PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 maxi by grt?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαιρω πολυ δεν πηδας απ τα 136 στα 180 ετσι ευκολα.Εγω μιλαω σχεδιαστικα σαν μπλοκ κεφαλι οτι ειναι ιδια γιαυτο εχουν και σχεδον ιδιο αριθμο.εννοειται οτι τα παντα αλλαζουν εσωτερικα εκκεντρα βαλβιδες ελατηρια πιστονια μπιελες δεν εχουν καμια σχεση.

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια σχεση οι κεφαλες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, αν και δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, απλά για να σας λυθούν οι απορίες, το μοτέρ αρχικά (ως "maxi") φόρεσε κομπρέσορα από μερσεντές επάνω στα 4πετάλουδα που είχε ήδη. Δε δούλεψε ποτέ ικανοποιητικά (ο κομπρέσορας του έπεσε μικρός και "έσκαγε" ψηλά) οπότε και έγινε rollback σε ατμοσφαιρική μορφή όπως ήταν αρχικά (προ "maxi") μαζί με ροικές, αναχαρτογράφηση, rebuilt κλπ. Επιπλέον, ο στρόφαλος είναι χειροποίητος από τον ίδιο.

rallos180 έγραψε:
ενταξει ρε φιλε ριλαξ δεν ειπα τπτ.εκτος του οτι εκανα λογαριασμο στην αλλη σελιδα αλλα ακομη δεν ενεργοποιηθηκε.οποτε πως να τον ρωτησω?+ επισης αν υπαρχει προβλημα με το τοπικ ας κλειδωθει.

Nίκο, δεν είχα σκοπό να στα χώσω και ούτε το έκανα. Και ναι οκ, συμφωνώ ότι καλό είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας εδώ μέσα (που πολλοί ξέρετε ότι προσωπικά το έχω κάνει με posts και diy) αλλά αυτό που ζητάς είναι σαν να πηγαίνεις στον χασάπη και να του ζητάς μαλακτικό ρούχων.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Λοιπόν, αν και δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, απλά για να σας λυθούν οι απορίες, το μοτέρ αρχικά (ως "maxi") φόρεσε κομπρέσορα από μερσεντές επάνω στα 4πετάλουδα που είχε ήδη. Δε δούλεψε ποτέ ικανοποιητικά (ο κομπρέσορας του έπεσε μικρός και "έσκαγε" ψηλά) οπότε και έγινε rollback σε ατμοσφαιρική μορφή όπως ήταν αρχικά (προ "maxi") μαζί με ροικές, αναχαρτογράφηση, rebuilt κλπ. Επιπλέον, ο στρόφαλος είναι χειροποίητος από τον ίδιο.

rallos180 έγραψε:
ενταξει ρε φιλε ριλαξ δεν ειπα τπτ.εκτος του οτι εκανα λογαριασμο στην αλλη σελιδα αλλα ακομη δεν ενεργοποιηθηκε.οποτε πως να τον ρωτησω?+ επισης αν υπαρχει προβλημα με το τοπικ ας κλειδωθει.

Nίκο, δεν είχα σκοπό να στα χώσω και ούτε το έκανα. Και ναι οκ, συμφωνώ ότι καλό είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας εδώ μέσα (που πολλοί ξέρετε ότι προσωπικά το έχω κάνει με posts και diy) αλλά αυτό που ζητάς είναι σαν να πηγαίνεις στον χασάπη και να του ζητάς μαλακτικό ρούχων.

χαχαχα..μαρεσε η συγκριση σου..αν και δεν πιστευω πως ισχυει..το οτι δεν ειναι μελος του φορουμ ο συγκεκριμενος δεν σημαινει κατι..ουτε αλλοι ηταν αλλα μολις αναφερθηκαν δουλειες τους η αμαξια τους αμεσως εγιναν και συμμετιχαν.οπως και να εχει.εγω απλα ρωτησα εστω μηπως κανεις αλλος ξερει τι παιζει.

ξεπουλαω
http://img37.imageshack.us/g/dsc00069ox.jpg/
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δούλευε το Σάββατο μια χαρά, και μάλιστα έκανε και πολύ βαβούρα Laughing Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 22:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Δούλευε το Σάββατο μια χαρά, και μάλιστα έκανε και πολύ βαβούρα Laughing Laughing

ΜΕ κομπρέσορα? Αρ γιου σουρ? Rolling eyes

(λογικό να έκανε βαβούρα, αφού έχει πετάξει τη σωλήνα στο πλάι χύμα)

rallos180 έγραψε:

χαχαχα..μαρεσε η συγκριση σου..

Ναι όταν πόσταρα μαγείρευα και έπλενα ρούχα παράλληλα, οπότε έγραψα ότι μου ρθε στο μυαλό Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 10:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
ΜΕ κομπρέσορα? Αρ γιου σουρ? Rolling eyes

(λογικό να έκανε βαβούρα, αφού έχει πετάξει τη σωλήνα στο πλάι χύμα)
Είτε με, είτε άνευ, δε γνωρίζω, δε κάθισα να πλησιάσω/ασχοληθώ Laughing Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 11:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα σας πω κι εγω την αποψη μου , εστω και αιρετικη για καποιους.
Τετοια αυτοκινητα τραβεστι, δε μου αρεσουν καθολου, τα σιχαινομαι.
Τι παει να πει maxi που μονο τα φουσκωματα εχει απο αυτο?

Το βλεπω το ιδιο σαν να εβλεπα deuchevaux με κινητηρα wankel και μεταδοση hayabusa!
Πςςς τι ειπα παλι!
καλαι γιορται σε ολους! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 12:06:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
θα σας πω κι εγω την αποψη μου , εστω και αιρετικη για καποιους.
Τετοια αυτοκινητα τραβεστι, δε μου αρεσουν καθολου, τα σιχαινομαι.
Τι παει να πει maxi που μονο τα φουσκωματα εχει απο αυτο?

Το βλεπω το ιδιο σαν να εβλεπα deuchevaux με κινητηρα wankel και μεταδοση hayabusa!
Πςςς τι ειπα παλι!
καλαι γιορται σε ολους! Laughing

εννοειτε πως ο καθενας εχει την αποψη του και βεβαιος ειναι δεκτη.αν και εγω πιστευω πως η λεξη maxi χρησιμοποιηθηκε ποιο πολυ για τα φουσκωματα στο συγκεκριμενο..οπως και σε ενα 106 που το ελεγαν t16 ενω δεν ηταν..ο καθενας το βαφτιζει οπως θελει..εμενα ο πατερας μου ενα golf που ειχε το ελεγε κιτσο.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ξεπουλαω
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 12:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ Αλλα εδω εισαι στο πεζο κλαμπ οφ γκρις

και το να λες μαξι ενα υβριδιο αναμεσα σε μπεζεντακου-μπαρμπα-χειλουδακη ειναι λιγο ιεροσυλια Laughing

επισης μαξι λεγεται συγκεκριμενο μποντι κιτ της πεζο σπορτ το οποιο αν το ειχε αγορασει γνησιο θα ειχε κανει χαρακηρι αφου στοιχιζει ο κουκος αηδονι
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 13:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τον συγκεκριμενο λιγο δυσκολο καθως εχει πληρωσει γι'αυτο το 106 σαν να εχει παρει 3 body kit Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 14:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε διαφωνω εχει δωσει απειρα λεφτα
γνησιο μαξι μποντι κιτ ομως δεν εχει

καθαρα για ιστορικους λογους γινεται η συζητηση Cool
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 18:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
για τον συγκεκριμενο λιγο δυσκολο καθως εχει πληρωσει γι'αυτο το 106 σαν να εχει παρει 3 body kit Laughing

Με τοσα λεφτα που κοστισε θα μπορουσε να φτιαξει ενα 200ρι μοτερ με σειριακο και με τα ρεστα να εκανε 2 φορες το πανελληνιο πρωταθλημα ραλλυ!
Αλλα περι ορεξεος...κολοκυθοπιτα!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 18:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 (3-4-5) γαιδαροι μαλωναν σε ξενο αχειρωνα λενε στο χωριο μου...
Laughing Laughing Laughing Laughing

του "επαγγελματος" (και μεσα στα πραγματα) ειναι ρε ανθρωπος...
λετε αμα ηθελε να φτιάξει κάτι αλλο δε θα το ειχε κάνει??

αυτο γουσταρε να κάνει...αυτό εκανε... Wink
τοσο απλά...

το τι αλλο θα μπορουσε να ειχε κάνει ειναι φιλολογική συζήτηση "για τους απ εξω"...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 19:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειπαμε περι ορεξεος...και κουμαντο στην τσεπη του κανει ο καθενας Smile
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 19:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
2 (3-4-5) γαιδαροι μαλωναν σε ξενο αχειρωνα λενε στο χωριο μου...
Laughing Laughing Laughing Laughing

του "επαγγελματος" (και μεσα στα πραγματα) ειναι ρε ανθρωπος...
λετε αμα ηθελε να φτιάξει κάτι αλλο δε θα το ειχε κάνει??

αυτο γουσταρε να κάνει...αυτό εκανε... Wink
τοσο απλά...

το τι αλλο θα μπορουσε να ειχε κάνει ειναι φιλολογική συζήτηση "για τους απ εξω"...

+1 Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 21:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω το ύφος, τη γκρίνια (που κάποιες φορές θα έλεγα ότι πλησιάζει αυτή μιάς χαζογκόμενας ή ενός 4χρονου κακομαθημένου), τη ζήλεια και την τάση μηδενισμού των πάντων. Μιά παροιμία λέει πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Προσωπικά τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Παρακολουθώ όμως με μεγάλο ενδιαφέρον το project του και θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα εφευρετικός (αφού σχεδόν πουθενά δεν έχει ακολουθήσει την πεπατημένη) και οι κατασκευές του με αφήνουν πολλές φορές μαλ@κα. Από κει και πέρα, ναι συμφωνώ και επαυξάνω ότι άλλο ένα γνήσιο maxi κι άλλο το συγκεκριμένο "maxi" (γι'αυτό το λόγο άλλωστε χρησιμοποίησα εισαγωγικά και στα παραπάνω μου posts) ενδεχομένως να θεωρείται και ιεροσυλία όπως λέτε, το να βαφτίζεται έτσι. Και συγνώμη αλλά το εάν στο Α ή Β project χρησιμοποίηθηκαν original parts μέσα από την peugeotsport (για τα φουσκώματα που αναφέρθηκαν πχ) ή όχι, δε σημαίνει πως και το project είναι για τα πανηγύρια. Στην τελική, εάν το συγκεκριμένο θεωρείτε πως είναι για τα πανηγύρια ή τραβέλι ή κι εγώ δεν ξέρω τι, ένα αντίστοιχο που η μόνη διαφορά με ένα απλό 106 είναι τα φουσκώματα και οι 1μέτρου αποστάτες τροχών, πώς θα το χαρακτηρίζατε?

Επιστροφή στην κορυφή
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 22:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω το ύφος, τη γκρίνια (που κάποιες φορές θα έλεγα ότι πλησιάζει αυτή μιάς χαζογκόμενας ή ενός 4χρονου κακομαθημένου), τη ζήλεια και την τάση μηδενισμού των πάντων. Μιά παροιμία λέει πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Προσωπικά τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Παρακολουθώ όμως με μεγάλο ενδιαφέρον το project του και θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα εφευρετικός (αφού σχεδόν πουθενά δεν έχει ακολουθήσει την πεπατημένη) και οι κατασκευές του με αφήνουν πολλές φορές μαλ@κα. Από κει και πέρα, ναι συμφωνώ και επαυξάνω ότι άλλο ένα γνήσιο maxi κι άλλο το συγκεκριμένο "maxi" (γι'αυτό το λόγο άλλωστε χρησιμοποίησα εισαγωγικά και στα παραπάνω μου posts) ενδεχομένως να θεωρείται και ιεροσυλία όπως λέτε, το να βαφτίζεται έτσι. Και συγνώμη αλλά το εάν στο Α ή Β project χρησιμοποίηθηκαν original parts μέσα από την peugeotsport (για τα φουσκώματα που αναφέρθηκαν πχ) ή όχι, δε σημαίνει πως και το project είναι για τα πανηγύρια. Στην τελική, εάν το συγκεκριμένο θεωρείτε πως είναι για τα πανηγύρια ή τραβέλι ή κι εγώ δεν ξέρω τι, ένα αντίστοιχο που η μόνη διαφορά με ένα απλό 106 είναι τα φουσκώματα και οι 1μέτρου αποστάτες τροχών, πώς θα το χαρακτηρίζατε?

λιγο οφ τοπικ..απο που παρακολουθεις το προτζεκτ του?γτ εγω στην σελιδα που το βρηκα εκανα λογαριασμο και ακομη δεν με εχουν δεχτει...οποτε δεν μπορω να δω παραπανω πληροφοριες

ξεπουλαω
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 23:35:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο περιοδικο που το παρουσιασε γραφει πολλες λεπτομεριες αποτι θυμαμαι.Αν εισαι απο βορεια ελλαδα μπορεις να το δεις και live σχετικα ευκολα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 11:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, στο φόρουμ που αναφέρεις. Προφανώς οι εγγραφές περνάνε από "φίλτρο" για να μη γίνεται μπάχαλο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης