PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

το πού#*η θα το σφάξω!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marianthi 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QS

Ένταξη: 14 Αύγ 2003
Τόπος: Μυτιληνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 16:06:42    Θέμα δημοσίευσης: το πού#*η θα το σφάξω!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(31/9)...και εκει που βολτάριζα με τη κούκλα μου ακου ενα μηχανάκι να έρχεται μαμιοντας απο πισω μου μεχρι να γυρίσω τα ματια μου στο καθρέφτη για να δω πιο νούμερο κάνει "μαγκιές" ......ΝΤΟΥΓΚ!!!! Shocked ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Βγαίνω έξω ο αλλος ήταν μαλλιά κουβάρια πεσμένος κάτω παω κοντα του όλα καλά δεν είχε παθει τιποτα το νούμερο και απο τη μαστούρα που είχε δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει... ρίχνω μια ματιά στο αμάξι και.. ναι Twisted evil
μου ειχε σπάσει το προφυλακτήρα Sniper 2gunfire 2gunfire Sniper
φωνάζω φυσικα τροχαία και....
1. δεν είχε δίπλωμα (τον γραψανε)
2. δεν είχε πινακίδα ( " )
3. το παπί δεν ήταν δικό του οπότε κάλεσαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος δεν είχε επίσης δίπλωμα και γράψανε και αυτόν για παραχώρηση
αντε γεια!
το μόνο που είχαν ευτυχώς ήταν ασφάλεια και τώρα τρέχω να δω τι θα γίνει Cussing out

Crying or Very sad Crying or Very sad ΑΥΤΑ Crying or Very sad Crying or Very sad

Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 16:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως δεν εκανες και οπισθεν για να δεις τι σε χτυπησε απο πισω Laughing Laughing Laughing Περαστικα σου Sad Sad Εγω στην θεση σου θα ειμουνα στην Εντατικη με καρδια Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 07:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: το πού#*η θα το σφάξω!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marianthi έγραψε:
1. δεν είχε δίπλωμα (τον γραψανε)
2. δεν είχε πινακίδα ( " )
3. το παπί δεν ήταν δικό του οπότε κάλεσαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος δεν είχε επίσης δίπλωμα και γράψανε και αυτόν για παραχώρηση

Πάλι καλά που δεν ήταν και ο Πάσαρης δηλαδή.....

Περαστικά.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 08:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξαδερφος του Κουφοντινα ηταν ρε Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000

Ένταξη: 17 Οκτ 2002
Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 17:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παρε και κανενα λαχειο.
υπομονη αφου εχει ασφαλεια θα βγαλεις ακρη.

Image hosted by Photobucket.com ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 23:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι παει πραγματικα στραβα σ'αυτον τον τοπο. Αποψε... ο πατερας μου ετοιμαζεται να φυγει με τ'αμαξι του και βλεπει 3 παιδια κοντα στο σπιτι μου (δε μου προσδιορισε ηλικια αλλα υπολογιζω ομως απ'τα λεγομενα του γυρω στα 11-16) να κρατανε κατι (μπουκαλι ηταν). Μου ειπε οτι ειδε και μια φλογα και φοβηθηκε οτι το ετοιμαζαν για τ'αμαξι μου. Μη θελοντας να ριψοκινδυνεψει οτιδηποτε προτιμησε να περιμενει να δει τι θα κανουν. Τα παιδια βλεποντας οτι ο πατερας μου δε φευγει, απελπιστηκαν και εφυγαν (τη γλυτωσε το αμαξι μου). Τοτε τ'ακολουθησε χωρις να το καταλαβουν. Αυτα κατεβηκανε 3 στενα πιο κατω, βαλανε το μπουκαλι (που προφανως ειχε κατι ευφλεκτο) διπλα σε μια σειρα με 3 αμαξια και το αναψανε. Τοτε ο πατερας μου επενεβη και επειδη αυτο ειχε αναψει προτιμησε να λαβει δραση για να το σβησει παρα να κυνηγησει τα παιδια. Στη συνεχεια ηρθε αστυνομια, σημανση, ασφαλεια, αντιτρομοκρατικη και απ'οτι εμαθα κανανε και ντου στα σπιτια των τσογλανων. Λυπαμαι τους γονεις του οχι τιποτα αλλο.

Εγω πλεον τι να πω.. Αυτο ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ.. Ειναι η 2η φορα μεσα σε λιγους μηνες που το αμαξι μου κινδευει να καει απο κ@λοπαιδα. Μηπως πρεπει να βγω να βαραω και σκοπιες να φυλαω το αμαξι μου στο τελος? Αντε μη πω τιποτα βραδιατικα.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 00:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μόνο το parking σώζει την κατάσταση... ε τα κωλόπαιδα... κακομαθημένα των ΒΠ Razz είναι μέχρι να πιάσεις κανένα στα χέρια σου!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 00:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα το μερος που μενω ειναι τοσο ελευθερο ωστε ανετα παρκαρουν 15 αμαξια. (Μη σου πω 25). Οποτε το parking φανταζει εντελως περιττο εκτος απο οταν ριχνει χαλαζι ή υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 01:50:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
μόνο το parking σώζει την κατάσταση... ε τα κωλόπαιδα... κακομαθημένα των ΒΠ Razz είναι μέχρι να πιάσεις κανένα στα χέρια σου!

Είδατε ιδέες που δίνει η τηλεόραση στα ανεγκέφαλα; Evil

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 02:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκου να δείς τι γίνεται!Έρε!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 10:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και βέβαια επειδή θα την γλυτώσουν με επίπληξη αφού δεν θα έχουν μητρώο, και οι γονείς τους θα πάνε και θα παρακαλάνε τον κάθε μπατσούλη να τους αφήσει, φρόντιζεις και κάνεις τα τηλεφωνάκια σου και ένα ωραίο βραδάκι πας βολτίτσα προς τα μέρη τους... Και τα κάνεις ασήκωτα τα τσογλάνια μέχρι να δουν τον Χριστό φαντάρο και την Παναγία να πουλάει σάμαλι...
Μετά σου λέει για ψυχολογικά προβλήματα όταν τα μαλώνεις...
Σήμερα φωτιές στο αυτοκίνητό σου ,αύριο θα μπαίνει στο σπίτι σου και θα σε απειλεί με μαχαίρι, εσένα και την οικογένειά σου...
Ξεθάβεις το C4 ναι ή όχι λοιπόν Question
Συγνώμη αν γίνομαι πολύ καυστικός ή ακραίος αλλά κάτι τέτοια με τρελαίνουν...

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 16:11:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Και βέβαια επειδή θα την γλυτώσουν με επίπληξη αφού δεν θα έχουν μητρώο, και οι γονείς τους θα πάνε και θα παρακαλάνε τον κάθε μπατσούλη να τους αφήσει, φρόντιζεις και κάνεις τα τηλεφωνάκια σου και ένα ωραίο βραδάκι πας βολτίτσα προς τα μέρη τους... Και τα κάνεις ασήκωτα τα τσογλάνια μέχρι να δουν τον Χριστό φαντάρο και την Παναγία να πουλάει σάμαλι...
Μετά σου λέει για ψυχολογικά προβλήματα όταν τα μαλώνεις...
Σήμερα φωτιές στο αυτοκίνητό σου ,αύριο θα μπαίνει στο σπίτι σου και θα σε απειλεί με μαχαίρι, εσένα και την οικογένειά σου...
Ξεθάβεις το C4 ναι ή όχι λοιπόν Question
Συγνώμη αν γίνομαι πολύ καυστικός ή ακραίος αλλά κάτι τέτοια με τρελαίνουν...

μαζι σου !

οποτε ειναι για ξυλο φωναξε!
Α! τις Παρασκευες δεν δερνω , εχω ρεπο ετσι; Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

Ένταξη: 01 Μάρ 2003
Τόπος: PERISTERI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 00:11:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω ανεβενα την σταδιου την περασμενη παρασκευη και μετα το συνταγμα ειχε λιγο αποτομη κινηση εγω ομως προλαβα να φρεναρω το πισω χοντακι δεν τα καταφερε και ετσι μου εκανε τον προφυλακτηρα για πεταμα!παλι καλα θα αλλακτει ολος οποτε ενταξει!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 09:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές που ήμουν παρκαρισμένος κάτω από το σπίτι, το βράδυ μάλλον κάποιος πολύ μεγάλος χ0ντρ0μ@λ@κ@ς μου τσακισε το δεξί εμπρός φτερό Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out Θέλει άλλαγμα γιατί είναι πολύ χάλια. Ευτυχώς δεν πήρε πόρτα και προφυλακτήρες. Φυσικά δεν άφησε κανάνα χαρτάκι... Evil Evil ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙ#Σ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ;;;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 09:21:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι Βαρδάρη θα τρέχω για φτερό.... Twisted evil

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

Ένταξη: 12 Ιούλ 2003
Τόπος: MAΡΟΥΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 11:14:04    Θέμα δημοσίευσης: το πού#*η θα το σφάξω!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν Alex....μια και γείτονας να σου πω πως στην γειτονιά μας έχουμε καταντήσει .....american bar. Aυτό που περιέγραψες είναι ίσως το λιγότερο που μπορεί να σου τυχει. Για να πάρεις μία ιδέα ... σου λέω ότι προ ημερών μπήκαν με όπλο στο σπίτι μου. Πιστόλι στον κρόταφο και ..."Δώσε ότι έχεις".
Η φίλτατη γειτόνισσά μου αν και χωρίς 206 αλλά με ολοκαίνουριο αμαξάκι...αριθμεί μία γρατζουνιά μεγάλου μήκους στο δεξί μέρος του αυτοκινήτου της....
Α όσο για το δικό μου...αυτά περί πάρκινγκ δεν ισχύουν αφού πριν από ένα μήνα αλλοδαπός με άγριες διαθέσεις εθεάθει δίπλα στο πεζό μου μέσα στο πάρκινγκ και ...ευτυχώς ...τον προλάβαμε την τελευταία στιγμή.
Αυτά τα ολίγα... Καλό είναι να προσέχεις αλλά αν η θεά ατυχία σε βάλει στο στόχαστρο....την έβαψες!!! Αν είναι έτσι να κλειδωθούμε όλοι στο σπίτι!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 13:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά σε όλους για τα αμαξάκια σας .... Μην ανησυχείτε γιατί θα φτιάξουν !!
Πιστεύω πως τα βόρεια προάστεια είναι απ'τα πιο επικίνδυνα ... εκεί πηγαίνουν οι κλέφτες !!
Μια φίλη μου που μένει Μαρούσσι ξύπνησε το βράδυ και είδε έναν στο δωμάτιό της με φακό να ψάχνει τα πράγματά της ... φοβήθηκε τόσο πολύ που περίμενε υπομονετικά να φύγει χωρίς να κουνηθεί απ΄το κρεβάτι της !!!! Shocked Shocked

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 18:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Περαστικά σε όλους για τα αμαξάκια σας .... Μην ανησυχείτε γιατί θα φτιάξουν !!
Πιστεύω πως τα βόρεια προάστεια είναι απ'τα πιο επικίνδυνα ... εκεί πηγαίνουν οι κλέφτες !!
Μια φίλη μου που μένει Μαρούσσι ξύπνησε το βράδυ και είδε έναν στο δωμάτιό της με φακό να ψάχνει τα πράγματά της ... φοβήθηκε τόσο πολύ που περίμενε υπομονετικά να φύγει χωρίς να κουνηθεί απ΄το κρεβάτι της !!!! Shocked Shocked

Shocked Shocked Shocked Confused

Το θέμα με τα Βόρεια Προάστεια είναι δυστυχώς απλό... Έχοντας περισσότερη άπλα και "ησυχία" (καλό για εμάς... αλλά επίσης βολικό και για τους κλέφτες Evil ) δείχνουν να μας προτιμάνε...

Πέρυσι σε σπίτι γνωστού μου ψηλά στη Βόρεια Φιλοθέη (όσο πιο απομακρυσμένα απο κεντρικούς δρόμους, τόσο το καλύτερο για τα κλεφτρόνια), Ρουμάνοι -αυτοί χτυπάνε κυρίως εδώ επάνω- προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού τους ενώ όλη η οικογένεια ήταν μέσα με τα φώτα όλα ανοιχτά! Και να τους φωνάζουν οι άνθρωποι :"Είμαστε μέσα το καταλαβαίνετε?? Φύγετε!! Έρχεται ήδη η αστυνομία!" Και αυτοί εκεί... να συνεχίζουν να σκαλίζουν την πόρτα μπροστά στα μάτια τους!! Shocked Evil Evil Θρασύτατοι εντελώς... Cussing out

Όσο για τα αυτοκίνητα, εμείς την έχουμε γλυτώσει δόξα το Θεό οικογενειακώς μέχρι τώρα, αλλά γύρω μας τους έχουν κλέψει σχεδόν όλους! Το πιο συνηθισμένο είναι να πλησιάζουν με όπλο (συνέβη πριν ένα χρόνο στο παραδίπλα σπίτι) ή μαχαίρι πριν μπουν οι άνθρωποι στα γκαράζ τους (σταματημένοι περιμένοντας να ανοίξει η γκαραζόπορτα) και να φεύγουν παίρνοντας είτε καμιά τσάντα είτε... το αμάξι ολόκληρο... Confused Confused Confused

Τελείωσε παιδί μου... σήμερα θέλει να έχεις γκαράζ, συναγερμό, φωτοκύτταρο να ανάβουν φώτα γύρω όταν μπαίνει κάποιος, σκύλο... και πάει λέγοντας... Rolling eyes
Και πάλι θα παραμένει πάντα "θέμα τύχης" το κατα πόσο θα τη γλυτώσεις αν σε βάλουν στο μάτι! Evil

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης