PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ESP/ASR System Faulty
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2014, 10:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Δουλευουν ολα κανονικα,ακομα κτο abs,εκτος απτο esp...

σε ευχαριστω αδερφε βαγγελη..... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2014, 10:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
ΠΟΛΛΕΣ καλησπερες σε ολους και το λεει ετσι γιατι ειμαι απων πολλους μηνες απο το αγαπημενο μου φορουμ...
μιας και το GT μου καθετε ολους τους καλοκαιρινους μηνες,ειπα να του φτιαξω κανα δυο πραγματακια που τα εχω αφησει πισω.....
λοιπον ερωτηση προς τους γνωστες,ειμαι χωρις μοναδα πολυ καιρο,ο αυτοματος πιλοτος δουλευει ρε παιδια οταν εχει χαλασει η μοναδα?δεν μου κουμπωνει ο αυτοματος πιλοτος καθολου,και δεν μπορω να θυμηθω εαν τον ειχα και μετα που χαλασε η μοναδα......παρακαλω πολυ τα φωτα σας!!!!

Χριστόφορε, καλημέρα! Very happy

Κοίταξε το πλεξουδάκι του φρένου για το cruise control. Εμένα 2 φορές που σταμάτησε να λειτουργεί πήγα αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν το πλεξουδάκι και έφτιαξε. Τη 2η φορά μου έβαλαν το τελευταίο ανταλλακτικό οπότε δε μου ξανάκανε τίποτα από τότε Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2014, 19:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:

Χριστόφορε, καλημέρα! Very happy

Κοίταξε το πλεξουδάκι του φρένου για το cruise control. Εμένα 2 φορές που σταμάτησε να λειτουργεί πήγα αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν το πλεξουδάκι και έφτιαξε. Τη 2η φορά μου έβαλαν το τελευταίο ανταλλακτικό οπότε δε μου ξανάκανε τίποτα από τότε Wink

φιλε μου καλε δημοσθενη,,,χαθηκαμε,κανε μου μια χαρη διοτι δεν μπορω να βρω τον καινουργιο κωδικο ανταλλακτικου για το οποιο πολυ καλα και μου ανεφερες,στειλε μου τον εαν δεν σου κανει κοπο....
παντως εβαλα καινουργιο βαλβιδακι και δεν δουλευει το cruise,οποτε παμε για πλεξουδακι!!!

Επιστροφή στην κορυφή
peugeot207cc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Ιούλ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2014, 12:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και μήνες έχω μόνιμα και εγώ το σφάλμα ESP System Faulty αναμμένο. Το ABS δείχνει να λειτουργεί αλλά τώρα τελευταία άρχισε να τα παίζει και το cruise control (δεν ξέρω αν σχετίζονται).

Ερωτήσεις:
1. Έχει αλλάξει κανείς σας μονάδα ESP; Κόστος γύρω στα 1300 ευρώ;
2. Έχει δοκιμάσει κανείς σας να το στείλει έξω για επισκευή; Αποτελέσματα;
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2014, 16:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και απο μενα.
Μολις γυρνουσα απο δουλεια...μου αναβει λαμπακι βενζινης και στα καπακια μου εμφανιζει και αυτο το γνωστο error, για πρωτη φορα. Ειχαν αλλαξει τακακια πριν 3 εβδομαδες.....Θα το παω αυριο σε εξουσιοδοτημενο κοντα στην δουλεια μου να δω τι εγινε παλι....ελπιζω να μην τα επαιξε η μοναδα.

***UPDATED:
Πηγα και εβαλα 15 ευρω βενζινη(ακολουθησα το παραδειγμα παιδιων με ιδιο θεμα-συνδιασμος λαμπακι βενζινης) και δεν το εβγαλε παλι. Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει. Θα το παω ετσι και αλλιως αυριο στο συνεργειο και θα ενημερωσω.

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2014, 12:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα ξανα,

Να ενημερωσω για την εξελιξη. Δεν βρεθηκε καποιο σφαλμα στο μηχανημα που το ελενξαν. Μου ειπαν οτι καποιο conflict πρεπει να εγινε με την χαμηλη ενδειξη βενζινης . Αν ξανασυμβει να τους το παω με το μνμ-χωρις να βαλω βενζινη- για να δουν απο τι μπορει να προκαλειτε αυτο το ψευδοσφαλμα.
Αυτα παιδια.....

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
pitouras (John)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rally

Ένταξη: 14 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2014, 18:13:39    Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά....Εχω ενα 207 rallye αγορασμένο 1/2008 που πολυ πιθανο είναι παρτίδα 11/2007 και εχει φυσικα το esp system faulty εδω και κανα χρόνο....εχω μετρίσει μπαταρία , έχω δεί ασφάλειες τίποτα....Πήγα σε μια σκοτωμένη peug και μου ειπαν αλλαγη εγκεφάλου esp 1800 ευρω !!!!

Είπα ευχαριστώ και εφυγα...Η ερώτηση μου είναι..Πλέον ποιος εκπροσωπεί τη peugeot πλέον στη μπανανία μας ??? Δηλ που μπορεί να πάει κανείς να διεκδικήσει αλλαγή με εγγύηση μιας και απο ότι κατάλαβα είναι ελαττωματικό εξάρτημα.

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση ή θα ασχοληθεί να δεί τι φταίει ?

Θέλω να πουλήσω το αμάξι και ενώ είναι πένα , μαμά κτλ δε μπορώ λόγω του esp.....
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 14:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pitouras έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά....Εχω ενα 207 rallye αγορασμένο 1/2008 που πολυ πιθανο είναι παρτίδα 11/2007 και εχει φυσικα το esp system faulty εδω και κανα χρόνο....εχω μετρίσει μπαταρία , έχω δεί ασφάλειες τίποτα....Πήγα σε μια σκοτωμένη peug και μου ειπαν αλλαγη εγκεφάλου esp 1800 ευρω !!!!

Είπα ευχαριστώ και εφυγα...Η ερώτηση μου είναι..Πλέον ποιος εκπροσωπεί τη peugeot πλέον στη μπανανία μας ??? Δηλ που μπορεί να πάει κανείς να διεκδικήσει αλλαγή με εγγύηση μιας και απο ότι κατάλαβα είναι ελαττωματικό εξάρτημα.

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση ή θα ασχοληθεί να δεί τι φταίει ?

Θέλω να πουλήσω το αμάξι και ενώ είναι πένα , μαμά κτλ δε μπορώ λόγω του esp.....

Ειτε του 07 η του 08 το ιδιο ειναι. Απο 09 και μετα υποτιθεται φερανε "καλυτερα" κομματια. Πρεπει να παλεψεις λιγο μαζι τους και αρκει να μην εχεις περασει τα 105,000χλμ απο τι εχω διαβασει καπου εδω σε καλυπτει αλλα πληρωνεις μονο τα εργατικα.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot207cc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 14:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pitouras έγραψε:

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση

Ας πούμε ότι βρίσκεις ένα συνεργείο που σου κάνει έκπτωση (αν και το θεωρώ απίθανο). Θα πληρώσεις 1000+ ευρώ για ένα εξάρτημα το οποίο πολύ πιθανό πάλι να χαλάσει μετά από λίγα χρόνια;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:

Ειτε του 07 η του 08 το ιδιο ειναι. Απο 09 και μετα υποτιθεται φερανε "καλυτερα" κομματια. Πρεπει να παλεψεις λιγο μαζι τους και αρκει να μην εχεις περασει τα 105,000χλμ απο τι εχω διαβασει καπου εδω σε καλυπτει αλλα πληρωνεις μονο τα εργατικα.

Οχι ρε συ αρκετοι με του 08 δεν ειχαμε ποτε προβλημα, του 07 ηταν κυρίως τα σκαρτα, αντε και αρχες 08...

peugeot207cc έγραψε:
pitouras έγραψε:

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση

Ας πούμε ότι βρίσκεις ένα συνεργείο που σου κάνει έκπτωση (αν και το θεωρώ απίθανο). Θα πληρώσεις 1000+ ευρώ για ένα εξάρτημα το οποίο πολύ πιθανό πάλι να χαλάσει μετά από λίγα χρόνια;
Θα πληρωσεις και πολλα παραπανω για ενα συστημα που μπορει να σου σωσει τη ζωη...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Samer έγραψε:

Οχι ρε συ αρκετοι με του 08 δεν ειχαμε ποτε προβλημα, του 07 ηταν κυρίως τα σκαρτα, αντε και αρχες 08...

Γενικα με προβληματα λεω οχι μονο με το ΕΣΠ. Και του 08 μια χαρα προβληματα ειχαν τα 207.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο αναψε και στον πατερα μου (c3 d)
το αμαξι ειναι μηνων και εχει 3000 χλμ
πηγε στην αντιπροσωπεια και του αλλαξαν μια βαλβιδα των 15 ευρω εντος εγγυησης
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναφέρομαι στη μονάδα ESP, για αυτο δε συζητάμε?
Αν λες γενικά για προβλήματα, ναι και του 08 είχαν προβλήματα, του 07 πολλά, του 09 λιγότερα, κ.ο.κ.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Αναφέρομαι στη μονάδα ESP, για αυτο δε συζητάμε?
Αν λες γενικά για προβλήματα, ναι και του 08 είχαν προβλήματα, του 07 πολλά, του 09 λιγότερα, κ.ο.κ.

Ναι γενικα, μαζι με τα ΕΣΠ ομως.

Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2014, 21:47:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες μου εκανε και εμενα δωρο το Rallaki μου "ESP/ASR System Faulty"!!! Είναι σαν να οδηγάω άλλο αμάξι.. Τέλικα το esp κάτω από της 2500rpm κόβει αρκετά από την απόκριση και την δύναμη!
Ξέρει κανένας αν δεν διορθώσω το πρόβλημα αν μου διμιουργηθεί κανενα άλλο?
Α! 1ος του 2008 είναι το αμάξι..

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot207cc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 08:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:

Ξέρει κανένας αν δεν διορθώσω το πρόβλημα αν μου διμιουργηθεί κανενα άλλο?

Το έχω έτσι σχεδόν 1 χρόνο και δεν έχω άλλο πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 20:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσοι εχετε βαλει διακοπτη για το ESP (ξερω ειναι ψιλο-παρανομο το να σκαλιζουμε συστημα ασφαλειας) τα παιξε μετα ή λειτουργει κανονικα? Λεω να βαλω ενα διακοπτη να του κλεινω το ρευμα οποτε χρειαστει Very happy Very happy αλλα φοβαμαι μηπως τα παιξει μετα η μοναδα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 20:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριε θεμα τύχης είναι...
Εδώ διακόπτη από το 2009....και μέχρι σήμερα ολα οκ

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 21:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Μαριε θεμα τύχης είναι...
Εδώ διακόπτη από το 2009....και μέχρι σήμερα ολα οκ

Κι ελεγα ποιος δασκαλος θα μου 2-3 πραγματα για το πως να το κανω..... σ ευχαριστω πολυ Κωστα και για αυτη τη βοηθεια. Thumb Left

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2015, 23:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ecutesting.com/vw_golf_touran_abs_pump_module.html

Gnwsto problima loipon.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 21 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης