Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Φεβ 2013, 19:52:52 Θέμα δημοσίευσης: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας? |
|
|
Παιδιά ξέρετε αν αλλάζει στα 207 το κάθετο πλαστικό κομμάτι στην κολώνα της πόρτας? Στο κάτω μέρος εκεί που ενώνεται με το λάστιχο που είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου για κάποιο περίεργο λόγο φούσκωσε και είναι σαν τραβήχτηκε κάτω από το λάστιχο που ήταν σφηνωμένο και νομίζω ότι τώρα κάποια στιγμή με το καιρό θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια... Ξέρετε αν αλλάζει αυτό το κομμάτι? Ή είναι μεγάλη ιστορία? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 03:14:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν γνωρίζω αν αλλάζει (χλωμό το κόβω βέβαια) αλλά μπορείς να το ντύσεις με μια αυτοκόλλητη μαύρη μεμβράνηη, ή στυλ κάρμπον (ανάλογα και με το χρώμα του αυτοκινήτου σου) με μικρό κόστος και δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Le-Mans Series (Stamatis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 30
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 03:38:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας? |
|
|
ironman02 έγραψε: | Παιδιά ξέρετε αν αλλάζει στα 207 το κάθετο πλαστικό κομμάτι στην κολώνα της πόρτας? Στο κάτω μέρος εκεί που ενώνεται με το λάστιχο που είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου για κάποιο περίεργο λόγο φούσκωσε και είναι σαν τραβήχτηκε κάτω από το λάστιχο που ήταν σφηνωμένο και νομίζω ότι τώρα κάποια στιγμή με το καιρό θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια... Ξέρετε αν αλλάζει αυτό το κομμάτι? Ή είναι μεγάλη ιστορία? |
αν κατάλαβα καλά φίλε μου εννοείς το μαύρο κομμάτι οχι το γκρί αλλάζει αλλά παει μέχρι πίσω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Le-Mans Series (Stamatis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 30
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 03:42:24 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας? |
|
|
ironman02 έγραψε: | Παιδιά ξέρετε αν αλλάζει στα 207 το κάθετο πλαστικό κομμάτι στην κολώνα της πόρτας? Στο κάτω μέρος εκεί που ενώνεται με το λάστιχο που είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου για κάποιο περίεργο λόγο φούσκωσε και είναι σαν τραβήχτηκε κάτω από το λάστιχο που ήταν σφηνωμένο και νομίζω ότι τώρα κάποια στιγμή με το καιρό θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια... Ξέρετε αν αλλάζει αυτό το κομμάτι? Ή είναι μεγάλη ιστορία? |
αν κατάλαβα καλά φίλε μου εννοείς το μαύρο κομμάτι οχι το γκρί αλλάζει αλλά παει μέχρι πίσω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 15:25:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάριε μάλλον κατάλαβες κάποιο άλλο πλαστικό . Έβγαλα φωτογραφίες για να φανεί καλύτερα τι εννοώ. Είναι το εξωτερικό κάθετο μαύρο κομμάτι στη πόρτα.
Άρη αυτό με τη μαύρη μεμβράνη ίσως κάτι να μπορούσε να κάνει, αλλά αν δείς κάτω στη φωτογραφία έχει πεταχτεί προς τα έξω το πλαστικό και δε νομίζω να μπορεί να κάτσει κάτι από πάνω. Θα πρέπει να κοπεί μάλλον με κάποιο τρόπο αν είναι να μπεί κάτι άλλο από πάνω. Ακόμα δεν είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά σιγά σιγά με τον ήλιο και τα νερά θα αρχίσει να σκάει περισσότερο πιστεύω.. Πώς έγινε έτσι από μόνο του δε κατάλαβα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman02 στις Δευ 25 Φεβ 2013, 17:53:19, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 17:26:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μένα έτσι έχει γίνει….
Αυτοκόλλητο είναι για αυτό έγινε έτσι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Samer (SAM) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX
Ένταξη: 04 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 573
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 19:40:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και το δικο μου ετσι ειναι 2 χρονια τωρα
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sakis_rc (sakis) Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 28 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 20:32:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με τον καιρο αυτο το ξεκολλημα σε εκεινη τη γωνια ειναι αναποφευκτο.σου προτεινω να βαλεις ταινια καρμπον γτ και με το χρωμα του αυτοκινητου σου ταιριαζει πολυ.σου βαζω φωτο απο το δικο μου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 07:49:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μμ ειναι μια ιδεα αυτο . Το carbon το εβαλες πανω απο το μαυρο ε? Απλα δε ξερω αν θα κατσει καλα εκει στο σημειο που φουσκωσε ή αν θα εξεχει.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sakis_rc (sakis) Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 28 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 20:40:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | Μμ ειναι μια ιδεα αυτο . Το carbon το εβαλες πανω απο το μαυρο ε? Απλα δε ξερω αν θα κατσει καλα εκει στο σημειο που φουσκωσε ή αν θα εξεχει.. | οχι, το μαυρο το πλαστικο το εβγαλα και στη θεση του εβαλα το carbon.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 22:03:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν δεν θελεις να χαλασεις την εργοστασιακη οψη του αυτοκινητου, μπορεις να πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει αυτοκολλητα και να ζητησεις να σου φτιαξουν ενα αντιγραφο του εργοστασιακου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostasvti (kost@s) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 25 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 316 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 22:33:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παθών.. Απλα το συνηθιζεις με τον καιρό..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|