PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νοθευμένη βενζίνη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 22:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαγκες ρωτατε ταριφες για βενζιναδικα, ενας σοβαρος ταξιτζης ξερει, Ρωτησα εγω εναν (φιλος φιλου) και μου λεει βενζινη καλη εχει η ΕΚΟ στο τερμα της Πετρουπολεως (οσοι ειστε απο δυτικα προαστια θα ξερετε που εννοω), γιατι το πρατηριο ειναι της εταιριας και οχι ιδιωτης, πηγα λοιπον κι εγω και εβαλα 100αρα την εχει σε κανονικη τιμη. Παρατητηρηση οσον αφορα την 100αρα εκει λοιπον που ειχα τα long fuel trims στο +3.6% αφου εκαψα ολο το τεποζιτο ειδα 0.0% λεω εδω ειμαστε ομως δεν βαζω παντα 100αρα παρα μονο στα ταξιδια, με την απλη τα trims μου ειναι στο +1.6% ως προς την αισθηση μιας και δεν ειμαι τρελα απαιτητικος δεν μπορω να παρατηρησω καποια αισθητη διαφορα σε σχεση με την απλη παρα μονο σε καταναλωση. Στην ΕΚΟ λοιπον ζητας δειγμα και θα σου δωσουν απο την αντλια, θα παρω δειγμα για να επιβεβαιωσω με το συστημα που ειπε ο φιλος παραπανω αν οντως ειναι καθαρη. Προσωπικα εχω παει σε 4-5 βενζιναδικα σε Περιστερι-Πετρουπολη και το καλυτερο μου φαινεται αυτο και απο αντλιες και απο ποιοτητα.

Υ.Γ παραπανω αναφερθηκε οτι η Shell v-power Racing ειναι εισαγωγης, αυτο ισχυε τα πρωτα χρονια οπως και για την Ultimate, πλεον η καθε εταιρεια αγοραζει απλη απο τα διληστηρια και μετα σε δεξαμενες πεταει τα προσθετα της, ειχα γνωρισει ενα τυπακο καποια στιγμη δουλευε σε δηληστηρια και ειχε βουτηξει ενα μπουκαλι βελτιωτικο οκτανιων, το εβαλε σε παπακι αλλα εκανε λαθος στην αναλογια και το σπασε.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 22:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Μαγκες ρωτατε ταριφες για βενζιναδικα, ενας σοβαρος ταξιτζης ξερει, Ρωτησα εγω εναν (φιλος φιλου) και μου λεει βενζινη καλη εχει η ΕΚΟ στο τερμα της Πετρουπολεως (οσοι ειστε απο δυτικα προαστια θα ξερετε που εννοω), γιατι το πρατηριο ειναι της εταιριας και οχι ιδιωτης, πηγα λοιπον κι εγω και εβαλα 100αρα την εχει σε κανονικη τιμη. Παρατητηρηση οσον αφορα την 100αρα εκει λοιπον που ειχα τα long fuel trims στο +3.6% αφου εκαψα ολο το τεποζιτο ειδα 0.0% λεω εδω ειμαστε ομως δεν βαζω παντα 100αρα παρα μονο στα ταξιδια, με την απλη τα trims μου ειναι στο +1.6% ως προς την αισθηση μιας και δεν ειμαι τρελα απαιτητικος δεν μπορω να παρατηρησω καποια αισθητη διαφορα σε σχεση με την απλη παρα μονο σε καταναλωση. Στην ΕΚΟ λοιπον ζητας δειγμα και θα σου δωσουν απο την αντλια, θα παρω δειγμα για να επιβεβαιωσω με το συστημα που ειπε ο φιλος παραπανω αν οντως ειναι καθαρη. Προσωπικα εχω παει σε 4-5 βενζιναδικα σε Περιστερι-Πετρουπολη και το καλυτερο μου φαινεται αυτο και απο αντλιες και απο ποιοτητα.

Υ.Γ παραπανω αναφερθηκε οτι η Shell v-power Racing ειναι εισαγωγης, αυτο ισχυε τα πρωτα χρονια οπως και για την Ultimate, πλεον η καθε εταιρεια αγοραζει απλη απο τα διληστηρια και μετα σε δεξαμενες πεταει τα προσθετα της, ειχα γνωρισει ενα τυπακο καποια στιγμη δουλευε σε δηληστηρια και ειχε βουτηξει ενα μπουκαλι βελτιωτικο οκτανιων, το εβαλε σε παπακι αλλα εκανε λαθος στην αναλογια και το σπασε.

Για αυτό που λες εδώ κάτω. Όντως δεν είναι εισαγώμενες...Ολες οι αναμείξεις γίνονται εδώ...Πάντως είναι δύσκολο να βρεις βεντζινάδικο που να μην το έχει ιδιώτης...Δεν μιλάω για Αθήνα...
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 22:53:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα ειναι της ΕΚΟ δες αμα εχεις καποιο που να σε βολευει http://www.eko.gr/uploads/KalypsoSites.pdf

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 23:00:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
αυτα ειναι της ΕΚΟ δες αμα εχεις καποιο που να σε βολευει http://www.eko.gr/uploads/KalypsoSites.pdf

Δυστυχώς κανένα. Δεν έχει για Γιάννενα. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία!
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 15:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:

αυτά που γράφει δεν είναι όλα ΕΚΟ
βρήκα εδώ γύρω στην περιοχή μου 2-3 που είναι BP αλλά όντως όσες φορές έχω πάρει απόδειξη γράφει πάνω ΕΚΟ-ΚΑΛΥΨΩ...
οπότε μάλλον θα έχουν ίδια βενζίνη με τα υπόλοιπα ΕΚΟ

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 15:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίχτες το συμπέρασμα για τις βεντζίνες είναι το εξής (Για μένα):

Έχω δοκιμάσω κ το εξής: Κάθε εξάμηνο κάνω το σέρβις μ και αλλάζω κ φίλτρο βεντζίνης. Όσες φορές έβαζα συνέχεια 100άρα (ολόκληρο το εξάμηνο), το φίλτρο βεντζίνης ήταν πολύ ποιο καθαρό. Όταν έβαζα απλή 95άρα το φίλτρο έβγαζε μαυρίλες, σκουπιδάκια, χώμα και χίλια δύο σκ**ά. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κ πολύ καθαρές οι βεντζίνες, (εκτός απ την νοθεία δλδ, που είναι άλλη ιστορία).

Απ την άλλη κ η 100άρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι πράγματι 100άρα. Με τόσα που έχω ακούσει για τις βεντζίνες, δεν εμπιστεύομαι κανένα πρατηριο.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 20:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

βρήκα εδώ γύρω στην περιοχή μου 2-3 που είναι BP αλλά όντως όσες φορές έχω πάρει απόδειξη γράφει πάνω ΕΚΟ-ΚΑΛΥΨΩ...

Ευτυχώς που το επισήμανες, εγώ παντως το πρατήριο που βλαζω ειναι ΕΚΟ και ειναι το No17 απο τη λίστα, κουφό πάντως να είναι BP και να εχει απόδειξη Εκο, μηπως παιζει καμία αγορα της BP ελλαδος απο την ΕΚΟ?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 20:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Bill207 έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

Ευτυχώς που το επισήμανες, εγώ παντως το πρατήριο που βλαζω ειναι ΕΚΟ και ειναι το No17 απο τη λίστα, κουφό πάντως να είναι BP και να εχει απόδειξη Εκο, μηπως παιζει καμία αγορα της BP ελλαδος απο την ΕΚΟ?

γκουχ γκουχ

BP = Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ
SHELL = AVIN Μοτοροιλ

οι πραγματικές εταιρίες έχουν φύγει αρκετό καιρό τώρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 15:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια, εντο στο Ελλαντα απο 2-3 διυλιστηρια ειναι οι βενζινες μας. Η νοθεια εξαρταται απο τον βενζινά τον ιδιο, οχι απο την μαρκα, μην τρελαθουμε κιολας.
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 15:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Ρε παιδια, εντο στο Ελλαντα απο 2-3 διυλιστηρια ειναι οι βενζινες μας. Η νοθεια εξαρταται απο τον βενζινά τον ιδιο, οχι απο την μαρκα, μην τρελαθουμε κιολας.

Ε ναι, οι πρατηριούχοι είναι που κάνουν τις νοθείες και κλέβουν.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 16:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:

Εννοειτε γι αυτο ειναι καλο να ξεκινησουμε οποιος εχει θεληση (εγω προσωπικα την εχω) με δειγματα να ελεγχουμε μεσω του προϊόντος που μας εδωσε ο φιλος παραπανω τα πρατηρια, αναφερω την ΕΚΟ γιατι δινει αυτη τη δυνατοτητα για δειγματα

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 16:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αν προλαβω θα περασω απο leroy σημερα να το παρω.. Και αν καταλαβα καλα με 7.5 ευρω εχει 3 δοκιμαστικα οποτε 3 βενζιναδικα.. Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 17:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά αυτό το τελευταίο που λέτε για "δείγματα", Τι εννοείτε ακριβώς?
Θα πάρετε δείγματα, για να ελέγξετε την καθαρότητα της βεντζίνης? Πώς θα γίνει αυτό ? Υπάρχει τέτοιο μηχάνημα που σ δείχνει?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 17:16:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apostolos-106 rallye έγραψε:
Θα πάρετε δείγματα, για να ελέγξετε την καθαρότητα της βεντζίνης? Πώς θα γίνει αυτό ? Υπάρχει τέτοιο μηχάνημα που σ δείχνει?

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=525210#525210

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 20:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Apostolos-106 rallye έγραψε:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=525210#525210

Μάλιστα. Δεν είχα διαβάσει το θέμα απ την αρχή. Αλλά καλή φάση φαίνεται. Το έχει δοκιμάσει κανένας?
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 23:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πηρα.. Wink Δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Να παρατηρησω παντως οτι για πληρη ελεγχο στην 100αρα χρειαζονται και τα 2..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 00:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mάνο ελπίζω να το κάνεις στην περιοχή μας εε να εχουμε κανενα σίγουρο εδω γύρω. Laughing

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 00:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
Mάνο ελπίζω να το κάνεις στην περιοχή μας εε να εχουμε κανενα σίγουρο εδω γύρω. Laughing

Ναι.. Αρχικα παω για bp μικρολιμανο και εκο στο δρομο για το μικρολιμανο.. Αλλα η bp ηταν γενικως κλειστη αρκετες μερες.. Δεν ξερω αν ανοιξε τωρα..

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Δεκ 2013, 16:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο πρωτος μου ελεγχος.. Επιτυχης..! Εκο στο δρομο για μικρολιμανο.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Δεκ 2013, 16:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Ο πρωτος μου ελεγχος.. Επιτυχης..! Εκο στο δρομο για μικρολιμανο.. Wink

Ωραίος!!

Καλή φάση αυτό το υγρό. Με ψήνει να το πάρω κ γω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης