PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Καταναλωση Παραφλου σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 17:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα 2 τα εχει πισω απο το φιλτροκουτι κ το 3ο το εχει στο καπακι του μοτερ,οπως βλεπεις απο μπροστα,αριστερα,κατω απο το σωληνα των αναθυμιασεων.ειναι μια στρογγυλη μαυρη ταπα,με σταυρο απο πανω.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 18:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks βαγγο! Thumb right

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 18:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
makis106 έγραψε:
Ξερει κανεις που εχει τα εξαεριστικά για τα υγρα ψύξης ο ΤΗΡ? Θα αλλάξω παραφλού οπου να 'ναι...

Δεν κάνεις εξαερισμό από το δοχείο; Πάντως στα 3 χρόνια να έχω συμπληρώσει 2 φορές; Το πολύ τρεις. Και ποτέ δεν έχω ακουμπήσει το κάτω όριο.

Διονύση οταν κανεις αντικατασταση του υγρου ψυξης σε εναν κινητηρα (για λογους συντηρησης), αδειαζει ολο το κυκλωμα, οποτε με την προσθηκη καινουργιου υγρού, πρεπει να αφαιρεσεις τον εγκλοβισμενο αερα του κυκλωματος (με την βοηθεια των εξαεριστικών), διαφορετικα μπορει να δημιουργηθεί μεγααααλο πρόβλημα Exclamation
Στα 4 χρονια (55000χμ) εχω συμπληρωσει 2 φορες απο λιγο...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 19:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είδα κάπου να αναφέρεις εκκένωση κυκλώματος. Σε αυτή την περίπτωση συμφωνώ. Νόμιζα οτι το έλεγες απλά για συμπλήρωση.
Οπότε το αδειάζεις στα 4 χρόνια έ; Λές να ετοιμάζομαι; Θα περάσεις και κάποιο υ είδους καθαριστικό πριν περάσεις το νέο υγρό;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Σαβ 09 Ιούν 2012, 19:11:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 19:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ξερει κανεις που εχει τα εξαεριστικά για τα υγρα ψύξης ο ΤΗΡ? Θα αλλάξω παραφλού οπου να 'ναι...

Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 19:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Δεν είδα κάπου να αναφέρεις εκκένωση κυκλώματος. Σε αυτή την περίπτωση συμφωνώ. Νόμιζα οτι το έλεγες απλά για συμπλήρωση.
Οπότε το αδειάζεις στα 4 χρόνια έ; Λές να ετοιμάζομαι; Θα περάσεις και κάποιο υ είδους καθαριστικό πριν περάσεις το νέο υγρό;

Ναι αν θυμαμαι καλα το προτεινει και το εγχειριδιο συντηρησης, στα 4 χρόνια ή 60000χμ. οχι δεν θα περασω καποιο καθαριστικο, απλη αντικατασταση.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2012, 01:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάνει αυτο?
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=70&extLang=
και πόσα λίτρα θέλουμε για αντικατάσταση Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2012, 16:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι ! βάλε τόταλ είναι δέκα φορές καλύτερο .
νομίζω κάπου στα 5.4~5.3 λίτρα

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 12:07:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
τα 2 τα εχει πισω απο το φιλτροκουτι κ το 3ο το εχει στο καπακι του μοτερ,οπως βλεπεις απο μπροστα,αριστερα,κατω απο το σωληνα των αναθυμιασεων.ειναι μια στρογγυλη μαυρη ταπα,με σταυρο απο πανω.

Εκτός απο το κολάρο του ψυγειόυ, εχει καμια αλλη ταπα ο κορμός για να βγαλω τα παραφλού? γιατι απο το κολάρο βγηκαν πολυ λιγα...
αν μπορει καποιος να δωσει ενα τηλ να μιλησουμε γιατι το εχω λυμένο...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 13:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
bagosgt έγραψε:

Εκτός απο το κολάρο του ψυγειόυ, εχει καμια αλλη ταπα ο κορμός για να βγαλω τα παραφλού? γιατι απο το κολάρο βγηκαν πολυ λιγα...
αν μπορει καποιος να δωσει ενα τηλ να μιλησουμε γιατι το εχω λυμένο...

Εγώ Μάκη όσες φορές έχω βγάλει παραφλού είναι από τα κολάρα του νερού. Το περισσότερο βγαίνει από το κάτω κολάρο στη μεριά του ψυγείου.

Δηλαδή πόσο έβγάλε, γιατί εμένα με αυτό το τρόπο έχασε 4+ λίτρα. Όντως μια ποσότητα μένει μέσα αλλά από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τρόπος(πχ τάπα) να βγεί πλήρως μιας και βρίσκεται εντός του μπλοκ περιφερειακά των χιτωνίων.

Ακόμα και όταν είχα βγάλει θερμοστάτη ή βοηθητική αντλία νερών πάλι τα κολάρα βγήκαν πρώτα για να αδειάσει το παραφλού. Απλώς έφυγε μια extra ποσότητα, όταν βγήκαν και αυτά(θερμοστάτης-ανλτία), που δεν είχε βγεί πρίν.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 13:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok μαλλον δεν υπαρχει αλλος τροπος. Απλα μου φανηκαν λίγα αυτα που εβγαλε σε σχεση με τα 5 λιτρα που υποτιθεται χωραει. βαζω κολλάρο και γεμίζω.
Εξαεριστηκά 2 βρήκα. ενα πισω απο το φιλτροκουτι πανω στο σωληνα του καλοριφερ, κ μια γκρι ταπα κατω απο το σωληνα αναθυμιάσεων στα δεξια του καπακιου της κεφαλής. υπαρχει κατι άλλο?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 13:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
ok μαλλον δεν υπαρχει αλλος τροπος. Απλα μου φανηκαν λίγα αυτα που εβγαλε σε σχεση με τα 5 λιτρα που υποτιθεται χωραει. βαζω κολλάρο και γεμίζω.
Εξαεριστηκά 2 βρήκα. ενα πισω απο το φιλτροκουτι πανω στο σωληνα του καλοριφερ, κ μια γκρι ταπα κατω απο το σωληνα αναθυμιάσεων στα δεξια του καπακιου της κεφαλής. υπαρχει κατι άλλο?

Καλού κακού κάτσε μπάς και γνωρίζει κάποιος άλλος και μου διαφεύγει, αν και θαρρώ πως δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Εξαεριστικά όντως 2 γνωρίζω και γώ.

Αν θες να καθαρίσει το κύκλωμα απλά ρίξε από το καινούριο κάμποσο και άσε το να φύγει από το κάτω κολάρο. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 15:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρε περίπου 3 λίτρα, οποτε εμεινε αρκετό μεσα.

Άσχετο, ένα μόνιμο σφύριγμα στον κινητηρα, στο ρελαντί, όταν είναι ζεστό, απ την πλευρά της αντλίας υψηλής, τι μπορει να ειναι?
Αντλία νερού δεν πιστεύω, γιατι ειναι απ την άλλη πλευρα... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 20:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι μια μαύρη τάπα,με σταύρο από πάνω,δλδ λύνει με το πιο μεγαλο σταυροκατσαβιδο με το χέρι δε μπορεις να τη πιάσεις,απλά βαλε το κατσαβίδι εκεί,δλδ πίσω από την αντλία υψιλης κ θα τη βρεις,σού στέλνω κ τηλ.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 20:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Είναι μια μαύρη τάπα,με σταύρο από πάνω,δλδ λύνει με το πιο μεγαλο σταυροκατσαβιδο με το χέρι δε μπορεις να τη πιάσεις,απλά βαλε το κατσαβίδι εκεί,δλδ πίσω από την αντλία υψιλης κ θα τη βρεις,σού στέλνω κ τηλ.
Βάγγο εχω τελειώσει. την βρηκα αυτη την ταπα, όπως και αυτη πισω απ το φιλτροκουτι, την τριτη δε βρηκα. Επίσης βγηκαν μονο 3 λιτρα απο το κολαρο. τεσπα ολα οκ! thank you φίλος! Thumb Left

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 21:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην αγχώνεσαι,αν εχει μείνει κ λίγος αέρας,εχει κ σύστημα για αυτόματη εξαερωση Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 21:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Μην αγχώνεσαι,αν εχει μείνει κ λίγος αέρας,εχει κ σύστημα για αυτόματη εξαερωση Wink
Cool

makis106 έγραψε:

Άσχετο, ένα μόνιμο σφύριγμα στον κινητηρα, στο ρελαντί, όταν είναι ζεστό, απ την πλευρά της αντλίας υψηλής, τι μπορει να ειναι?
Αντλία νερού δεν πιστεύω, γιατι ειναι απ την άλλη πλευρα... Rolling eyes
καμια ιδεα κανεις γι αυτό?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2012, 23:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορρυ Μακη τωρα το ειδα..λοιπον.
Η τελεια εκκενωση γινεται αν βγαλεις 2 κολλαρα.
Το πρωτο ειναι στο κατω μερος του ψυγειου το οποιο ειναι και ευκολο να βρεθει.
Το δευτερο ειναι σκριβως διπλα στην τροχαλια στροφαλου.
Το πρωτο αδειαζει το συστημα ψυξης του καλοριφερ και το δευτερο αδειαζει το μπλοκ του κινητηρα.
Συνολικα οταν ξαναγεμισαμε του κωστα,πηρε κατι παραπανω απο 4 λιτρα.

Το πιο πιθανο Μακη για το σφυριγμα που λες,ειναι οτι δεν εχεις κανει σωστη εξαερωση και τσιρτσιριζει το υγρο σε εκεινο το σημειο.Θυμησου πως κανουν τα καλοριφερ οταν θελουν εξαερωση Wink
Η βαλβιδα εξαερωσηςβρισκεται ακριβως διπλα απο το σερβο,πανω στο κολλαρο του καλοριφερ,Βαζεις μπρος,αφηνεις να ζεσταθει και ανοιγεις την ταπα μεχρι να τρεξει καλα το νερακι Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2012, 00:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Σορρυ Μακη τωρα το ειδα..λοιπον.
Η τελεια εκκενωση γινεται αν βγαλεις 2 κολλαρα.
Το πρωτο ειναι στο κατω μερος του ψυγειου το οποιο ειναι και ευκολο να βρεθει.
Το δευτερο ειναι σκριβως διπλα στην τροχαλια στροφαλου.
Το πρωτο αδειαζει το συστημα ψυξης του καλοριφερ και το δευτερο αδειαζει το μπλοκ του κινητηρα.
Συνολικα οταν ξαναγεμισαμε του κωστα,πηρε κατι παραπανω απο 4 λιτρα.

Το πιο πιθανο Μακη για το σφυριγμα που λες,ειναι οτι δεν εχεις κανει σωστη εξαερωση και τσιρτσιριζει το υγρο σε εκεινο το σημειο.Θυμησου πως κανουν τα καλοριφερ οταν θελουν εξαερωση Wink
Η βαλβιδα εξαερωσηςβρισκεται ακριβως διπλα απο το σερβο,πανω στο κολλαρο του καλοριφερ,Βαζεις μπρος,αφηνεις να ζεσταθει και ανοιγεις την ταπα μεχρι να τρεξει καλα το νερακι Wink

Λέφο το δευτερο κολάρο δεν το έβγαλα, δεν πειραζει, ετσι κι αλλιώς θα το ξαναδειάσω για να αλλάξω την αντλία του τούρμπο κ τοτε θα γίνει πιο σωστά.
Το σφύριγμα το κανει καιρό τωρα, δεν εχει να κανει με τα υγρα ψύξης. Ειναι ενα μουντο σφυριγμα, κ αναρωτιεμαι τι μπορει να ειναι. καμια φορα του περναει...
Ευχαριστω! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2012, 02:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πολλά προf/l 207 (ίσως σε όλα) έχω ακούσει αυτό το σφύριγμα που πιθανόν να λές, αλλά στο δικό μου δεν το κάνει Rolling eyes

Γενικά έχω παρατηρήσει μια ελαφριά διαφορά στον ήχο του μοτέρ μεταξύ προf/l και f/l.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης