Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2009, 09:47:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | τα ίδια ισχύουν και για μή flip κλειδί του 206 ε? εχω μονο ενα και θελω για παν ενδεχόμενο να βγαλω ενα δεύτερο.. |
Τα ίδια ισχύουν. Αν σε βολεύει το flip τότε βγάζεις άνετα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
blaze ocean Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic
Ένταξη: 12 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάϊ 2009, 16:44:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια εγω θελω να βγαλω ενα μονο για την ταπα βενζινης.
ξερει κανεις τι μπορω να κανω?Σε κλειδαρα εφαγα πορτα λογω της πλαινης χαραξης του κλειδιου...αλλο με χειρισμο συναγερμου τελικα πως μπορω να βγαλω αν χρειαστω??
ακομα,το αυτοκινητο εχει μονο 2 θεσεις : μια που αναβουν ολα τα οργανα μεσα μαζι με το ραδιο και τα παραθυρα και μια που μιζαρει για να παρει μπροστα.αλλη θεση εχει η υπαρχει καποιο θεμα με την κλειδαρια μου?επειδη ειναι ενεργοβορο να ειναι ολα ανοιχτα οταν πχ θελω να ακουσω μονο ραδιο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 07:00:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
Μόνο για την τάπα τη να το κάνεις το κλειδί…?
Να υποθέσω για να βάζεις βενζίνη χωρίς να σβήνεις το αμάξι…? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
blaze ocean Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 22:55:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
Να υποθέσω για να βάζεις βενζίνη χωρίς να σβήνεις το αμάξι…? | κι ομως δε παιζει το ραδιο με κλειστο διακοπτη
το θελω για να μην δινω το "καλο" κλειδι στον καθε βενζινα επειδη το κοβω ψιλοευαισθητο λογω φλιπ απ σχεδιασης  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 23:37:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
blaze ocean έγραψε: | Touristas έγραψε: | Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
Να υποθέσω για να βάζεις βενζίνη χωρίς να σβήνεις το αμάξι…? | κι ομως δε παιζει το ραδιο με κλειστο διακοπτη
το θελω για να μην δινω το "καλο" κλειδι στον καθε βενζινα επειδη το κοβω ψιλοευαισθητο λογω φλιπ απ σχεδιασης  |
207 έχεις? Πιέζεις το κουμπί του ραδιοcd με κλειστό τον διακόπτη και δεν δουλεύει? Περίεργο
Τι μπορεί να πάθει το κλειδί σου αν το πιάσει ο βενζινάς Αλλα ακόμα κ αν δεν θέλεις να του το δώσεις, δεν έχεις δεύτερο εφεδρικό? Πάντως δε θα στο συνιστούσα να χρησιμοποιείς άλλο κλειδί για να βάζεις βενζίνη. Θα πρέπει κάθε φορά που δίνεις το δεύτερο στο βενζινά, να βγάζεις το δικό σου απ τον διακόπτη. Και αν μια φορά το ξεχάσεις επάνω, υπάρχει περίπτωση να δείχνει άλλα γι' άλλα ο δείκτης βενζίνης μετά και να χρειαστεί συνεργείο. Έχει τύχει σε κάποιον απο 'δω πριν απο καιρό.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
blaze ocean Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 12:01:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | blaze ocean έγραψε: | Touristas έγραψε: | Δεν είναι ανάγκη να έχεις ανοιχτό διακόπτη για να παίξει το ράδιο δουλεύει και με κλειστό.
207 έχεις? Πιέζεις το κουμπί του ραδιοcd με κλειστό τον διακόπτη και δεν δουλεύει? Περίεργο
Τι μπορεί να πάθει το κλειδί σου αν το πιάσει ο βενζινάς Αλλα ακόμα κ αν δεν θέλεις να του το δώσεις, δεν έχεις δεύτερο εφεδρικό? Πάντως δε θα στο συνιστούσα να χρησιμοποιείς άλλο κλειδί για να βάζεις βενζίνη. Θα πρέπει κάθε φορά που δίνεις το δεύτερο στο βενζινά, να βγάζεις το δικό σου απ τον διακόπτη. Και αν μια φορά το ξεχάσεις επάνω, υπάρχει περίπτωση να δείχνει άλλα γι' άλλα ο δείκτης βενζίνης μετά και να χρειαστεί συνεργείο. Έχει τύχει σε κάποιον απο 'δω πριν απο καιρό. | ναι βλακεια μου.επειδη στα μεχρι τωρα αμαξια που ειχα εμπειρια επρεπε να ειναι καπως γυρισμενο το κλειδι για να εχει ρευμα,πιστευα πως ετσι ειναι κι αυτο.ναι δουλευει το ραδιο οποτε ακυρη η πρωτη ερωτηξης.
ναι 207 ειναι.
απο την αντιπροσωπεια δωσανε μονο 2 κλειδια,αυτο με το φλιπ απ και τα κουμπια τηλεχειρισμου και ενα απλο.δε θα ηθελα να κουβαλαω και τα 2 μαζι(ποτε δε ξερεις τι μπορει να γινει,καλο ειναι να υπαρχει ενα καβαντζα στο σπιτι).τωρα αυτο με το φλιπ απ δε θα ηθελα να το δινω στον καθε βενζινα(επειδη δε βαζω παντα απο εναν γνωστο μου) επειδη το βλεπω να ειναι λιγακι ευαισθητο...σε παλιοτερο σιτροεν(με ιμομπιλαηζερ κανονικα) ειχα βγαλει κλειδι σε κλειδαρα και δεν εχω προβλημα στα 10 χρονια και 160000 χλμ...τωρα επειδη ειναι αλλη τεχνολογια το πεζακι,ισως κατι να παιζει οπως λες κι εσυ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 13:53:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι, αγορασε το αφοβα, το εχω ηδη αλλαξει μια φορα και ειναι σαν καινουργιο. Βαζεις στο καινουργιο case την πλακετα και την λεπιδα και εισαι κομπλε.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 16:42:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bill207 έγραψε: | Καλησπέρα
το κλειδί από τη χρήση "τρύπησε" στο ένα κουμπί
... |
Βρε θηρίο πως το κατάφερες αυτό;
Τι χρήση έχεις κάνει στο κλειδί και έγινε έτσι;;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 17:33:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανονική χρήση
άνοιξε - κλείσε
βέβαια και η λεπίδα δεν "κλείνει" όπως ήταν καινούριο.
οπότε να η ευκαιρία να το αντικαταστήσω 
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 18:32:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με κανονική χρήση και έγινε έτσι;
Καλά που έβαλες την φωτό να έχουμε το νου μας...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 09:48:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα, ψες εχασα το βασικο κλειδι με τα κουμπια απο το 207 μου.Εγω ειχα παραγγειλει πριν κατι μερες για να αλλαξω το εξωτερικο ελαιω φουσκωμα κουμπιων αυτο http://www.ebay.com/itm/321174788551?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και το περιμενω μεσα στην εβδομαδα. Απο κει και περα αυτο δεν εχει πλακετα μεσα.Με αντιπροσωπεια ακομα δεν εχω μιλησει να δω τι και πως.. Μιλησα μ ενα φιλο που εχει εκθεση και μου πε γυρω στο 70-100 σε κλειδαρα. Απο κει και περα μου πε οτι αν ο κλειδαρας δεν ειναι γενικα καλος παιζει να κλειδωσει εγκεφαλοσ?? .Μιας και τ αμαξι ειναι αγορασμενο μεσα του 10 δεν υπαρχει καρτα με κωδικους, υπηρχε πανω στο 2ο ενα αυτοκολλητακι κολλημενο το οποιο εχει χαθει πανω σε μια μετακομιση,απο τριβες πιθανολογω.. Τωρα απο δω και περα τι κανω.. Απο αντιπροσωπια ξερει κανεις τι παιζει?? και χωρις κιολας το αυτοκολλητο με τους κωδικους. Ο κλειδαρας του φιλου λεει μπορει να βγαλει και χωρις κωδικους αρκει να του παω το αλλο κλειδι και θα παρει απο κει τους κωδικους. Και κατι αλλο γνωριζει κανεις αν μπορω να βρω πλακετα μονη της η θα πρεπει παλι να παρω αλλο κουτακι μαζι με πλακετα κομπλε?? και πανω κατω αν γνωριζει κανεις τιμες για την ολη υποθεση ετσι για να χω μια εικονα και μην μου λεει ο καθε κλειδαρας τα δικα του..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:03:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ekaton κάτι κάνει στην αντιπροσωπία. Εγώ απο εκεί θα έπερνα
(εγώ πάλι έχω 3 γνήσια με πλακέτα και 1 εφεδρικό οπότε και να χάσω κάτι πάλι κομπλέ είμαι )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:13:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι αλλο που εχω ακουσει οτι μπορει να παρει καιρο μεχρι να το φτιαξουν παιζει η οχι?? Κ επισης δεν παιζει καποιο θεμα με τους κωδικους απο τη στιγμη που δεν εχω το αυτοκολλητο,ετσι??
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 522 whp
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 11:53:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kostaswannabe έγραψε: | Κατι αλλο που εχω ακουσει οτι μπορει να παρει καιρο μεχρι να το φτιαξουν παιζει η οχι?? Κ επισης δεν παιζει καποιο θεμα με τους κωδικους απο τη στιγμη που δεν εχω το αυτοκολλητο,ετσι?? |
me tην άδεια κυκλ. θα πας αντιπροσωπία και όλα οκ. λογικά θα στο αργήσουν λίγο διότι γίνεται παραγγελία απο γαλλία με το πλαίσιο όμως έχεις το εφεδρικό εώς τότε οπότε νο πρόμπλεμ απλά δεν θα έχεις συναγερμό
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:02:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραιοτατα λεπον, απο Δευτερα εχει αντιπροσωπεια! Ευχαριστω για το info!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 522 whp
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:14:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kostaswannabe έγραψε: | Ωραιοτατα λεπον, απο Δευτερα εχει αντιπροσωπεια! Ευχαριστω για το info!!! |
Np..
Υ.Γ. που θα είναι παρκαρισμένο το αμάξι αυτές τις μέρες? μου λείπουν κάτι ανταλλακτικά 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2014, 12:29:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχα το αμαξι αυτες τις μερες θα ειναι παρκαρισμενο οπως και τις υπολοιπες στο υπογειο παρκινγκ του και τις ωρες που δεν ειμαι σπιτι φροντιζω να το παρκαρω κοντα σε μαγαζια με καμερες .Ασε που ειμαι μαμα ακομα οποτε δεν εχεις και τοσο μεγαλη γκαμα να διαλεξεις απο μενα.! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 14:14:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επικοινωνησα σημερα με αντιπροσωπεια του **νταση νοτια προαστια για το κλειδι (να ξαναβγαλω παλι με buttons) και μου λεει 108€ για το κλειδι,10 κοψιμο και 20 προγραμματισμος. Τωρα για το κλειδι φανταζομαι θα λεει το κουτακι με την λαμα ακοπη μαζι με το τσιπ μεσα.Εγω εχω ενα κουτακι με λαμα αλλα ειναι αδειο,χωρις τσιπακι δηλαδη. Υπαρχει στο εμποριο μονο το τσιπακι, ξερει κανενας??
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 522 whp
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 14:18:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kostaswannabe έγραψε: | Επικοινωνησα σημερα με αντιπροσωπεια του **νταση νοτια προαστια για το κλειδι (να ξαναβγαλω παλι με buttons) και μου λεει 108€ για το κλειδι,10 κοψιμο και 20 προγραμματισμος. Τωρα για το κλειδι φανταζομαι θα λεει το κουτακι με την λαμα ακοπη μαζι με το τσιπ μεσα.Εγω εχω ενα κουτακι με λαμα αλλα ειναι αδειο,χωρις τσιπακι δηλαδη. Υπαρχει στο εμποριο μονο το τσιπακι, ξερει κανενας?? |
Eγώ πάντως ξέρω πως έρχεται παραγγελία απο Γαλλία... Τώρα για κοψιμο εδώ κτλπ δεν ξέρω , περίεργο μου φαίνεται για γνήσιο..
*στο 206 μου που είχα πάρει απο αντιπροσωπία ήρθε έτοιμο απο γαλλία
**στο 207 μου και τα 3 που έχω ΔΕΝ φαίνονται σε καμία περίπτωσ κομμένα. είναι παραπάνω απο άψογα όσον αφορά το φινίρισμα της λάμας
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|