαν παρει 100(με εργατικα) για αλλαγη μπιλιοφορου φουσκας. [/url]http://bestparts.gr/CITROEN-DS3-11-09-1.6-THP-155-5FR-(EP6DT)-(156hp)-04-10-/%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%9C%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85/m21_a8255_t32035_b1_r630_v2[url][/url] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|