Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 22:10:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαγκες ρωτατε ταριφες για βενζιναδικα, ενας σοβαρος ταξιτζης ξερει, Ρωτησα εγω εναν (φιλος φιλου) και μου λεει βενζινη καλη εχει η ΕΚΟ στο τερμα της Πετρουπολεως (οσοι ειστε απο δυτικα προαστια θα ξερετε που εννοω), γιατι το πρατηριο ειναι της εταιριας και οχι ιδιωτης, πηγα λοιπον κι εγω και εβαλα 100αρα την εχει σε κανονικη τιμη. Παρατητηρηση οσον αφορα την 100αρα εκει λοιπον που ειχα τα long fuel trims στο +3.6% αφου εκαψα ολο το τεποζιτο ειδα 0.0% λεω εδω ειμαστε ομως δεν βαζω παντα 100αρα παρα μονο στα ταξιδια, με την απλη τα trims μου ειναι στο +1.6% ως προς την αισθηση μιας και δεν ειμαι τρελα απαιτητικος δεν μπορω να παρατηρησω καποια αισθητη διαφορα σε σχεση με την απλη παρα μονο σε καταναλωση. Στην ΕΚΟ λοιπον ζητας δειγμα και θα σου δωσουν απο την αντλια, θα παρω δειγμα για να επιβεβαιωσω με το συστημα που ειπε ο φιλος παραπανω αν οντως ειναι καθαρη. Προσωπικα εχω παει σε 4-5 βενζιναδικα σε Περιστερι-Πετρουπολη και το καλυτερο μου φαινεται αυτο και απο αντλιες και απο ποιοτητα.
Υ.Γ παραπανω αναφερθηκε οτι η Shell v-power Racing ειναι εισαγωγης, αυτο ισχυε τα πρωτα χρονια οπως και για την Ultimate, πλεον η καθε εταιρεια αγοραζει απλη απο τα διληστηρια και μετα σε δεξαμενες πεταει τα προσθετα της, ειχα γνωρισει ενα τυπακο καποια στιγμη δουλευε σε δηληστηρια και ειχε βουτηξει ενα μπουκαλι βελτιωτικο οκτανιων, το εβαλε σε παπακι αλλα εκανε λαθος στην αναλογια και το σπασε.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Apostolos-106 rallye (ApostolisR) Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003
Ένταξη: 25 Οκτ 2012 Δημοσιεύσεις: 228
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 22:39:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios_207_GT έγραψε: | Μαγκες ρωτατε ταριφες για βενζιναδικα, ενας σοβαρος ταξιτζης ξερει, Ρωτησα εγω εναν (φιλος φιλου) και μου λεει βενζινη καλη εχει η ΕΚΟ στο τερμα της Πετρουπολεως (οσοι ειστε απο δυτικα προαστια θα ξερετε που εννοω), γιατι το πρατηριο ειναι της εταιριας και οχι ιδιωτης, πηγα λοιπον κι εγω και εβαλα 100αρα την εχει σε κανονικη τιμη. Παρατητηρηση οσον αφορα την 100αρα εκει λοιπον που ειχα τα long fuel trims στο +3.6% αφου εκαψα ολο το τεποζιτο ειδα 0.0% λεω εδω ειμαστε ομως δεν βαζω παντα 100αρα παρα μονο στα ταξιδια, με την απλη τα trims μου ειναι στο +1.6% ως προς την αισθηση μιας και δεν ειμαι τρελα απαιτητικος δεν μπορω να παρατηρησω καποια αισθητη διαφορα σε σχεση με την απλη παρα μονο σε καταναλωση. Στην ΕΚΟ λοιπον ζητας δειγμα και θα σου δωσουν απο την αντλια, θα παρω δειγμα για να επιβεβαιωσω με το συστημα που ειπε ο φιλος παραπανω αν οντως ειναι καθαρη. Προσωπικα εχω παει σε 4-5 βενζιναδικα σε Περιστερι-Πετρουπολη και το καλυτερο μου φαινεται αυτο και απο αντλιες και απο ποιοτητα.
Υ.Γ παραπανω αναφερθηκε οτι η Shell v-power Racing ειναι εισαγωγης, αυτο ισχυε τα πρωτα χρονια οπως και για την Ultimate, πλεον η καθε εταιρεια αγοραζει απλη απο τα διληστηρια και μετα σε δεξαμενες πεταει τα προσθετα της, ειχα γνωρισει ενα τυπακο καποια στιγμη δουλευε σε δηληστηρια και ειχε βουτηξει ενα μπουκαλι βελτιωτικο οκτανιων, το εβαλε σε παπακι αλλα εκανε λαθος στην αναλογια και το σπασε. |
Για αυτό που λες εδώ κάτω. Όντως δεν είναι εισαγώμενες...Ολες οι αναμείξεις γίνονται εδώ...Πάντως είναι δύσκολο να βρεις βεντζινάδικο που να μην το έχει ιδιώτης...Δεν μιλάω για Αθήνα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT STOCK
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 23:00:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς κανένα. Δεν έχει για Γιάννενα. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 15:15:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτά που γράφει δεν είναι όλα ΕΚΟ
βρήκα εδώ γύρω στην περιοχή μου 2-3 που είναι BP αλλά όντως όσες φορές έχω πάρει απόδειξη γράφει πάνω ΕΚΟ-ΚΑΛΥΨΩ...
οπότε μάλλον θα έχουν ίδια βενζίνη με τα υπόλοιπα ΕΚΟ
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 15:37:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παίχτες το συμπέρασμα για τις βεντζίνες είναι το εξής (Για μένα):
Έχω δοκιμάσω κ το εξής: Κάθε εξάμηνο κάνω το σέρβις μ και αλλάζω κ φίλτρο βεντζίνης. Όσες φορές έβαζα συνέχεια 100άρα (ολόκληρο το εξάμηνο), το φίλτρο βεντζίνης ήταν πολύ ποιο καθαρό. Όταν έβαζα απλή 95άρα το φίλτρο έβγαζε μαυρίλες, σκουπιδάκια, χώμα και χίλια δύο σκ**ά. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κ πολύ καθαρές οι βεντζίνες, (εκτός απ την νοθεία δλδ, που είναι άλλη ιστορία).
Απ την άλλη κ η 100άρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι πράγματι 100άρα. Με τόσα που έχω ακούσει για τις βεντζίνες, δεν εμπιστεύομαι κανένα πρατηριο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT STOCK
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 20:17:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bill207 έγραψε: |
βρήκα εδώ γύρω στην περιοχή μου 2-3 που είναι BP αλλά όντως όσες φορές έχω πάρει απόδειξη γράφει πάνω ΕΚΟ-ΚΑΛΥΨΩ...
οπότε μάλλον θα έχουν ίδια βενζίνη με τα υπόλοιπα ΕΚΟ |
Ευτυχώς που το επισήμανες, εγώ παντως το πρατήριο που βλαζω ειναι ΕΚΟ και ειναι το No17 απο τη λίστα, κουφό πάντως να είναι BP και να εχει απόδειξη Εκο, μηπως παιζει καμία αγορα της BP ελλαδος απο την ΕΚΟ?
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 20:36:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios_207_GT έγραψε: | Bill207 έγραψε: |
οπότε μάλλον θα έχουν ίδια βενζίνη με τα υπόλοιπα ΕΚΟ |
Ευτυχώς που το επισήμανες, εγώ παντως το πρατήριο που βλαζω ειναι ΕΚΟ και ειναι το No17 απο τη λίστα, κουφό πάντως να είναι BP και να εχει απόδειξη Εκο, μηπως παιζει καμία αγορα της BP ελλαδος απο την ΕΚΟ? |
γκουχ γκουχ
BP = Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ
SHELL = AVIN Μοτοροιλ
οι πραγματικές εταιρίες έχουν φύγει αρκετό καιρό τώρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 15:23:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια, εντο στο Ελλαντα απο 2-3 διυλιστηρια ειναι οι βενζινες μας. Η νοθεια εξαρταται απο τον βενζινά τον ιδιο, οχι απο την μαρκα, μην τρελαθουμε κιολας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 15:27:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gotcha έγραψε: | Ρε παιδια, εντο στο Ελλαντα απο 2-3 διυλιστηρια ειναι οι βενζινες μας. Η νοθεια εξαρταται απο τον βενζινά τον ιδιο, οχι απο την μαρκα, μην τρελαθουμε κιολας. |
Ε ναι, οι πρατηριούχοι είναι που κάνουν τις νοθείες και κλέβουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT STOCK
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 16:24:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gotcha έγραψε: | Ρε παιδια, εντο στο Ελλαντα απο 2-3 διυλιστηρια ειναι οι βενζινες μας. Η νοθεια εξαρταται απο τον βενζινά τον ιδιο, οχι απο την μαρκα, μην τρελαθουμε κιολας. |
Εννοειτε γι αυτο ειναι καλο να ξεκινησουμε οποιος εχει θεληση (εγω προσωπικα την εχω) με δειγματα να ελεγχουμε μεσω του προϊόντος που μας εδωσε ο φιλος παραπανω τα πρατηρια, αναφερω την ΕΚΟ γιατι δινει αυτη τη δυνατοτητα για δειγματα
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 16:33:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω αν προλαβω θα περασω απο leroy σημερα να το παρω.. Και αν καταλαβα καλα με 7.5 ευρω εχει 3 δοκιμαστικα οποτε 3 βενζιναδικα.. 
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 17:13:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδιά αυτό το τελευταίο που λέτε για "δείγματα", Τι εννοείτε ακριβώς?
Θα πάρετε δείγματα, για να ελέγξετε την καθαρότητα της βεντζίνης? Πώς θα γίνει αυτό ? Υπάρχει τέτοιο μηχάνημα που σ δείχνει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 17:16:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Apostolos-106 rallye έγραψε: | Ρε παιδιά αυτό το τελευταίο που λέτε για "δείγματα", Τι εννοείτε ακριβώς?
Θα πάρετε δείγματα, για να ελέγξετε την καθαρότητα της βεντζίνης? Πώς θα γίνει αυτό ? Υπάρχει τέτοιο μηχάνημα που σ δείχνει? |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=525210#525210
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 20:38:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Apostolos-106 rallye έγραψε: | Ρε παιδιά αυτό το τελευταίο που λέτε για "δείγματα", Τι εννοείτε ακριβώς?
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=525210#525210 |
Μάλιστα. Δεν είχα διαβάσει το θέμα απ την αρχή. Αλλά καλή φάση φαίνεται. Το έχει δοκιμάσει κανένας? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 23:51:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πηρα.. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Να παρατηρησω παντως οτι για πληρη ελεγχο στην 100αρα χρειαζονται και τα 2..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 00:11:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mάνο ελπίζω να το κάνεις στην περιοχή μας εε να εχουμε κανενα σίγουρο εδω γύρω. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 00:17:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
king207cc έγραψε: | Mάνο ελπίζω να το κάνεις στην περιοχή μας εε να εχουμε κανενα σίγουρο εδω γύρω.  |
Ναι.. Αρχικα παω για bp μικρολιμανο και εκο στο δρομο για το μικρολιμανο.. Αλλα η bp ηταν γενικως κλειστη αρκετες μερες.. Δεν ξερω αν ανοιξε τωρα..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Δεκ 2013, 16:10:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Manos206 έγραψε: | Ο πρωτος μου ελεγχος.. Επιτυχης..! Εκο στο δρομο για μικρολιμανο..
 |
Ωραίος!!
Καλή φάση αυτό το υγρό. Με ψήνει να το πάρω κ γω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|