Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gio_rallye (Γιωργος) Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T
Ένταξη: 04 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 148 Τόπος: patras - argyroupolis
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 11:06:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και καλα αυτη η peugeot αφου βλεπει τα τοσα προβληματα που παρουσιαστηκαν απο ενα σωληνακι δε μπορουσε να κανει μια ανακληση; Εδω η toyota για ενα προβλημα στο ηλεκτρονικο γκαζι ανακαλεσε 12,5 εκατομυρια αυτοκινητακαι εμεις εχουμε δωσει μια περιουσα για ενα μικρο αυτοκινητο και ο επισημος αντιπροσωπος σου λεει οτι σε λιγο καιρο το προβλημα θα ξαναεμφανιστει! Ειναι δυνατον!! Συγνωμη για τα νευρα αλλα πληρωνουμε κ δε μας σεβονται
ολα μεσα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagos (bagosgt-Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

207....
Ένταξη: 17 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Halkida
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 16:19:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gio_rallye έγραψε: | Παιδια ευχαριστω πολυ, ειναι πολυ χρησιμα αυτα που μου λετε, ελπιζω να το προλαβα σχετικα νωρις και να μην εχω προβληματα μεσα στη τουρμπινα οπωςαναφερεις Στελιο, δεν θελω να σκεφτομαι καν τις ρωγμες, οι υπολοιποι που ειχαν παρομοιο προβλημα ειχαν τετοια θεματα με την τουρμπινα; |
σε πολλες περιπτωσεις μπορει να δεις εσωτερικα ρηγματα στο μαντεμι,αλλα συνηθως ειναι πολυ μικρα κ δεν επηρεαζουν την αποδοση τους κ τη λειτουργια τους.εμενα η δικη μου τουρμπινα(η γνησια),πατα τα 30000+ κμ ,ε απειρες κοντρες,δεν ειχε κανενα ρηγμα,ενω σε αλλους φιλους που δε το "κακομεταχειριζονταν" κ τοσο,ειχαν καποια ρηγματακια(οπως κ το πουντο του αδερφου μου),χωρις ομως να εχουν επηρεασει τη λειτουργια του κ την αποδοση του,απλα το αντιληφθηκαν οταν ελυσαν τη τουρμπινα.
αυτο που θελει να πει ο στελιος ειναι,οτι αφου θα λυσεις για καποιες εργασιες,ριξε κ μια ματια στη τουρμπινα 
μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SαλιγκαρAKIS (Σάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)
Ένταξη: 15 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 2534 Τόπος: Troll City
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 22:17:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gio_rallye έγραψε: | Και καλα αυτη η peugeot αφου βλεπει τα τοσα προβληματα που παρουσιαστηκαν απο ενα σωληνακι δε μπορουσε να κανει μια ανακληση; Εδω η toyota για ενα προβλημα στο ηλεκτρονικο γκαζι ανακαλεσε 12,5 εκατομυρια αυτοκινητακαι εμεις εχουμε δωσει μια περιουσα για ενα μικρο αυτοκινητο και ο επισημος αντιπροσωπος σου λεει οτι σε λιγο καιρο το προβλημα θα ξαναεμφανιστει! Ειναι δυνατον!! Συγνωμη για τα νευρα αλλα πληρωνουμε κ δε μας σεβονται |
Τα προβλήματα που σου λένε τα παιδιά δέν έχουν να κάνουν με το σωληνάκι, εμφανίζονται σε όλους τους thp ανεξαιρέτως (αργά ή γρήγορα) και χρήζουν διόρθωσης.
Όσο για τη διαρροή από το σωληνάκι, έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε πολλούς thp και διορθώνεται σχετικά εύκολα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gio_rallye (Γιωργος) Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T
Ένταξη: 04 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 148 Τόπος: patras - argyroupolis
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 22:51:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα προβλήματα που σου λένε τα παιδιά δέν έχουν να κάνουν με το σωληνάκι, εμφανίζονται σε όλους τους thp ανεξαιρέτως (αργά ή γρήγορα) και χρήζουν διόρθωσης.
Όσο για τη διαρροή από το σωληνάκι, έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε πολλούς thp και διορθώνεται σχετικά εύκολα.[/quote] Αν καποιος ομως δν ειναι τοσο ψαγμενος η 'πονηρεμενος' και δεν γνωριζε τις πληροφοριες που μπορει να παρει απο αυτο η οποιοδηποτε site και οποια αλλη μορφη πληροφορησης θα λειτουργουσε το αυτοκινητο μεχρι να καταστρεψει την τουρμπινα λογω αγνοιας και ελλειψης γνωσης ναι η οχι;
ολα μεσα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2012, 08:59:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gio_rallye έγραψε: | Αν καποιος ομως δν ειναι τοσο ψαγμενος η 'πονηρεμενος' και δεν γνωριζε τις πληροφοριες που μπορει να παρει απο αυτο η οποιοδηποτε site και οποια αλλη μορφη πληροφορησης θα λειτουργουσε το αυτοκινητο μεχρι να καταστρεψει την τουρμπινα λογω αγνοιας και ελλειψης γνωσης ναι η οχι; |
Έχεις απόλυτο δίκιο... κ όχι μόνο την τουρμπίνα φίλε μου... 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|