PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με καλοριφερ 106 ΧΝ.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 10:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με καλοριφερ 106 ΧΝ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια γεια χαρα! Δεν εχω θερμανση στο σπιτι, αλλα ουτε και στο αυτοκινητο! Ειναι το 106 το ΧΝ.
Γυρνώντας το καλοριφερ στο ζεστο, μου βγαζει εναν πολυ-πολυ χλιαρο αερα (σχεδον κρυο) ελαχιστους βαθμους πιο πανω απο τον εξωτερικο αερα. Η θερμοκρασια του αυτοκινητου ειδικα τωρα το Χειμωνα δυσκολα ξεπερνα τη μεσαια γραμμη. Επισης παραφλου δεν χανω απο πουθενα.
Μπορει καποιος να μου πει δυο πραγματα να κοιταξω μονος μου? Δεν εχω προβλημα με τα συνεργεια, αλλα προσπαθω να ξερω τι θα παω να τους πω να μου αλλαξουν...Θα εκτιμησω πολυ τη βοηθεια σας κι αν ποτε ξαναζεσταθω στο αμαξι, θα σας μελεταω! Σας ευχαριστω πολυ.

ΥΓ. Ολα αυτα, γιατι καποτε λογω ανεβασμα θερμοκρασιας (αλλαγη φλατζας ηθελε μονο), μου αλλαξαν ψυγειο νερου, τρομπα, θερμοστατες και τελος φλατζα(!) και μου πηραν και 450 ευρω.

ΥΓ2. Εχω παρατηρησει οτι οταν το βαζω να βγαζει αερα στα ποδια, δεν το βγαζει, παρα βγαζει στο ταμπλο και λιγο στην καμπινα απ το κεντρικο (κατω απ το ραδιο). Δεν ξερω αν ειναι καποιο "στοιχειο" αυτο, οποτε το αναφερω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 13:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μη σού στέλνει αέρα από τη κεντρική κονσόλα,πρέπει να κλεισεις εσυ χειροκίνητα τους αεραγωγους,δεν απομονώνουν με το λεβιε,σε όλα τα 106-σάξο.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2012, 08:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλιοτερα δεν ειχε αυτο το προβλημα, μια χαρα λειτουργουσε.
Τι εννοεις χειροκινητα?

Αναθεωρησα για τη θερμοκρασια. Σημερα το πρωι, στιγμιαια, η θερμοκρασια αναβηκε αρκετα πανω απ τη μεση και μεσα σε 2 λεπτα ξαναεπεσε κατω απ αυτην! Κατι παιζει με τον θερμοστατη?
Επιστροφή στην κορυφή
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2012, 11:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτησα στο συνεργειο και μου ειπαν οτι αφου το αμαξι ανεβαζει θερμοκρασια ως τη μεση, δεν ειναι θερμοστατης. (παρολο που ανεφερα οτι εκανε τα περιεργα που γραφω πιο πανω).
Επισης μου πε ουτε λογος για εξαερωση.
Αντι αυτων, μου ειπε οτι πρεπει να παω σε ηλεκτρολογο γιατι ειναι θεμα καλοριφερ και οτι θα κοστισει. Μεταξυ μας, νομιζω πως βαριοταν να ριξει εστω μια ματια στο αυτοκινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2012, 11:59:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τότε μπορεί να έχουν φύγει τα σιδερακια μέσα από τα λεβιεδακια.λύνεις κονσόλα κ το κοιτάς.

Επιστροφή στην κορυφή
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2012, 12:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω πως ειναι αυτο, οταν γυρναω τον επιλογεα κρυο-ζεστο, "καταλαβαινω" πως δουλευει.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2012, 22:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εισαι σιγουρος οτι δουλευουν μεχρι το τερμα τα λεβιεδακια κ οχι μεχρι τη μεση???

Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2012, 01:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τη θερμοκρασια περιεργο που ανεβοκατεβαινει τοσο γρηγορα. μηπως να αλλαξεις συνεργειο γιατι πολλες χαζομαρες μας ειπες οτι σου εκαναν. μπορει να θελει εξαερωση μπορει να ειναι και ο θερμοστατης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2012, 22:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

Τα λεβιεδακια λειτουργουν μια χαρα σιγουρα!
Μπορει να θελει εξαερωση, διαβασα καπου εδω πως γινεται αλλα δεν το χω ξαναεπιχειρησει! Για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα! Δεν φαινεται και τοσο δυσκολο, ετσι?
Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 23:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε μια το παραφλου στο ψυγειο και δες μηπως χανεις απο το κολαρο που ειναι στον καθρεπτη του αυτοκινητου και πηγενει στο ψυγειο του καλοροφερ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 08:27:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραφλου δεν χανει, ανοιξα την ταπα και η σταθμη ειναι οκ.

Σημερα το πρωι (ουτε πυρηνικο πειραμα να εκανα με τοσες παρατηρησεις) ανοιξα το ζεστο μετα απο πολυυυ καιρο, εβγαλε λιγο για κανα λεπτο και μετα ο αερας ξαναπαγωσε με τη θερμοκρασια του αυτοκινητου να ειναι στη μεση ακριβως. Αυτο το αμαξι εχει δικο του Θεο?
Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 13:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως εχει βουλωσει το ψυγειακι του καλοριφερ κ υπολειτουργει?

One mans fun is anothers hell...
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 23:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον,φιλε μου,επειδη την εχω πατησει με σιτροεν ξαρα...... το ψυγειο του καλοριφερ εχει δυο πλαστικες "λεκανες" (στις δυο ακρες της κυψελης εννοω) στην μια πλευρα ειναι οι σωληνες (εισαγωγη - εξαγωγη )παραφλου στο ψυγειακι..... εμενα στο ξαρα ειχε σπασει το διαφραγμα που εχει εσωτερικα η πλαστικη λεκανη(το διαφραγμα που χωριζει τις δυο σωληνες ωστε να αναγκαζεται το παραφλου να κυκλοφορησει μεσα στο ψυγειο του καλοριφερ),με αποτελεσμα το παραφλου να εισερχεται κανονικα απο τη σωληνα εισαγωγης του ψυγειου καλοριφερ,τα κομματια του διαφραγματος να εχουν φραξει τους αγωγους κυκλοφοριας (κυψελη) και να βγαινει απο την αλλη σωληνα αμεσως,χωρις να κανει κυκλωμα μεσα στο ψυγειο.... το ιδιο ακριβως συμπτωμα ειχε κι εμενα... ηταν ζεστο το αμαξι κανονικα,θερμοκρασια στη μεση,μολις ανοιγα το καλοριφερ,σχεδον ενα λεπτο εβγαζε ζέστη,και μετα συνεχιζε με κρυο αερα.... αν αυτο συμβαινει και σε εσενα,πας για αλλαγη ψυγειου καλοριφερ....

αυτα απο εμενα,ελπιζω να καταλαβες κατι,τα ειπα λιιιιιιιγο μπερδεμενα ε? Smile

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Δεκ 2012, 15:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια σας ευχαριστω.

Αμα σας πω οτι δεν ξερω που ειναι το ψυγειο του καλοριφερ, θα με πειτε φλωρο?(εστω κι απο μεσα σας?!).
Εν πασει περιπτωση αναρωτιεμαι κατα ποσο αξιζει να αλλαξω καλοριφερ για ενα αμαξι 16ετιας... κατι μου λεει οτι θα παρω κανα αεροθερμο με μπαταριες και θα το κανω το pegeuot φουρνο!
Καπου διαβασα οτι πρεπει να ξηλωθει ταμπλο για τετοιες δουλειες, και το δικο μου ταμπλο δεν το αντεχει ετουτο...
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιαν 2013, 23:23:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να βάλεις το ψυγείο του καλοριφέρ περίπου στα 100 € έχει η εργασία
+ το ψυγείο

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης