PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye engine man system
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 21:38:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ... Ήταν μην πάρει φόρα! Τώρα πάμε για τα πάντα/όλα! Laughing

Βρε όχι Άπορος, Δύσμοιρος έπρεπε να είναι το nickname Leo (ελπίζω να μη μου κρατήσεις κακία)!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 00:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα στα ξαφνικά πήγα να βαλω μπροστα και μου πεταει το ιδιο μηνυμα. Παρατηρησα οτι δεν δουλευε ο κλιματισμος και τον τελευταιο καιρο δουλευε παραπανω απο το κανονικο το βεντιλατερ...αναγκαστηκα να κανα 130 χλμ σε αυτη τη κατασταση αλλα δεν παρατηρησα το αυτοκινητο να ρεταρει πουθενα...αυριο το πρωι θα μπει στο διαγνωστικο και βλεπουμε...ελπιζω να ειναι πλακετα και οχι τιποτα πιο σοβαρο..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 09:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου το έβγαλε μετά απο βγάλε-βάλε του πόλου της μπαταρίας.... τελικά μετά απο clear μέσω lionheart έσβησε... Δεν εμφάνισε κάποιο σφάλμα

Διαολεμένα αμάξια Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 09:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντισταση βεντιλατερ η διαγνωση σε εμενα...κοστος 35 ευρω αλλα δεν ειναι λεει διαθεσιμη ουτε Αθηνα και μπορεί να περιμένω και κανα πενθημερο...μηπως να πεταξω το cuprocooler πανω? Razz
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 14:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν με τα πολλά αφού έκανε 4 εργάσιμες να έρθει η αντίσταση του Βεντιλατέρ είχε καεί και η ασφαλειοθήκη και το δώσαμε το 180αρι...Αυτό το αμάξι μόλις πάει να μου δώσει λίγη χαρά αμέσως θα μου πετάξει και μια ψιλοζημία για να με ξενερώσει και να με επαναφέρει...

Υ.Γ επειδή το μηχανολογικό κομμάτι δεν είναι το φόρτε μου μια ερώτηση και συγχωρέστε με εαν είναι βλακεία...Παίζει αυτή η βλάβη να έχει καμια σχέση με το γεγονός ότι πριν κανα 15μερο έβαλα εξάτμιση απο καταλύτη και πίσω και φίλτρο ελεύθερο της K&N?
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 19:43:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμία μα καμία σχέση! Απλα είσαι λίγο άτυχος..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2013, 11:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N207r έγραψε:
Καμία μα καμία σχέση! Απλα είσαι λίγο άτυχος..

Ευχαριστώ ρε φίλε...ναι είμαι λίγο άτυχος. Δε βαριέσαι...πέρασε και αυτό. Το τραγικό είναι με την Peugeot οτι για κάτι τέτοιες χαζομάρες σε αφήνει και 3-4 μέρες χωρίς αυτοκίνητο να μη μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Αύγ 2013, 16:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Engine man system faulty, βεντιλατέρ στο τερμα, και το a/c απενεργοποιημένο.
Διαγνωση στην Peugeot, "βλάβη στην εντολη μεγαλης σκαλας βεντιλατερ" (P0296 νομίζω)
Αφου αλλάχτηκαν η αντισταση-ρελες που ειναι διπλα στο βεντιλατερ, ενα αλλο ρελε που ειναι απ την αλλη πλευρα, ασφαλειοθηκη, το προβλημα παρεμεινε. Το βεντιλατερ επιμενει να δουλευει με το ανοιγμα του διακοπτη, ακομη και οταν η βλαβη εχει σβηστει, και πριν καταγραφει ξανα. Υπηρξε και επικοινωνια με Γαλλία, εγιναν καποιες γεφυρώσεις σε καλωδια και το πιθανοτερο ειναι οτι παει για εγκεφαλικό (κ εγω μαζι Sad )
Αυριο θα δοκιμαστει κατι τελευταιο με γεφυρωσεις κλπ για να εξακριβωθει αν φταιει εγκεφαλος.
Αν τελικα χρειαστει, απο μεταχειρο τι κανουμε? εχει κανεις εμπειρία? Επισης ειναι δυνατον να δοκιμαστει δανεικός εγκεφαλος Question Confused

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης