Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
zami (Sotiris) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 2007
Ένταξη: 29 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 18:44:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι ο Σωτηρης , ειμαι 33 ετων και ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος.
Πριν απο εξι μηνες πηρα ενα 307 1.4 μοντ 2007! Δυστυχως εχω αποριες και βρηκα το φορουμ...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagos (bagosgt-Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

207....
Ένταξη: 17 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Halkida
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2013, 03:53:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλως μας ηρθες Σωτηρη......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zami (Sotiris) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 2007
Ένταξη: 29 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Δεκ 2013, 10:20:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ παιδία ,να είστε καλά! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Παναγιωτης.gt (Παναγιωτης.gt) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt 1.6
Ένταξη: 12 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2013, 16:16:45 Θέμα δημοσίευσης: παναγιωτης |
|
|
Για παιδια ειμαι ο Παναγιωτης αλλα με φωναζουν Ακη ειμαι απο πατρα 23 χρονων εχω ενα Peugeot 207 gt...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
306Gti (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 306 20 16v
Ένταξη: 12 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 1 Τόπος: θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2013, 16:21:28 Θέμα δημοσίευσης: τετραπεταλουδο |
|
|
Γεια σας εχω να ενα 306 gti με το 6αρι το σασμαν και ψαχνω τετραπεταλουδο παιζει κατι?
Σαν το γκαζι δεν εχει! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik_marin (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

306 Race
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 582
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PREDATOR_GR (Βασίλης) Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT
Ένταξη: 26 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 18:16:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Είμαι ο Βασίλης, 32 ετών και πριν ένα χρόνο η αρραβωνιαστικιά μου απέκτησε ένα 206 CC 1.6. Προσωπικά, πάντα είχα γερμανικά αυτοκίνητα (Seat Ibiza Top Gun, VW Polo), αλλά πλέον είμαι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 207 RC '08...! Είπα να αλλαξοπιστήσω και αιτία είναι το cc που ζω μαζί του το τελευταίο χρόνο!
Καλώς σας βρήκα κύριοι!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 19:10:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PREDATOR_GR έγραψε: | Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Είμαι ο Βασίλης, 32 ετών και πριν ένα χρόνο η αρραβωνιαστικιά μου απέκτησε ένα 206 CC 1.6. Προσωπικά, πάντα είχα γερμανικά αυτοκίνητα (Seat Ibiza Top Gun, VW Polo), αλλά πλέον είμαι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 207 RC '08...! Είπα να αλλαξοπιστήσω και αιτία είναι το cc που ζω μαζί του το τελευταίο χρόνο!
Καλώς σας βρήκα κύριοι!  |
Καλως ορισες φιλε Βασιλη!!
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PREDATOR_GR (Βασίλης) Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT
Ένταξη: 26 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 19:15:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς σας βρήκα Μάνο! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TheAlfacode (Χάρης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 08 Ιαν 2014 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 17:38:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Χαρης , 22 χρονων και επειτα απο τρεις ομορφες Ιταλίδες είπα να κινηθω προς την μερια του λεοντα μιας και το 207 ειναι απο τα μοναδικα γαλλικα αυτοκινητα που με κερδισαν απο design μεχρι επιδοσεις στριψιμο και ασφαλεια.
Λοιπον εξηγουμαι γιατι χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Οδήγησα εχθες αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4317659/
Όλα φαίνονται καλά, εντυπωσιακός ο ήχος της τουρμπινας για τελείως μαμα αυτοκίνητο και η μαντρα είναι γνωστού μου.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής.
Μόλις γύρισα το κλειδί μου έβγαλε ένα γαλλικό κλειδάκι στην οθόνη ότι σε 1.200 χιλιόμετρα κάτι θέλει (102.000 χλμ έχει το αμάξι)
Ξέρουμε τι θέλει?
Εννοείται θα πάω να το κοιτάξω και σε κάποιο συνεργείο να δω αν όλα πάνε καλά αλλά το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής.
Πρώτη δευτερα άνοιγμα μέχρι 5 χιλιάδες που το πήγα δεν ενθουσιάστηκα με το γκάζι για τουρμπο μοτερ 1600αρι, σημειοτέον μέσα ήμασταν εγώ η κοπέλα μου και ο ιδιώτης που το πουλάει και το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν μια Alfa Romeo 156 δίλιτρη πρώτο στάδιο. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το μοτερ το οποίο να μην πήρα χαμπάρι? (το μοτερ τελείως αθόρυβο στο ρελαντί και ούτε τριγμοί ούτε τίποτα)
Τα φώτα σας και καλή χρονιά σε όλους να χαίρεστε τα λιονταράκια σας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pr4wd (mike) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V)
Ένταξη: 29 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 21:08:38 Θέμα δημοσίευσης: Νέο μέλος |
|
|
Γεια χαρα σε όλους. Με λένε Mike ειμαι 27 Δημόσιος υπαλληλος και μπήκα στο club μιας και το Ax Gti παρέδωσε πνεύμα και έχοντας 206 πλέων σας ήρθα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207....
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 21:37:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλως ηρθες χαρη.το κλειδακι δηλωνει οτι πλησιαζουν κμ για σερβις αλλα μαλλον δε το εχουν μηδενισει...κρατας πατημενο το δεξι μπουτον που εχει στο καντραν,αυτο μαλλον που αλλαζει τα κμ. Με κλειστο διακοπτη,κ ενω το εχεις πατημενο γυρνας το διακοπτη στο ον χωρις να βαλεις μπροστα.δε το αφηνεις το μπουτον κ αρχιζει να μετραει αντιστροφα απο το 9.οταν φτασει στο 0 σταματαεικ ξαναμετραει οτι θελει σερβθς σε 20000κμ.
Οσον αφορα τη συντηρηση κ αποδοση,στα ψηλα ειναι εντελως ψοφιο,μονο ροπη εχει λογο τουρμπο.
Το πιο πιθανο ειναι να θελει καθαρισμα στους αυλους της κεφαλης.
μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TheAlfacode (Χάρης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 08 Ιαν 2014 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 21:57:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagos έγραψε: | Καλως ηρθες χαρη.το κλειδακι δηλωνει οτι πλησιαζουν κμ για σερβις αλλα μαλλον δε το εχουν μηδενισει...κρατας πατημενο το δεξι μπουτον που εχει στο καντραν,αυτο μαλλον που αλλαζει τα κμ. Με κλειστο διακοπτη,κ ενω το εχεις πατημενο γυρνας το διακοπτη στο ον χωρις να βαλεις μπροστα.δε το αφηνεις το μπουτον κ αρχιζει να μετραει αντιστροφα απο το 9.οταν φτασει στο 0 σταματαεικ ξαναμετραει οτι θελει σερβθς σε 20000κμ.
Οσον αφορα τη συντηρηση κ αποδοση,στα ψηλα ειναι εντελως ψοφιο,μονο ροπη εχει λογο τουρμπο.
Το πιο πιθανο ειναι να θελει καθαρισμα στους αυλους της κεφαλης. |
Σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη και απαντηση σου. Σε περίπτβση που χρειάζζεται καθάρισμα στους αυλούς της κεφαλής πόσα να υπολογίζω να κάνω τα κουμάντα μου πριν δώσω την προκαταβολή? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 23:41:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς ήρθατε όλοι!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207....
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 22:04:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TheAlfacode έγραψε: | bagos έγραψε: | Καλως ηρθες χαρη.το κλειδακι δηλωνει οτι πλησιαζουν κμ για σερβις αλλα μαλλον δε το εχουν μηδενισει...κρατας πατημενο το δεξι μπουτον που εχει στο καντραν,αυτο μαλλον που αλλαζει τα κμ. Με κλειστο διακοπτη,κ ενω το εχεις πατημενο γυρνας το διακοπτη στο ον χωρις να βαλεις μπροστα.δε το αφηνεις το μπουτον κ αρχιζει να μετραει αντιστροφα απο το 9.οταν φτασει στο 0 σταματαεικ ξαναμετραει οτι θελει σερβθς σε 20000κμ.
Σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη και απαντηση σου. Σε περίπτβση που χρειάζζεται καθάρισμα στους αυλούς της κεφαλής πόσα να υπολογίζω να κάνω τα κουμάντα μου πριν δώσω την προκαταβολή? |
Ο δικος μας εδω χαλκιδα περνει 150 ευρω.λυσιμο κεφαλης,καθαρισμα,φρεζαρισμα εδρανα βαλβιδων,κ φλαντζα κεφαλης(μοβο αυτη εχει 50 ευρω κ αλλα 30 η εργασια που γινεται σε μηχανουργειο,για φρεζαρισμα κτλ)
Δε θυμαμαι αν στη τιμη ειναι κ τα τσιμουχακια,αλλα αν χρειαστεις ξανασυζηταμε).καλο ειναι να δωσεις αλλα 70-100 ευρω να παρεις κ καινουριο σετ χρονισμου,μιας κ θα χρονιστει αφου θα λυθει η κεφαλη,ναχεις το κεφαλη σου ησυχο!
μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 22:35:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagos έγραψε: | TheAlfacode έγραψε: | bagos έγραψε: | Καλως ηρθες χαρη.το κλειδακι δηλωνει οτι πλησιαζουν κμ για σερβις αλλα μαλλον δε το εχουν μηδενισει...κρατας πατημενο το δεξι μπουτον που εχει στο καντραν,αυτο μαλλον που αλλαζει τα κμ. Με κλειστο διακοπτη,κ ενω το εχεις πατημενο γυρνας το διακοπτη στο ον χωρις να βαλεις μπροστα.δε το αφηνεις το μπουτον κ αρχιζει να μετραει αντιστροφα απο το 9.οταν φτασει στο 0 σταματαεικ ξαναμετραει οτι θελει σερβθς σε 20000κμ.
Ο δικος μας εδω χαλκιδα περνει 150 ευρω.λυσιμο κεφαλης,καθαρισμα,φρεζαρισμα εδρανα βαλβιδων,κ φλαντζα κεφαλης(μοβο αυτη εχει 50 ευρω κ αλλα 30 η εργασια που γινεται σε μηχανουργειο,για φρεζαρισμα κτλ)
Δε θυμαμαι αν στη τιμη ειναι κ τα τσιμουχακια,αλλα αν χρειαστεις ξανασυζηταμε).καλο ειναι να δωσεις αλλα 70-100 ευρω να παρεις κ καινουριο σετ χρονισμου,μιας κ θα χρονιστει αφου θα λυθει η κεφαλη,ναχεις το κεφαλη σου ησυχο! |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2014, 00:47:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TheAlfacode έγραψε: | Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Χαρης , 22 χρονων και επειτα απο τρεις ομορφες Ιταλίδες είπα να κινηθω προς την μερια του λεοντα μιας και το 207 ειναι απο τα μοναδικα γαλλικα αυτοκινητα που με κερδισαν απο design μεχρι επιδοσεις στριψιμο και ασφαλεια.
Όλα φαίνονται καλά, εντυπωσιακός ο ήχος της τουρμπινας για τελείως μαμα αυτοκίνητο και η μαντρα είναι γνωστού μου.
Μόλις γύρισα το κλειδί μου έβγαλε ένα γαλλικό κλειδάκι στην οθόνη ότι σε 1.200 χιλιόμετρα κάτι θέλει (102.000 χλμ έχει το αμάξι)
Ξέρουμε τι θέλει?
Εννοείται θα πάω να το κοιτάξω και σε κάποιο συνεργείο να δω αν όλα πάνε καλά αλλά το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής.
Πρώτη δευτερα άνοιγμα μέχρι 5 χιλιάδες που το πήγα δεν ενθουσιάστηκα με το γκάζι για τουρμπο μοτερ 1600αρι, σημειοτέον μέσα ήμασταν εγώ η κοπέλα μου και ο ιδιώτης που το πουλάει και το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν μια Alfa Romeo 156 δίλιτρη πρώτο στάδιο. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το μοτερ το οποίο να μην πήρα χαμπάρι? (το μοτερ τελείως αθόρυβο στο ρελαντί και ούτε τριγμοί ούτε τίποτα)
Χαρη με καλυψε σε οσα ειπε ο βαγγος με το καθαρισμα κιολας των βαλβιδων καθως το αμαξι ειναι κ καιρο ακινητο φανταζομαι γιατι ειναι καιρο σο καρ οποτε σιγουρα θα χρειαζεται ενα καθαρισμα βαλβ./χρονισμα και οσο για το ανοιγμα που λες 1η 2α εχε στο νου σου οτι εχει ηλεκτρογκαζο και ειναι ρυθμισμενα απο το εργοστασιο ν ανοιγει περιοδικα η πεταλουδα οποτε δινει ψιλοκουφιο γκαζι. Με λιγο γαργαλειμα αν πας για 1ο σταδιο θα δεις αμεσως διαφορα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2014, 10:23:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TheAlfacode έγραψε: | Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Χαρης , 22 χρονων και επειτα απο τρεις ομορφες Ιταλίδες είπα να κινηθω προς την μερια του λεοντα μιας και το 207 ειναι απο τα μοναδικα γαλλικα αυτοκινητα που με κερδισαν απο design μεχρι επιδοσεις στριψιμο και ασφαλεια.
Ξέρουμε τι θέλει?
Sorry, αλλα ο γνωστος σου ο μαντρας, ειναι μεγαλος απατεωνας....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
P.206 (John) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 2004
Ένταξη: 12 Ιαν 2014 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: Ελλάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 21:37:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα με λένε Γιάννη είμαι 19 χρονών, σπουδάζω υπηρεσιες ασφάλειας και εδώ και 5 μέρες έχω ένα 206 1.4 του 2004! είμαι νέος οδηγός τώρα μαθαίνω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|