PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επισκευή μοτέρ σε 207gt??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nik_athens (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 07 Ιαν 2013
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2013, 22:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Επισκευή μοτέρ σε 207gt?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Διαβάζω αρκετό καιρό το forum και έχω μάθει αρκετά πράγματα από τις γνώσεις και τα βιώματα μερικών.. Έχω ένα 207gt 7/07 που βαδίζει πλέον στις 140.000χλμ Το αμάξι τσίμπαγε λάδια από την αρχή αλλά τα "μαστόρια" μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό Rolling eyes τώρα έχει φτάσει να κάιει 1lt/1000km Shocked Στο συνεργείο που το πάω μου λένε ότι είναι από τα ελατήρια, πιστέυετε ότι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω διαβάσει παρόμοια λύση σε κάποιον άλλο εδώ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2013, 22:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη μια επισκευη σε ελατηρια εμβόλων σε εσενα θα κόστιζε πολύ, και αυτοι θα κερδιζαν αρκετα Wink Ρωτα και πουθενα αλλού, γιατι τα ελατηρια ειναι τα τελευταια που ευθυνονται συνήθως. Εξακριβώσανε ποσο λάδι διαρρεει απο τον συμπιεστη της τουρμπίνας? οι οδηγοι των βαλβίδων σε τι κατασταση βρισκονται? Αυτα τα 2 σημεια ειναι οι κατα 99% πιθανοτερες αιτιες για καταναλωση λαδιου. ειναι κριμα να σφαξεις μοτερ χωρις λογο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nik_athens (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2013, 23:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου σε ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω. Μόλις μου είπαν για άνοιγμα του μοτέρ κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό... δεν γίνεται σε αμάξι πενταετίας με χρήση που μόνο βάρβαρη δεν την λές να ανοίγεις μοτέρ... πλήρης απογοήτευση Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιαν 2013, 21:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, εσύ πόσα χιλιόμετρα θα ήθελες να κάνεις χωρίς επισκευή;

Οι τουρμπίνες σπάνια αντέχουν περισσότερο από 100.000χλμ χωρίς επισκευή των εδράνων τους. Φυσιολογική φθορά είναι να χάνει λάδι η δική σου και να έχει και κάποιο τζόγο.
Εις δε το μοτέρ, πάλι καλά να λες! Με συμπίεση 10.5:1, υπερβολικά στεγνή λειτουργία και οικονομία στην κατανάλωση σαν και αυτή που έχει θα πρέπει να είσαι και πολύ ευχαριστημένος που λειτουργεί σωστά σε αυτά τα χιλιόμετρα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nik_athens (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιαν 2013, 23:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου το θέμα καταρχάς είναι ότι στην αντιπροσωπία δεν μου ανέφεραν καν την τουρμπίνα αλλά κατευθείαν λύσιμο του μοτέρ. Rolling eyes Εσύ δηλαδή τι μου προτείνεις??
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 00:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δοκιμασες να βαλεις καποιο αλλο λαδι?λιγο πιο χοντρο?η να καθαρισεις το μοτερ εσωτερικα?αν δεν ειναι η τουρμπινα λεω
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 14:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μ μπορείς να πάρεις συμπίεση να δεις τι παίζει στο βασικό κοματι του κινητήρα ς από εκεί αν εισαι οκ μπορείς να δεις αν βγάζει μπλε καπνα από εξάτμιση όταν το πλακωνεις ή μάλλον όταν το έχεις σκίσει πολύ σταματάς το αφήνεις για λίγο ρελαντί κ μετά του πατάς γιαζιες να δεις αν βγάζει μπλε καπνα τότε έχεις θέμα με τουρμπίνα.. στα κμχ που έχεις υπολόγιζε να έχεις θέμα κ στο τούρμπο κ στα τσιμουχακια βαλβίδων κ ίσως ελατυρια..
Παντος έχει να κάνει κ με το λάδι που το δουλεύεις..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
The Ace (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

X3 xDrive20d, 3008 Hybrid4, Fiesta 1.0EB

Ένταξη: 03 Οκτ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 14:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή μοτέρ σε 207gt?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik_athens έγραψε:
...Έχω ένα 207gt 7/07 που βαδίζει πλέον στις 140.000χλμ Το αμάξι τσίμπαγε λάδια από την αρχή αλλά τα "μαστόρια" μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό Rolling eyes τώρα έχει φτάσει να κάιει 1lt/1000km Shocked...

Συγνώμη αλλά αυτό με έκανε να χαμογελάσω...δηλαδή όπως είπανε και τα άλλα παιδιά, στα πόσα χλμ περίμενες να αρχίσει να σου βγάζει θέματα με λάδι ή ακόμα και συμπίεση/απόδοση τουρμπίνας ?

Σχεδόν ΟΛΑ τα 16V, τουρμπάτα και γενικώς "τσιτωμένα" μοτέρ τσιμπάνε λαδάκι, ακόμα και από το πρώτο χλμ, μετά από 140Κ χλμ τι περίμενες ? Το δικό μου 206, όντας 16V, τσίμπαγε ελαφρά λαδάκι από την αρχή, και όσο περνάνε τα χλμ περισσότερο....

Allez les Blues!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 15:51:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη ρε παιδια ειναι φυσιολογικο ενα αμαξι τουρμπο μανατο να θελει ανακατασκευη ο κινητηρας στα 140000χλμ?
Επιστροφή στην κορυφή
The Ace (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

X3 xDrive20d, 3008 Hybrid4, Fiesta 1.0EB

Ένταξη: 03 Οκτ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 16:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
δηλαδη ρε παιδια ειναι φυσιολογικο ενα αμαξι τουρμπο μανατο να θελει ανακατασκευη ο κινητηρας στα 140000χλμ?

Κανένας δεν είπε αυτό. Αλλά είναι απολύτως λογικό και φυσιολογικό να τσιμπάει (λίγο ή πολύ, εξαρτάται) λαδάκι, όπως αναφέρει ο φίλος. Και φυσικά υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι που πρέπει να γίνουν πριν καταλήξει στην απόφαση ότι χρειάζεται rebuilt (που δεν νομίζω, μια χαρά πρέπει να είναι το μοτέρ)....

Allez les Blues!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 16:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι στο να τσιμπαει λαδι ναι με βρισκεις συμφωνο.αλλα εδω του λενε για ανακατασκευη μοτερ οχι μονο τουρμπινας και εχει τουρμπισει ο ανθρωπος..και για ανακατασκευη τουρμπινας παλι παιζει να χρειαζεται..αλλα ανακατασκευη κινητηρα δεν ειναι φυσιολογικο στα 140000χλμ.δεν ειναι δε και τοσα πολλα.βεβαια παιζει παντα το γνωστο θεμα σωστης λιπανσης βενζινες αναθυμασεις και και...
Επιστροφή στην κορυφή
nik_athens (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 17:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή μοτέρ σε 207gt?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

The Ace έγραψε:
nik_athens έγραψε:
...Έχω ένα 207gt 7/07 που βαδίζει πλέον στις 140.000χλμ Το αμάξι τσίμπαγε λάδια από την αρχή αλλά τα "μαστόρια" μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό Rolling eyes τώρα έχει φτάσει να κάιει 1lt/1000km Shocked...

Συγνώμη αλλά αυτό με έκανε να χαμογελάσω...δηλαδή όπως είπανε και τα άλλα παιδιά, στα πόσα χλμ περίμενες να αρχίσει να σου βγάζει θέματα με λάδι ή ακόμα και συμπίεση/απόδοση τουρμπίνας ?

Σχεδόν ΟΛΑ τα 16V, τουρμπάτα και γενικώς "τσιτωμένα" μοτέρ τσιμπάνε λαδάκι, ακόμα και από το πρώτο χλμ, μετά από 140Κ χλμ τι περίμενες ? Το δικό μου 206, όντας 16V, τσίμπαγε ελαφρά λαδάκι από την αρχή, και όσο περνάνε τα χλμ περισσότερο....
Φίλε μου δεν θα είχα πρόβλημα να τσιμπάει λάδι, το θέμα είναι ότι ρουφάει και μάλιστα κατά την γνώμη μου πολύ.. Από κούτα τσίμπαγε αλλά όσο πάει και χειροτερεύει. Μπορείς να φανταστείς πως είναι σε 10.000χλμ που είναι το σέρβις να πρέπει να συμπληρώνεις κοντά 10 λίτρα Shocked Shocked ??
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 19:19:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ela re μην ψαρωνεις με αλλαγες ελατηριων.Αν εφταιγαν τα ελατηρια θα εβγαινε μπλε καπνος.
Τα τσιμουχακια των βαλβιδων ευθυνονται και σε σενα οπως και σε ολα τα υπολοιπα thp.Ενα καθαρισματακι στην κεφαλη με αλλαγη τσιμουχων θα κανεις και ολα οκ Wink
Παντως τσεκαρε και την τουρμπινα σου μηπως τα περναει μεσα,ισως ειναι και αυτη η αιτια,αν και ειναι μεγαλη η καταναλωση σου για να γινεται κατι τετοιο Rolling eyes
Μην αγχωνεσαι παντως,καθαρισε το και θα δεις τη διαφορα

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης