PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα σε όργανο θερμοκρασίας και A/C σε 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vagelis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Σεπ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2013, 02:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα σε όργανο θερμοκρασίας και A/C σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλοι και φίλες γειά σας. Πρόσφατα απέκτησα ένα πεζο 206 1.4 του 2000 μοντέλο και το ερωτέυτικα παράφορα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καποιος να απαντήσει. Το όργανο θερμοκρασίας ανεβοκατεβαίνει όταν το αυτοκίνητο κινείται. Συγκεκριμένα όταν δίνω γκάζι και επιταχύνω ανεβάζει θερμοκρασία μεχρι και το 100 και όταν αφήνω και ρολάρω πέφτει στους 85. Δεν γνωρίζω αν αυτή είναι φυσιολογική συμπεριφορά αν και βόλτα που το κάναμε στο συνεργείο με το λαπ τοπ συνδεμένο μου είπε ο μάστορας ότι οι θερμοκρασίες ειναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Να πώ ότι αλλαξα προληπτικά υγρά, θερμοστάτη. Αν μπορει κάποιος ας μου πεί αν έτσι δουλέυει η βελόνα στα 206.

Επίσης συμπλήρωσα υγρά στο Α/C γιατί δεν είχε και ο μάστορας μου είπε ότι θα συμπληρώνεις συνέχεια γιατί ολα τα 206 χάνουν φρεον. Ισχύει αυτό; Ξέρετε που μπορεί να "πονάει" το Α/C;

ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαγγέλης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

Ένταξη: 26 Αύγ 2013
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2013, 08:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σου βγαζει καποιο κωδικο σφαλματος στη διαγνωση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2013, 12:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να χάνει φρέον δεν παίζει. Κάπου έχει διαρροή και θέλει ψάξιμο.

Όσον αφορά την βελόνα, είναι σαν να λες ότι δουλεύει σαν στροφόμετρο Cool

Μάλλον τα έχει "παίξει" το συγκεκριμένο όργανο ή θέλει αλλαγή η βαλβδίδα θερμοκρασίας Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2013, 16:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το αρκουδίσιο συνήθως τρύπαγε το ψυγείο του Α/C δες αν είναι αλλαγμένο (μόνο κάποιο συνεργείο peugeot μπορεί στο πεί σίγουρα αυτό)
αν όχι είναι το πιθανότερο να χάνει από εκεί
αν ναι τότε θέλει να βάλεις αμπούλα και να ξαναπας μετά από λίγες μέρες να το ξαναδούν....

Για το οργανο που λες μοιάζει με σύμπτωμα κολλημένου θερμοστάτη στο τέρμα ανοιχτό...μπορεί και ο καινούργιος να έχει θέμα...κάθαρισε το κύκλωμα ψύξης να είσαι όσο γίνεται πιο σίγουρος ότι δεν έχει κανα σκουπιδάκι ή κοματάκια σκουριάς και βάλε πάλι έναν καινούριο θερμοστάτη...

αν ξανακάνει τα ίδια μάλλον παίζει αυτό που είπε και ο Νικόλας....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2013, 23:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγελη ετσι δουλευει η βελονα στο 206 και ετσι ειναι και στο 106. ειναι φυσιολογικο να ανεβοκατεβαινει στα πεζο η θερμοκρασια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vagelis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2013, 10:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριοι καλημέρα σας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω να αναφέρω τα εξής:1ο Η βελόνα της θερμοκρασίας δεν κινείται σαν στροφόμετρο αλλά με αργούς ρυθμούς, οπότε απότι κατάλαβα είναι φυσιολογικό. Κωδικό σφάλματος δέν έβγαλε η διάγνωση. 2ο για το A/C βλέπω δίπλα στο ψυγείο νερού στον χώρο του κινητήρα μια αλουμινένια συσκευή σαν βαρελάκι καιι στο πάνω μέρος που έχει κάτι σωληνάκια έχει πράσινα υγρά. Τα έδειξα στον μάστορα και μου κούνησε το κεφάλι αντιφατικά. Δλδ του λέω; Τι να σου πω μου λέει ολα τα Peugeot χάνουν μου είπε και δεν το έχω βρεί ακόμα....
Αυτααααα. Πάντως ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας φίλοι. Θα σας ενημερώσω για οτι νεότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2013, 08:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκου να δείς. Αυτό που σου λέει ο μαστορας σου δεν ισχύει. Πήγαινε σε κάποιον που ασχολείτε με ψυγεια-ac και θα σου βγάλει το φρέο και θα σου βάλει καινουργειο μαζί με ένα ειδικό φωσφορίζων υγρό το οποίο με κάτι ειδικα γυαλιά βλέπει μετα απο κάποιες ώρες λειτουργείας την τυχόν διαροή. Αν σου χάνει στασωληνάκια που πάνε στο βαρελάκι ή στα σωληνάκια που πάνε στον κομπρέσορα τότε πολυ πιθανό να έχουν φθαρεί τα τσιμουχάκια που υπάρχουν σε όλα τα σωληνάκια εκεί που βιδώνουν. Πήγαινε στην peugeot και πάρτα να τα αλλάξεις. Σίγουρη λύση στο πρόβλημα σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vagelis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2013, 22:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε ευχαριστώ πολύ. Επειδή είμαι εκτός Αθηνας έχετε υποψιν σας καποιον μαστορα Αθηνα να κατεβω?
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2013, 22:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε ευχαριστώ πολύ. Επειδή είμαι εκτός Αθηνας έχετε υποψιν σας καποιον μαστορα Αθηνα να κατεβω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης