Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
marianthi Νέος χρήστης

206 QS
Ένταξη: 14 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 81 Τόπος: Μυτιληνη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 16:06:42 Θέμα δημοσίευσης: το πού#*η θα το σφάξω!! |
|
|
(31/9)...και εκει που βολτάριζα με τη κούκλα μου ακου ενα μηχανάκι να έρχεται μαμιοντας απο πισω μου μεχρι να γυρίσω τα ματια μου στο καθρέφτη για να δω πιο νούμερο κάνει "μαγκιές" ......ΝΤΟΥΓΚ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Βγαίνω έξω ο αλλος ήταν μαλλιά κουβάρια πεσμένος κάτω παω κοντα του όλα καλά δεν είχε παθει τιποτα το νούμερο και απο τη μαστούρα που είχε δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει... ρίχνω μια ματιά στο αμάξι και.. ναι
μου ειχε σπάσει το προφυλακτήρα
φωνάζω φυσικα τροχαία και....
1. δεν είχε δίπλωμα (τον γραψανε)
2. δεν είχε πινακίδα ( " )
3. το παπί δεν ήταν δικό του οπότε κάλεσαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος δεν είχε επίσης δίπλωμα και γράψανε και αυτόν για παραχώρηση
αντε γεια!
το μόνο που είχαν ευτυχώς ήταν ασφάλεια και τώρα τρέχω να δω τι θα γίνει
ΑΥΤΑ 
Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 16:46:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως δεν εκανες και οπισθεν για να δεις τι σε χτυπησε απο πισω Περαστικα σου Εγω στην θεση σου θα ειμουνα στην Εντατικη με καρδια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 07:58:51 Θέμα δημοσίευσης: Re: το πού#*η θα το σφάξω!! |
|
|
marianthi έγραψε: | 1. δεν είχε δίπλωμα (τον γραψανε)
2. δεν είχε πινακίδα ( " )
3. το παπί δεν ήταν δικό του οπότε κάλεσαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος δεν είχε επίσης δίπλωμα και γράψανε και αυτόν για παραχώρηση |
Πάλι καλά που δεν ήταν και ο Πάσαρης δηλαδή.....
Περαστικά.
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 08:36:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξαδερφος του Κουφοντινα ηταν ρε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ) Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000
Ένταξη: 17 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 17:40:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παρε και κανενα λαχειο.
υπομονη αφου εχει ασφαλεια θα βγαλεις ακρη.
ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 23:55:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι παει πραγματικα στραβα σ'αυτον τον τοπο. Αποψε... ο πατερας μου ετοιμαζεται να φυγει με τ'αμαξι του και βλεπει 3 παιδια κοντα στο σπιτι μου (δε μου προσδιορισε ηλικια αλλα υπολογιζω ομως απ'τα λεγομενα του γυρω στα 11-16) να κρατανε κατι (μπουκαλι ηταν). Μου ειπε οτι ειδε και μια φλογα και φοβηθηκε οτι το ετοιμαζαν για τ'αμαξι μου. Μη θελοντας να ριψοκινδυνεψει οτιδηποτε προτιμησε να περιμενει να δει τι θα κανουν. Τα παιδια βλεποντας οτι ο πατερας μου δε φευγει, απελπιστηκαν και εφυγαν (τη γλυτωσε το αμαξι μου). Τοτε τ'ακολουθησε χωρις να το καταλαβουν. Αυτα κατεβηκανε 3 στενα πιο κατω, βαλανε το μπουκαλι (που προφανως ειχε κατι ευφλεκτο) διπλα σε μια σειρα με 3 αμαξια και το αναψανε. Τοτε ο πατερας μου επενεβη και επειδη αυτο ειχε αναψει προτιμησε να λαβει δραση για να το σβησει παρα να κυνηγησει τα παιδια. Στη συνεχεια ηρθε αστυνομια, σημανση, ασφαλεια, αντιτρομοκρατικη και απ'οτι εμαθα κανανε και ντου στα σπιτια των τσογλανων. Λυπαμαι τους γονεις του οχι τιποτα αλλο.
Εγω πλεον τι να πω.. Αυτο ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ.. Ειναι η 2η φορα μεσα σε λιγους μηνες που το αμαξι μου κινδευει να καει απο κ@λοπαιδα. Μηπως πρεπει να βγω να βαραω και σκοπιες να φυλαω το αμαξι μου στο τελος? Αντε μη πω τιποτα βραδιατικα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 00:07:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μόνο το parking σώζει την κατάσταση... ε τα κωλόπαιδα... κακομαθημένα των ΒΠ είναι μέχρι να πιάσεις κανένα στα χέρια σου!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 00:39:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα το μερος που μενω ειναι τοσο ελευθερο ωστε ανετα παρκαρουν 15 αμαξια. (Μη σου πω 25). Οποτε το parking φανταζει εντελως περιττο εκτος απο οταν ριχνει χαλαζι ή υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 02:33:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άκου να δείς τι γίνεται!Έρε!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lord Cypher Μέλος

206 QS
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 187 Τόπος: Το Στέκι του Πετράν
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 10:34:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και βέβαια επειδή θα την γλυτώσουν με επίπληξη αφού δεν θα έχουν μητρώο, και οι γονείς τους θα πάνε και θα παρακαλάνε τον κάθε μπατσούλη να τους αφήσει, φρόντιζεις και κάνεις τα τηλεφωνάκια σου και ένα ωραίο βραδάκι πας βολτίτσα προς τα μέρη τους... Και τα κάνεις ασήκωτα τα τσογλάνια μέχρι να δουν τον Χριστό φαντάρο και την Παναγία να πουλάει σάμαλι...
Μετά σου λέει για ψυχολογικά προβλήματα όταν τα μαλώνεις...
Σήμερα φωτιές στο αυτοκίνητό σου ,αύριο θα μπαίνει στο σπίτι σου και θα σε απειλεί με μαχαίρι, εσένα και την οικογένειά σου...
Ξεθάβεις το C4 ναι ή όχι λοιπόν
Συγνώμη αν γίνομαι πολύ καυστικός ή ακραίος αλλά κάτι τέτοια με τρελαίνουν...
Remember... No Obstacles... Only Challenges... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 16:11:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lord Cypher έγραψε: | Και βέβαια επειδή θα την γλυτώσουν με επίπληξη αφού δεν θα έχουν μητρώο, και οι γονείς τους θα πάνε και θα παρακαλάνε τον κάθε μπατσούλη να τους αφήσει, φρόντιζεις και κάνεις τα τηλεφωνάκια σου και ένα ωραίο βραδάκι πας βολτίτσα προς τα μέρη τους... Και τα κάνεις ασήκωτα τα τσογλάνια μέχρι να δουν τον Χριστό φαντάρο και την Παναγία να πουλάει σάμαλι...
Μετά σου λέει για ψυχολογικά προβλήματα όταν τα μαλώνεις...
Σήμερα φωτιές στο αυτοκίνητό σου ,αύριο θα μπαίνει στο σπίτι σου και θα σε απειλεί με μαχαίρι, εσένα και την οικογένειά σου...
Ξεθάβεις το C4 ναι ή όχι λοιπόν
Συγνώμη αν γίνομαι πολύ καυστικός ή ακραίος αλλά κάτι τέτοια με τρελαίνουν... |
μαζι σου !
οποτε ειναι για ξυλο φωναξε!
Α! τις Παρασκευες δεν δερνω , εχω ρεπο ετσι; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TED (Θοδωρής) Μόλις έγραψα

XS
Ένταξη: 01 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 47 Τόπος: PERISTERI
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 00:11:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και γω ανεβενα την σταδιου την περασμενη παρασκευη και μετα το συνταγμα ειχε λιγο αποτομη κινηση εγω ομως προλαβα να φρεναρω το πισω χοντακι δεν τα καταφερε και ετσι μου εκανε τον προφυλακτηρα για πεταμα!παλι καλα θα αλλακτει ολος οποτε ενταξει!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 09:19:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχθές που ήμουν παρκαρισμένος κάτω από το σπίτι, το βράδυ μάλλον κάποιος πολύ μεγάλος χ0ντρ0μ@λ@κ@ς μου τσακισε το δεξί εμπρός φτερό Θέλει άλλαγμα γιατί είναι πολύ χάλια. Ευτυχώς δεν πήρε πόρτα και προφυλακτήρες. Φυσικά δεν άφησε κανάνα χαρτάκι... ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙ#Σ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ;;;
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 09:21:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάλι Βαρδάρη θα τρέχω για φτερό.... 
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IRIS (Mαρία) Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE
Ένταξη: 12 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: MAΡΟΥΣΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 11:14:04 Θέμα δημοσίευσης: το πού#*η θα το σφάξω!! |
|
|
Λοιπόν Alex....μια και γείτονας να σου πω πως στην γειτονιά μας έχουμε καταντήσει .....american bar. Aυτό που περιέγραψες είναι ίσως το λιγότερο που μπορεί να σου τυχει. Για να πάρεις μία ιδέα ... σου λέω ότι προ ημερών μπήκαν με όπλο στο σπίτι μου. Πιστόλι στον κρόταφο και ..."Δώσε ότι έχεις".
Η φίλτατη γειτόνισσά μου αν και χωρίς 206 αλλά με ολοκαίνουριο αμαξάκι...αριθμεί μία γρατζουνιά μεγάλου μήκους στο δεξί μέρος του αυτοκινήτου της....
Α όσο για το δικό μου...αυτά περί πάρκινγκ δεν ισχύουν αφού πριν από ένα μήνα αλλοδαπός με άγριες διαθέσεις εθεάθει δίπλα στο πεζό μου μέσα στο πάρκινγκ και ...ευτυχώς ...τον προλάβαμε την τελευταία στιγμή.
Αυτά τα ολίγα... Καλό είναι να προσέχεις αλλά αν η θεά ατυχία σε βάλει στο στόχαστρο....την έβαψες!!! Αν είναι έτσι να κλειδωθούμε όλοι στο σπίτι!!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 13:00:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περαστικά σε όλους για τα αμαξάκια σας .... Μην ανησυχείτε γιατί θα φτιάξουν !!
Πιστεύω πως τα βόρεια προάστεια είναι απ'τα πιο επικίνδυνα ... εκεί πηγαίνουν οι κλέφτες !!
Μια φίλη μου που μένει Μαρούσσι ξύπνησε το βράδυ και είδε έναν στο δωμάτιό της με φακό να ψάχνει τα πράγματά της ... φοβήθηκε τόσο πολύ που περίμενε υπομονετικά να φύγει χωρίς να κουνηθεί απ΄το κρεβάτι της !!!! 
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bloom (Άντα) Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4
Ένταξη: 19 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 269 Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 18:18:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vasso έγραψε: | Περαστικά σε όλους για τα αμαξάκια σας .... Μην ανησυχείτε γιατί θα φτιάξουν !!
Πιστεύω πως τα βόρεια προάστεια είναι απ'τα πιο επικίνδυνα ... εκεί πηγαίνουν οι κλέφτες !!
Μια φίλη μου που μένει Μαρούσσι ξύπνησε το βράδυ και είδε έναν στο δωμάτιό της με φακό να ψάχνει τα πράγματά της ... φοβήθηκε τόσο πολύ που περίμενε υπομονετικά να φύγει χωρίς να κουνηθεί απ΄το κρεβάτι της !!!!  |
Το θέμα με τα Βόρεια Προάστεια είναι δυστυχώς απλό... Έχοντας περισσότερη άπλα και "ησυχία" (καλό για εμάς... αλλά επίσης βολικό και για τους κλέφτες ) δείχνουν να μας προτιμάνε...
Πέρυσι σε σπίτι γνωστού μου ψηλά στη Βόρεια Φιλοθέη (όσο πιο απομακρυσμένα απο κεντρικούς δρόμους, τόσο το καλύτερο για τα κλεφτρόνια), Ρουμάνοι -αυτοί χτυπάνε κυρίως εδώ επάνω- προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού τους ενώ όλη η οικογένεια ήταν μέσα με τα φώτα όλα ανοιχτά! Και να τους φωνάζουν οι άνθρωποι :"Είμαστε μέσα το καταλαβαίνετε?? Φύγετε!! Έρχεται ήδη η αστυνομία!" Και αυτοί εκεί... να συνεχίζουν να σκαλίζουν την πόρτα μπροστά στα μάτια τους!! Θρασύτατοι εντελώς...
Όσο για τα αυτοκίνητα, εμείς την έχουμε γλυτώσει δόξα το Θεό οικογενειακώς μέχρι τώρα, αλλά γύρω μας τους έχουν κλέψει σχεδόν όλους! Το πιο συνηθισμένο είναι να πλησιάζουν με όπλο (συνέβη πριν ένα χρόνο στο παραδίπλα σπίτι) ή μαχαίρι πριν μπουν οι άνθρωποι στα γκαράζ τους (σταματημένοι περιμένοντας να ανοίξει η γκαραζόπορτα) και να φεύγουν παίρνοντας είτε καμιά τσάντα είτε... το αμάξι ολόκληρο...
Τελείωσε παιδί μου... σήμερα θέλει να έχεις γκαράζ, συναγερμό, φωτοκύτταρο να ανάβουν φώτα γύρω όταν μπαίνει κάποιος, σκύλο... και πάει λέγοντας...
Και πάλι θα παραμένει πάντα "θέμα τύχης" το κατα πόσο θα τη γλυτώσεις αν σε βάλουν στο μάτι! 
smile... and life will pay u back!
............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|