Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:57:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαιρω πολυ δεν πηδας απ τα 136 στα 180 ετσι ευκολα.Εγω μιλαω σχεδιαστικα σαν μπλοκ κεφαλι οτι ειναι ιδια γιαυτο εχουν και σχεδον ιδιο αριθμο.εννοειται οτι τα παντα αλλαζουν εσωτερικα εκκεντρα βαλβιδες ελατηρια πιστονια μπιελες δεν εχουν καμια σχεση.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:20:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καμια σχεση οι κεφαλες... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:33:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν, αν και δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, απλά για να σας λυθούν οι απορίες, το μοτέρ αρχικά (ως "maxi") φόρεσε κομπρέσορα από μερσεντές επάνω στα 4πετάλουδα που είχε ήδη. Δε δούλεψε ποτέ ικανοποιητικά (ο κομπρέσορας του έπεσε μικρός και "έσκαγε" ψηλά) οπότε και έγινε rollback σε ατμοσφαιρική μορφή όπως ήταν αρχικά (προ "maxi") μαζί με ροικές, αναχαρτογράφηση, rebuilt κλπ. Επιπλέον, ο στρόφαλος είναι χειροποίητος από τον ίδιο.
rallos180 έγραψε: | ενταξει ρε φιλε ριλαξ δεν ειπα τπτ.εκτος του οτι εκανα λογαριασμο στην αλλη σελιδα αλλα ακομη δεν ενεργοποιηθηκε.οποτε πως να τον ρωτησω?+ επισης αν υπαρχει προβλημα με το τοπικ ας κλειδωθει. |
Nίκο, δεν είχα σκοπό να στα χώσω και ούτε το έκανα. Και ναι οκ, συμφωνώ ότι καλό είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας εδώ μέσα (που πολλοί ξέρετε ότι προσωπικά το έχω κάνει με posts και diy) αλλά αυτό που ζητάς είναι σαν να πηγαίνεις στον χασάπη και να του ζητάς μαλακτικό ρούχων.
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallos180 (nikos) Μέλος

205 t16 evo 2
Ένταξη: 27 Απρ 2010 Δημοσιεύσεις: 179
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:51:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Λοιπόν, αν και δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, απλά για να σας λυθούν οι απορίες, το μοτέρ αρχικά (ως "maxi") φόρεσε κομπρέσορα από μερσεντές επάνω στα 4πετάλουδα που είχε ήδη. Δε δούλεψε ποτέ ικανοποιητικά (ο κομπρέσορας του έπεσε μικρός και "έσκαγε" ψηλά) οπότε και έγινε rollback σε ατμοσφαιρική μορφή όπως ήταν αρχικά (προ "maxi") μαζί με ροικές, αναχαρτογράφηση, rebuilt κλπ. Επιπλέον, ο στρόφαλος είναι χειροποίητος από τον ίδιο.
rallos180 έγραψε: | ενταξει ρε φιλε ριλαξ δεν ειπα τπτ.εκτος του οτι εκανα λογαριασμο στην αλλη σελιδα αλλα ακομη δεν ενεργοποιηθηκε.οποτε πως να τον ρωτησω?+ επισης αν υπαρχει προβλημα με το τοπικ ας κλειδωθει. |
Nίκο, δεν είχα σκοπό να στα χώσω και ούτε το έκανα. Και ναι οκ, συμφωνώ ότι καλό είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας εδώ μέσα (που πολλοί ξέρετε ότι προσωπικά το έχω κάνει με posts και diy) αλλά αυτό που ζητάς είναι σαν να πηγαίνεις στον χασάπη και να του ζητάς μαλακτικό ρούχων. |
χαχαχα..μαρεσε η συγκριση σου..αν και δεν πιστευω πως ισχυει..το οτι δεν ειναι μελος του φορουμ ο συγκεκριμενος δεν σημαινει κατι..ουτε αλλοι ηταν αλλα μολις αναφερθηκαν δουλειες τους η αμαξια τους αμεσως εγιναν και συμμετιχαν.οπως και να εχει.εγω απλα ρωτησα εστω μηπως κανεις αλλος ξερει τι παιζει.
ξεπουλαω
http://img37.imageshack.us/g/dsc00069ox.jpg/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 22:03:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Δούλευε το Σάββατο μια χαρά, και μάλιστα έκανε και πολύ βαβούρα  |
ΜΕ κομπρέσορα? Αρ γιου σουρ?
(λογικό να έκανε βαβούρα, αφού έχει πετάξει τη σωλήνα στο πλάι χύμα)
rallos180 έγραψε: |
χαχαχα..μαρεσε η συγκριση σου.. |
Ναι όταν πόσταρα μαγείρευα και έπλενα ρούχα παράλληλα, οπότε έγραψα ότι μου ρθε στο μυαλό 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 10:22:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | ΜΕ κομπρέσορα? Αρ γιου σουρ?
(λογικό να έκανε βαβούρα, αφού έχει πετάξει τη σωλήνα στο πλάι χύμα) | Είτε με, είτε άνευ, δε γνωρίζω, δε κάθισα να πλησιάσω/ασχοληθώ 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 11:09:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα σας πω κι εγω την αποψη μου , εστω και αιρετικη για καποιους.
Τετοια αυτοκινητα τραβεστι, δε μου αρεσουν καθολου, τα σιχαινομαι.
Τι παει να πει maxi που μονο τα φουσκωματα εχει απο αυτο?
Το βλεπω το ιδιο σαν να εβλεπα deuchevaux με κινητηρα wankel και μεταδοση hayabusa!
Πςςς τι ειπα παλι!
καλαι γιορται σε ολους!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallos180 (nikos) Μέλος

205 t16 evo 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 12:06:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | θα σας πω κι εγω την αποψη μου , εστω και αιρετικη για καποιους.
Τετοια αυτοκινητα τραβεστι, δε μου αρεσουν καθολου, τα σιχαινομαι.
Τι παει να πει maxi που μονο τα φουσκωματα εχει απο αυτο?
Το βλεπω το ιδιο σαν να εβλεπα deuchevaux με κινητηρα wankel και μεταδοση hayabusa!
Πςςς τι ειπα παλι!
καλαι γιορται σε ολους!  |
εννοειτε πως ο καθενας εχει την αποψη του και βεβαιος ειναι δεκτη.αν και εγω πιστευω πως η λεξη maxi χρησιμοποιηθηκε ποιο πολυ για τα φουσκωματα στο συγκεκριμενο..οπως και σε ενα 106 που το ελεγαν t16 ενω δεν ηταν..ο καθενας το βαφτιζει οπως θελει..εμενα ο πατερας μου ενα golf που ειχε το ελεγε κιτσο.. 
ξεπουλαω
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 12:54:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΑΙ Αλλα εδω εισαι στο πεζο κλαμπ οφ γκρις
και το να λες μαξι ενα υβριδιο αναμεσα σε μπεζεντακου-μπαρμπα-χειλουδακη ειναι λιγο ιεροσυλια
επισης μαξι λεγεται συγκεκριμενο μποντι κιτ της πεζο σπορτ το οποιο αν το ειχε αγορασει γνησιο θα ειχε κανει χαρακηρι αφου στοιχιζει ο κουκος αηδονι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 13:59:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για τον συγκεκριμενο λιγο δυσκολο καθως εχει πληρωσει γι'αυτο το 106 σαν να εχει παρει 3 body kit 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 14:02:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δε διαφωνω εχει δωσει απειρα λεφτα
γνησιο μαξι μποντι κιτ ομως δεν εχει
καθαρα για ιστορικους λογους γινεται η συζητηση  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS Ε10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 18:16:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pugobios έγραψε: | για τον συγκεκριμενο λιγο δυσκολο καθως εχει πληρωσει γι'αυτο το 106 σαν να εχει παρει 3 body kit  |
Με τοσα λεφτα που κοστισε θα μπορουσε να φτιαξει ενα 200ρι μοτερ με σειριακο και με τα ρεστα να εκανε 2 φορες το πανελληνιο πρωταθλημα ραλλυ!
Αλλα περι ορεξεος...κολοκυθοπιτα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 18:26:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2 (3-4-5) γαιδαροι μαλωναν σε ξενο αχειρωνα λενε στο χωριο μου...
του "επαγγελματος" (και μεσα στα πραγματα) ειναι ρε ανθρωπος...
λετε αμα ηθελε να φτιάξει κάτι αλλο δε θα το ειχε κάνει??
αυτο γουσταρε να κάνει...αυτό εκανε...
τοσο απλά...
το τι αλλο θα μπορουσε να ειχε κάνει ειναι φιλολογική συζήτηση "για τους απ εξω"...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS Ε10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 19:17:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειπαμε περι ορεξεος...και κουμαντο στην τσεπη του κανει ο καθενας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
myth (Γιαννης) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT
Ένταξη: 25 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 382 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 19:53:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | 2 (3-4-5) γαιδαροι μαλωναν σε ξενο αχειρωνα λενε στο χωριο μου...
του "επαγγελματος" (και μεσα στα πραγματα) ειναι ρε ανθρωπος...
λετε αμα ηθελε να φτιάξει κάτι αλλο δε θα το ειχε κάνει??
αυτο γουσταρε να κάνει...αυτό εκανε...
τοσο απλά...
το τι αλλο θα μπορουσε να ειχε κάνει ειναι φιλολογική συζήτηση "για τους απ εξω"... |
+1  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 21:42:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω το ύφος, τη γκρίνια (που κάποιες φορές θα έλεγα ότι πλησιάζει αυτή μιάς χαζογκόμενας ή ενός 4χρονου κακομαθημένου), τη ζήλεια και την τάση μηδενισμού των πάντων. Μιά παροιμία λέει πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Προσωπικά τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Παρακολουθώ όμως με μεγάλο ενδιαφέρον το project του και θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα εφευρετικός (αφού σχεδόν πουθενά δεν έχει ακολουθήσει την πεπατημένη) και οι κατασκευές του με αφήνουν πολλές φορές μαλ@κα. Από κει και πέρα, ναι συμφωνώ και επαυξάνω ότι άλλο ένα γνήσιο maxi κι άλλο το συγκεκριμένο "maxi" (γι'αυτό το λόγο άλλωστε χρησιμοποίησα εισαγωγικά και στα παραπάνω μου posts) ενδεχομένως να θεωρείται και ιεροσυλία όπως λέτε, το να βαφτίζεται έτσι. Και συγνώμη αλλά το εάν στο Α ή Β project χρησιμοποίηθηκαν original parts μέσα από την peugeotsport (για τα φουσκώματα που αναφέρθηκαν πχ) ή όχι, δε σημαίνει πως και το project είναι για τα πανηγύρια. Στην τελική, εάν το συγκεκριμένο θεωρείτε πως είναι για τα πανηγύρια ή τραβέλι ή κι εγώ δεν ξέρω τι, ένα αντίστοιχο που η μόνη διαφορά με ένα απλό 106 είναι τα φουσκώματα και οι 1μέτρου αποστάτες τροχών, πώς θα το χαρακτηρίζατε?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallos180 (nikos) Μέλος

205 t16 evo 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 22:54:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω το ύφος, τη γκρίνια (που κάποιες φορές θα έλεγα ότι πλησιάζει αυτή μιάς χαζογκόμενας ή ενός 4χρονου κακομαθημένου), τη ζήλεια και την τάση μηδενισμού των πάντων. Μιά παροιμία λέει πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Προσωπικά τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Παρακολουθώ όμως με μεγάλο ενδιαφέρον το project του και θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα εφευρετικός (αφού σχεδόν πουθενά δεν έχει ακολουθήσει την πεπατημένη) και οι κατασκευές του με αφήνουν πολλές φορές μαλ@κα. Από κει και πέρα, ναι συμφωνώ και επαυξάνω ότι άλλο ένα γνήσιο maxi κι άλλο το συγκεκριμένο "maxi" (γι'αυτό το λόγο άλλωστε χρησιμοποίησα εισαγωγικά και στα παραπάνω μου posts) ενδεχομένως να θεωρείται και ιεροσυλία όπως λέτε, το να βαφτίζεται έτσι. Και συγνώμη αλλά το εάν στο Α ή Β project χρησιμοποίηθηκαν original parts μέσα από την peugeotsport (για τα φουσκώματα που αναφέρθηκαν πχ) ή όχι, δε σημαίνει πως και το project είναι για τα πανηγύρια. Στην τελική, εάν το συγκεκριμένο θεωρείτε πως είναι για τα πανηγύρια ή τραβέλι ή κι εγώ δεν ξέρω τι, ένα αντίστοιχο που η μόνη διαφορά με ένα απλό 106 είναι τα φουσκώματα και οι 1μέτρου αποστάτες τροχών, πώς θα το χαρακτηρίζατε? |
λιγο οφ τοπικ..απο που παρακολουθεις το προτζεκτ του?γτ εγω στην σελιδα που το βρηκα εκανα λογαριασμο και ακομη δεν με εχουν δεχτει...οποτε δεν μπορω να δω παραπανω πληροφοριες
ξεπουλαω
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 23:35:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο περιοδικο που το παρουσιασε γραφει πολλες λεπτομεριες αποτι θυμαμαι.Αν εισαι απο βορεια ελλαδα μπορεις να το δεις και live σχετικα ευκολα...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 11:37:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νίκο, στο φόρουμ που αναφέρεις. Προφανώς οι εγγραφές περνάνε από "φίλτρο" για να μη γίνεται μπάχαλο...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|