PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 τουρμπισμα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akis_d (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6 16v

Ένταξη: 07 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 09:12:43    Θέμα δημοσίευσης: 206 τουρμπισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει καποιος ποσα bar μπορει να δουλεψει ενα 206 1,6 16v χωρις σφυριλατα πιστονια και μπιελες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2013, 10:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 τουρμπισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται από την τουρμπίνα και τα άλογα που θα βγάλει στην πίεση που θα δουλέψεις. Πρακτικά για 0.8 και Garett28-60 ειναι οκ γύρω στα 180-200hp. Αν βάλεις π.χ 28-60rs στην ίδια πίεση θα είναι 200-240hp k.o.k αλλα......
προσωπικά αν αγαπάς το αμαξάκι σου μην μπεις σε αυτο το τρυπάκι γιατι θα το σπάσεις στα σίγουρα. Τέτοιες λύσεις του ποδαριού μόνο καταστροφικα αποτελέσματα θα έχει για το μοτερ σου αργά ή γρήγορα ,ανάλογα πόσο βαρύ είναι το πόδι σου.......το σπάσιμο όμως είναι σίγουρο. Φιλικά!
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2013, 13:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το μονο που μπορω να πω ακη ειναι οτι σου απαντησε το πιο καταλληλο ατομο γι αυτο το θεμα., που εχει ενα απ τα δυνατοτερα τουρμπατα 206 1600cc οχι μονο στην ελλαδα. Και κατα τη γνωμη μου αν θες σωστη δουλεια να κανεις τα σφυρηλατα ειναι must.
Επιστροφή στην κορυφή
akis_d (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2013, 12:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αυτο το ξερω και εγω απλα ελεγα να εκανα κατι πιο φθηνο και αργοτερα να εβαζα και μεταλλα.. αλλα καλυτερα να γινουν ολα μαζι αν ειναι να κανω κατι τελικα..
Επιστροφή στην κορυφή
akis_d (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2013, 12:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσα αλογα ειναι το δικο σου λαμπρο?
Επιστροφή στην κορυφή
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2013, 08:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

460. Κάντα όλα μαζί, γιατι αλλιώς θα απογοητευτής ψυχολογικά αλλα και οικονομικά πριν φτάσεις στην Ιθάκη.....Όποτε το αποφασίσεις εδώ είμαι να σε βοηθήσω σε ότι θές. Καλημέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

Ένταξη: 14 Ιαν 2012
Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 11:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο μπορεί να κοστίσει ένα τέτοιο project στις μέρες μας?

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2013, 11:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Παράδειγμα με τούρμπισμα 1400αρη 16βαλβιδου ΕΤ3 έχουμε?
Δεν μιλάμε για μεγάλο πουσάρισμα, απλά καμια 30αρια άλογα παραπάνω όσο έχει ένα τυπικό τούρμπο 1400αρι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 00:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραδειγμα τουρμπισμενου et3 δεν εχω,αλλα χωρις να ειμαι κανενας ειδικος,πιστευω πως ειναι δυσκολο μοτερ για τουρμπισμα,περισοτερο λογω της ηλεκτρονικης διαχειρισης του κινητηρα...τουλαχιστον απ'οσα εχω ακουσει-διαβασει Wink

Δημητρη,σχετικα με τον tu5jp4,φιλος μου που ειχε ρωτησει για saxo με j4 κινητηρα του ειχαν πει,αν θυμαμαι καλα(παει αρκετος καιρος) κοντα στα 3000ε κομπλε,με μαμα εντοσθια...και ολ'αυτα για πιεση στο 0,5-0,8 και περιπου 200hp Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 13:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Δεν μιλάμε για μεγάλο πουσάρισμα, απλά καμια 30αρια άλογα παραπάνω όσο έχει ένα τυπικό τούρμπο 1400αρι.

καλυτερα να το πουλησεις (ή να το ανταλλαξεις με το THP) αν θες τουρμπομοτερ. Οσο μπουρδελο και αν εχει βγει O THP σε ορισμενους, θα ειναι πιο αξιοπιστο απο ενα τουρμπισμενο 1400 (που ο θεος ξερει τι δουλεια θα γινει)
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 14:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

καλυτερα να το πουλησεις (ή να το ανταλλαξεις με το THP) αν θες τουρμπομοτερ. Οσο μπουρδελο και αν εχει βγει O THP σε ορισμενους, θα ειναι πιο αξιοπιστο απο ενα τουρμπισμενο 1400 (που ο θεος ξερει τι δουλεια θα γινει)

++

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2013, 15:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Ναι αυτό το ξέρω, απλά ήθελα να δω σαν project αν το έχει τολμήσει κανείς, γιατί tu5 και tu3 έχω ακούσει κάμποσα, et3 πάλι όχι και ήθελα να δω τον λόγο αφού ουσιαστικά ο ίδιος κινητήρας με τον tu3 είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης