PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207 GT Εξάτμιση
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 107, 108, 109  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 18:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε λιγα λογια αν πας να αλλαξεις ολη την εξατμιση πας σε 60αρα γτ 54αρα τελεια κανεις δε θα σου κανει,υπαρχη φυσικα και η λυση σωληνες μεσαιο απο rc μεταχειρα
Αν αποφασισεις να κατσεις μαμα βγαλε απλα το τελικο σου και αν κανει βαβουρα αλλαξε το μεσαιο σου με ενα μεγαλο.Οπως εχει πει ο Θανασσης.Με μια μεγαλυτερη διαμετρο εκει που θα ξηλώσεις καζανι.πανω απο 130 ευρω δεν παει αυτο

Μην το βλεπει μονο τωρα και σε 2 χρονια να βαλεις προγραμμα π.χ. κανε οτιδιποτε περιφεριακο στο αμαξι αναλογα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 17:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω για τις απαντησεις..δηλαδη για να πετυχω τη σωστοτερη ροηκοτητα και σχετικα λιγο παραπανω απο θορυβο rc(εχω βρει νομιζω καλο κουρμπαρο εξατμισα)να βαλω απο σπιραλ και πισω 60αρα με δυο μεσαια σε σειρα με ή χωρις τελικο?(εχω δει την περιπτωση περι ss αλλα υπερβαινει το μπατζετ μου).
ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για το χρονο σας

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 18:14:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stergios_ath έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις..δηλαδη για να πετυχω τη σωστοτερη ροηκοτητα και σχετικα λιγο παραπανω απο θορυβο rc(εχω βρει νομιζω καλο κουρμπαρο εξατμισα)να βαλω απο σπιραλ και πισω 60αρα με δυο μεσαια σε σειρα με ή χωρις τελικο?(εχω δει την περιπτωση περι ss αλλα υπερβαινει το μπατζετ μου).
ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για το χρονο σας

Πρωτα σκεψου το μετα,αν θα βαλεις καταλυτη κατω ποτε.Αν βαλεις,δεν χωραει καταλυτης και 2 μεσαια
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να μπει κατω ποτε..το θεμα μου ειναι αν ειναι καλυτερα με η χωρις τελικο(για την πατεντα του mechanic)και αν θα πετυχω το θεμιτο χαμηλο ηχο..

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 20:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιδι θα κάνω κ εγώ κάτι ανάλογο μπορείς να βάλεις ένα καζανακι τύπου τελικού μεγάλο στήν θέση του μεσαίου οπότε να περιορίσεις τον θόρυβο χωρίς τελικό που κόβει στα ψηλά.
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2012, 15:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην μπερδευομαστε με το θεμα θορυβου κτλ...

στην ηρεμη και "ατμοσφαιρικη" οδηγηση το μπασο ελαχιστα ακουγεται γιατι πολυ απλα η τουρμπηνα αλλα και ο διπλος καταλυτης (εργοστασιακο DP)
ειναι αρκετα σαν "σιγαστηρες"...

Θορυβος/βαβουρα για καποιους
ηχος και απολαυση για καποιους αλλους ξεκιναει να εμφανιζεται οταν το πλακωνουμε το αμαξι και ζεσταινεται/διαστελεται η εξατμιση αλλα και φυσικα εχουμε μεγαλες ποσοτητες εκρηξεων στον κινητηρα που λογικο ειναι να κανουν την εμφανιση τους...

Τωρα επειδη σε ολα υπαρχει ενα value for money,
το ποιο "αθορυβο" αλλα και τιμιο ταυτοχρονα σεταπ ειναι στην εργοστασιακη εξατμιση του 150αριου ΤΗΡ σας.
Να βγαλετε το φελο και να τον αντικαταστησετε με μια oversize σωληνα που θα παει καρφι μεχρι την μαμα μπουκα σας.
Και να βαλετε ενα μικρο σε μηκος ελευθερας πισω απο το μαμα μεσαιο.

(λεπτομεριες εχω αναφερει σε παλαιοτερα μου ποστ)
Αυτο το σεταπ αν γινει σωστα ειναι προκλητικα υσηχο, σε σημειο που να ακουγεται λιγοτερο απο μια εξατμιση απο RC.

Αλλα, οπως συνεχεια αναφερω και θελω να το ξερετε καλα,
την ηδια πατεντα να ζητησετε απο 3 εξατμισαδες
3 διαφορετικες παραλαγες θα δειτε... Evil

Θα μου πεις οκ δεν χαθηκε ο κοσμος...
Ναι σιγουρα καθως τετοια σχεδια κατασκευης ειναι m@lakia proof δυσκολα θα κανουν λαθος... (δεν μιλαμε για καποια προφυσιατη κατασκευη).
Απλα το θεμα ειναι το εξης:
ολες αυτες οι πατεντες βασιζονται στην εκμεταλευση και βελτιωση ην δυνατο κατα 100%
των διαθεσιμων πραγματων που εχουμε (ωστε να μην ανεβασουμε παραλογα το κοστος)
Οποτε και αυτο ειναι το μειονεκτημα τους,
πως οταν η θεωρια δεν γινεται σωστα πραξη
το αποτελεσμα ειναι υποδαιστερο των προσδοκιων...
Βεβαια να μη χαλιεστε ηδιαιτερα,
και αυτο γιατι η μαμα 150αρα εξατμιση εχει τετοια χαλια (για τις αναγκες αυτου του μοτερ)
που θελει προσπαθεια για να μη βγει καλο αποτελεσμα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2012, 16:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θανάση μιας κ εχω σκοπό για τουρμπίνα ρσ κούλερ κ όλα τα σχετικά είναι υπερβολή να κάνω τα εξής?
Dp 63.5 με κατ κάτω 200 euro 4 hjs ένα μεγάλο καζανακι τύπου τελικού μετά τον κατ με σωληνα έως πίσω 60 ή 63.5 χωρίς τελικό.
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 05:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σετ απ μεχρι τουρμπηνας RC το ποιο "σαφε" σεναριο
(δηλαδη με το μικροτερο δυνατο ρισκο να κανει κατι λαθος ή του κεφαλιου του ο εξατμισας)
ειναι να βαλεις 60αρι DP κουρμπαριστο σωστα (χωρις να γινει καλαμακι του φραππε στις κουρμπες, η να εχει εσωτερικα τις ρυτηδες της γωγω σαπουντζακη απο το κουρμπαρισμα...)

Στη συνεχεια θα βαλεις ενα καλο ροηκα 60αρι σπιραλ
και στη συνεχεια (ο Στελιος εχει βρει κατι καλυτερο σε καταλυτη)
θα βαλεις 100αρη με πανω απο 110 χηλιοστα διαμετρο που να αντεχει στους 1300 βαθμους και high flow συμετρικο χωνι μπροστα και νορμαλ κολεκτορ πισω...
Στη συνεχεια βρες ενα μεσαιο απο 206 RC και βαλτο οχι ποιο μακρια απο 10 ποντους (οκ + - 5) απο την εξοδο του καταλυτη,
η αντεγραψε το αλλα με διπλασιο βαρος μονωσης και high flow διατρητο.
Στη συνεχεια στις 2 απανωτες κουρμπες καντερ οσο ποιο ομαλες γινονται με 60αρα εννοειται σωληνα και στο τελος και το λιγοτερο για 40 ποντους θα βαλεις μια 63αρα σωληνα που θα καταληξει σε μπουκα σχεδιου της αρεσκιας σου, αλλα προσεχε τη γωνια προσεγγισης των αεριων για να μη δημιουργησεις αντιθλιψη στις ψηλες στροφες.

Υπαρχουν και αλλοι καλυτεροι συνδιασμοι, αλλα αυτος ειναι ο ποιο απλος κατασκευαστικα...
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 11:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
(ο Στελιος εχει βρει κατι καλυτερο σε καταλυτη)
θα βαλεις 100αρη με πανω απο 110 χηλιοστα διαμετρο που να αντεχει στους 1300 βαθμους και high flow συμετρικο χωνι μπροστα και νορμαλ κολεκτορ πισω..

για πες δυο λογια για τον καταλυτη...
Επιστροφή στην κορυφή
RaLLaKiaSGT (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 30 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2012, 19:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες προχτες εβαλα χειροποιητη εξατμιση 63.5mm απο σπιραλ και πισω. Ζητησα να ειναι σχεδον αθορυβη και ετσι και εγινε. εχει ενα πολυ μικρο ψαρωτικο μπασο ηχο και τπτ παραπανω. επισης εβαλα και ενα ελευθερο φιλτρο μεσα στο φιλτροκουτι (ετοιμαζομαι για προγραμματακι) και ενω περιμενα οτι για αρχη θα πηγαινει χειροτερα το αμαξι επειδη ακομα δεν εχω βαλει προγραμμα εχω την αισθηση οτι πηγαινει καλυτερα. ισως και να ειναι το ψυχολογικο τι να πω.

My 207
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2012, 22:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την ωρα που θα βγαλεις το φελο (εργοστασιακη εξαμτιση των ΤΗΡ 150 και 156)
σχεδον οτι και να βαλεις σιγουρα θα πηγαινει καλυτερα.
Η διαφορα εγκειται στο "ποσο" καλυτερα παει το αμαξι
σε αποκριση γκαζιου, δυναμη ψηλα
και φυσικα ταυτοχρονα ποση μειωση καταναλωσης θα εχεις ανεξαρτητως οδηγησης Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάρ 2012, 11:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φελό? Laughing ΧαΧα
Επιστροφή στην κορυφή
RaLLaKiaSGT (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 30 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάρ 2012, 20:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Θαναση για την επιβεβαιωση γιατι λεω δε μπορει να κανω τοσο λαθος και να πηγαινει χειροτερα αντι καλυτερα ειδικα οταν ειναι εμφανης η διαφορα προς το καλυτερο και το επιβεβαιωνει και ο κολλητος μ που ηταν μεσα.

My 207
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2012, 01:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο καλοριζηκη.. το καζανακι τι μέγεθος έχει? Άντε κ με πρόγραμμα κ θα πετάει!! Laughing

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
pol 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 gt

Ένταξη: 20 Νοέ 2007
Τόπος: n.penteli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2012, 18:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω κατι απο focus st κανει το down pipe στο 207 gt

kap pol
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2012, 19:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι κατα 99%.αλλα γιατι να το κανεις αυτο???τι εχει το downpipe του st που το θες?
Επιστροφή στην κορυφή
tommy7 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 stg+-

Ένταξη: 30 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 11:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα!!
Αύριο το πρωί θα πάω να αλλάξω το μαμά Dp και θα βάλω χειροποίητο 63,5.
διότι ήμουν μόνο από σπυράλ και πίσω..το αμάξι έχει προγραμμα κ.λ.π , απλά σκέφτομαι για αρχή να μην βάλω καθόλου καταλύτη!από θέμα θορύβου,υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει ??έχω και μεσαίο καζάνι
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 12:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγάζοντας εντελώς τον μαμά καταλύτη θα αυξηθεί σίγουρα ο θόρυβος (όχι τρελά όμως). Απλώς μετά θα χρειαστεί να πάς στο προγραμματιστή σου να περάσει το decat για να μην βγουν λαμπάκια.
Από απόδοση σε συνδιασμό με το πιο ελεύθερο dp θα δεις διαφορά αλλά όχι τεράστια, με το cat back κερδίζεις περισσότερο (ειδικά αν έχεις το 150άρι). Απλώς τώρα θα μπορέσεις να παίξεις με περισσότερες πιέσεις, κάτι που με το μαμά dp θα ήταν επικίνδυνο και συνεπώς συνολικά θα έχεις κέρδος.
Θα πρέπει όμως να έχεις γερά πνευμόνια γιατί τα καυσαέρια (ειδικά οι επιβλαβής ουσίες) θα μυρίζουν πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
tommy7 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 stg+-

Ένταξη: 30 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,το 150αρι έχω..Δηλαδή η μυρωδιά θα είναι αισθητή μέσα στην καμπίνα????
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tommy7 έγραψε:
Ναι,το 150αρι έχω..Δηλαδή η μυρωδιά θα είναι αισθητή μέσα στην καμπίνα????

Θα είναι αισθητή και στους γύρω σου._

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 107, 108, 109  Επόμενη
Σελίδα 85 από 109

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης