Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 18:00:34 Θέμα δημοσίευσης: To 13/59 κούρεψε πλανήτες/δορυφόρους ! |
|
|
Λοιπόν... μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε λίγο παραπάνω από βδομάδα, το διαφορικό τα κούρεψε όλα μέσα...
κάτι είχα καταλάβει από την πρώτη ώρα που το είχα πάρει... σε σπάσιμο 1ης και 2ας άκουγα και ένιωθα κάτι σαν να πηδάνε δόντια από γρανάζι...
το είπα στο μηχανικό αλλά μου είπε ότι αποκλείεται να είναι η μετάδοση...
στον αγώνα, την 1η την έδινα σταδιακά για να μην έχω τα ίδια και ευτυχώς που το έκανα....
σήμερα που πήγα από το συνεργείο για να αλλάξω λάστιχα και να ξαναβάλω το φιλτροκούτι (ενόψει ράλι ΔΕΘ) το ξαναθύμισα στο μηχανικό και του... έκανα επείδειξη με αυτόν μέσα..
να μην τα πολυλογώ, εγώ να του λέω μετάδοση, και αφού το ξαναείδε μου λέει να το δώσω με τραβηγμένο χειρόφρενο... ε του δίνω εγώ και μετά κλανγκ! έμεινα χωρίς μετάδοση !!
κάτι κατάλαβα ότι κούρεψε από το πινιον και μετά μιας και όποια ταχύτητα και να έβαζα δεν είχα εμπλοκή...
μολις μου τηλεφώνησε ότι κούρεψε-έσπασε πλανήτες-δορυφόρους και έκανε και τρύπα στη χελώνα !!!! σε άλλο σημείο από εκεί που την κόλλησα την προηγούμενη εβδομάδα.....
και έρχομαι να ρωτήσω όσους έχουν κολλητό τον Κρασούλη (έλα Αριστείδη, ακούει ? )
Τα αγωνιστικά Α6 πως τα ενισχύουν για να μη γίνει αυτό ?
κάτι θυμάμαι για κόλληση της κορώνας αλλά δεν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς....
κάντε τα κονε σας και δώστε φώτα!!
ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 23:40:42 Θέμα δημοσίευσης: Re: To 13/59 κούρεψε πλανήτες/δορυφόρους ! |
|
|
glf έγραψε: | Λοιπόν... μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε λίγο παραπάνω από βδομάδα, το διαφορικό τα κούρεψε όλα μέσα...
κάτι είχα καταλάβει από την πρώτη ώρα που το είχα πάρει... σε σπάσιμο 1ης και 2ας άκουγα και ένιωθα κάτι σαν να πηδάνε δόντια από γρανάζι...
το είπα στο μηχανικό αλλά μου είπε ότι αποκλείεται να είναι η μετάδοση...
στον αγώνα, την 1η την έδινα σταδιακά για να μην έχω τα ίδια και ευτυχώς που το έκανα....
σήμερα που πήγα από το συνεργείο για να αλλάξω λάστιχα και να ξαναβάλω το φιλτροκούτι (ενόψει ράλι ΔΕΘ) το ξαναθύμισα στο μηχανικό και του... έκανα επείδειξη με αυτόν μέσα..
να μην τα πολυλογώ, εγώ να του λέω μετάδοση, και αφού το ξαναείδε μου λέει να το δώσω με τραβηγμένο χειρόφρενο... ε του δίνω εγώ και μετά κλανγκ! έμεινα χωρίς μετάδοση !!
κάτι κατάλαβα ότι κούρεψε από το πινιον και μετά μιας και όποια ταχύτητα και να έβαζα δεν είχα εμπλοκή...
μολις μου τηλεφώνησε ότι κούρεψε-έσπασε πλανήτες-δορυφόρους και έκανε και τρύπα στη χελώνα !!!! σε άλλο σημείο από εκεί που την κόλλησα την προηγούμενη εβδομάδα.....
και έρχομαι να ρωτήσω όσους έχουν κολλητό τον Κρασούλη (έλα Αριστείδη, ακούει ? )
Τα αγωνιστικά Α6 πως τα ενισχύουν για να μη γίνει αυτό ?
κάτι θυμάμαι για κόλληση της κορώνας αλλά δεν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς....
κάντε τα κονε σας και δώστε φώτα!!
ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!  |
Ακουει ο Τηλεμαχος εχει επισκευασει πολλα σασμαν Ξεμονταρισε το διαφορικο και ραψε την κορωνα Χελωνα μπορω να σου βρω μεταχειρησμενη για να την ενισχυσης γιατη η κολλημενη θα σου σπαει συχνα.Χαιρετισμους στο Θαναση απο τον [ACTION PEUGEOT Δελλαπορτα] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 08:40:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλα ρε Νικο βαλατε 13/59 σε 16αρι 16βαλβιδο χωρις να το ράψετε πρώτα?
Δεν το παιζω εξυπνος αλλα ρε φιλε ηταν ζήτημα χρόνου να γίνει αυτο.
Και κατι αλλο:Μηπως το 13/59 ηταν με τους μικρους δορυφόρους?Αν ναι τοτε ήθελε ξεπρεσσαρισμα απο την κορωνα και περασμα οι δικοι σου δορυφοροι απο το 16V που ειναι μεγαλοι.Ετσι ισως να την ειχες γλιτώσει και χωρις ράψιμο που χλωμο το κοβω αλλα τελος παντων.
Για δοκίμασε στα τηλέφωνα που σου εχω δώσει μηπως βρεις χελώνα και δοκίμασε να μιλήσεις και στον Πολίτη
By the way ειχες δικιο για τα OMP.Το ενα πίσω δεξια εσκασε μετα απο 500χλμ 
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 17:33:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάκη, εκεί την πατήσαμε, στους μικρούς δορυφόρους. Οι δικοί μου δεν έμπαιναν... μάλλον βρήκα λάθος κορώνα, έμαθα ότι υπάρχουν 59αρες με μικρούς και μεγάλους δορυφόρους....
Τώρα θα δω αν θα το ξεπρεσσάρω, δεν ξέρω αν θα γίνει σωστή δουλειά εδώ πέρα... Με βλέπω να αγοράζω καινούργια κορώνα για να μου μείνει...
Χελώνα βλέπω να βρίσκω εδω πέρα
Tηλέμαχε λες να χρειαστεί ενίσχυση και η χελώνα ? Gr.N είναι το αμάξι, βαριά 130 άλογα !!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2003, 23:48:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και η χελωνα και η κορωνα θα χρειαστει ενισχυση.Τωρα για την κορωνα αν εχει μικρους η μεγαλους δορυφορους θα σου απαντησω τη Δευτερα που θα ειμαι στο συνεργειο μου.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 21:30:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο 206 το σασμαν με 13Χ59 οι δορυφοροι ειναι μικροι.Στο 106 το 13Χ59 εχει μεγαλους δορυφορους.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 07:59:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από τον APR (που γράφει και εδώ πότε πότε) έμαθα ότι υπάρχει και έτοιμο 13/59 που χωράει τα μεγάλα γρανάζια (δορυφόροι). Και μπορεί να παραγελθεί κοντά στα 250 ευρώ χωρίς τα γρανάζια.
Εγώ τελικά έκανα την πατέντα να ξεπρεσσάρω την κορώνα από το κοντό και να την περάσω στο παλίο μου, οπότε ξανακρατάω τα χοντρά γρανάζια.
Πάντως πήρα καινούργια τα γρανάζια γιατί είχαν φαγωθεί λίγο και είχα τζόγο στο πάτα-άσε. κόστος γραναζιών 120 ευρώ.
Σήμερα θα το πάρω το αμάξι και θα κάνω λίγες βόλτες για να στρώσουν λίγο τα γρανάζια, ενόψει ΔΕΘ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimos (dimitris) Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp
Ένταξη: 19 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 46 Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 14:00:46 Θέμα δημοσίευσης: 13/59 |
|
|
Νικο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αλαξεις service γιατι ο τριανταφιλος εινα μεγαλος μαστορας και εχει και τρελες γνωσης με το αντικιμενο και το μονο που ξερει να κανει ειναι να περνει σημβουλες απο αλλα συνεργεια και ακομα οταν ειχαν το service peugeot δεν εκαναν και κατι αξιολογο μονο οτι τους ειχαν μαθει απο την peugeot εγω παντο απο εξιπιρετιση περνει 3/10 και απο τεχνικις αποψεος 0.9/10 κανε καμια βολτα απο τον βαλαβανι στην πτο/δα και θα δεις εξιπιρετιση και τι τιμες κανι εγω χορις να εχω ξαναπαει μοθ εχει κανει 20% εκπτωση και τορα πια 25%
viva la sourdia!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 18:01:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απόψεις για μηχανικούς πολλές αλλά μια χαρά είμαι με τα παιδιά και τις τιμές τους 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|