Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:36:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου μολις εβγαλα το σωληνακι σταματησε να το κανει και μολις το εβαλα ξανα συνεχισε, ειχες δικιο, τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση?
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:42:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τίποτα, το αφηνεις οπως ειναι, το δικο μου ειναι 4 χρονια ετσι. Το κανουν κ αλλα αν οχι όλα, απλα δεν το εχουν παρατηρησει οι ιδιοκτητες.
Για καποιο λογο, οταν βγαζεις το σωληνακι και αποφορτιζεται η αντλία κενου, σταματαει να το κανει. αν κλεισεις με το δαχτυλο την τρυπα της αντλιας θα δεις οτι θα το κανει αμεσως. Οπως και ο μηχανικος της Peugeot, ετσι κ εγω δεν μπορω να σου πω ακριβως σε τι οφειλεται, αλλα απ τη Γαλλια μας ειχαν πει οτι ειναι φυσιολογικο. Ισως καποια κενα της αντλιας εκει που συμπλεκεται με τον εκκεντροφορο να ευθυνονται. παντως μην αγχωνεσαι, απλα ξεχνα το.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT STOCK
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:45:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγινε φιλε μου, εγω καθαρα για να φευγει και το αγχος σε αλλους παραθετω το βιντεο που μολις τραβηξα για να βοηθησουμε κι αλλα ατομα που μπορει να παρατηρησουν τον εν λογο ηχο
http://www.youtube.com/watch?v=4yh8F_M6zSI&feature=youtu.be
Υ.Γ παρακαλω οποιος διαθετει καποιο διαγνωστικο και ορεξη για να με βοηθησει να δουμε λιγο τα Fuel Trims θα ημουν υποχρεως
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:47:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωραιος. 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
psilos133 (Giannis) Μέλος

Peugeot 207GT (2007)
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 164
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 12:32:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios_207_GT έγραψε: | Εγινε φιλε μου, εγω καθαρα για να φευγει και το αγχος σε αλλους παραθετω το βιντεο που μολις τραβηξα για να βοηθησουμε κι αλλα ατομα που μπορει να παρατηρησουν τον εν λογο ηχο
http://www.youtube.com/watch?v=4yh8F_M6zSI&feature=youtu.be
Υ.Γ παρακαλω οποιος διαθετει καποιο διαγνωστικο και ορεξη για να με βοηθησει να δουμε λιγο τα Fuel Trims θα ημουν υποχρεως |
Και μενα ακριβως ετσι ακούγεται χρόνια τώρα..ακομά δουλεύει ...
makis106 πως χώρεσες το δοχείο αναθυμιάσεων κάτω απο την μπαταρία??πραγματικά δεν το εχω καταφέρει ακομα..και που θα βρω τους σωλήνες που έχεις βαλει??
σορρυ για το οφ τοπικ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 14:05:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννη το δοχείο χωρεσε εκει κατω ανετότατα! στην ουσία είναι κατω αλλα μπροστά απο την μπαταρία. Αν ξηλώσεις όλες τις σωληνώσεις της μαμα εισαγωγής που φτάνουν εκει μεχρι το φανάρι, θα δεις τι χωρο εχει απο κάτω.
Επίσης υπάρχει και αναμονή παξιμάδι για να το στηρίξεις.
Σωλήνες τετοιου τυπου θα βρεις σε μαγαζι που πουλαει εργαλεία, εξαρτηματα, ανταλλακτικά. Ειναι βαρεως τυπου, λιγο υπερβολικοι ισως, αλλα δεν τσακιζουν.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 14:09:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Γιάννη το δοχείο χωρεσε εκει κατω ανετότατα! στην ουσία είναι κατω αλλα μπροστά απο την μπαταρία. Αν ξηλώσεις όλες τις σωληνώσεις της μαμα εισαγωγής που φτάνουν εκει μεχρι το φανάρι, θα δεις τι χωρο εχει απο κάτω.
Επίσης υπάρχει και αναμονή παξιμάδι για να το στηρίξεις.
Σωλήνες τετοιου τυπου θα βρεις σε μαγαζι που πουλαει εργαλεία, εξαρτηματα, ανταλλακτικά. Ειναι βαρεως τυπου, λιγο υπερβολικοι ισως, αλλα δεν τσακιζουν. |
Αυτό θέλω κυρίως να μην τσακίζουν γιατί την πάτησα μια φορά..Θα φροντίσω να το κάνω γιατί τώρα ολη η λαδίλα πάει στην εισαγωγή..
Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 14:13:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να σαι καλα, απλα αν σκοπευεις να ταπωσεις τις πισω αναθυμιασεις και να περασεις τις μπροστα απο δοχειο, εχω καταλήξει στο οτι δεν ειναι η σωστότερη επιλογή. ανεβαζει την κατανάλωση λαδιου.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 14:18:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Να σαι καλα, απλα αν σκοπευεις να ταπωσεις τις πισω αναθυμιασεις και να περασεις τις μπροστα απο δοχειο, εχω καταλήξει στο οτι δεν ειναι η σωστότερη επιλογή. ανεβαζει την κατανάλωση λαδιου. |
Το έχω κάνει ήδη και είδα οτι όντως ανεβηκε η κατανάλωση λαδιού..Μηπως να τις ξανασυνδέσω??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 14:44:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προτιμας να συμπληρωνεις λιγο λαδι παραπανω ή να πετας λαδιλα κατευθειαν πανω στις βαλβιδες και στην πολλαπλη σου? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 14:46:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
psilos133 έγραψε: | makis106 έγραψε: | Να σαι καλα, απλα αν σκοπευεις να ταπωσεις τις πισω αναθυμιασεις και να περασεις τις μπροστα απο δοχειο, εχω καταλήξει στο οτι δεν ειναι η σωστότερη επιλογή. ανεβαζει την κατανάλωση λαδιου. |
Το έχω κάνει ήδη και είδα οτι όντως ανεβηκε η κατανάλωση λαδιού..Μηπως να τις ξανασυνδέσω??? |
Επειδή ειμαστε ,η απάντηση μου εδώ
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT STOCK
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2013, 15:23:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφου ξεθαφτηκε το θεμα να αναφερω εν τελη οτι μετρηθηκαν Trims στο -1% αρα και απο θεμα χρονισματος ειμασε καλα, φτου μην το ματιαξω 
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|