PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - rallye 16v Εκκεντοφόροι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 11:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gorilas 2O7 (stavros)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 03 Φεβ 2012
Τόπος: χαλκιδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 21:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστα δουλευει η να κανω προγραμα.στα μαμα σημαδια να τους βαλω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danny 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16v 2002.

Ένταξη: 09 Φεβ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 23:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες εχω 3 ερωτήσεις

1)
274-10mm out 274-10mm , 1.65mm LTDC του μπουμπη θελουν πιστονια και αν βγαινουν ακομα

278-10.7mm out 278-10.7mm , 1.75mm LTDC του μπουμπη θελουν πιστονια και αν βγαινουν ακομα επισης
αν εχει δοκιμασει καποιος τα παραπανω προφιλ εντυπωσεις.

2)
εντυπωσεις απο PS και cat 715 σε ΤΡΙΦΥΣΟ 106 χωρις πιστονια.

3)
προτασεις εκκεντροφόρων για 106 με μαμα πιστονια-κεφαλή ωστε να παει οσο γινεται μακρυτερα απ τα 150 αλογα.

Τnx εκ των προτέρων Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2013, 12:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πω μονο για κει που ειμαι σιγουρος

ps εκκεντρα σε τριφυσο(ναι μεν δεν θελουν πιστονια),αλλα δεν βλεπω να κανεις δουλεια,γιατι η πεζω για μονοφυσα τους εβγαλε,θα πρεπει να φτιαξεις ps προγραμμα στον τριφυσο εγκεφαλο και εχω αμφιβολιες κατα ποσο θα πετυχει.

εκκεντρα για μαμα πιστονι καπακι και να περασεις τα 150(πραγματικα οχι ψοφια) αλογα ξεχασε το
για να περασεις τα 150 θες σκαψιμο πιστονια και εκκεντρα PT52 επιπεδου,και σωστο μοτερ γενικοτερα με σωστη εισαγωγη μπουζι κτλπ

τωρα για τα μπουμπακια γενικοτερα,εγω δεν ειμαι φαν,σε βολτισιο αυτοκινητο με ζητουμενο γραμμικη λειτουργια και αποδοση δεν τα βαζα.τωρα σε κανα Α6 με μηχανικα ωστηρια ροικες κτλπ,εκει εβαζα μπαμπουλες Evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
m_r_c (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

saxo vts 16v

Ένταξη: 28 Οκτ 2009
Τόπος: Πειραιάς-Μήλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2013, 13:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε cat 708 και θα έχεις 150-155 αλογάκια με ωραίες καμπύλες. Αλλά θέλεις φλάτζα και το χρόνισμα θα είναι οριακό με τα μαμά πιστόνια. Επίσης έχουν απότομες ράμπες και θα έχεις αυξημένες φθορές στα ωστήρια. Αλλά είπες ότι θέλεις με μαμά πιστόνια να βγάλεις όσο το δυνατόν περισσότερα άλογα, γι αυτό σου προτείνω αυτούς. Διάβασε όλο το topic, θα μάθεις πολλά πράγματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
danny 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16v 2002.

Ένταξη: 09 Φεβ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2013, 16:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καπακι εννοείται θα ανοιχτεί και θα έρθει η συμπίεση όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Μπουζί,σκούπα,εξάτμιση εννοούνται.

Επίσης το πιθανότερο έιναι οτι θα γίνει πρόγραμμα το αμάξι εφόσον θέλω τόσο ψηλά νούμερα. Cool

Γενικά μια σύγκριση 708 με 715 πιο θεωρείτε καλυτέρο? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
m_r_c (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

saxo vts 16v

Ένταξη: 28 Οκτ 2009
Τόπος: Πειραιάς-Μήλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 14:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danny έγραψε:
Το καπακι εννοείται θα ανοιχτεί και θα έρθει η συμπίεση όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Μπουζί,σκούπα,εξάτμιση εννοούνται.

Επίσης το πιθανότερο έιναι οτι θα γίνει πρόγραμμα το αμάξι εφόσον θέλω τόσο ψηλά νούμερα. Cool

Γενικά μια σύγκριση 708 με 715 πιο θεωρείτε καλυτέρο? Rolling eyes

Oι 715 θέλουν πιστόνια. Έχε υπόψη σου ότι τα περισσότερα άλογα δε θα σε κάνουν και πιο γρήγορο, ειδικά όταν μιλάμε για μαμά πιστόνια. Ας πούμε ότι με ένα normal προφίλ μπορείς να βγάζεις 145-150 άλογα. Επειδή εσύ θέλεις πιο πολλά όμως, επιλέγεις πιο άγριους εκκεντροφόρους. Με τα μαμά πιστόνια όμως δε μπορέσεις να χρονίσεις σωστά, με αποτέλεσμα να βγάλεις ίσως πιο πολλά, αλλά με πολύ χειρότερες καμπύλες. Δες ένα παράδειγμα για να καταλάβεις.

Η δυναμομέτρηση είναι απο το 206 του Volvou απο το club, 147 άλογα. Έχω βάλει πάνω σε αυτήν την δυναμομέτρηση απο το παλιο μου μοτέρ και φαίνεται καθαρά ότι είναι πιο πολλά άλογα. Εσύ πιο μοτέρ θα προτιμούσες? Αν υποθέσουμε ότι είχαμε 2 αυτοκίνητα, ίδια ακριβώς, με μόνη διαφορά στο μοτέρ, να είσαι σίγουρος ότι αυτό με τα λιγότερα άλογα, θα ήταν πολύ πιο γρήγορο.
Το παράδειγμα είναι λίγο ακραίο βέβαια, καθώς του Volvou ήταν με μοτέρ 206 που έχει καλύτερο καπάκι και μεταλική εισαγωγή απο c2.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 13:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεχρι pt51 παιρνει με μαμα πιστονια και φλατζα 206 χωρις φλατζα βαζεις και 708 αλλα τι να το κανεις...για μενα για δρομισιο σαξοραλλο σκαβεις πιστονια φλατζα 206 2 δεκατα το καπακι κατ 708 η τα 10αρια του μπουμπη προγραμμα εξατμιση και εισαι κορυφη.ο καλυτερος συνδιασμος ειναι και δουλευει σχεδον παντα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ PT51 έχω βάλει με φλάντζα από 206

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
amonas999 (chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 12:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εχω βρει απο φιλο τους newman ph3 απο 206 ομως που ειναι 264/8,7 ειμαι με φλατζα 206,εξατμιση ολοσωμη ,προγραμμα,σκουπα τα εκκεντρα αυτα μοιαζουν πολυ με τα fia group n για 106 της cat επειδη το αμαξι το εδωσε και μου τα χαριζει να τα βαλω τι λετε?αξιζει?
Επιστροφή στην κορυφή
amonas999 (chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2013, 22:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα πειρα μπουμπακια και βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
periklis7 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 16V

Ένταξη: 07 Ιούλ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2013, 15:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια αυτη την στιγμη εχω σκουπα εξατμιση και φλατζα. Αν βάλω το κλασικο προφιλ μπουμπακια(williams) και με προγραμμα αλλα χωρις ροικη μεχρι ποια αλογα μπορω βγάλω. Θα έχω αισθητη διαφορά απο ΦΠΕ?
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2013, 21:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονόφυσο είναι? Θα ανασάνει κάπως ψηλά αν όλα δουλεύουν, συνεργάζονται σωστά και χρονιστεί κατάλληλα, αλλά μη νομίζεις πως θα πάρεις και αυτά που θα μπορούσες από έτοιμα μασούρια...

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2013, 09:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα!
Οι Peugeot Sport Mini Group A εκκεντροφόροι, μπαίνουν με μαμά πιστόνια? Από θέμα προγράμματος τι θέλουν για να δουλέψουν σωστά? Το "απλό" PS πρόγραμμα?

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23
Σελίδα 23 από 23

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης