Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 21:38:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωχ... Ήταν μην πάρει φόρα! Τώρα πάμε για τα πάντα/όλα!
Βρε όχι Άπορος, Δύσμοιρος έπρεπε να είναι το nickname Leo (ελπίζω να μη μου κρατήσεις κακία)!
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
broulis (nikos) Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)
Ένταξη: 23 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 136
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 00:05:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σήμερα στα ξαφνικά πήγα να βαλω μπροστα και μου πεταει το ιδιο μηνυμα. Παρατηρησα οτι δεν δουλευε ο κλιματισμος και τον τελευταιο καιρο δουλευε παραπανω απο το κανονικο το βεντιλατερ...αναγκαστηκα να κανα 130 χλμ σε αυτη τη κατασταση αλλα δεν παρατηρησα το αυτοκινητο να ρεταρει πουθενα...αυριο το πρωι θα μπει στο διαγνωστικο και βλεπουμε...ελπιζω να ειναι πλακετα και οχι τιποτα πιο σοβαρο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 09:07:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα μου το έβγαλε μετά απο βγάλε-βάλε του πόλου της μπαταρίας.... τελικά μετά απο clear μέσω lionheart έσβησε... Δεν εμφάνισε κάποιο σφάλμα
Διαολεμένα αμάξια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
broulis (nikos) Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 09:56:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντισταση βεντιλατερ η διαγνωση σε εμενα...κοστος 35 ευρω αλλα δεν ειναι λεει διαθεσιμη ουτε Αθηνα και μπορεί να περιμένω και κανα πενθημερο...μηπως να πεταξω το cuprocooler πανω?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
broulis (nikos) Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 14:55:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν με τα πολλά αφού έκανε 4 εργάσιμες να έρθει η αντίσταση του Βεντιλατέρ είχε καεί και η ασφαλειοθήκη και το δώσαμε το 180αρι...Αυτό το αμάξι μόλις πάει να μου δώσει λίγη χαρά αμέσως θα μου πετάξει και μια ψιλοζημία για να με ξενερώσει και να με επαναφέρει...
Υ.Γ επειδή το μηχανολογικό κομμάτι δεν είναι το φόρτε μου μια ερώτηση και συγχωρέστε με εαν είναι βλακεία...Παίζει αυτή η βλάβη να έχει καμια σχέση με το γεγονός ότι πριν κανα 15μερο έβαλα εξάτμιση απο καταλύτη και πίσω και φίλτρο ελεύθερο της K&N? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
N207r (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l
Ένταξη: 21 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 567 Τόπος: Xylokastro
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 19:43:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καμία μα καμία σχέση! Απλα είσαι λίγο άτυχος..
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
broulis (nikos) Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2013, 11:05:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
N207r έγραψε: | Καμία μα καμία σχέση! Απλα είσαι λίγο άτυχος.. |
Ευχαριστώ ρε φίλε...ναι είμαι λίγο άτυχος. Δε βαριέσαι...πέρασε και αυτό. Το τραγικό είναι με την Peugeot οτι για κάτι τέτοιες χαζομάρες σε αφήνει και 3-4 μέρες χωρίς αυτοκίνητο να μη μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Αύγ 2013, 16:56:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Engine man system faulty, βεντιλατέρ στο τερμα, και το a/c απενεργοποιημένο.
Διαγνωση στην Peugeot, "βλάβη στην εντολη μεγαλης σκαλας βεντιλατερ" (P0296 νομίζω)
Αφου αλλάχτηκαν η αντισταση-ρελες που ειναι διπλα στο βεντιλατερ, ενα αλλο ρελε που ειναι απ την αλλη πλευρα, ασφαλειοθηκη, το προβλημα παρεμεινε. Το βεντιλατερ επιμενει να δουλευει με το ανοιγμα του διακοπτη, ακομη και οταν η βλαβη εχει σβηστει, και πριν καταγραφει ξανα. Υπηρξε και επικοινωνια με Γαλλία, εγιναν καποιες γεφυρώσεις σε καλωδια και το πιθανοτερο ειναι οτι παει για εγκεφαλικό (κ εγω μαζι )
Αυριο θα δοκιμαστει κατι τελευταιο με γεφυρωσεις κλπ για να εξακριβωθει αν φταιει εγκεφαλος.
Αν τελικα χρειαστει, απο μεταχειρο τι κανουμε? εχει κανεις εμπειρία? Επισης ειναι δυνατον να δοκιμαστει δανεικός εγκεφαλος 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|