Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 04:45:25 Θέμα δημοσίευσης: Ύπνος στο 206! Γίνεται??? |
|
|
Λοιπον επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται, ειπα να το ρωτησω και αυτο να δω αν το εχει κανει κανεις μεχρι τωρα! Οποτε, εχει κοιμηθει κανεις μεσα στο 206??????
Σοβαρα μιλαω, γινεται να κοιμηθει καποιος "ψιλοανετα" μεσα στο αμαξι? Πρεπει να ριξουμε τα πισω καθισματα? Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος? Αντε μια κοπελα που ειναι μικροκαμωμενη ισως ειναι ευκολο, με εμας τους μαντραχαλαδες τι γινεται?Το εχω 180 εκατοστα ...................το υψος εννοω (δεν ντρεπεστε πονηρα μυαλα! ), οποτε τι γινεται? Θα γινει η δουλεια ή θα πρεπει να ψαχνω για ξενοδοχειο??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lia206cc (Λιάνα) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 25 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 268
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 08:38:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άκου τώρα τι σκέφτεται το άτομο!
Εδώ έχουμε κοιμηθεί όρθιοι πάνω σε φραπιέρα... το 206 θα μας χαλάσει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik7 (Νικολάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)
Ένταξη: 18 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 08:58:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
simfono me tin lia
to thema ine na exeis kai fime na min se dei kai kanas gnostos kai se doulevei kiolas....... pantos nomizo oti an rikseis tin plati tha kimithis panefkola |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 10:24:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι να πω και γω που ειμαι 1,86...... Και έχω κοιμηθεί απειρες φορές μεσα στο 206..... Μια χαρά βολεύεσαι πίστεψέ με.... Ρίχνεις την πλάτη τέρμα και είσαι πανέτοιμος...
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 11:15:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξενοδχειο με τζακουζι θα ελεγα εγω.Πολυ ποιο ανετα και να πληρωνει η αλλη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 12:31:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαμηλώνεις σχεδόν τέρμα το κάθισμα του συνοδηγού, απλώνεις αριστερό πόδι στο μέρος του οδηγού, το πόδι πάνω από το χειρόφρενο, και αράαααζεις πίσω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ofitzis (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 12:44:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | χαμηλώνεις σχεδόν τέρμα το κάθισμα του συνοδηγού, απλώνεις αριστερό πόδι στο μέρος του οδηγού, το πόδι πάνω από το χειρόφρενο, και αράαααζεις πίσω  |
Στη περίπτωση που δεν είσαι μόνος όμως...
Εγώ πάντως και σ'αυτήν τη περίπτωση τα είχα καταφέρει μια χαρά σε ψιλοερημική παραλία της Ερέτριας...
Είχαμε ρίξει τα καθίσματα τέρμα,βγάλαμε τα προσκέφαλα και τα βάλαμε για μαξιλάρια και ρίξαμε και γα** τους ύπνους...Μιλάω όμως για μεσημέρι πάντα ε...; Τώρα για βράδυ μάλλον θα σηκωθείς πιασμένος,στην ανάγκη όμως...
I may be slow
but I am in front of you!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 15:26:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ofitzis έγραψε: | Στη περίπτωση που δεν είσαι μόνος όμως...  |
επειδή το χω περάσει κι αυτό, το δεύτερο άτομο αράζει πίσω με ανοιχτή την πόρτα που έχει τα πόδια του... κάπως έτσι την είχαμε βολέψει για 2 βράδια δύο μαντράχαλοι 1.90 έκαστος μέσα σε ένα χιλιάρι saxo 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:01:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | ofitzis έγραψε: | Στη περίπτωση που δεν είσαι μόνος όμως...  |
επειδή το χω περάσει κι αυτό, το δεύτερο άτομο αράζει πίσω με ανοιχτή την πόρτα που έχει τα πόδια του... κάπως έτσι την είχαμε βολέψει για 2 βράδια δύο μαντράχαλοι 1.90 έκαστος μέσα σε ένα χιλιάρι saxo  |
Κομματακι δυσκολο αυτο οταν θα κανει παγωνια ομως εξω!
Εγω πιο πολυ για μενα μονο ενδιαφερομαι γιατι αν ειναι και αλλος παμε σε κανα ξενοδοχειο καπου, αλλα αν εισαι μονος και θελεις να κανεις κανα ταξιδακι με το 206 οσο πιο οικονομικα γινεται, μπορεις να γλυτωσεις αρκετα λεφτα απο το ξενοδοχειο, ετσι κι αλλιως δεν θα εισαι σταθερος σε ενα μερος οποτε θα πρεπει να κλεινεις καθε μερα και αλλο ξενοδοχειο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
...... (ΕΦΗ) Δραστήριο μέλος

......
Ένταξη: 28 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 299
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:10:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω...
μια χαρα ηταν...βεβαια οπως γνωριζουν και οι υπολοιποι ειμαι μια σταλια και ετσι χωραω παντου...με λιγα πιασιματα στην μεση στα ποδια κλπ θα κοιμηθεις μια χαρα...
να σου κανω μια ερωτηση!!!
εμπειριες δεν εχει το πεζο σου??????...αν δεν με κατανοησες..εχεις δοκιμασει ολους του τους χωρους??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:21:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MR2 έγραψε: | αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω...
μια χαρα ηταν...βεβαια οπως γνωριζουν και οι υπολοιποι ειμαι μια σταλια και ετσι χωραω παντου...με λιγα πιασιματα στην μεση στα ποδια κλπ θα κοιμηθεις μια χαρα...
να σου κανω μια ερωτηση!!!
εμπειριες δεν εχει το πεζο σου??????...αν δεν με κατανοησες..εχεις δοκιμασει ολους του τους χωρους??? |
Χαχαχαχαχαχαχαχα...Δυστυχως αν και ειχα κανει απελπιδες προσπαθειες να πεισω για να γινει κατι τετοιο, μπααααααααααα!!! Τζιφος! Δεν πειραζει, στο μελλον με αλλο ταιρι ισως!
Παντως ο αδερφος μου μου ειπε οτι οντως το εκανε ...autobianci το 206 μερικες φορες...Α ρε αλητη brother μας πηρες την δοξα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:48:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νοεμβριοσ 2001..... Κρυο εξω... ανεβασμένο ηθικο και θερμοκρασίες μεσα.... (καλοριφερ και καλα)...
Κανουμε άνάκληση στα 2 μπροστινά καθίσματα (ειναι για 3θυρα) καθόμαστε διαγώνια στο πίσω κάθισμα... και το ετερον ημισυ το φέρνουμε σε στάση Lucky Luke (καβαλα στο αλογο:P) ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares.... Το δικό μου κεφάλακι πιάστηκε????? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ 
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:58:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για πες μας και τι μαρκα προστασια πηρατε..........
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mimis (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp
Ένταξη: 07 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 217 Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:09:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα
Ζήτω που καήκαμε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:10:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εϊσαι Πόρνος τελικα.... Τσοντα στο forum δεν παρουσιαζω !!!
Le Tavernier....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:14:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΓΩ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ
Υ.Γ.Δεν μας ειπες τελικα...καλή καλή 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αντώνης Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 171 Τόπος: Σαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:31:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να και ενα σημειο που σας τρωω ολους
επαγγελματικο και ...........αντε γεια!
εχω βγαλει και την λαμαρινα που εχει αναμεσα ωστε να φιλοξενω και την ανδριανα 
η εμπειρια της peugeotζωης μου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:51:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mimis έγραψε: | Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα
Ζήτω που καήκαμε  |
γιατί απελπιστικό; το έχουν κάνει σχεδόν όλοι τουλάχιστον μία φορά εκεί μέσα και όσοι δεν το έχουν κάνει (στο 206 ) θα έρθει και αυτή η ώρα στάνταρ κάποια στιγμή...
το thread πρέπει να γίνει adult-rated 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 07:36:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares.... |
Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.....
Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... 
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 09:07:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ady έγραψε: | PoLiThS έγραψε: | ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares.... |
Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.....
Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας......  |
Αμα δειτε κανενα πρασινο ανθρωπακι το βραδακι οσοι κοιμουνται μεσα στο 206 με ηλιοροφη να ερχεται απο ψηλα, μην ξεχασουν να του δωσουν καρτουλα του club...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|