Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
georgios (geo) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Αύγ 2012 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Αύγ 2012, 23:48:16 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 307 - Oil pressure too low |
|
|
Καλησπέρα σε όλους.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το αμάξι μου και θέλω και την δική σας γνώμη.
Έχω ένα Peugeot 307 2006 μοντέλο, πριν λίγες μέρες έκλεισα τα 60.000km και το πήγα για το service του σε εξουσιωδοτημένο συνεργείο Peugeot. (όλα τα Service πάντα τα εκάνα στην ώρα τους και σε εξουσιωδοτημένα συνεργέια Peugeot).
Στο συνεργείο λοιπόν, είπανε ότι χρειάζεται να αλλάξω και ιμάντα καθώς επίσης και αντλία νερού. Τους εμπιστεύτικα και έσκασα για Service/Ιμάντα/Αντλία 600 ευροπουλάκια.
Πήρα το αμάξι και μετά από κάποιες μέρες άρχισε να σβήνει στα καλά καθούμενα όταν κατέβαζα στροφές στον κινητήρα βγάζοντας την ένδειξη Oil Pressure too low. (σε φανάρια/ κατά το παρκάρισμα)
Μη μπορώντας πλέον αυτή την κατάσταση το πήγα πίσω στο συνεργείο για να ρωτήσω τι συμβαίνει και γιατί έχω αυτά τα προβλήματα. Μου έιπανε ότι φταίει ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ και μου τον αλλάξανε μαζί και με ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ. Έσκασα άλλα 90ε ευροπουλάκια, οπότε φτάσαμε σύνολο τα 700!@#
Πήρα το αμάξι και έφυγα και την επόμενή μέρα πάλι έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!!!
Πριν πάω ξανά στο συνεργείο και γίνει Ο ΧΑΜΟΣ, είπα να ρωτήσω και στο Forum μπας και γνωρίζετε τι συμβαίνει.
Ευχαριστώ
Γιώργος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Αύγ 2012, 08:44:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου οταν σου βγαζει την ενδειξη χαμηλη πιεση
εχεις προσεξει ποσες ειναι οι στροφες στον κινητηρα σου??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Αύγ 2012, 12:21:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε, δεν προλαβαίνω να δω στροφές εκείνη την ώρα γιατί σβήνει ο κινητήρας.
Τι μπορεί να φταίει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Αύγ 2012, 12:49:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ara milame gia konta sto relanti diladh kato apo 2000rpm?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 19:45:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι κανονικά. Μίλησα σήμερα με το συνεργείο και μου είπανε ότι αυτό αντιμετωπίζεται με αλλαγή φίλτρου λαδιού. Το θέμα είναι ότι το έχω άλλαξει ήδη ΔΥΟ φορές. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 19:57:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tο χαμηλή πίεση μπορεί να στο βγάζει και λόγω οτι 'μενει' ελάχιστα σε πολύ χαμηλές στροφές με αποτέλεσμα όντως η πίεση λαδιού να είναι πολύ μικρή και όχι επειδή έχεις πρόβλημα με το σύστημα λίπανσης....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 20:22:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το θέμα είναι τώρα πως θα λυθέι αυτό το πρόβλημα. Να αλλάξω συνεργείο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ) Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 20:33:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι το 1400 με τα 90?εχω δει περιπτωση σαν την δικια σου με προβλημα στο εσωτερικο του φιλτρου λαδιου ειχε σπασει η βαλβιδα που εχει μεσα,το καπακι του φιλτρου δινεται κομπλε ανταλλακτικο παιζει να ειναι αυτο το θεμα και οχι το φιλτρο αυτο καθε αυτο με τα ζωντοβολα της λαιον |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Αύγ 2012, 22:05:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στην καλυτερη εχεις σενσορα η προβλημα με την αντλια λαδιου
στη χειροτερη ετοιμασου για γενικη επισκευη μοτερ
οπως και να εχει δεν φταις εσυ αλλα οι μαλ**ες? που πας και εμπιστευεσαι το αμαξι σου.
συγνωμη για το υφος μου
αλλα ρε φιλε ειναι δυνατο να αναβει λαμπακι χαμηλης πιεσης λαδιου
και να μη μπουνε ουτε καν στον κοπο να μετρησουνε με ενα εξωτερικο μπαρομετρο την πιεση στο δυκτιο λιπανσης?
ελεος..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Αύγ 2012, 06:46:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mπα κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει καν να κανει με το συστημα λιπανσης...μαλλον επειδη στολαρει το μοτερ σταματαει γαι ελαχιστα η αντλια αναβει η ενδειξη....αλλου ειναι το θεμα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
takis_206 (takis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206
Ένταξη: 05 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 848 Τόπος: chania
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Αύγ 2012, 07:42:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
άλλαξε λάδια 
Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
La Peugeot Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Αύγ 2012 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Αύγ 2012, 00:06:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα, παλιός αναγνώστης αλλά σήμερα έκανα account. Λοιπόν και στο δικό μου 307 1.6 έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Εμένα ο μηχναικός μου είπε ότι είναι η πεταλούδα, πιάνει βρωμιές και σβήνει στο ρελαντί. Η ένδειξη oil presure too low είναι φυσιολογική αφού ο κινητήρας σβήνει και δεν λειτουργεί το κύκλωμα και δεν έχει σχέση με την βλάβη, είναι απλά μία ένδειξη. Γενικά τα γαλικά από ότι καταλαβαίνω έχουνε τέτοια θέματα με την πεταλούδα. Αυτές τις μέρες θα το πάω για φτιάξιμο και θα σας πω λεπτομέριες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
J.KAL Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2012 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Αύγ 2012, 12:21:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
99% το προβλημα ειναι απο το φιλτρο λαδιου σπαει ο πλαστικος σταυρος που εχει μεσα για οδηγο και παρουσιαζει αυτο το προβλημα,το προβλημα ομως παραμενη και αν δεν σπασει ο σταυρος δοκιμασε να αλλαξης μονο το φιλτρο λαδιου πριν κανεις οτιδηποτε αλλο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 12:37:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mechanic έγραψε: | στην καλυτερη εχεις σενσορα η προβλημα με την αντλια λαδιου
στη χειροτερη ετοιμασου για γενικη επισκευη μοτερ
οπως και να εχει δεν φταις εσυ αλλα οι μαλ**ες? που πας και εμπιστευεσαι το αμαξι σου.
συγνωμη για το υφος μου
αλλα ρε φιλε ειναι δυνατο να αναβει λαμπακι χαμηλης πιεσης λαδιου
και να μη μπουνε ουτε καν στον κοπο να μετρησουνε με ενα εξωτερικο μπαρομετρο την πιεση στο δυκτιο λιπανσης?
ελεος..... |
Μην τρομάζεις το παιδί άδικα, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να ψάξει πριν πάει για rebuild το μοτέρ. Η από πάνω δημοσίευση (σχετικά με το φίλτρο λαδιού) είναι αρκετά καλή, ειδικά εφόσον το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από σέρβις.
Αλλά, 600ευρώ;;;;;; Omg και 3 lol, ποιό συνεργείο είναι αυτό; Γράψε και μια το τιμολόγιο.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
babiskoul (ΜΠΑΜΠΗΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 207CC 2007
Ένταξη: 27 Φεβ 2014 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2016, 14:09:31 Θέμα δημοσίευσης: ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ - OIL PRESSURE TOO LOW |
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙΡΟ.
ΕΧΩ ΤΟ 207CC ΤΟΥ 2007, ΕΧΩ 200.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ OIL PRESSURE TOO LOW, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΥ. ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ, ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ Κ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΛΛΑΞΑ ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΟΥ (ΤΥΧΑΙΟ ???). ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΠΡΙΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ), ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ OIL PRESSURE TOO LOW ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostasvti (kost@s) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 25 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 316 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2016, 09:06:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου εβγαζε αυτο το μηνημα με το που πατησα τα 70000χλμ μεχρι τα 100.000, προσπαθούσα όσο μπορώ να συμπληρώνω κάθε τρεις και λίγο λάδι. Τον τελευταιο καιρό έβλεπα και σταγόνες λάδι στη πυλωτή. Τελικά άλλαξανε τη βαση του φιλτρου νομίζω και δεν εχει αναψει λαμπάκι ούτε σταγόνα έχει σταξει εδω και 1000 χλμ.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|