PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ύποπτος θόρυβος μπροστά...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) XT PREMIUM (2003)

Ένταξη: 25 Νοέ 2009
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 20:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελέγξατε αυτό που σου είπα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 20:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
Παρατήρησα κάτι άλλο, σχετικό βέβαια με το θέμα. Χτες, καθώς γυρνούσα το βράδυ αργά και είχε ησυχία, όταν έβαζα 1η και πήγαινα 15 μέτρα πολύ σιγά, άκουγα κάτι μπροστά σαν τουκ τουκ. Σε μεγάλες ταχύτητες δεν ακούω τίποτα ή επειδή μπορεί να ακούγεται πολύ πιο γρήγορα, εγώ δεν το καταλαβαίνω ως χωριστό θόρυβο. Αλλά μάλλον το πρώτο ενδεχόμενο επικρατεί.

Ακριβως το ιδιο εχω κι εγω!!

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 10:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ydroxoos έγραψε:
Ελέγξατε αυτό που σου είπα?

Κουνήσανε-ελέγξανε ζαμφόρ και με σηκωμένο το αμάξι και πατημένο σε ανασηκωμένη ράμπα (του λαστιχά μου). Δεν κουνιόταν τίποτα. Και των δύο η πρώτη εκτίμηση ήτανε κατευθείαν ζαμφόρ αυτός ο ήχος.

Τώρα, το να τα βγάλουν έτσι χύμα, να τα τρίψουν που λες κτλ, δεν το έκαναν, απ'τη μία είχα φάει κι εγώ αρκετό χρόνο εκεί και στα πήγαινε-έλα μηχανικού-λαστιχά κι απ'την άλλη, αφού το έψαχναν και έλεγαν δεν είναι από κει, το "φοβήθηκα" κι εγώ λίγο το κόστος, σε περίπτωση που αποτύγχανε και αυτή η λύση, αφού μου αποκλείσανε τη ζαμφόρ (αν και τους ανέφερα και τα λαστιχάκια). Γιατί τελευταία έχω δώσει ίσα με το κόστος του αμαξιού σε φθορές (άντε υπερβολή, αλλά αρκετά υψηλό ποσό).

Πόσο περίπου κοστίζει να βγουν αυτά και να ελεγχθούν; Ένα χαλασμένο ημιαξόνιο, πώς καταλαβαίνεις ότι χάλασε; Αν και δεν νομίζω, αλλά έχω τον νου μου σε όλα πια. Εδώ η τσιμούχα του ημιαξονίου που άλλαξα Μ.Δευτέρα, πάλι έχανε ελάχιστα και η γκαντεμιά μου με κάνει να φοβάμαι και τον ίσκιο μου πια.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 12:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η διαδικασία που σου περιεγραψα δεν έχει τραγικό κόστος, αφού στην ουσία δεν αλλάζει κάτι. Χρόνο πολύ, δεν απαιτεί (κοντά στο μισάωρο), ότι πληρώσεις θα έχει να κάνει με την εργασία..
Κάποια στιγμή θα το κανείς γιατί θα χειροτερέψει και είναι εκνευριστικό.
Επιστροφή στην κορυφή
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 12:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η διαδικασία που σου περιεγραψα δεν έχει τραγικό κόστος, αφού στην ουσία δεν αλλάζει κάτι. Χρόνο πολύ, δεν απαιτεί (κοντά στο μισάωρο), ότι πληρώσεις θα έχει να κάνει με την εργασία..
Κάποια στιγμή θα το κανείς γιατί θα χειροτερέψει και είναι εκνευριστικό.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 15:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ'ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω σίγουρα. Μου το'πανε κι αυτοί, ότι δε μπορούν να το εντοπίσουν, αν και το ακούνε και πώς αν αυξηθεί λίγο παραπάνω, να το φέρω μήπως είναι πιο εύκολο να το καταλάβουν.

Ωστόσο, εφόσον η ζαμφόρ δεν κουνιόταν καθόλου, ούτε όταν ήταν σηκωμένο το αμάξι, ούτε όταν ακουμπούσε σε ράμπα, είναι δυνατόν να παίζουν τα λαστιχάκια που λες; Αν τα αλλάξω εντελώς, κοστίζουν και βρίσκονται εύκολα στο εμπόριο;

Επιστροφή στην κορυφή
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 16:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν παίζουν. αλλά το σημείο επαφής στο μέταλλο έχει γυαλίσει και τρίζουν. Αυτό που ακούς είναι απότομος τριγμός, όχι χτύπημα!!! Αν χρειάζονται αντικατάσταση, υπολόγισε ότι έχει 15-20 ευρώ το ένα.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2013, 16:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά απ'ό,τι αποδείχθηκε, ήτανε ψαλίδια. Το αριστερό είχε πάρει ένα ανεπαίσθητο κενό που δε φαινότανε αρχικά. Όλος αυτός ο ήχος, μάλλον είχε "επιδεινωθεί" σε συνδυασμό με μια κομμένη κόντρα βάση μηχανής αν και δεν το έκανε και συνέχεια τελευταία.

Τελοσπάντων, αλλάχτηκαν και ο θόρυβος σταμάτησε. Ελπίζω μόνιμα και να μην ξαναρχίσει και πλήρωσα κακώς τα ψαλίδια ενώ μπορούσα έστω μ'αυτό το κενό να το ανεχτώ για λίγο καιρό. Είναι και δύσκολες εποχές και μ'αυτά που'χω δώσει σε φθορές, μ'έχει πάει σκίσιμο. Φοβόμουν και για μπιλιοφόρο, αλλά μου είπανε πώς αν είχε θέμα, θα το καταλάβαινα όπως και να'χει σε στροφή του τιμονιού ή όταν τερμάτιζε, θα χτύπαγε ο Δίας απ'τα συνεχόμενα κρακ κρακ.

Ευχαριστώ τον καθένα που προσφέρθηκε να βοηθήσει και περισσότερο τον ydroxoos-Χρήστο.

Υ.Γ. Πάντως είναι θαυμαστό (για μένα που δεν έχω ξαναλάξει Laughing) πόσο μπορεί να αλλάξει μια αντικατάσταση ψαλιδιών το σφίξιμο του αμαξιού. Έστω στα μοναδικά 15-20 χλμ που οδήγησα, πάνω από λακκουβίτσες-ανωμαλίσες, δεν ακούω κραδασμούς σαν κάτι να μην είναι καλά σφιγμένο, δείχνει πολύ πιο "ενιαίο" το αμάξι.

Επιστροφή στην κορυφή
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2013, 23:26:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Salute
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2013, 20:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα πω κ γω για ενα θορυβο στο δεξι τροχο.

Λοιπον αυτος ο θορυβος παρουσιαστηκε προσφατα. Κανει σαν να "βογκαει" ο τροχος οταν γυριζει...

Ξεκινα να ακουγεται οταν το αμαξι ειναι σε ταξιδι και με μεγαλη ταχυτητα για πολυ ωρα (π.χ Εγνατια). Μολις το κανει σταματαω για λιγο και μετα του περναει...περιμενω αποψεις. Αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες πειτε. Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2013, 23:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια γνωμη τι μπορει να ειναι ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης