PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ANTIPOLLUTION FAULT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bak (Costas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) XSi (2006)

Ένταξη: 29 Μάρ 2010
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2010, 14:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω 307 μοντελο 2006 1600κε. Γεμισα με απλη αμολυβδη σε s***l πανω στην εγνατια οντας σε εκδρομη και μετα απο καμια 50αρια χλμ δε μου κραταγε ρελαντι. Οποτε μαρσαρω στις 5-6000 στρ και μου βγαζει το ANTIPOLLUTION FAULT με παραλληλο συμπτωμα να μην κραταει ρελαντι 7 στις 10 φορες. Συμπληρωσα οτι εκαψε με 100αρα απο εταιρο ανταγωνιστη B* και μετα απο καμια 50αρια χλμ εσβησε το λαμπακι κι εφτιαξε και το ρελαντι.Εν τω μεταξυ πηρα κι ενα υγρο καθαριστικο που το βαζεις στο ντεποζιτο αλλα δεν το χρησιμοποιησα και το φυλαξα, αχρειαστο να ειναι! Στην αντιποσωπεια που ρωτησα (β.ελλαδα) μου ειπαν οτι αν δεν λειτουργει τρικυλινδρο, οποτε ειναι σοβαρο το θεμα, να μην ανησυχα γιατι ειναι θεμα βενζινης και θα σβησει ειτε μονο του ειτε με διαγνωστικο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2010, 14:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bak έγραψε:
Εχω 307 μοντελο 2006 1600κε. Γεμισα με απλη αμολυβδη σε s***l πανω στην εγνατια οντας σε εκδρομη και μετα απο καμια 50αρια χλμ δε μου κραταγε ρελαντι. Οποτε μαρσαρω στις 5-6000 στρ και μου βγαζει το ANTIPOLLUTION FAULT με παραλληλο συμπτωμα να μην κραταει ρελαντι 7 στις 10 φορες. Συμπληρωσα οτι εκαψε με 100αρα απο εταιρο ανταγωνιστη B* και μετα απο καμια 50αρια χλμ εσβησε το λαμπακι κι εφτιαξε και το ρελαντι.Εν τω μεταξυ πηρα κι ενα υγρο καθαριστικο που το βαζεις στο ντεποζιτο αλλα δεν το χρησιμοποιησα και το φυλαξα, αχρειαστο να ειναι! Στην αντιποσωπεια που ρωτησα (β.ελλαδα) μου ειπαν οτι αν δεν λειτουργει τρικυλινδρο, οποτε ειναι σοβαρο το θεμα, να μην ανησυχα γιατι ειναι θεμα βενζινης και θα σβησει ειτε μονο του ειτε με διαγνωστικο!

Λογικά ο αισθητήρας Λ στην κάνει την ζημιά εκτός αν αναβοσβήνει το λαμπάκι της μηχανής όπου πας για πολλαπλασιαστή.

Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά και σε αυτό το topic :

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4312

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MLN (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 27 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Απρ 2010, 11:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια σημερα μου αναψε και εμενα check καθως κινούμουν στην αττική οδο με 120 χλμ. διαβασα ολο το τοπικ αλλα ο καθενας ειχε διαφορετικη αποψη και λύση για το πρόβλημα.το αμαξι εχει 23000χλμ .. αυτο μου το εμφάνισε 10 λεπτά έπειτα απο φουλάρισμα του νετπόζιτου με 100αρα βενζινη..τι μου προτείνετε να κανω ????
Επιστροφή στην κορυφή
MLN (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 01:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σημειωσω κιολας πως το αμαξι δεν τουρμπιζει !!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 10:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MLN έγραψε:

Μάνο, παρατήρησες αν το αυτοκίνητο λειτουργεί τρικύλινδρο; Αν έστω και για λίγο ρέταρε ή ένιωσες κάτι περίεργο στη λειτουργία του;

Αν όχι, τότε υπάρχουν τρία υποενδεχόμενα:
1) Απώλεια Χρονισμού (πολύ συνηθισμένο)
2) Σφάλμα με την βαλβίδα διαχείρισης πίεσης που προκαλεί την απώλεια της τουρμπίνας.
3) Να διαλύθηκε η σκάστρα, οπότε δεν πρόκειται να ξανατουρμπίσει ποτέ μέχρι να αντικατασταθεί.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δεις τον κωδικό βλάβης με διαγνωστικό, ώστε να πάρεις μια ιδέα του τί μπορεί να το προκάλεσε.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 10:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δεις τον κωδικό βλάβης με διαγνωστικό, ώστε να πάρεις μια ιδέα του τί μπορεί να το προκάλεσε.

+100000 αν δεν πας να δουν τι ακριβως ειναι...το λαμπακι αυτο ειναι αρκετα γενικο
Επιστροφή στην κορυφή
MLN (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 18:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απωλεια χρονισμου ??? δηλαδη ??? πως διορθώνεται αυτο ??? αυριο το παω συνεργειο ... αν βγαλω το πλακακι της forge που εχει η σκαστρα μου λετε να φτιάξει το πρόβλημα ??
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 19:14:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MLN έγραψε:
απωλεια χρονισμου ??? δηλαδη ??? πως διορθώνεται αυτο ??? αυριο το παω συνεργειο ... αν βγαλω το πλακακι της forge που εχει η σκαστρα μου λετε να φτιάξει το πρόβλημα ??

δες την σκαστρα σου σε τι κατασταση θα ναι...μπορει με το που ανοιξεις να την παρεις κ στο χερι αν τα παιξε
Επιστροφή στην κορυφή
fuji091 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 2004

Ένταξη: 01 Μάϊ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 10:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
MLN έγραψε:

Μάνο, παρατήρησες αν το αυτοκίνητο λειτουργεί τρικύλινδρο; Αν έστω και για λίγο ρέταρε ή ένιωσες κάτι περίεργο στη λειτουργία του;

Αν όχι, τότε υπάρχουν τρία υποενδεχόμενα:
1) Απώλεια Χρονισμού (πολύ συνηθισμένο)
2) Σφάλμα με την βαλβίδα διαχείρισης πίεσης που προκαλεί την απώλεια της τουρμπίνας.
3) Να διαλύθηκε η σκάστρα, οπότε δεν πρόκειται να ξανατουρμπίσει ποτέ μέχρι να αντικατασταθεί.

Εμενα μπυ εβγαζε antipollution fault σενα 206cc και εφταιγε τελικα η φισα που κουμπωνει στη πεταλουδα αλλαχτηκε κ κανενα προβλημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 12:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εδω και μια βδομαδα εχω το εξης προβλημα.Πριν μου αναψει το λαμπακι για την βενζινη μου πεταει antipolution fault.Το προβλημα παραμενει και οταν σβηνω τον κινητηρα και τον ξαναβαλω μπρος.Παω στο πρατηριο,το σβηνω,βαζω καυσιμα και οταν βαλω μπρος να φυγω το σφαλμα εχει εξαφανιστει.Τι να ειναι ρε παιδια και γιατι το κανει οταν το τεποζιτο ειναι στο αδειασμα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 13:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τεποζιτο σου ειναι πολυ βρωμικο και ρουφαει μονο βρωμια
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2013, 17:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο προχτες το ειχα μονιμα το σφαλμα χωρις να συμβαινει το παραπανω.Σημερα πηγα σε διαγνωστικο να το σβησω και ο κωδικος του σφαλματος ειναι P0141?Tι ακριβως σημαινει αυτο γιατι μολις το εσβησα το ξαναεβγαλε παλι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2013, 18:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimisboukis έγραψε:
Απο προχτες το ειχα μονιμα το σφαλμα χωρις να συμβαινει το παραπανω.Σημερα πηγα σε διαγνωστικο να το σβησω και ο κωδικος του σφαλματος ειναι P0141?Tι ακριβως σημαινει αυτο γιατι μολις το εσβησα το ξαναεβγαλε παλι.

o κωδικός αυτός έχει να κάνει με τον αισθητήρα λ και κυρίως με την καλωδίωση του λ....

δες μήπως έχει κοπεί κανα καλώδιο ή αν έχει λιώσει το προστατευτικό κάποιου/κάποιων και ακουμπάνε μεταξύ τους ή γειώνει πουθενά κάποιο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
YuGo007 (Antonis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206cc 1.6 (2002)

Ένταξη: 14 Απρ 2008
Τόπος: Greece, Pefki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2014, 08:57:14    Θέμα δημοσίευσης: ANTIPOLLUTION FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους !!
Εδώ και ένα μήνα είμαι πάλι κάτοχος Peugeot 206cc, καθώς στο παρελθών είχα το κανονικό 206 και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
Πριν αγοράσω το cc επισκέφτηκα τον μηχανικό μου να το ελέγξει, ο οποίος μου έδωσε και το πράσινο φως για την αγορά του. Το αμάξι είναι στα 120.000 και είναι μοντ 12/2002 με προκάτοχο γυναίκα και όλο εργοστασιακό μαμά. Γυρίζοντας λοιπόν Κυριακή απο διακοπές, πάω χθες το απόγευμα να βάλω βενζίνη στο βενζινάδικο που πάω εδώ και 3 χρόνια, και τσουπ σήμερα το πρωί χτυπάει το μνμ: ANTIPOLLUTION FAULT!!!

Τι πρέπει να κάνω ?? Να το πάω στην Peugeot ? Να το πάω πάω στον μηχανικό μου ? Πρέπει να μπει οπωσδήποτε σε διαγνωστικό ? και αν ναι ξέρουμε το κόστος της διαδικασίας ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης