PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Φεβ 2013, 19:52:52    Θέμα δημοσίευσης: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ξέρετε αν αλλάζει στα 207 το κάθετο πλαστικό κομμάτι στην κολώνα της πόρτας? Στο κάτω μέρος εκεί που ενώνεται με το λάστιχο που είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου για κάποιο περίεργο λόγο φούσκωσε και είναι σαν τραβήχτηκε κάτω από το λάστιχο που ήταν σφηνωμένο και νομίζω ότι τώρα κάποια στιγμή με το καιρό θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια... Ξέρετε αν αλλάζει αυτό το κομμάτι? Ή είναι μεγάλη ιστορία?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 03:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν γνωρίζω αν αλλάζει (χλωμό το κόβω βέβαια) αλλά μπορείς να το ντύσεις με μια αυτοκόλλητη μαύρη μεμβράνηη, ή στυλ κάρμπον (ανάλογα και με το χρώμα του αυτοκινήτου σου) με μικρό κόστος και δεν πρόκειται να πάθει τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Le-Mans Series (Stamatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 03:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Παιδιά ξέρετε αν αλλάζει στα 207 το κάθετο πλαστικό κομμάτι στην κολώνα της πόρτας? Στο κάτω μέρος εκεί που ενώνεται με το λάστιχο που είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου για κάποιο περίεργο λόγο φούσκωσε και είναι σαν τραβήχτηκε κάτω από το λάστιχο που ήταν σφηνωμένο και νομίζω ότι τώρα κάποια στιγμή με το καιρό θα αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια... Ξέρετε αν αλλάζει αυτό το κομμάτι? Ή είναι μεγάλη ιστορία?

αν κατάλαβα καλά φίλε μου εννοείς το μαύρο κομμάτι οχι το γκρί αλλάζει αλλά παει μέχρι πίσω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Le-Mans Series (Stamatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 03:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλάζει το πλαστικό κομμάτι της κολώνας της πόρτας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:

αν κατάλαβα καλά φίλε μου εννοείς το μαύρο κομμάτι οχι το γκρί αλλάζει αλλά παει μέχρι πίσω
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 15:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάριε μάλλον κατάλαβες κάποιο άλλο πλαστικό Smile. Έβγαλα φωτογραφίες για να φανεί καλύτερα τι εννοώ. Είναι το εξωτερικό κάθετο μαύρο κομμάτι στη πόρτα.
Άρη αυτό με τη μαύρη μεμβράνη ίσως κάτι να μπορούσε να κάνει, αλλά αν δείς κάτω στη φωτογραφία έχει πεταχτεί προς τα έξω το πλαστικό και δε νομίζω να μπορεί να κάτσει κάτι από πάνω. Θα πρέπει να κοπεί μάλλον με κάποιο τρόπο αν είναι να μπεί κάτι άλλο από πάνω. Ακόμα δεν είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά σιγά σιγά με τον ήλιο και τα νερά θα αρχίσει να σκάει περισσότερο πιστεύω.. Πώς έγινε έτσι από μόνο του δε κατάλαβα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman02 στις Δευ 25 Φεβ 2013, 17:53:19, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 17:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μένα έτσι έχει γίνει….
Αυτοκόλλητο είναι για αυτό έγινε έτσι.

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 19:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το δικο μου ετσι ειναι 2 χρονια τωρα

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2013, 20:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τον καιρο αυτο το ξεκολλημα σε εκεινη τη γωνια ειναι αναποφευκτο.σου προτεινω να βαλεις ταινια καρμπον γτ και με το χρωμα του αυτοκινητου σου ταιριαζει πολυ.σου βαζω φωτο απο το δικο μου
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 07:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μμ ειναι μια ιδεα αυτο Smile. Το carbon το εβαλες πανω απο το μαυρο ε? Απλα δε ξερω αν θα κατσει καλα εκει στο σημειο που φουσκωσε ή αν θα εξεχει..
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 20:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Μμ ειναι μια ιδεα αυτο Smile. Το carbon το εβαλες πανω απο το μαυρο ε? Απλα δε ξερω αν θα κατσει καλα εκει στο σημειο που φουσκωσε ή αν θα εξεχει..
οχι, το μαυρο το πλαστικο το εβγαλα και στη θεση του εβαλα το carbon..
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 22:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν θελεις να χαλασεις την εργοστασιακη οψη του αυτοκινητου, μπορεις να πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει αυτοκολλητα και να ζητησεις να σου φτιαξουν ενα αντιγραφο του εργοστασιακου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 22:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζομαι ίσως να υπάρχει και σαν ανταλλακτικό στην peugeot.

Αυτό εδώ παρακάτω μου φαίνεται ότι μάλλον είναι το συγκεκριμένο κομμάτι.

http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-Genuine-New-Parts-207-N-S-F-Door-Moulding-/360512829324?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53f03d378c

Απλά μου φαίνεται ότι είναι κολλημένο κάτω από το λάστιχο του παραθύρου και αν χρειάζεται να ξεκολλήσεις το λάστιχο για να το βάλεις μάλλον άστο καλύτερα.. Smile Μπορεί να ξανά κολλάει εύκολα και αυτό βέβαια δε ξέρω Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2013, 22:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παθών.. Απλα το συνηθιζεις με τον καιρό..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης