Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2014, 10:55:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagos έγραψε: | Δουλευουν ολα κανονικα,ακομα κτο abs,εκτος απτο esp... |
σε ευχαριστω αδερφε βαγγελη..... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2014, 10:06:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ΠΟΛΛΕΣ καλησπερες σε ολους και το λεει ετσι γιατι ειμαι απων πολλους μηνες απο το αγαπημενο μου φορουμ...
μιας και το GT μου καθετε ολους τους καλοκαιρινους μηνες,ειπα να του φτιαξω κανα δυο πραγματακια που τα εχω αφησει πισω.....
λοιπον ερωτηση προς τους γνωστες,ειμαι χωρις μοναδα πολυ καιρο,ο αυτοματος πιλοτος δουλευει ρε παιδια οταν εχει χαλασει η μοναδα?δεν μου κουμπωνει ο αυτοματος πιλοτος καθολου,και δεν μπορω να θυμηθω εαν τον ειχα και μετα που χαλασε η μοναδα......παρακαλω πολυ τα φωτα σας!!!! |
Χριστόφορε, καλημέρα!
Κοίταξε το πλεξουδάκι του φρένου για το cruise control. Εμένα 2 φορές που σταμάτησε να λειτουργεί πήγα αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν το πλεξουδάκι και έφτιαξε. Τη 2η φορά μου έβαλαν το τελευταίο ανταλλακτικό οπότε δε μου ξανάκανε τίποτα από τότε 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2014, 19:29:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: |
Χριστόφορε, καλημέρα!
Κοίταξε το πλεξουδάκι του φρένου για το cruise control. Εμένα 2 φορές που σταμάτησε να λειτουργεί πήγα αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν το πλεξουδάκι και έφτιαξε. Τη 2η φορά μου έβαλαν το τελευταίο ανταλλακτικό οπότε δε μου ξανάκανε τίποτα από τότε  |
φιλε μου καλε δημοσθενη,,,χαθηκαμε,κανε μου μια χαρη διοτι δεν μπορω να βρω τον καινουργιο κωδικο ανταλλακτικου για το οποιο πολυ καλα και μου ανεφερες,στειλε μου τον εαν δεν σου κανει κοπο....
παντως εβαλα καινουργιο βαλβιδακι και δεν δουλευει το cruise,οποτε παμε για πλεξουδακι!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peugeot207cc Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Ιούλ 2014 Δημοσιεύσεις: 29
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2014, 12:37:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εδώ και μήνες έχω μόνιμα και εγώ το σφάλμα ESP System Faulty αναμμένο. Το ABS δείχνει να λειτουργεί αλλά τώρα τελευταία άρχισε να τα παίζει και το cruise control (δεν ξέρω αν σχετίζονται).
Ερωτήσεις:
1. Έχει αλλάξει κανείς σας μονάδα ESP; Κόστος γύρω στα 1300 ευρώ;
2. Έχει δοκιμάσει κανείς σας να το στείλει έξω για επισκευή; Αποτελέσματα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2014, 16:25:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα και απο μενα.
Μολις γυρνουσα απο δουλεια...μου αναβει λαμπακι βενζινης και στα καπακια μου εμφανιζει και αυτο το γνωστο error, για πρωτη φορα. Ειχαν αλλαξει τακακια πριν 3 εβδομαδες.....Θα το παω αυριο σε εξουσιοδοτημενο κοντα στην δουλεια μου να δω τι εγινε παλι....ελπιζω να μην τα επαιξε η μοναδα.
***UPDATED:
Πηγα και εβαλα 15 ευρω βενζινη(ακολουθησα το παραδειγμα παιδιων με ιδιο θεμα-συνδιασμος λαμπακι βενζινης) και δεν το εβγαλε παλι. Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει. Θα το παω ετσι και αλλιως αυριο στο συνεργειο και θα ενημερωσω.
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2014, 12:21:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα ξανα,
Να ενημερωσω για την εξελιξη. Δεν βρεθηκε καποιο σφαλμα στο μηχανημα που το ελενξαν. Μου ειπαν οτι καποιο conflict πρεπει να εγινε με την χαμηλη ενδειξη βενζινης . Αν ξανασυμβει να τους το παω με το μνμ-χωρις να βαλω βενζινη- για να δουν απο τι μπορει να προκαλειτε αυτο το ψευδοσφαλμα.
Αυτα παιδια.....
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pitouras (John) Μόλις έγραψα

207 Rally
Ένταξη: 14 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2014, 18:13:39 Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye |
|
|
Καλησπέρα παιδιά....Εχω ενα 207 rallye αγορασμένο 1/2008 που πολυ πιθανο είναι παρτίδα 11/2007 και εχει φυσικα το esp system faulty εδω και κανα χρόνο....εχω μετρίσει μπαταρία , έχω δεί ασφάλειες τίποτα....Πήγα σε μια σκοτωμένη peug και μου ειπαν αλλαγη εγκεφάλου esp 1800 ευρω !!!!
Είπα ευχαριστώ και εφυγα...Η ερώτηση μου είναι..Πλέον ποιος εκπροσωπεί τη peugeot πλέον στη μπανανία μας ??? Δηλ που μπορεί να πάει κανείς να διεκδικήσει αλλαγή με εγγύηση μιας και απο ότι κατάλαβα είναι ελαττωματικό εξάρτημα.
Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση ή θα ασχοληθεί να δεί τι φταίει ?
Θέλω να πουλήσω το αμάξι και ενώ είναι πένα , μαμά κτλ δε μπορώ λόγω του esp..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Samer (SAM) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX
Ένταξη: 04 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 573
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 14:12:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye |
|
|
pitouras έγραψε: | Καλησπέρα παιδιά....Εχω ενα 207 rallye αγορασμένο 1/2008 που πολυ πιθανο είναι παρτίδα 11/2007 και εχει φυσικα το esp system faulty εδω και κανα χρόνο....εχω μετρίσει μπαταρία , έχω δεί ασφάλειες τίποτα....Πήγα σε μια σκοτωμένη peug και μου ειπαν αλλαγη εγκεφάλου esp 1800 ευρω !!!!
Είπα ευχαριστώ και εφυγα...Η ερώτηση μου είναι..Πλέον ποιος εκπροσωπεί τη peugeot πλέον στη μπανανία μας ??? Δηλ που μπορεί να πάει κανείς να διεκδικήσει αλλαγή με εγγύηση μιας και απο ότι κατάλαβα είναι ελαττωματικό εξάρτημα.
Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση ή θα ασχοληθεί να δεί τι φταίει ?
Θέλω να πουλήσω το αμάξι και ενώ είναι πένα , μαμά κτλ δε μπορώ λόγω του esp..... |
Ειτε του 07 η του 08 το ιδιο ειναι. Απο 09 και μετα υποτιθεται φερανε "καλυτερα" κομματια. Πρεπει να παλεψεις λιγο μαζι τους και αρκει να μην εχεις περασει τα 105,000χλμ απο τι εχω διαβασει καπου εδω σε καλυπτει αλλα πληρωνεις μονο τα εργατικα.
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 14:18:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye |
|
|
pitouras έγραψε: |
Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση |
Ας πούμε ότι βρίσκεις ένα συνεργείο που σου κάνει έκπτωση (αν και το θεωρώ απίθανο). Θα πληρώσεις 1000+ ευρώ για ένα εξάρτημα το οποίο πολύ πιθανό πάλι να χαλάσει μετά από λίγα χρόνια; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:13:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye |
|
|
Samer έγραψε: |
Ειτε του 07 η του 08 το ιδιο ειναι. Απο 09 και μετα υποτιθεται φερανε "καλυτερα" κομματια. Πρεπει να παλεψεις λιγο μαζι τους και αρκει να μην εχεις περασει τα 105,000χλμ απο τι εχω διαβασει καπου εδω σε καλυπτει αλλα πληρωνεις μονο τα εργατικα. |
Οχι ρε συ αρκετοι με του 08 δεν ειχαμε ποτε προβλημα, του 07 ηταν κυρίως τα σκαρτα, αντε και αρχες 08...
peugeot207cc έγραψε: | pitouras έγραψε: |
Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση |
Ας πούμε ότι βρίσκεις ένα συνεργείο που σου κάνει έκπτωση (αν και το θεωρώ απίθανο). Θα πληρώσεις 1000+ ευρώ για ένα εξάρτημα το οποίο πολύ πιθανό πάλι να χαλάσει μετά από λίγα χρόνια; | Θα πληρωσεις και πολλα παραπανω για ενα συστημα που μπορει να σου σωσει τη ζωη...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT GTX
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:22:44 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye |
|
|
makis106 έγραψε: | Samer έγραψε: |
Ειτε του 07 η του 08 το ιδιο ειναι. Απο 09 και μετα υποτιθεται φερανε "καλυτερα" κομματια. Πρεπει να παλεψεις λιγο μαζι τους και αρκει να μην εχεις περασει τα 105,000χλμ απο τι εχω διαβασει καπου εδω σε καλυπτει αλλα πληρωνεις μονο τα εργατικα. |
Οχι ρε συ αρκετοι με του 08 δεν ειχαμε ποτε προβλημα, του 07 ηταν κυρίως τα σκαρτα, αντε και αρχες 08... |
Γενικα με προβληματα λεω οχι μονο με το ΕΣΠ. Και του 08 μια χαρα προβληματα ειχαν τα 207.
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:23:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το ιδιο αναψε και στον πατερα μου (c3 d)
το αμαξι ειναι μηνων και εχει 3000 χλμ
πηγε στην αντιπροσωπεια και του αλλαξαν μια βαλβιδα των 15 ευρω εντος εγγυησης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:26:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αναφέρομαι στη μονάδα ESP, για αυτο δε συζητάμε?
Αν λες γενικά για προβλήματα, ναι και του 08 είχαν προβλήματα, του 07 πολλά, του 09 λιγότερα, κ.ο.κ.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT GTX
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 15:29:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Αναφέρομαι στη μονάδα ESP, για αυτο δε συζητάμε?
Αν λες γενικά για προβλήματα, ναι και του 08 είχαν προβλήματα, του 07 πολλά, του 09 λιγότερα, κ.ο.κ. |
Ναι γενικα, μαζι με τα ΕΣΠ ομως.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallaki-1 (Μike) Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..
Ένταξη: 19 Απρ 2010 Δημοσιεύσεις: 398 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2014, 21:47:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χτες μου εκανε και εμενα δωρο το Rallaki μου "ESP/ASR System Faulty"!!! Είναι σαν να οδηγάω άλλο αμάξι.. Τέλικα το esp κάτω από της 2500rpm κόβει αρκετά από την απόκριση και την δύναμη!
Ξέρει κανένας αν δεν διορθώσω το πρόβλημα αν μου διμιουργηθεί κανενα άλλο?
Α! 1ος του 2008 είναι το αμάξι..
Peugeotναυτης..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 08:19:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rallaki-1 έγραψε: |
Ξέρει κανένας αν δεν διορθώσω το πρόβλημα αν μου διμιουργηθεί κανενα άλλο?
|
Το έχω έτσι σχεδόν 1 χρόνο και δεν έχω άλλο πρόβλημα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 20:44:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οσοι εχετε βαλει διακοπτη για το ESP (ξερω ειναι ψιλο-παρανομο το να σκαλιζουμε συστημα ασφαλειας) τα παιξε μετα ή λειτουργει κανονικα? Λεω να βαλω ενα διακοπτη να του κλεινω το ρευμα οποτε χρειαστει αλλα φοβαμαι μηπως τα παιξει μετα η μοναδα.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saikoe_39 (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207
Ένταξη: 27 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1008 Τόπος: Στο στόκολο.!
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 20:57:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαριε θεμα τύχης είναι...
Εδώ διακόπτη από το 2009....και μέχρι σήμερα ολα οκ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2014, 21:06:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
saikoe_39 έγραψε: | Μαριε θεμα τύχης είναι...
Εδώ διακόπτη από το 2009....και μέχρι σήμερα ολα οκ |
Κι ελεγα ποιος δασκαλος θα μου 2-3 πραγματα για το πως να το κανω..... σ ευχαριστω πολυ Κωστα και για αυτη τη βοηθεια. 
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |