PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2009, 09:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
τα ίδια ισχύουν και για μή flip κλειδί του 206 ε? εχω μονο ενα και θελω για παν ενδεχόμενο να βγαλω ενα δεύτερο..

Τα ίδια ισχύουν. Αν σε βολεύει το flip τότε βγάζεις άνετα... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

Ένταξη: 12 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάϊ 2009, 16:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω θελω να βγαλω ενα μονο για την ταπα βενζινης.
ξερει κανεις τι μπορω να κανω?Σε κλειδαρα εφαγα πορτα λογω της πλαινης χαραξης του κλειδιου...αλλο με χειρισμο συναγερμου τελικα πως μπορω να βγαλω αν χρειαστω??
ακομα,το αυτοκινητο εχει μονο 2 θεσεις : μια που αναβουν ολα τα οργανα μεσα μαζι με το ραδιο και τα παραθυρα και μια που μιζαρει για να παρει μπροστα.αλλη θεση εχει η υπαρχει καποιο θεμα με την κλειδαρια μου?επειδη ειναι ενεργοβορο να ειναι ολα ανοιχτα οταν πχ θελω να ακουσω μονο ραδιο Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 07:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
Μόνο για την τάπα τη να το κάνεις το κλειδί…?
Να υποθέσω για να βάζεις βενζίνη χωρίς να σβήνεις το αμάξι…?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 22:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
κι ομως δε παιζει το ραδιο με κλειστο διακοπτη Rolling eyes
το θελω για να μην δινω το "καλο" κλειδι στον καθε βενζινα επειδη το κοβω ψιλοευαισθητο λογω φλιπ απ σχεδιασης Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 23:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

blaze ocean έγραψε:
Touristas έγραψε:
το θελω για να μην δινω το "καλο" κλειδι στον καθε βενζινα επειδη το κοβω ψιλοευαισθητο λογω φλιπ απ σχεδιασης Rolling eyes

207 έχεις? Πιέζεις το κουμπί του ραδιοcd με κλειστό τον διακόπτη και δεν δουλεύει? Περίεργο Rolling eyes
Τι μπορεί να πάθει το κλειδί σου αν το πιάσει ο βενζινάς Question Αλλα ακόμα κ αν δεν θέλεις να του το δώσεις, δεν έχεις δεύτερο εφεδρικό? Πάντως δε θα στο συνιστούσα να χρησιμοποιείς άλλο κλειδί για να βάζεις βενζίνη. Θα πρέπει κάθε φορά που δίνεις το δεύτερο στο βενζινά, να βγάζεις το δικό σου απ τον διακόπτη. Και αν μια φορά το ξεχάσεις επάνω, υπάρχει περίπτωση να δείχνει άλλα γι' άλλα ο δείκτης βενζίνης μετά και να χρειαστεί συνεργείο. Έχει τύχει σε κάποιον απο 'δω πριν απο καιρό.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 12:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
blaze ocean έγραψε:
Touristas έγραψε:

207 έχεις? Πιέζεις το κουμπί του ραδιοcd με κλειστό τον διακόπτη και δεν δουλεύει? Περίεργο Rolling eyes
Τι μπορεί να πάθει το κλειδί σου αν το πιάσει ο βενζινάς Question Αλλα ακόμα κ αν δεν θέλεις να του το δώσεις, δεν έχεις δεύτερο εφεδρικό? Πάντως δε θα στο συνιστούσα να χρησιμοποιείς άλλο κλειδί για να βάζεις βενζίνη. Θα πρέπει κάθε φορά που δίνεις το δεύτερο στο βενζινά, να βγάζεις το δικό σου απ τον διακόπτη. Και αν μια φορά το ξεχάσεις επάνω, υπάρχει περίπτωση να δείχνει άλλα γι' άλλα ο δείκτης βενζίνης μετά και να χρειαστεί συνεργείο. Έχει τύχει σε κάποιον απο 'δω πριν απο καιρό.
ναι βλακεια μου.επειδη στα μεχρι τωρα αμαξια που ειχα εμπειρια επρεπε να ειναι καπως γυρισμενο το κλειδι για να εχει ρευμα,πιστευα πως ετσι ειναι κι αυτο.ναι δουλευει το ραδιο οποτε ακυρη η πρωτη ερωτηξης.
ναι 207 ειναι.
απο την αντιπροσωπεια δωσανε μονο 2 κλειδια,αυτο με το φλιπ απ και τα κουμπια τηλεχειρισμου και ενα απλο.δε θα ηθελα να κουβαλαω και τα 2 μαζι(ποτε δε ξερεις τι μπορει να γινει,καλο ειναι να υπαρχει ενα καβαντζα στο σπιτι).τωρα αυτο με το φλιπ απ δε θα ηθελα να το δινω στον καθε βενζινα(επειδη δε βαζω παντα απο εναν γνωστο μου) επειδη το βλεπω να ειναι λιγακι ευαισθητο...σε παλιοτερο σιτροεν(με ιμομπιλαηζερ κανονικα) ειχα βγαλει κλειδι σε κλειδαρα και δεν εχω προβλημα στα 10 χρονια και 160000 χλμ...τωρα επειδη ειναι αλλη τεχνολογια το πεζακι,ισως κατι να παιζει οπως λες κι εσυ... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 12:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα
το κλειδί από τη χρήση "τρύπησε" στο ένα κουμπί

και επειδή δεν έχω εφεδρικό με κουμπάκια (όπως επίσης και μια σπασμένη κλειδαριά Evil )
σκέφτομαι να αγοράσω από e-bay μόνο το εξωτερικό του
κάτι τέτοιο δηλαδή:
http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-207-307-407-308-607-2-Button-Remote-Flip-Key-Fob-Case-shell-blade-/221365703131?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item338a6c91db

http://www.ebay.co.uk/itm/2-Button-Remote-Flip-Key-Fob-Case-shell-blade-FOR-Peugeot-207-307-407-308-607-SW-/271470254610?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item3f34e35a12

http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-107-207-307-406-408-607-Remote-Key-FOB-2-BUTTON-Case-/110840827908?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item19cea0d004

είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου;
Δηλαδή ότι έχει το κλειδί μου (μαζί με τη λεπίδα), να το βάλω στο νέο πλαστικό και να δουλεύει κανονικά χωρίς προγραμματισμούς και λοιπά τραβήγματα;

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 13:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, αγορασε το αφοβα, το εχω ηδη αλλαξει μια φορα και ειναι σαν καινουργιο. Βαζεις στο καινουργιο case την πλακετα και την λεπιδα και εισαι κομπλε.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 16:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
Καλησπέρα
το κλειδί από τη χρήση "τρύπησε" στο ένα κουμπί

...

Shocked

Βρε θηρίο πως το κατάφερες αυτό;
Τι χρήση έχεις κάνει στο κλειδί και έγινε έτσι;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 17:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανονική χρήση
άνοιξε - κλείσε Laughing
βέβαια και η λεπίδα δεν "κλείνει" όπως ήταν καινούριο.

οπότε να η ευκαιρία να το αντικαταστήσω Laughing

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 18:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με κανονική χρήση και έγινε έτσι; Confused

Καλά που έβαλες την φωτό να έχουμε το νου μας... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 09:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα, ψες εχασα το βασικο κλειδι με τα κουμπια απο το 207 μου.Εγω ειχα παραγγειλει πριν κατι μερες για να αλλαξω το εξωτερικο ελαιω φουσκωμα κουμπιων αυτο http://www.ebay.com/itm/321174788551?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και το περιμενω μεσα στην εβδομαδα. Απο κει και περα αυτο δεν εχει πλακετα μεσα.Με αντιπροσωπεια ακομα δεν εχω μιλησει να δω τι και πως.. Μιλησα μ ενα φιλο που εχει εκθεση και μου πε γυρω στο 70-100 σε κλειδαρα. Απο κει και περα μου πε οτι αν ο κλειδαρας δεν ειναι γενικα καλος παιζει να κλειδωσει εγκεφαλοσ?? Question Shocked.Μιας και τ αμαξι ειναι αγορασμενο μεσα του 10 δεν υπαρχει καρτα με κωδικους, υπηρχε πανω στο 2ο ενα αυτοκολλητακι κολλημενο το οποιο εχει χαθει πανω σε μια μετακομιση,απο τριβες πιθανολογω.. Τωρα απο δω και περα τι κανω.. Απο αντιπροσωπια ξερει κανεις τι παιζει?? και χωρις κιολας το αυτοκολλητο με τους κωδικους. Ο κλειδαρας του φιλου λεει μπορει να βγαλει και χωρις κωδικους αρκει να του παω το αλλο κλειδι και θα παρει απο κει τους κωδικους. Και κατι αλλο γνωριζει κανεις αν μπορω να βρω πλακετα μονη της η θα πρεπει παλι να παρω αλλο κουτακι μαζι με πλακετα κομπλε?? και πανω κατω αν γνωριζει κανεις τιμες για την ολη υποθεση ετσι για να χω μια εικονα και μην μου λεει ο καθε κλειδαρας τα δικα του..

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ekaton κάτι κάνει στην αντιπροσωπία. Εγώ απο εκεί θα έπερνα

(εγώ πάλι έχω 3 γνήσια με πλακέτα και 1 εφεδρικό οπότε και να χάσω κάτι πάλι κομπλέ είμαι Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι αλλο που εχω ακουσει οτι μπορει να παρει καιρο μεχρι να το φτιαξουν παιζει η οχι?? Κ επισης δεν παιζει καποιο θεμα με τους κωδικους απο τη στιγμη που δεν εχω το αυτοκολλητο,ετσι??

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
Κατι αλλο που εχω ακουσει οτι μπορει να παρει καιρο μεχρι να το φτιαξουν παιζει η οχι?? Κ επισης δεν παιζει καποιο θεμα με τους κωδικους απο τη στιγμη που δεν εχω το αυτοκολλητο,ετσι??

me tην άδεια κυκλ. θα πας αντιπροσωπία και όλα οκ. λογικά θα στο αργήσουν λίγο διότι γίνεται παραγγελία απο γαλλία με το πλαίσιο όμως έχεις το εφεδρικό εώς τότε οπότε νο πρόμπλεμ απλά δεν θα έχεις συναγερμό

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιοτατα λεπον, απο Δευτερα εχει αντιπροσωπεια! Ευχαριστω για το info!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
Ωραιοτατα λεπον, απο Δευτερα εχει αντιπροσωπεια! Ευχαριστω για το info!!!

Np..

Υ.Γ. που θα είναι παρκαρισμένο το αμάξι αυτές τις μέρες? μου λείπουν κάτι ανταλλακτικά Lol Lol Lol

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα το αμαξι αυτες τις μερες θα ειναι παρκαρισμενο οπως και τις υπολοιπες στο υπογειο παρκινγκ του και τις ωρες που δεν ειμαι σπιτι φροντιζω να το παρκαρω κοντα σε μαγαζια με καμερες Cool .Ασε που ειμαι μαμα ακομα οποτε δεν εχεις και τοσο μεγαλη γκαμα να διαλεξεις απο μενα.! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 14:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επικοινωνησα σημερα με αντιπροσωπεια του **νταση νοτια προαστια για το κλειδι (να ξαναβγαλω παλι με buttons) και μου λεει 108€ για το κλειδι,10 κοψιμο και 20 προγραμματισμος. Τωρα για το κλειδι φανταζομαι θα λεει το κουτακι με την λαμα ακοπη μαζι με το τσιπ μεσα.Εγω εχω ενα κουτακι με λαμα αλλα ειναι αδειο,χωρις τσιπακι δηλαδη. Υπαρχει στο εμποριο μονο το τσιπακι, ξερει κανενας??

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 14:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
Επικοινωνησα σημερα με αντιπροσωπεια του **νταση νοτια προαστια για το κλειδι (να ξαναβγαλω παλι με buttons) και μου λεει 108€ για το κλειδι,10 κοψιμο και 20 προγραμματισμος. Τωρα για το κλειδι φανταζομαι θα λεει το κουτακι με την λαμα ακοπη μαζι με το τσιπ μεσα.Εγω εχω ενα κουτακι με λαμα αλλα ειναι αδειο,χωρις τσιπακι δηλαδη. Υπαρχει στο εμποριο μονο το τσιπακι, ξερει κανενας??

Eγώ πάντως ξέρω πως έρχεται παραγγελία απο Γαλλία... Τώρα για κοψιμο εδώ κτλπ δεν ξέρω , περίεργο μου φαίνεται για γνήσιο..

*στο 206 μου που είχα πάρει απο αντιπροσωπία ήρθε έτοιμο απο γαλλία
**στο 207 μου και τα 3 που έχω ΔΕΝ φαίνονται σε καμία περίπτωσ κομμένα. είναι παραπάνω απο άψογα όσον αφορά το φινίρισμα της λάμας

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης