PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παράξενο πρόβλημα σε 207 rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
petrance (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le ManS

Ένταξη: 01 Νοέ 2011
Τόπος: γιαννιτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2012, 16:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο αυτο πιστευα και εγω με το χρονισμα αλλα προχθες ημουν ολη την ωρα πανω απο το μοτερ δεν εφυγα ουτε δευτερολεπτο...το ειδα το χρονισμα ηθελε οντως 1με2 χιλιοστα για να κουμπωσουν τα μαραφετια το καναμε ολα κομπλε αλλα δεν εστρωσε κατι ουτε μηγματα ουτε πιεση..ΕΚΤΟΣ λεω ΕΚΤΟΣ αν δεν φενεται απο αυτον τον τροπο που παρατηρησα εγω ο σωστος χρονισμος!!!εδω δε ξερω αν δεν μετραει μονο αυτο που ειδα οτι φερανε τα εκκεντρα εκει που επρεπε εστω και για λιγο για να ειναι ενα χρονισμα σωστο...αν θελει και κατι αλλο ειμαι 1000% σιγουρος και +φωνος μαζι σου στελιο.....!!!!ευχαριστω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2012, 19:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και η ερώτηση του 1.000.000 δολαρίων Πέτρο.

Με το γρανάζι του μεταβλητού χρονισμού τί κάνατε πριν χρονίσετε το μοτέρ (οεο);

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
petrance (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le ManS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2012, 20:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαν τι να καναμε????απ'οτι ειχε δει ο μηχανικος μου ειπε ο μεταβλητος ειναι οκ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

Ένταξη: 23 Σεπ 2009
Τόπος: Out of space!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2012, 20:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrance έγραψε:
λοιπον γεια σας μολις γυρισα...εχω νεα αλλαξα τον αισθητηρα και τα μηγματα διορθωθηκαν δεν ξερω τι και πως αν ισχυει αυτο που λεει ο στελιος εγω παντως ειδα διαφορα στα μηγματα τελος παντων....απο συμπιεση ειμαι κομπλε απο χρονο ψεκασμου και απο εκει ειμαι κομπλε απο λαμδα ειμαι κοπμπλε τα ειδαμε ολα στο δρομο το μονο θεματακι μου τωρα ειναι οτι δεν σηκωνω πιεση....πριν αλλαξω τον λαμδα σηκωνα μεχρι 1600mbar σημερα πηγα 1730mbar ασχετα που πρεπει να ειναι απο 1750 εως 2000 διαφορα ξεκινησε με το αμαξι και πλεον απ'οτι βλεπω θα φανει και στις επομενες μερες τα μηγματα πανε καλα δωξα το θεο...την τριτη ειχα κλεισει ραντεβου για να τσεκαρουν βαλβιδες πολλαπλες και τα συναφη και εφοσον ηρθαν ολα στα ισια τους απο την αποψη του μηγματος θα τσεκαρουν την τριτη τη τουρμπινα το αξονακι μηπως εχει κενα γιατι θελει αλλαγη το σωληνακι λαδιου εχω ενα θεματακι εκει και θα τα δουνε περι τουρμπινας!!!!(φυσικα εννοειται πως δεν θα πειραχτει ασκοπα το αξονακι για να δω απλα μια πιεση σωστη και να πω αααα ολα καλα τωρα)οποτε οπως καταλαβατε το μονο προβλημα που εμεινε ειναι η πιεση...αν εχει κανεις καμια λυση η οτιδηποτε να με βοηθησει θα το εκτιμουσα...

αφου τα προβληματα με τα μιγματα ειναι οκ, θα σου ελεγα να βλεπεις τα λαδια σου συμφωνα με αυτα που αντιμετοπισα εγω. (ευχομαι να μην σου βγαλει κανενα αλλο προβλημα). Τωρα για την πιεση δεν ξερω ισος ειναι το σωλινακι για το λαδι που λες.. Παντος την δικια σου πιεση πρεπει να στην ανεβασε πολυ!!!! Χεχε!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tasos_vl στις Τετ 14 Μάρ 2012, 20:51:07, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
petrance (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le ManS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2012, 20:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τον λαμδα που κουμπωσα σαν αρχη εκει εγινε η διαφορα αλλα θελει ακομα λιγο να για να ερθει το αμαξι στα καθως πρεπει σωστα πλαισια.....λειπει τωρα το κερασακι στην τουρμπινα η καπου αλλου για να λυθει το θεμα.....
Επιστροφή στην κορυφή
tolisgt (apostolos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

Ένταξη: 15 Φεβ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2012, 20:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostos aisthitira krousis?? kai pou briskete sto moter??
ean einai eukolo plz....
(kai pali sorry gia ta greeklish alla to pc tha einai etoimo se 15meres.....)

only jet fuel.....
Overloaded.....
Επιστροφή στην κορυφή
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2012, 21:08:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrance έγραψε:
με τον λαμδα που κουμπωσα σαν αρχη εκει εγινε η διαφορα αλλα θελει ακομα λιγο να για να ερθει το αμαξι στα καθως πρεπει σωστα πλαισια.....λειπει τωρα το κερασακι στην τουρμπινα η καπου αλλου για να λυθει το θεμα.....

δηλαδη βοηθησε καθολου ο αισθητηρας κρουσης καυσης? γιατι μπερδευτικα λιγο Razz

tolisgt έγραψε:

kostos aisthitira krousis?? kai pou briskete sto moter??
ean einai eukolo plz....
(kai pali sorry gia ta greeklish alla to pc tha einai etoimo se 15meres.....)

για τον αισθητηρα κανα 30 ευρω υπολογισε δεν νομιζω παραπάνω.... τωρα που ειναι ισως ξερει ο Πετρος... κατσε να μας απανήσει αν εγινε οκ απο αυτον τον αισθητηρα γιατι να πω την αληθεια μπερδευτικα με το τελευταιο του ποστ....

Επιστροφή στην κορυφή
petrance (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le ManS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 03:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοστος 25ευρω και βρισκεται λιγο πιο πανο απο την Ν75...σε λιγες μερες θα φανει αυτο θα το περπαταω συνεχεια με 5η 70 με τον αυτοματο πιλοτο και θα δω αν ξανα κανει το ιδιο η οχι.......
Επιστροφή στην κορυφή
petrance (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le ManS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 16:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1μερα μετα την αλλαγη του αισθητηρα και το αυτοκινητο ειναι προς το παρον μια χαρα απο μειγματα....ακουω εναν ηχο προσθετο θα τον ελεγα απο την τουρμπινα ενα φυσημα λιγο παραπανω απ'οτι ακουγοταν...και μου ερχονται μυρωδιες μεσα απο αναθυμιασεις σαν καμμενο λαδι πως μυριζει οταν ανοιγεις το καπακι για να βαλεις λαδια ακριβως ετσι.....και ρωτω υπαρχει περιπτωση να ειναι το σωληνακι λαδιου της τουρμπινας????φενεται οτι εκει εχει λαδακι λιγο κατω απο το προστατευτικο καπακι που εχει....!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 17:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσεχε μη σου εχει κοψει το ρακορ της παροχης λαδιου της τουρμπινας. Μην παρεις καμια φωτια. Παιζει ενα αλλο τοπικ για φτιαχτα ρακορ
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 18:27:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrance έγραψε:
μου ερχονται μυρωδιες μεσα απο αναθυμιασεις σαν καμμενο λαδι πως μυριζει οταν ανοιγεις το καπακι για να βαλεις λαδια ακριβως ετσι.....και ρωτω υπαρχει περιπτωση να ειναι το σωληνακι λαδιου της τουρμπινας????φενεται οτι εκει εχει λαδακι λιγο κατω απο το προστατευτικο καπακι που εχει....!!!!!

έχεις πάει για αλλαγή χτες!!!!

εγώ θα σου πρότεινα να πας για φτιαχτό ώστε να μην ξανά ασχοληθείς με αυτό το θέμα!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 18:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Αυτό είναι ένα θέμα που οι κύριοι της αντιπροσωπίας...σφυρίζουν ανέμελα, αγνοώντας το απλά. Razz

Σου λέει, κάποια στιγμή θα ξαναέρθει για χρόνισμα μωρέ.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 18:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasos_vl έγραψε:

ααα!! και ενα ακομα θεμα ηταν οτι δεν ανεβαζε θερμοκρασια στις αρχες (μετα την αλλαγη μοτερ) επαιζε στους 70 Razz καθοταν ρελαντι και ανεβαζε 85 με 90, ξεκινουσα και επεφτε στους 70!!! χεχχχεχεχε αυτο σταματισε ομως Razz

Me too, από την πρώτη μέρα που το έχω πάρει λειτουργεί κάπως έτσι. Τους 70βαθμούς τους έχει για πρωινό. Δουλεύει κανονικά 85-90 απλώς αν πάω πορεία ή αν πατήσω λίγο πέφτει για πλάκα. Rolling eyes
Εσένα πως σταμάτησε δηλαδή, άλλαξες θερμοστάτη ή απλά έστρωσε?

Sorry για το off topic.

-> Και κάτι για on topic, το μόνο που δεν έχει τσεκάρει ο φίλος λοιπόν είναι η αντεπίστροφη βαλβίδα αναθ. καυσίμου. Κάτι μου λέει ότι θα είναι το επόμενο στη λίστα.
Επιστροφή στην κορυφή
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 19:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
tasos_vl έγραψε:

ααα!! και ενα ακομα θεμα ηταν οτι δεν ανεβαζε θερμοκρασια στις αρχες (μετα την αλλαγη μοτερ) επαιζε στους 70 Razz καθοταν ρελαντι και ανεβαζε 85 με 90, ξεκινουσα και επεφτε στους 70!!! χεχχχεχεχε αυτο σταματισε ομως Razz

Me too, από την πρώτη μέρα που το έχω πάρει λειτουργεί κάπως έτσι. Τους 70βαθμούς τους έχει για πρωινό. Δουλεύει κανονικά 85-90 απλώς αν πάω πορεία ή αν πατήσω λίγο πέφτει για πλάκα. Rolling eyes
Εσένα πως σταμάτησε δηλαδή, άλλαξες θερμοστάτη ή απλά έστρωσε?

Sorry για το off topic.

-> Και κάτι για on topic, το μόνο που δεν έχει τσεκάρει ο φίλος λοιπόν είναι η αντεπίστροφη βαλβίδα αναθ. καυσίμου. Κάτι μου λέει ότι θα είναι το επόμενο στη λίστα.

Off Topic περιπου 10 φορες να το εκανε στην αρχη και μετα εστρωσε... και μηλαμε για ταξιδι 2 ωρες με 130 και καλοκαιρι.... 2gunfire Silly και επισης καπιες φορες οταν φουλαρω δεν ανεβενει τερμα πανω ο δικτης καυσιμων... παντος αυτα τα 207 με 150 και 177 σε κρατανε σε αγωνια για το επομενο προβλημα Cheers χεχεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 19:30:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
salex έγραψε:

Αυτό είναι ένα θέμα που οι κύριοι της αντιπροσωπίας...σφυρίζουν ανέμελα, αγνοώντας το απλά. Razz

Δεν το κάνετε πιο λιανά και για εμάς που δεν το κατέχουμε το θέμα με το γρανάζι;
Εκτός και αν πείτε κάτι πρέπει να μας σκοτώσετε οπότε πάσο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 19:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
salex έγραψε:

Δεν το κάνετε πιο λιανά και για εμάς που δεν το κατέχουμε το θέμα με το γρανάζι;
Εκτός και αν πείτε κάτι πρέπει να μας σκοτώσετε οπότε πάσο Laughing

Εχει καποια σημαδια τα οποια πρεπει να ειναι σε καποια συγκεκριμενη θεση..

http://i29.photobucket.com/albums/c283/yarismania/2.jpg
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18143&postdays=0&postorder=asc&start=20
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 20:02:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
salex έγραψε:

Όταν χρονιζαν το δικό μου, το έβλεπα και μου το έλεγαν κιόλας, οτι μπορει να έχουμε κανει τη διαδικασία πολλές φορές, αλλα καθε φορά διαβάζουμε τη διαδικασία χρονίσματος που δίνει η Peugeot στο λαπτοπ μας, προς αποφυγή λάθους. στη διαδικασία αυτη περιλαμβάνεται και ο έλεγχος γραναζιού μεταβλητού. κάποιοι μάλλον βαριούνται! Γι αυτο λεω οτι πρέπει να είσαι απο πάνω τους, αλλα δυστυχώς δεν εχει ο καθένας αυτη τη δυνατότητα, την πληροφόρηση και τις γνώσεις...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 20:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
Εχει καποια σημαδια τα οποια πρεπει να ειναι σε καποια συγκεκριμενη θεση..

http://i29.photobucket.com/albums/c283/yarismania/2.jpg
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18143&postdays=0&postorder=asc&start=20

Δηλαδή το εν λόγω γρανάζι έχει πρόβλημα ας πούμε;
http://img696.imageshack.us/img696/4589/51050364.jpg

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Κυρ 25 Μάρ 2012, 01:16:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 23:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, αυτό το γρανάζι είναι σε σωστή θέση με βάση τις οδηγίες από την Peugeot.

Αυτό που φοβάμαι για τον Πέτρο είναι ότι του κλείδωσαν το σετ χρονισμού με το γρανάζι του μεταβλητού σε λάθος θέση.

Που σημαίνει ότι όλο το μοτέρ είναι χρονισμένο άλλα αντ'άλλων και δεν πρόκειται να ισιώσει με κανένα καινούργιο αισθητήρα.
Μόλις κάνει adaptation ο εγκέφαλος θα χάσει πάλι την πίεση του και τα fuel trims θα ξαναπάνε στο 20+%.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 23:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Όχι, αυτό το γρανάζι είναι σε σωστή θέση με βάση τις οδηγίες από την Peugeot.

Αυτό που φοβάμαι για τον Πέτρο είναι ότι του κλείδωσαν το σετ χρονισμού με το γρανάζι του μεταβλητού σε λάθος θέση.

Που σημαίνει ότι όλο το μοτέρ είναι χρονισμένο άλλα αντ'άλλων και δεν πρόκειται να ισιώσει με κανένα καινούργιο αισθητήρα.
Μόλις κάνει adaptation ο εγκέφαλος θα χάσει πάλι την πίεση του και τα fuel trims θα ξαναπάνε στο 20+%.

Ρε συ Στέλιο ούτε στο ServiceBox δεν αναφέρεται συγκεκριμένη θέση στο γρανάζι μεταβλητού επάνω στον εκκεντροφόρο. Το μόνο που αναφέρει είναι να μην το γυρίσεις ανάποδα για να έρθει στην αρχική του θέση. Πώς γίνεται λοιπόν, χωρίς σημάδι να το βάλεις σε λάθος θέση; Όπως και να είναι το γρανάζι αν πάρει λάδι θα στρίψει. Ή κάνω λάθος;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης