PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ύπνος στο 206! Γίνεται???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 04:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Ύπνος στο 206! Γίνεται??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται, ειπα να το ρωτησω και αυτο να δω αν το εχει κανει κανεις μεχρι τωρα! Οποτε, εχει κοιμηθει κανεις μεσα στο 206?????? Laughing Laughing Laughing

Σοβαρα μιλαω, γινεται να κοιμηθει καποιος "ψιλοανετα" μεσα στο αμαξι? Πρεπει να ριξουμε τα πισω καθισματα? Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος? Αντε μια κοπελα που ειναι μικροκαμωμενη ισως ειναι ευκολο, με εμας τους μαντραχαλαδες τι γινεται?Το εχω 180 εκατοστα ...................το υψος εννοω (δεν ντρεπεστε πονηρα μυαλα! Laughing Laughing Laughing ), οποτε τι γινεται? Θα γινει η δουλεια ή θα πρεπει να ψαχνω για ξενοδοχειο???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 08:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκου τώρα τι σκέφτεται το άτομο!
Εδώ έχουμε κοιμηθεί όρθιοι πάνω σε φραπιέρα... το 206 θα μας χαλάσει?
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 08:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

simfono me tin lia
to thema ine na exeis kai fime na min se dei kai kanas gnostos kai se doulevei kiolas....... pantos nomizo oti an rikseis tin plati tha kimithis panefkola
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 10:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω και γω που ειμαι 1,86...... Και έχω κοιμηθεί απειρες φορές μεσα στο 206..... Μια χαρά βολεύεσαι πίστεψέ με.... Ρίχνεις την πλάτη τέρμα και είσαι πανέτοιμος...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 11:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξενοδχειο με τζακουζι θα ελεγα εγω.Πολυ ποιο ανετα και να πληρωνει η αλλη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 12:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαμηλώνεις σχεδόν τέρμα το κάθισμα του συνοδηγού, απλώνεις αριστερό πόδι στο μέρος του οδηγού, το πόδι πάνω από το χειρόφρενο, και αράαααζεις πίσω Razz

Επιστροφή στην κορυφή
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 12:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
χαμηλώνεις σχεδόν τέρμα το κάθισμα του συνοδηγού, απλώνεις αριστερό πόδι στο μέρος του οδηγού, το πόδι πάνω από το χειρόφρενο, και αράαααζεις πίσω Razz

Στη περίπτωση που δεν είσαι μόνος όμως... Question Question Question
Εγώ πάντως και σ'αυτήν τη περίπτωση τα είχα καταφέρει μια χαρά σε ψιλοερημική παραλία της Ερέτριας...
Είχαμε ρίξει τα καθίσματα τέρμα,βγάλαμε τα προσκέφαλα και τα βάλαμε για μαξιλάρια και ρίξαμε και γα** τους ύπνους...Μιλάω όμως για μεσημέρι πάντα ε...; Τώρα για βράδυ μάλλον θα σηκωθείς πιασμένος,στην ανάγκη όμως...

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 15:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:

επειδή το χω περάσει κι αυτό, το δεύτερο άτομο αράζει πίσω με ανοιχτή την πόρτα που έχει τα πόδια του... κάπως έτσι την είχαμε βολέψει για 2 βράδια δύο μαντράχαλοι 1.90 έκαστος μέσα σε ένα χιλιάρι saxo Razz

Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
ofitzis έγραψε:

επειδή το χω περάσει κι αυτό, το δεύτερο άτομο αράζει πίσω με ανοιχτή την πόρτα που έχει τα πόδια του... κάπως έτσι την είχαμε βολέψει για 2 βράδια δύο μαντράχαλοι 1.90 έκαστος μέσα σε ένα χιλιάρι saxo Razz

Κομματακι δυσκολο αυτο οταν θα κανει παγωνια ομως εξω!

Εγω πιο πολυ για μενα μονο ενδιαφερομαι γιατι αν ειναι και αλλος παμε σε κανα ξενοδοχειο καπου, αλλα αν εισαι μονος και θελεις να κανεις κανα ταξιδακι με το 206 οσο πιο οικονομικα γινεται, μπορεις να γλυτωσεις αρκετα λεφτα απο το ξενοδοχειο, ετσι κι αλλιως δεν θα εισαι σταθερος σε ενα μερος οποτε θα πρεπει να κλεινεις καθε μερα και αλλο ξενοδοχειο!
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω...
μια χαρα ηταν...βεβαια οπως γνωριζουν και οι υπολοιποι ειμαι μια σταλια και ετσι χωραω παντου...με λιγα πιασιματα στην μεση στα ποδια κλπ θα κοιμηθεις μια χαρα...
να σου κανω μια ερωτηση!!!
εμπειριες δεν εχει το πεζο σου??????...αν δεν με κατανοησες..εχεις δοκιμασει ολους του τους χωρους???
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω...
μια χαρα ηταν...βεβαια οπως γνωριζουν και οι υπολοιποι ειμαι μια σταλια και ετσι χωραω παντου...με λιγα πιασιματα στην μεση στα ποδια κλπ θα κοιμηθεις μια χαρα...
να σου κανω μια ερωτηση!!!
εμπειριες δεν εχει το πεζο σου??????...αν δεν με κατανοησες..εχεις δοκιμασει ολους του τους χωρους???

Χαχαχαχαχαχαχαχα...Δυστυχως αν και ειχα κανει απελπιδες προσπαθειες να πεισω για να γινει κατι τετοιο, μπααααααααααα!!! Τζιφος! Δεν πειραζει, στο μελλον με αλλο ταιρι ισως!

Παντως ο αδερφος μου μου ειπε οτι οντως το εκανε ...autobianci το 206 μερικες φορες...Α ρε αλητη brother μας πηρες την δοξα! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νοεμβριοσ 2001..... Κρυο εξω... ανεβασμένο ηθικο και θερμοκρασίες μεσα.... (καλοριφερ και καλα)...

Κανουμε άνάκληση στα 2 μπροστινά καθίσματα (ειναι για 3θυρα) καθόμαστε διαγώνια στο πίσω κάθισμα... και το ετερον ημισυ το φέρνουμε σε στάση Lucky Luke (καβαλα στο αλογο:P) ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares.... Το δικό μου κεφάλακι πιάστηκε????? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Evil Evil Evil Very happy Very happy Very happy

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 16:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πες μας και τι μαρκα προστασια πηρατε..........

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Question

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα Pale Pale Pale Pale
Ζήτω που καήκαμε Devil Devil Devil Devil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εϊσαι Πόρνος τελικα.... Τσοντα στο forum δεν παρουσιαζω !!!

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:14:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΝΟΣ Question Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ

Υ.Γ.Δεν μας ειπες τελικα...καλή καλή Question Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:31:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να και ενα σημειο που σας τρωω ολους

επαγγελματικο και ...........αντε γεια!

εχω βγαλει και την λαμαρινα που εχει αναμεσα ωστε να φιλοξενω και την ανδριανα Wink

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 17:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα Pale Pale Pale Pale
Ζήτω που καήκαμε Devil Devil Devil Devil

γιατί απελπιστικό; το έχουν κάνει σχεδόν όλοι τουλάχιστον μία φορά εκεί μέσα Razz και όσοι δεν το έχουν κάνει (στο 206 Razz) θα έρθει και αυτή η ώρα στάνταρ κάποια στιγμή...

το thread πρέπει να γίνει adult-rated Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 07:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares....

Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.....

Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... Shocked Shocked Shocked

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 09:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares....

Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.....

Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... Shocked Shocked Shocked

Αμα δειτε κανενα πρασινο ανθρωπακι το βραδακι οσοι κοιμουνται μεσα στο 206 με ηλιοροφη να ερχεται απο ψηλα, μην ξεχασουν να του δωσουν καρτουλα του club... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης