PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 295, 296, 297  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zami (Sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 2007

Ένταξη: 29 Νοέ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 18:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι ο Σωτηρης , ειμαι 33 ετων και ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος.
Πριν απο εξι μηνες πηρα ενα 307 1.4 μοντ 2007! Δυστυχως εχω αποριες και βρηκα το φορουμ......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 20:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλως ηρθες!

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2013, 03:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως μας ηρθες Σωτηρη...... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
zami (Sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 2007

Ένταξη: 29 Νοέ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Δεκ 2013, 10:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παιδία Embarassed ,να είστε καλά!
Επιστροφή στην κορυφή
Παναγιωτης.gt (Παναγιωτης.gt)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt 1.6

Ένταξη: 12 Δεκ 2013
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2013, 16:16:45    Θέμα δημοσίευσης: παναγιωτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για παιδια ειμαι ο Παναγιωτης αλλα με φωναζουν Ακη ειμαι απο πατρα 23 χρονων εχω ενα Peugeot 207 gt......
Επιστροφή στην κορυφή
306Gti (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 20 16v

Ένταξη: 12 Δεκ 2013
Τόπος: θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2013, 16:21:28    Θέμα δημοσίευσης: τετραπεταλουδο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας εχω να ενα 306 gti με το 6αρι το σασμαν και ψαχνω τετραπεταλουδο παιζει κατι?

Σαν το γκαζι δεν εχει!
Επιστροφή στην κορυφή
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2013, 22:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: τετραπεταλουδο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

306Gti έγραψε:
Γεια σας εχω να ενα 306 gti με το 6αρι το σασμαν και ψαχνω τετραπεταλουδο παιζει κατι?

Καλός μας βρήκες

Σου κάνει αυτό www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=158549

www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=96980&page=50

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

Ένταξη: 26 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 18:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Είμαι ο Βασίλης, 32 ετών και πριν ένα χρόνο η αρραβωνιαστικιά μου απέκτησε ένα 206 CC 1.6. Προσωπικά, πάντα είχα γερμανικά αυτοκίνητα (Seat Ibiza Top Gun, VW Polo), αλλά πλέον είμαι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 207 RC '08...! Είπα να αλλαξοπιστήσω και αιτία είναι το cc που ζω μαζί του το τελευταίο χρόνο!

Καλώς σας βρήκα κύριοι! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 19:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PREDATOR_GR έγραψε:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Είμαι ο Βασίλης, 32 ετών και πριν ένα χρόνο η αρραβωνιαστικιά μου απέκτησε ένα 206 CC 1.6. Προσωπικά, πάντα είχα γερμανικά αυτοκίνητα (Seat Ibiza Top Gun, VW Polo), αλλά πλέον είμαι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 207 RC '08...! Είπα να αλλαξοπιστήσω και αιτία είναι το cc που ζω μαζί του το τελευταίο χρόνο!

Καλώς σας βρήκα κύριοι! Wink

Καλως ορισες φιλε Βασιλη!!

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

Ένταξη: 26 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 19:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς σας βρήκα Μάνο! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TheAlfacode (Χάρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 08 Ιαν 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 17:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Χαρης , 22 χρονων και επειτα απο τρεις ομορφες Ιταλίδες είπα να κινηθω προς την μερια του λεοντα μιας και το 207 ειναι απο τα μοναδικα γαλλικα αυτοκινητα που με κερδισαν απο design μεχρι επιδοσεις στριψιμο και ασφαλεια.
Λοιπον εξηγουμαι γιατι χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Οδήγησα εχθες αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4317659/
Όλα φαίνονται καλά, εντυπωσιακός ο ήχος της τουρμπινας για τελείως μαμα αυτοκίνητο και η μαντρα είναι γνωστού μου.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής.
Μόλις γύρισα το κλειδί μου έβγαλε ένα γαλλικό κλειδάκι στην οθόνη ότι σε 1.200 χιλιόμετρα κάτι θέλει (102.000 χλμ έχει το αμάξι)
Ξέρουμε τι θέλει?
Εννοείται θα πάω να το κοιτάξω και σε κάποιο συνεργείο να δω αν όλα πάνε καλά αλλά το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής.
Πρώτη δευτερα άνοιγμα μέχρι 5 χιλιάδες που το πήγα δεν ενθουσιάστηκα με το γκάζι για τουρμπο μοτερ 1600αρι, σημειοτέον μέσα ήμασταν εγώ η κοπέλα μου και ο ιδιώτης που το πουλάει και το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν μια Alfa Romeo 156 δίλιτρη πρώτο στάδιο. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το μοτερ το οποίο να μην πήρα χαμπάρι? (το μοτερ τελείως αθόρυβο στο ρελαντί και ούτε τριγμοί ούτε τίποτα)
Τα φώτα σας και καλή χρονιά σε όλους να χαίρεστε τα λιονταράκια σας
Επιστροφή στην κορυφή
pr4wd (mike)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V)

Ένταξη: 29 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 21:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Νέο μέλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα σε όλους. Με λένε Mike ειμαι 27 Δημόσιος υπαλληλος και μπήκα στο club μιας και το Ax Gti παρέδωσε πνεύμα και έχοντας 206 πλέων σας ήρθα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 21:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ηρθες χαρη.το κλειδακι δηλωνει οτι πλησιαζουν κμ για σερβις αλλα μαλλον δε το εχουν μηδενισει...κρατας πατημενο το δεξι μπουτον που εχει στο καντραν,αυτο μαλλον που αλλαζει τα κμ. Με κλειστο διακοπτη,κ ενω το εχεις πατημενο γυρνας το διακοπτη στο ον χωρις να βαλεις μπροστα.δε το αφηνεις το μπουτον κ αρχιζει να μετραει αντιστροφα απο το 9.οταν φτασει στο 0 σταματαεικ ξαναμετραει οτι θελει σερβθς σε 20000κμ.
Οσον αφορα τη συντηρηση κ αποδοση,στα ψηλα ειναι εντελως ψοφιο,μονο ροπη εχει λογο τουρμπο.
Το πιο πιθανο ειναι να θελει καθαρισμα στους αυλους της κεφαλης.

Επιστροφή στην κορυφή
TheAlfacode (Χάρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 08 Ιαν 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 21:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Καλως ηρθες χαρη.το κλειδακι δηλωνει οτι πλησιαζουν κμ για σερβις αλλα μαλλον δε το εχουν μηδενισει...κρατας πατημενο το δεξι μπουτον που εχει στο καντραν,αυτο μαλλον που αλλαζει τα κμ. Με κλειστο διακοπτη,κ ενω το εχεις πατημενο γυρνας το διακοπτη στο ον χωρις να βαλεις μπροστα.δε το αφηνεις το μπουτον κ αρχιζει να μετραει αντιστροφα απο το 9.οταν φτασει στο 0 σταματαεικ ξαναμετραει οτι θελει σερβθς σε 20000κμ.
Οσον αφορα τη συντηρηση κ αποδοση,στα ψηλα ειναι εντελως ψοφιο,μονο ροπη εχει λογο τουρμπο.

Σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη και απαντηση σου. Σε περίπτβση που χρειάζζεται καθάρισμα στους αυλούς της κεφαλής πόσα να υπολογίζω να κάνω τα κουμάντα μου πριν δώσω την προκαταβολή?
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 23:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθατε όλοι!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 22:04:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TheAlfacode έγραψε:
bagos έγραψε:

Σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη και απαντηση σου. Σε περίπτβση που χρειάζζεται καθάρισμα στους αυλούς της κεφαλής πόσα να υπολογίζω να κάνω τα κουμάντα μου πριν δώσω την προκαταβολή?

Ο δικος μας εδω χαλκιδα περνει 150 ευρω.λυσιμο κεφαλης,καθαρισμα,φρεζαρισμα εδρανα βαλβιδων,κ φλαντζα κεφαλης(μοβο αυτη εχει 50 ευρω κ αλλα 30 η εργασια που γινεται σε μηχανουργειο,για φρεζαρισμα κτλ)
Δε θυμαμαι αν στη τιμη ειναι κ τα τσιμουχακια,αλλα αν χρειαστεις ξανασυζηταμε).καλο ειναι να δωσεις αλλα 70-100 ευρω να παρεις κ καινουριο σετ χρονισμου,μιας κ θα χρονιστει αφου θα λυθει η κεφαλη,ναχεις το κεφαλη σου ησυχο!

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 22:35:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
TheAlfacode έγραψε:
bagos έγραψε:

Ο δικος μας εδω χαλκιδα περνει 150 ευρω.λυσιμο κεφαλης,καθαρισμα,φρεζαρισμα εδρανα βαλβιδων,κ φλαντζα κεφαλης(μοβο αυτη εχει 50 ευρω κ αλλα 30 η εργασια που γινεται σε μηχανουργειο,για φρεζαρισμα κτλ)
Δε θυμαμαι αν στη τιμη ειναι κ τα τσιμουχακια,αλλα αν χρειαστεις ξανασυζηταμε).καλο ειναι να δωσεις αλλα 70-100 ευρω να παρεις κ καινουριο σετ χρονισμου,μιας κ θα χρονιστει αφου θα λυθει η κεφαλη,ναχεις το κεφαλη σου ησυχο!

Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2014, 00:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TheAlfacode έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Χαρης , 22 χρονων και επειτα απο τρεις ομορφες Ιταλίδες είπα να κινηθω προς την μερια του λεοντα μιας και το 207 ειναι απο τα μοναδικα γαλλικα αυτοκινητα που με κερδισαν απο design μεχρι επιδοσεις στριψιμο και ασφαλεια.
Όλα φαίνονται καλά, εντυπωσιακός ο ήχος της τουρμπινας για τελείως μαμα αυτοκίνητο και η μαντρα είναι γνωστού μου.
Μόλις γύρισα το κλειδί μου έβγαλε ένα γαλλικό κλειδάκι στην οθόνη ότι σε 1.200 χιλιόμετρα κάτι θέλει (102.000 χλμ έχει το αμάξι)
Ξέρουμε τι θέλει?
Εννοείται θα πάω να το κοιτάξω και σε κάποιο συνεργείο να δω αν όλα πάνε καλά αλλά το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής.
Πρώτη δευτερα άνοιγμα μέχρι 5 χιλιάδες που το πήγα δεν ενθουσιάστηκα με το γκάζι για τουρμπο μοτερ 1600αρι, σημειοτέον μέσα ήμασταν εγώ η κοπέλα μου και ο ιδιώτης που το πουλάει και το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν μια Alfa Romeo 156 δίλιτρη πρώτο στάδιο. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το μοτερ το οποίο να μην πήρα χαμπάρι? (το μοτερ τελείως αθόρυβο στο ρελαντί και ούτε τριγμοί ούτε τίποτα)

Χαρη με καλυψε σε οσα ειπε ο βαγγος με το καθαρισμα κιολας των βαλβιδων καθως το αμαξι ειναι κ καιρο ακινητο φανταζομαι γιατι ειναι καιρο σο καρ οποτε σιγουρα θα χρειαζεται ενα καθαρισμα βαλβ./χρονισμα και οσο για το ανοιγμα που λες 1η 2α εχε στο νου σου οτι εχει ηλεκτρογκαζο και ειναι ρυθμισμενα απο το εργοστασιο ν ανοιγει περιοδικα η πεταλουδα οποτε δινει ψιλοκουφιο γκαζι. Με λιγο γαργαλειμα αν πας για 1ο σταδιο θα δεις αμεσως διαφορα

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2014, 10:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TheAlfacode έγραψε:
Ξέρουμε τι θέλει?

Sorry, αλλα ο γνωστος σου ο μαντρας, ειναι μεγαλος απατεωνας.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
P.206 (John)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 2004

Ένταξη: 12 Ιαν 2014
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 21:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα με λένε Γιάννη είμαι 19 χρονών, σπουδάζω υπηρεσιες ασφάλειας και εδώ και 5 μέρες έχω ένα 206 1.4 του 2004! είμαι νέος οδηγός τώρα μαθαίνω Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 295, 296, 297  Επόμενη
Σελίδα 272 από 297

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης