PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Κόφτης στο 206 1600 16V
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 12:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Περί κόφτες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοίγω το topic με αφορμή συζήτηση που είχα με τον sidobre.
Και το ερώτημα είναι:
Μπορεί δύο αυτοκίνητα με ίδιο κινητήρα,ίδια διάσταση ελαστικών και ίδιο εγκέφαλο,να έχουν διαφορετική ένδειξη στο ταχύμετρο στους κόφτες?Από όσο ξέρω ο κόφτης καθορίζεται βάση της χαρτογράφησης του εγκεφάλου και δεν επηρεάζεται από την εισαγωγή/εξαγωγή παρά μόνο με πρόγραμμα.
Γιατί λοιπόν το δικό μου με κόφτη στην 2α έχει ~100km και του Τάσσου 105km? Rolling eyes

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 13:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί κόφτες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ανοίγω το topic με αφορμή συζήτηση που είχα με τον sidobre.
Και το ερώτημα είναι:
Μπορεί δύο αυτοκίνητα με ίδιο κινητήρα,ίδια διάσταση ελαστικών και ίδιο εγκέφαλο,να έχουν διαφορετική ένδειξη στο ταχύμετρο στους κόφτες?Από όσο ξέρω ο κόφτης καθορίζεται βάση της χαρτογράφησης του εγκεφάλου και δεν επηρεάζεται από την εισαγωγή/εξαγωγή παρά μόνο με πρόγραμμα.
Γιατί λοιπόν το δικό μου με κόφτη στην 2α έχει ~100km και του Τάσσου 105km? Rolling eyes

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Μπορεί να οφείλεται στην ανακρίβεια της ένδειξης του ταχογράφου (κοντέρ), σε κάποιον από τους δύο.
Πάντως και στο δικό μου ο κόφτης επεμβαίνει στις 6.500 r.p.m. περίπου, όπου η ταχύτητα που αντιστοιχεί σε εκείνες τις στροφές με δευτέρα σχέση στο κιβώτιο είναι ~100 με 102 km/h...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2003, 07:41:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΟ καλημερα.

Δευτερα στον κοφτη 100χλμ στο κοντερ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2003, 09:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θοδωρή μόνο με παρέμβαση στον εγκέφαλο αλλάζει ο κοφτης (όπως σωστά είπες).
Στην περιπτωση σας εχετε αποκλιση στο κοντερ.

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2003, 16:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α....δεν στο πε Question Question Question Question

Του Τασου ειναι ειδικη εκδοση.Φοραει πιστονια-στροφαλο και ενγκεφαλο απο RALLYE.Κανονικα βγαζει παραπανω λογο μεταδοσης αλλα δεν το εστρωσε αρκετα ακομα και το μοτερ ειναι σφιχτο Shocked Shocked Shocked Very happy

.......ή εχει πειραγμενω το κοντερ Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2003, 07:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το δικό μου η δευτέρα έχει κόφτη στις 6700 και στο κοντέρ δείχνει 105km.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2003, 08:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Και το δικό μου η δευτέρα έχει κόφτη στις 6700 και στο κοντέρ δείχνει 105km.

Βασικά η σύγκριση ξεκίνησε από το δικό σου και μετά από του sidobre.
Γιατί ο κόφτης είναι στις 6700?Αν είναι τόσο,λογικό να βγάζει 105...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 13:21:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα με 2αρα στον κοφτη έχει 95!!!! 206 1400 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 09:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα η δευτέρα στον κόφτη έχει ακριβώς 100.

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 16:52:14    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Κόφτης στο 206 1600 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω στις πόσες στροφές επενεργεί ο κόφτης στο 1600 16V και αν παίζει ρόλο αν είναι ή όχι multiplexing το μοντέλο (για τον κόφτη πάντα εννοώ).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 17:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν εχεις το 206 1.6, ε τοτε δοκιμασε το,τι ρωτας?

Αν δε το εχεις, ο κοφτης ειναι στις 6500 rpm!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 18:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όλες τις ταχύτητες ο κόφτης είναι στις ίδιες στροφές?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 22:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Σε όλες τις ταχύτητες ο κόφτης είναι στις ίδιες στροφές?

Σαφώς και είναι...

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 22:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω εσας.... 6,500 μπλιαχχχχχ Razz Razz Razz

Εμένα γυρνάει πάντως 7,600 Shocked Shocked Shocked

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 23:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν αναρωτιέσαι για τον λέωντα του νίκου! Διάβασε!! www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1884 η αλλιώς δές Arrow
Νίκος: Για να αναλύσω την μετατροπή.

Μοτερ 1,6 16V το γνωστό μετα 110 αλογα

Πολλαπλή εισαγωγής απο 106 Rallye καθώς και μπεκιέρα
Εκκεντροφόροι Rallye μαμα (danielo μου βρήκαν τα παιδιά εδω τσαμπα)
Πλεξούδα χρησιμοποιήθηκε η δικιά μου (1,4 μονοφυσο) και εγκέφαλο χρησιμοποιθώ τον Peugeot Sport Mini Gr.A. με κόφτη στροφών τις 7,600rpm.

Απο σαζμάν το παλίο μου του 1,4 με διαφορικό απο Rallye 16V (3.936)

Εμπρός ακραξόνια Peugeot 206 CC CUP με 2 μοιρες αρνητικο Camber

Ψαλίδια φοράω εδώ και καιρο του Gti/1.6

Η αναμενόμενη ιπποδύναμη αναμένεται να είναι σαφώς μεγαλύτερη του Rallye λόγω μεγαλύτερης συμπίεσης και πολυ ποιο βελτιομένου ροϊκά καπακιού.

Άχ και έγώ θέλω αλλα θα περιμένω 2 χρoνάκια για το RC!! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 21:30:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως παιδιά δεν ξέρω τι λέτε 'σεις Razz Razz ,αλλά εγώ τον κόφτη μου τον βλέπω αρκετά πάνω από τις 6500rpm. Ίσως και να ξεπερνά και τις 6.600rpm!!! (Eντελώς νορμάλ μοτέρ. Μόνο τελικό καζανάκι της Devil έχω)

Τώρα τελευταία που έφτασα τον κόφτη με 4η Cool Cool Cool αρκετές φορές, το είδα πεντακάθαρα...
Όπως και όταν κοφτιάζω την 3η.
Όπως και σήμερα που κόφτιασα την 2α.
Όπως και πριν από δύο μέρες... Razz Razz (δεν έχει τελιωμό!!! Twisted evil Twisted evil )

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 00:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειστε ακομα πολυ μικροι!Οταν θα φτασετε στις 7900 τα ξαναλεμε! Shocked Laughing Laughing Laughing
Ας ειναι καλα η Peugeot Sport και η μικρη μαζα του μοτερ μου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O νέος είναι ωραίος αλλά πάντα ο παλιός είναι...αλλιώς!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χεχεχε... Very happy Ολα καλα και ωραια αλλα σε γενικες γραμμες ειναι βλακειες... Confused Με το παλιο προγραμμα που ειχα ανεβαζε 8200,ισως και παραπανω γιατι απο τις 8000 και μετα τερματιζε το στροφομετρο,αλλα δεν ειχε καμια ουσια γιατι ηδη απο τις 7500 ειχε βγαλει σχεδον ολη την δυναμη του. Sad
Το θεμα δεν ειναι που θα στειλεις τον κοφτη,αυτο ειναι το πιο ευκολο,αλλα το ποσο καλη δουλεια θα κανει το προγραμμα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 02:01:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρέφω μια αντιπάθεια προς τα προγράμματα καθώς οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί που το έχουν επιχειρήσει το μετάνιωσαν!!! Τι να πω, δεν ξέρω...προσωπική εμπειρία δεν έχω οπότε δεν μιλάω...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης