PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΕ 207GT...!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 11:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και καλα αυτη η peugeot αφου βλεπει τα τοσα προβληματα που παρουσιαστηκαν απο ενα σωληνακι δε μπορουσε να κανει μια ανακληση; Εδω η toyota για ενα προβλημα στο ηλεκτρονικο γκαζι ανακαλεσε 12,5 εκατομυρια αυτοκινητακαι εμεις εχουμε δωσει μια περιουσα για ενα μικρο αυτοκινητο και ο επισημος αντιπροσωπος σου λεει οτι σε λιγο καιρο το προβλημα θα ξαναεμφανιστει! Ειναι δυνατον!! Συγνωμη για τα νευρα αλλα πληρωνουμε κ δε μας σεβονται

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 16:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gio_rallye έγραψε:
Παιδια ευχαριστω πολυ, ειναι πολυ χρησιμα αυτα που μου λετε, ελπιζω να το προλαβα σχετικα νωρις και να μην εχω προβληματα μεσα στη τουρμπινα οπωςαναφερεις Στελιο, δεν θελω να σκεφτομαι καν τις ρωγμες, οι υπολοιποι που ειχαν παρομοιο προβλημα ειχαν τετοια θεματα με την τουρμπινα;

σε πολλες περιπτωσεις μπορει να δεις εσωτερικα ρηγματα στο μαντεμι,αλλα συνηθως ειναι πολυ μικρα κ δεν επηρεαζουν την αποδοση τους κ τη λειτουργια τους.εμενα η δικη μου τουρμπινα(η γνησια),πατα τα 30000+ κμ ,ε απειρες κοντρες,δεν ειχε κανενα ρηγμα,ενω σε αλλους φιλους που δε το "κακομεταχειριζονταν" κ τοσο,ειχαν καποια ρηγματακια(οπως κ το πουντο του αδερφου μου),χωρις ομως να εχουν επηρεασει τη λειτουργια του κ την αποδοση του,απλα το αντιληφθηκαν οταν ελυσαν τη τουρμπινα.
αυτο που θελει να πει ο στελιος ειναι,οτι αφου θα λυσεις για καποιες εργασιες,ριξε κ μια ματια στη τουρμπινα Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 22:17:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gio_rallye έγραψε:
Και καλα αυτη η peugeot αφου βλεπει τα τοσα προβληματα που παρουσιαστηκαν απο ενα σωληνακι δε μπορουσε να κανει μια ανακληση; Εδω η toyota για ενα προβλημα στο ηλεκτρονικο γκαζι ανακαλεσε 12,5 εκατομυρια αυτοκινητακαι εμεις εχουμε δωσει μια περιουσα για ενα μικρο αυτοκινητο και ο επισημος αντιπροσωπος σου λεει οτι σε λιγο καιρο το προβλημα θα ξαναεμφανιστει! Ειναι δυνατον!! Συγνωμη για τα νευρα αλλα πληρωνουμε κ δε μας σεβονται

Τα προβλήματα που σου λένε τα παιδιά δέν έχουν να κάνουν με το σωληνάκι, εμφανίζονται σε όλους τους thp ανεξαιρέτως (αργά ή γρήγορα) και χρήζουν διόρθωσης.

Όσο για τη διαρροή από το σωληνάκι, έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε πολλούς thp και διορθώνεται σχετικά εύκολα.
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 22:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα προβλήματα που σου λένε τα παιδιά δέν έχουν να κάνουν με το σωληνάκι, εμφανίζονται σε όλους τους thp ανεξαιρέτως (αργά ή γρήγορα) και χρήζουν διόρθωσης.

Όσο για τη διαρροή από το σωληνάκι, έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε πολλούς thp και διορθώνεται σχετικά εύκολα.[/quote] Αν καποιος ομως δν ειναι τοσο ψαγμενος η 'πονηρεμενος' και δεν γνωριζε τις πληροφοριες που μπορει να παρει απο αυτο η οποιοδηποτε site και οποια αλλη μορφη πληροφορησης θα λειτουργουσε το αυτοκινητο μεχρι να καταστρεψει την τουρμπινα λογω αγνοιας και ελλειψης γνωσης ναι η οχι;

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2012, 08:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gio_rallye έγραψε:
Αν καποιος ομως δν ειναι τοσο ψαγμενος η 'πονηρεμενος' και δεν γνωριζε τις πληροφοριες που μπορει να παρει απο αυτο η οποιοδηποτε site και οποια αλλη μορφη πληροφορησης θα λειτουργουσε το αυτοκινητο μεχρι να καταστρεψει την τουρμπινα λογω αγνοιας και ελλειψης γνωσης ναι η οχι;

Έχεις απόλυτο δίκιο... κ όχι μόνο την τουρμπίνα φίλε μου... NodNo

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης