PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απώλεια λαδιού από την τουρμπίνα σε 207GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 18:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή βλέπω ίχνη λαδιού και στο πάνω μέρος απο το σωληνάκι, υποψιάζομαι οτι είναι η κακή εκδοχή, δλδ να χάνει εκει στην ένωση με το ρακόρ. Θα το αντικαταστήσω αρχικά με ένα εργοστασιακό Κώστα και βλέπουμε, μην μπλέξω με μηχανουργεία οσο μπορώ.
Το μόνο που βαριέμαι ελεινά είναι το λύσιμο. ποιος κατεβάζει παλι όλη τη μούρη κάτω. Confused

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 20:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν βρεις το καταληλο συνεργειο δεν χρειαζεται να μπλεξεις καθολου εσυ με μηχανουργιο. Θα τα αναλαβουν ολα αυτοι οπως εκαναν και σε μενα. Το πηγα πρωι το αφησα και το βραδυ πηγα και το πηρα. Εγω σου λεω με τα χιλια να βαλεις κατι τετοιο. Ακουσε με γιατι οπως εχεις δει το εχω αλλαξει 3 φορες. Απο εκει και περα δικο σου ειναι. Εσυ αποφασιζεις.

Παντως μην το αφησεις πολυ ετσι. Πηγαινε να το κανεις γιατι θα εχεις προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 20:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Κώστα, ειδα οτι έσκασες 200, δεν παίζει να δώσω τόσα λεφτά για ένα σωληνάκι. Το λύνω μόνος μου κ το πολύ πολύ το παω σε ενα δυο μηχανουργεία στην Κέρκυρα κ αν με πείσουν οτι μπορούν να κάνουν σωστη δουλειά, μου κάνουν ένα φτιαχτο. Αν όχι όμως, θα περιμένω με το αμάξι λυμένο μέχρι να έρθει παραγγελία το έτοιμο? Αποκλείεται να το έχουν στοκ στην αντιπροσωπεία... Η αλήθεια είναι οτι είναι ρίσκο.

Κάτι άλλο. αν κατάλαβα η διαρροή είναι στην ένωση απο το σωληνάκι με το ρακόρ, που είναι πρεσαριστό, απο εκεί δεν έχανε και το δικό σου? Αν του τραβήξουμε μια κόλληση στην ένωση και το ξαναβάλουμε με δύο καινούργιες ροδέλες δεν θα γίνει δουλειά Question Rolling eyes Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 21:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eκει εχανε και το δικο μου. Δεν νομιζω να γινει δουλεια αμα το κολησεις. Σε ενα μηνα το πολυ θα ξαναχανει εγω πιστευω.

Εγω εδωσα 200 και εγινε τωρα πια κατι σωστο. Στην αντιπροσωπεια μου ζητουσαν 120 να μου ξαναβαλουν ενα σωληνακι το οποιο θα ξαναχαλουσε. Μου το ειπαν και οι ιδιοι. Ασε που δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να λυνεις καθε τρεις και λιγο ολοκληρη την μουρη του αυτοκινητου.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 21:37:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω έναν τυπάκο ο οποίος είναι "δοκτορας" στις κολλήσεις, και μάλιστα του είχα παει μια φορά ένα σωληνάκι απο αιρ-κοντίσιον (απο πουντο) σπασμένο στο ρακόρ, το είχε κολλήσει και ακόμη είναι κομπλέ. Θα το παω απο κει για κόλληση (αν γίνεται) και θα το βάλω πάνω με δυο καινούργιες ροδέλες. τουλάχιστον απο την κόλληση αποκλείεται να χάσει, πρέπει να σπάσει πρώτα. και θα κοστίσει κ ελάχιστα, η μόνη φασαρία το λύσε-δέσε. Αν αποτύχει τότε θα πάω σε λύση φτιαχτού... Αν πετύχει θα έχουμε άλλη μια επιλογή! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 21:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ρε συ Κώστα, ειδα οτι έσκασες 200, δεν παίζει να δώσω τόσα λεφτά για ένα σωληνάκι. Το λύνω μόνος μου κ το πολύ πολύ το παω σε ενα δυο μηχανουργεία στην Κέρκυρα κ αν με πείσουν οτι μπορούν να κάνουν σωστη δουλειά, μου κάνουν ένα φτιαχτο. Αν όχι όμως, θα περιμένω με το αμάξι λυμένο μέχρι να έρθει παραγγελία το έτοιμο? Αποκλείεται να το έχουν στοκ στην αντιπροσωπεία... Η αλήθεια είναι οτι είναι ρίσκο.

Κάτι άλλο. αν κατάλαβα η διαρροή είναι στην ένωση απο το σωληνάκι με το ρακόρ, που είναι πρεσαριστό, απο εκεί δεν έχανε και το δικό σου? Αν του τραβήξουμε μια κόλληση στην ένωση και το ξαναβάλουμε με δύο καινούργιες ροδέλες δεν θα γίνει δουλειά Question Rolling eyes Question

σωστα δωστα αυτα τα λεφτα για να βαλεις ενα down pipe να φευγουν οι θερμοκρασιες Very happy

παντως εγω καπου στι 35000 εχανα και δεν ειχα το μεταλλικο ελασμα...μου το αλλαξαν εγγυηση και φτου φτου μην το ματιασω κοντευω 70000 και δεν χανει
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 21:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλη επιτυχια σου ευχομαι
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2011, 21:52:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
makis106 έγραψε:

σωστα δωστα αυτα τα λεφτα για να βαλεις ενα down pipe να φευγουν οι θερμοκρασιες Very happy

Έτσι έτσι! Laughing

android έγραψε:
παντως εγω καπου στι 35000 εχανα και δεν ειχα το μεταλλικο ελασμα...μου το αλλαξαν εγγυηση και φτου φτου μην το ματιασω κοντευω 70000 και δεν χανει

Αρα έχεις κάνει 35000 με το καινούργιο, μη βιάζεσαι, εμένα έχασε στις 50000 Razz
Εννοείται μακάρι να μη χάσει ποτέ! Wink

rallakias22 έγραψε:
Καλη επιτυχια σου ευχομαι

Τhank you Κώστα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2011, 15:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθές παρατήρησα οτι το σωληνάκι λίπανσης της τουρμπίνας "παίζει" πάρα πολύ μέσα στο ρακόρ.
http://www.youtube.com/watch?v=r_u6KFIG6JQ
Και απο οτι κατάλαβα αυτο γίνεται και στο άλλο άκρο του. Αυτο δεν είναι λογικό εκτός και αν απο μέσα υπάρχει δεύτερο ευκαμπτο σωληνάκι μεσα στο μεταλλικό, κάτι που αναφέρθηκε και μερικά ποστ πιο πίσω ή κάποιου είδους ελαστική σύνδεση.
Αυτο μάλλον είναι λόγος για να εγκαταλείψω την ιδέα του να του κολλήσω το σωληνάκι επάνω στα ρακόρ.
Οπότε ή καινούργιο ή φτιαχτό...
Εχει κανεις ιδεά για το τι ακριβώς παίζει? Αν έχει τελικά δεύτερο μέσα και απο τι υλικό είναι???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2011, 10:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη, καλημέρα.

Το πρώτο δικό μου, από το παλιό μοτέρ, το κολλήσαμε και κράτησε ελάχιστα χιλιόμετρα. Δεν αξίζει τον κόπο, κατά τη γνώμη μου..

Αν θες, έχω ένα σωληνάκι spare, να σου το στείλω (για να μην αγοράσεις άλλο ούτε να ξηλώσεις το δικό σου) και να το "εγχειρίσεις", να μας δώσεις τα φώτα σου!

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2011, 10:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημοσθένη απ' ότι καταλαβαίνω, επειδή η πιο αξιόπιστη επιλογή και απο την εταιρεία θα ήταν να το κάνει εξ αρχής μονοκόμματο και κολλημένο, προφανώς δεν γίνεται γιατί έτσι δεν θα μπορεί να παίρνει τις μετακινήσεις απο συστολές-διαστολές μεταξύ μπλοκ-πολλαπλής-τουρμπίνας και γι αυτο είναι κατασκευασμένο έτσι "ελαστικό", αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που έσπασε και το δικό σου κολλημένο.

Να μου στείλεις εννοείς γερό κομμάτι? Γιατι το δικό μου ούτως ή άλλως θα αφαιρεθει και θα αντικατασταθεί, οποτε και θα εγχειρειστεί το παλιο για εκπαιδευτικούς σκοπούς!! Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2011, 11:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βρε, έχω ένα που δε το χρειάστηκα τελικά κι αν θες στο στέλνω να το ανοίξεις (διότι εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ!). Αντί να αλλάξω σωληνάκι, άλλαξα μοτέρ Evil

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2011, 23:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα άλλαξα λοιπόν το γνωστό σωληνάκι λίπανσης της τουρμπίνας, με καινούργιο απο αντιπροσωπεία τελικά.
Καλά που γ@μήθηκα, τρελή δουλειά, μέχρι και downpipe έβγαλα. Evil
Τεσπα, όλα καλά. το σωληνάκι τελικα δεν είναι ούτε διπλό ούτε κάτι άλλο, ένα απλό σωληνάκι είναι που με τα ρακόρ ενώνεται με λαστιχάκια, το πιθανότερο για να παίρνουν τις συστολοδιαστολές. Και αυτό που είναι πάνω στην τουρμπίνα με τον καιρό καιγεται και χανει. Δεν νομίζω οτι κάποια στιγμη δεν θα ξαναχάσει... Confused Απλά σκέφτομαι καμια πατέντα για να το προστατέψω ακόμη περισσότερο απο τις θερμακρασίες απ οτι το μεταλλικό έλασμα που έχουν προσθέσει.
Επι τη ευκαιρία, ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν απο το θέμα των αναθυμιάσεων, θετικά κ αρνητικά.
Τα αναφέρω στο κατάλληλο τοπικ για να μην κάνουμε το παρον μπουρδέλο! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2011, 00:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη κ το δικό μου σωληνακι την άκουσε,σκέφτομαι να βάλω φτιαχτό για να τελειώνει μια κ καλη το θέμα .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2011, 01:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη εκτος του οτι δεν είχα χρόνο, ουτε παλιο για δείγμα, δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος στην κέρκυρα που να ασχολειται με σωληνάκια υψηλής κ τέτοια, οπότε...
ελπίζω να με βγάλει αλλες 50000χμ. και μετα βλέπουμε. Πάντως θα δοκιμασω να ενισχυσω τη μόνωση του γιατι την ακούει πολύ με τις θερμοκρασίες της τουρμπίνας...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 02:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.etektuning.com/atp-mini-cooper-turbo-s-2007-and-newer-oil-feed-line-kit-for-gt-ball-bearing-conversion/

ας υπάρχει στα υπόψιν!!!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 02:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 54.000 χλμ...και το δικο μου σωληνάκι μας αφησε χρονους....!!!! Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 09:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
http://www.etektuning.com/atp-mini-cooper-turbo-s-2007-and-newer-oil-feed-line-kit-for-gt-ball-bearing-conversion/

ας υπάρχει στα υπόψιν!!!

Ναι για οποιον θελει να βαλει garett ας ειναι στα υποψιν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 11:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Στα 54.000 χλμ...και το δικο μου σωληνάκι μας αφησε χρονους....!!!! Crying or Very sad

Ναι καπου εκει σβήνει το καντήλι του!
Πάντως εγώ με την αντικατάσταση πειραματίστικα και πρόσθεσα μια έξτρα θερμοασπίδα (λαμαρινάκι) επάνω στην υπάρχουσα. Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 18:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
giannis27 έγραψε:

ας υπάρχει στα υπόψιν!!!

Ναι για οποιον θελει να βαλει garett ας ειναι στα υποψιν...

ωχχχ δεν του δα Laughing

σήμερα εγώ τέλειωσα με την τοποθέτηση ,ας ελπίσουμε το φτιαχτό να μην μας πουλήσει στο μέλλον Very happy

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 4 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης