Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bak (Costas) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) XSi (2006)
Ένταξη: 29 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2010, 14:07:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω 307 μοντελο 2006 1600κε. Γεμισα με απλη αμολυβδη σε s***l πανω στην εγνατια οντας σε εκδρομη και μετα απο καμια 50αρια χλμ δε μου κραταγε ρελαντι. Οποτε μαρσαρω στις 5-6000 στρ και μου βγαζει το ANTIPOLLUTION FAULT με παραλληλο συμπτωμα να μην κραταει ρελαντι 7 στις 10 φορες. Συμπληρωσα οτι εκαψε με 100αρα απο εταιρο ανταγωνιστη B* και μετα απο καμια 50αρια χλμ εσβησε το λαμπακι κι εφτιαξε και το ρελαντι.Εν τω μεταξυ πηρα κι ενα υγρο καθαριστικο που το βαζεις στο ντεποζιτο αλλα δεν το χρησιμοποιησα και το φυλαξα, αχρειαστο να ειναι! Στην αντιποσωπεια που ρωτησα (β.ελλαδα) μου ειπαν οτι αν δεν λειτουργει τρικυλινδρο, οποτε ειναι σοβαρο το θεμα, να μην ανησυχα γιατι ειναι θεμα βενζινης και θα σβησει ειτε μονο του ειτε με διαγνωστικο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikolas206gti (Nikos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar
Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 1974 Τόπος: Πύργος-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2010, 14:22:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bak έγραψε: | Εχω 307 μοντελο 2006 1600κε. Γεμισα με απλη αμολυβδη σε s***l πανω στην εγνατια οντας σε εκδρομη και μετα απο καμια 50αρια χλμ δε μου κραταγε ρελαντι. Οποτε μαρσαρω στις 5-6000 στρ και μου βγαζει το ANTIPOLLUTION FAULT με παραλληλο συμπτωμα να μην κραταει ρελαντι 7 στις 10 φορες. Συμπληρωσα οτι εκαψε με 100αρα απο εταιρο ανταγωνιστη B* και μετα απο καμια 50αρια χλμ εσβησε το λαμπακι κι εφτιαξε και το ρελαντι.Εν τω μεταξυ πηρα κι ενα υγρο καθαριστικο που το βαζεις στο ντεποζιτο αλλα δεν το χρησιμοποιησα και το φυλαξα, αχρειαστο να ειναι! Στην αντιποσωπεια που ρωτησα (β.ελλαδα) μου ειπαν οτι αν δεν λειτουργει τρικυλινδρο, οποτε ειναι σοβαρο το θεμα, να μην ανησυχα γιατι ειναι θεμα βενζινης και θα σβησει ειτε μονο του ειτε με διαγνωστικο! |
Λογικά ο αισθητήρας Λ στην κάνει την ζημιά εκτός αν αναβοσβήνει το λαμπάκι της μηχανής όπου πας για πολλαπλασιαστή.
Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά και σε αυτό το topic :
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4312
Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MLN (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 27 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 23
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Απρ 2010, 11:21:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια σημερα μου αναψε και εμενα check καθως κινούμουν στην αττική οδο με 120 χλμ. διαβασα ολο το τοπικ αλλα ο καθενας ειχε διαφορετικη αποψη και λύση για το πρόβλημα.το αμαξι εχει 23000χλμ .. αυτο μου το εμφάνισε 10 λεπτά έπειτα απο φουλάρισμα του νετπόζιτου με 100αρα βενζινη..τι μου προτείνετε να κανω ???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MLN (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 01:37:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να σημειωσω κιολας πως το αμαξι δεν τουρμπιζει !!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 10:31:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MLN έγραψε: | να σημειωσω κιολας πως το αμαξι δεν τουρμπιζει !!!!!!! |
Μάνο, παρατήρησες αν το αυτοκίνητο λειτουργεί τρικύλινδρο; Αν έστω και για λίγο ρέταρε ή ένιωσες κάτι περίεργο στη λειτουργία του;
Αν όχι, τότε υπάρχουν τρία υποενδεχόμενα:
1) Απώλεια Χρονισμού (πολύ συνηθισμένο)
2) Σφάλμα με την βαλβίδα διαχείρισης πίεσης που προκαλεί την απώλεια της τουρμπίνας.
3) Να διαλύθηκε η σκάστρα, οπότε δεν πρόκειται να ξανατουρμπίσει ποτέ μέχρι να αντικατασταθεί.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δεις τον κωδικό βλάβης με διαγνωστικό, ώστε να πάρεις μια ιδέα του τί μπορεί να το προκάλεσε.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 10:58:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: |
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δεις τον κωδικό βλάβης με διαγνωστικό, ώστε να πάρεις μια ιδέα του τί μπορεί να το προκάλεσε. |
+100000 αν δεν πας να δουν τι ακριβως ειναι...το λαμπακι αυτο ειναι αρκετα γενικο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MLN (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 18:23:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απωλεια χρονισμου ??? δηλαδη ??? πως διορθώνεται αυτο ??? αυριο το παω συνεργειο ... αν βγαλω το πλακακι της forge που εχει η σκαστρα μου λετε να φτιάξει το πρόβλημα ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Απρ 2010, 19:14:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MLN έγραψε: | απωλεια χρονισμου ??? δηλαδη ??? πως διορθώνεται αυτο ??? αυριο το παω συνεργειο ... αν βγαλω το πλακακι της forge που εχει η σκαστρα μου λετε να φτιάξει το πρόβλημα ?? |
δες την σκαστρα σου σε τι κατασταση θα ναι...μπορει με το που ανοιξεις να την παρεις κ στο χερι αν τα παιξε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fuji091 (george) Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 2004
Ένταξη: 01 Μάϊ 2012 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 10:23:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | MLN έγραψε: | να σημειωσω κιολας πως το αμαξι δεν τουρμπιζει !!!!!!! |
Μάνο, παρατήρησες αν το αυτοκίνητο λειτουργεί τρικύλινδρο; Αν έστω και για λίγο ρέταρε ή ένιωσες κάτι περίεργο στη λειτουργία του;
Αν όχι, τότε υπάρχουν τρία υποενδεχόμενα:
1) Απώλεια Χρονισμού (πολύ συνηθισμένο)
2) Σφάλμα με την βαλβίδα διαχείρισης πίεσης που προκαλεί την απώλεια της τουρμπίνας.
3) Να διαλύθηκε η σκάστρα, οπότε δεν πρόκειται να ξανατουρμπίσει ποτέ μέχρι να αντικατασταθεί.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δεις τον κωδικό βλάβης με διαγνωστικό, ώστε να πάρεις μια ιδέα του τί μπορεί να το προκάλεσε. |
Εμενα μπυ εβγαζε antipollution fault σενα 206cc και εφταιγε τελικα η φισα που κουμπωνει στη πεταλουδα αλλαχτηκε κ κανενα προβλημα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimisboukis (Dimis) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)
Ένταξη: 06 Δεκ 2011 Δημοσιεύσεις: 286 Τόπος: Λαρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 12:58:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια εδω και μια βδομαδα εχω το εξης προβλημα.Πριν μου αναψει το λαμπακι για την βενζινη μου πεταει antipolution fault.Το προβλημα παραμενει και οταν σβηνω τον κινητηρα και τον ξαναβαλω μπρος.Παω στο πρατηριο,το σβηνω,βαζω καυσιμα και οταν βαλω μπρος να φυγω το σφαλμα εχει εξαφανιστει.Τι να ειναι ρε παιδια και γιατι το κανει οταν το τεποζιτο ειναι στο αδειασμα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisalessia (vasilis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 539
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 13:20:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το τεποζιτο σου ειναι πολυ βρωμικο και ρουφαει μονο βρωμια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimisboukis (Dimis) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)
Ένταξη: 06 Δεκ 2011 Δημοσιεύσεις: 286 Τόπος: Λαρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2013, 17:42:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο προχτες το ειχα μονιμα το σφαλμα χωρις να συμβαινει το παραπανω.Σημερα πηγα σε διαγνωστικο να το σβησω και ο κωδικος του σφαλματος ειναι P0141?Tι ακριβως σημαινει αυτο γιατι μολις το εσβησα το ξαναεβγαλε παλι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
athanas (Στεφανος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16v
Ένταξη: 17 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 1036 Τόπος: χμμμμμμμ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2013, 18:37:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimisboukis έγραψε: | Απο προχτες το ειχα μονιμα το σφαλμα χωρις να συμβαινει το παραπανω.Σημερα πηγα σε διαγνωστικο να το σβησω και ο κωδικος του σφαλματος ειναι P0141?Tι ακριβως σημαινει αυτο γιατι μολις το εσβησα το ξαναεβγαλε παλι. |
o κωδικός αυτός έχει να κάνει με τον αισθητήρα λ και κυρίως με την καλωδίωση του λ....
δες μήπως έχει κοπεί κανα καλώδιο ή αν έχει λιώσει το προστατευτικό κάποιου/κάποιων και ακουμπάνε μεταξύ τους ή γειώνει πουθενά κάποιο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
YuGo007 (Antonis) Νέος χρήστης

Peugeot 206cc 1.6 (2002)
Ένταξη: 14 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 50 Τόπος: Greece, Pefki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2014, 08:57:14 Θέμα δημοσίευσης: ANTIPOLLUTION FAULT |
|
|
Καλησπέρα σε όλους !!
Εδώ και ένα μήνα είμαι πάλι κάτοχος Peugeot 206cc, καθώς στο παρελθών είχα το κανονικό 206 και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
Πριν αγοράσω το cc επισκέφτηκα τον μηχανικό μου να το ελέγξει, ο οποίος μου έδωσε και το πράσινο φως για την αγορά του. Το αμάξι είναι στα 120.000 και είναι μοντ 12/2002 με προκάτοχο γυναίκα και όλο εργοστασιακό μαμά. Γυρίζοντας λοιπόν Κυριακή απο διακοπές, πάω χθες το απόγευμα να βάλω βενζίνη στο βενζινάδικο που πάω εδώ και 3 χρόνια, και τσουπ σήμερα το πρωί χτυπάει το μνμ: ANTIPOLLUTION FAULT!!!
Τι πρέπει να κάνω ?? Να το πάω στην Peugeot ? Να το πάω πάω στον μηχανικό μου ? Πρέπει να μπει οπωσδήποτε σε διαγνωστικό ? και αν ναι ξέρουμε το κόστος της διαδικασίας ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|