PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

To 13/59 κούρεψε πλανήτες/δορυφόρους !

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 18:00:34    Θέμα δημοσίευσης: To 13/59 κούρεψε πλανήτες/δορυφόρους ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν... μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε λίγο παραπάνω από βδομάδα, το διαφορικό τα κούρεψε όλα μέσα...

κάτι είχα καταλάβει από την πρώτη ώρα που το είχα πάρει... σε σπάσιμο 1ης και 2ας άκουγα και ένιωθα κάτι σαν να πηδάνε δόντια από γρανάζι...
το είπα στο μηχανικό αλλά μου είπε ότι αποκλείεται να είναι η μετάδοση...

στον αγώνα, την 1η την έδινα σταδιακά για να μην έχω τα ίδια και ευτυχώς που το έκανα....

σήμερα που πήγα από το συνεργείο για να αλλάξω λάστιχα και να ξαναβάλω το φιλτροκούτι (ενόψει ράλι ΔΕΘ) το ξαναθύμισα στο μηχανικό και του... έκανα επείδειξη με αυτόν μέσα..
να μην τα πολυλογώ, εγώ να του λέω μετάδοση, και αφού το ξαναείδε μου λέει να το δώσω με τραβηγμένο χειρόφρενο... ε του δίνω εγώ και μετά κλανγκ! έμεινα χωρίς μετάδοση !!

κάτι κατάλαβα ότι κούρεψε από το πινιον και μετά μιας και όποια ταχύτητα και να έβαζα δεν είχα εμπλοκή...

μολις μου τηλεφώνησε ότι κούρεψε-έσπασε πλανήτες-δορυφόρους και έκανε και τρύπα στη χελώνα !!!! σε άλλο σημείο από εκεί που την κόλλησα την προηγούμενη εβδομάδα.....

και έρχομαι να ρωτήσω όσους έχουν κολλητό τον Κρασούλη (έλα Αριστείδη, ακούει ? Smile )
Τα αγωνιστικά Α6 πως τα ενισχύουν για να μη γίνει αυτό ?
κάτι θυμάμαι για κόλληση της κορώνας αλλά δεν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς....

κάντε τα κονε σας και δώστε φώτα!!

ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 23:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: To 13/59 κούρεψε πλανήτες/δορυφόρους ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
Λοιπόν... μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε λίγο παραπάνω από βδομάδα, το διαφορικό τα κούρεψε όλα μέσα...

κάτι είχα καταλάβει από την πρώτη ώρα που το είχα πάρει... σε σπάσιμο 1ης και 2ας άκουγα και ένιωθα κάτι σαν να πηδάνε δόντια από γρανάζι...
το είπα στο μηχανικό αλλά μου είπε ότι αποκλείεται να είναι η μετάδοση...

στον αγώνα, την 1η την έδινα σταδιακά για να μην έχω τα ίδια και ευτυχώς που το έκανα....

σήμερα που πήγα από το συνεργείο για να αλλάξω λάστιχα και να ξαναβάλω το φιλτροκούτι (ενόψει ράλι ΔΕΘ) το ξαναθύμισα στο μηχανικό και του... έκανα επείδειξη με αυτόν μέσα..
να μην τα πολυλογώ, εγώ να του λέω μετάδοση, και αφού το ξαναείδε μου λέει να το δώσω με τραβηγμένο χειρόφρενο... ε του δίνω εγώ και μετά κλανγκ! έμεινα χωρίς μετάδοση !!

κάτι κατάλαβα ότι κούρεψε από το πινιον και μετά μιας και όποια ταχύτητα και να έβαζα δεν είχα εμπλοκή...

μολις μου τηλεφώνησε ότι κούρεψε-έσπασε πλανήτες-δορυφόρους και έκανε και τρύπα στη χελώνα !!!! σε άλλο σημείο από εκεί που την κόλλησα την προηγούμενη εβδομάδα.....

και έρχομαι να ρωτήσω όσους έχουν κολλητό τον Κρασούλη (έλα Αριστείδη, ακούει ? Smile )
Τα αγωνιστικά Α6 πως τα ενισχύουν για να μη γίνει αυτό ?
κάτι θυμάμαι για κόλληση της κορώνας αλλά δεν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς....

κάντε τα κονε σας και δώστε φώτα!!

ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! Very happy

Ακουει ο Τηλεμαχος εχει επισκευασει πολλα σασμαν Thumb right Ξεμονταρισε το διαφορικο και ραψε την κορωνα Χελωνα μπορω να σου βρω μεταχειρησμενη για να την ενισχυσης γιατη η κολλημενη θα σου σπαει συχνα.Χαιρετισμους στο Θαναση απο τον [ACTION PEUGEOT Δελλαπορτα]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 08:40:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε Νικο βαλατε 13/59 σε 16αρι 16βαλβιδο χωρις να το ράψετε πρώτα? Rolling eyes

Δεν το παιζω εξυπνος αλλα ρε φιλε ηταν ζήτημα χρόνου να γίνει αυτο.

Και κατι αλλο:Μηπως το 13/59 ηταν με τους μικρους δορυφόρους?Αν ναι τοτε ήθελε ξεπρεσσαρισμα απο την κορωνα και περασμα οι δικοι σου δορυφοροι απο το 16V που ειναι μεγαλοι.Ετσι ισως να την ειχες γλιτώσει και χωρις ράψιμο που χλωμο το κοβω αλλα τελος παντων.

Για δοκίμασε στα τηλέφωνα που σου εχω δώσει μηπως βρεις χελώνα και δοκίμασε να μιλήσεις και στον Πολίτη Wink

By the way ειχες δικιο για τα OMP.Το ενα πίσω δεξια εσκασε μετα απο 500χλμ Evil

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 17:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη, εκεί την πατήσαμε, στους μικρούς δορυφόρους. Οι δικοί μου δεν έμπαιναν... μάλλον βρήκα λάθος κορώνα, έμαθα ότι υπάρχουν 59αρες με μικρούς και μεγάλους δορυφόρους....

Τώρα θα δω αν θα το ξεπρεσσάρω, δεν ξέρω αν θα γίνει σωστή δουλειά εδώ πέρα... Με βλέπω να αγοράζω καινούργια κορώνα για να μου μείνει...

Χελώνα βλέπω να βρίσκω εδω πέρα Smile

Tηλέμαχε λες να χρειαστεί ενίσχυση και η χελώνα ? Gr.N είναι το αμάξι, βαριά 130 άλογα !!

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2003, 23:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η χελωνα και η κορωνα θα χρειαστει ενισχυση.Τωρα για την κορωνα αν εχει μικρους η μεγαλους δορυφορους θα σου απαντησω τη Δευτερα που θα ειμαι στο συνεργειο μου. Bad talk
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 21:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο 206 το σασμαν με 13Χ59 οι δορυφοροι ειναι μικροι.Στο 106 το 13Χ59 εχει μεγαλους δορυφορους.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 07:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τον APR (που γράφει και εδώ πότε πότε) έμαθα ότι υπάρχει και έτοιμο 13/59 που χωράει τα μεγάλα γρανάζια (δορυφόροι). Και μπορεί να παραγελθεί κοντά στα 250 ευρώ χωρίς τα γρανάζια.

Εγώ τελικά έκανα την πατέντα να ξεπρεσσάρω την κορώνα από το κοντό και να την περάσω στο παλίο μου, οπότε ξανακρατάω τα χοντρά γρανάζια.
Πάντως πήρα καινούργια τα γρανάζια γιατί είχαν φαγωθεί λίγο και είχα τζόγο στο πάτα-άσε. κόστος γραναζιών 120 ευρώ.

Σήμερα θα το πάρω το αμάξι και θα κάνω λίγες βόλτες για να στρώσουν λίγο τα γρανάζια, ενόψει ΔΕΘ.

Επιστροφή στην κορυφή
jimos (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2003
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 14:00:46    Θέμα δημοσίευσης: 13/59 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αλαξεις service γιατι ο τριανταφιλος εινα μεγαλος μαστορας και εχει και τρελες γνωσης με το αντικιμενο και το μονο που ξερει να κανει ειναι να περνει σημβουλες απο αλλα συνεργεια και ακομα οταν ειχαν το service peugeot δεν εκαναν και κατι αξιολογο μονο οτι τους ειχαν μαθει απο την peugeot εγω παντο απο εξιπιρετιση περνει 3/10 και απο τεχνικις αποψεος 0.9/10 κανε καμια βολτα απο τον βαλαβανι στην πτο/δα και θα δεις εξιπιρετιση και τι τιμες κανι εγω χορις να εχω ξαναπαει μοθ εχει κανει 20% εκπτωση και τορα πια 25%

viva la sourdia!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 18:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απόψεις για μηχανικούς πολλές Very happy αλλά μια χαρά είμαι με τα παιδιά και τις τιμές τους Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης