PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΗΧΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 17:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Νίκο ο τεντωτήρας καδένας είναι που έχει κολλήσει και ακούς όλον αυτό τον τρακτερισμό.Όταν το έπαθα αυτό νόμιζα ότι άκουγα ταξί ντίζελ της δεκαετίας του '80.Άλλαξέ τον 40 ευρώ κάνει περίπου και μόλις βγάλεις τον παλιό και τον χτυπήσεις λίγο θα ξεκολλήσει και θα πεις κρίμα τόση ταλαιπωρία.Γιατί είναι ταλαιπωρία να βγει και θέλει προσοχή μη χάσεις το χρονισμό.Με το καινούριο ανταλλακτικό που έχουν βγάλει ευελπιστώ ότι έχει λυθεί το πρόβλημα δια παντός. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Νοέ 2008
Τόπος: ATHENS GOUDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 17:41:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ ευχαριστο για την συμβουλη θα το κανω,και πιστευω να τελειωσανε τα βασσανα μου.
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 17:43:00    Θέμα δημοσίευσης: οχι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι το αμαξι μπαινει σε γκαραζ και ειναι ευθεια.
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2011, 09:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Τεντωτηρας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,φίλε Νίκο να
σε ρωτήσω που πηγές και τον αλλαξες εσυ των τεντωτηρα καδενα,έχεις να μου πρωτεινεις κάτι για να με βοηθήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2011, 18:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο εγώ τον άλλαξα στην τοπική Πεζώ της περιοχής μου γιατί δεν είχα πολλές επιλογές.Εσύ βλέπω μένεις Αθήνα...οπότε είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.Για παράδειγμα ο Βαγγέλης ο Καντερές μπορεί να σου κάνει άφοβα τη δουλειά και με ασφάλεια και επίσης επί της ευκαιρίας να κοιτάξει και το χρονισμό σου.Υπάρχουν κι άλλοι...βασικά όπου εμπιστεύεσαι εσύ να πας και αυτός που θα στο κάνει να έχει σίγουρα το βαλιτσάκι χρονισμού του αυτοκινήτου γιατί πρέπει να κλειδώσει και εκκεντροφόρους και βολάν.
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2011, 09:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες,αλλα ποιος είναι αυτός ο Βαγγέλης καντάδες που μου λες;
Επιστροφή στην κορυφή
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2011, 09:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kousma έγραψε:
Καλημέρα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες,αλλα ποιος είναι αυτός ο Βαγγέλης καντάδες Rolling eyes που μου λες;

http://www.kanteres.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2011, 10:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια,να δω ποτε θα πάω γιατί δουλεύουμε κιόλας τα λεμε.
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 10:43:47    Θέμα δημοσίευσης: Lion Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα φίλε,πήγα εχθές στην lion στα κεντρικά,και ρώτησα για το πρόβλημα που έχω,για τον ήχο που κάνει όταν είναι κρύο,πρέπει να το ακούσουνε πρώτα,αλλα μια εκτίμηση που έκανε μου έβγαλε ένα κοστολογιο γύρω στα 500 ευρώ,αν είναι και η καδενα είναι δυνατόν.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 11:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ήχος του κροτάλισμα προέρχεται από την καδένα η οποία χτυπάει πάνω στις γλύστρες οπότε καλά σου είπε κοντά στο 500άρικο σαν αρχική εκτίμηση !
μπορεί να έχουν αρπάξει οι γλύστρες από το κροτάλισμα μπορεί να έχει ξεχαρβαλωθεί η καδένα ,σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αλλαχτεί όλο το σετ χρονισμού το οποίο βγαίνει κάπου εκεί στο 500άρικο

πρέπει να ανοιχτεί το καπάκι να μετρηθεί η αλυσίδα να ελεγχθούν οι γλύστρες κ αν είναι οκ τότε αλλάζεις μόνο τον τενωντήρα .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 19:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Lion Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ φίλε μου ευχαριστώ πολυ.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 20:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως αν πας πουθενά έξω το κάνεις αυτό φθηνότερα? Πολλά τα λεφτά..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 22:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είχε βγει οδηγία γι' αυτό το πρόβλημα από την Peugeot (δηλαδή δεν μας το αλλάζουν χωρίς πληρωμή ή έστω με συμμετοχή του πελάτη), εε;...
Αν δεν κάνω λάθος, κάποια στιγμή είχαν βγάλει το διορθωμένο ανταλλακτικό...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 16:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά,το πήγα τελικα στην πεζώ στην αγία παρασκευή,θα μου αλλάξουν και τεντωτηρα και καδενα,δηλαδή όλο το σύστημα,θα κοστίσει ακριβά,δεν είχα δικο μου μηχανικό,και για αυτο εμπιστευτικα την πεζώ,την Παρασκευή θα είναι έτοιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 18:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν αλλαξεις αλυσηδα πρεπει να την μετρησεις γιατι μπορει να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα.
(αλλα επειδη δεν σε ξερω και δεν ξερω το ιστορικο του αμαξιου σου αλλαξε την μην τυχον και τη σπασεις και μετα πεις οτι σου ειπα να την κρατησεις... Very happy )
Ελεγξε και τις γλυστρες σε τι κατασταση ειναι... Wink

αν η αλυσηδα εχει φθορα
αν οι γλυστρες και ειδηκα η πανω εχει φθορα,
τοτε ισως πρεπει να θυμηθεις αν εχεις κανει πειραματα με αλλαγες λαδιων και ειχες κατα καιρους χρησιμοποιησει λαθος τυπο λαδιου.
Η καδενα και γενικα ολα τα συστηματα χρονισμου δεν λιπαινονται υπο πιεση κατι που κανει οριακα επαρκη τη λιπανση τους.
Αν εσυ τωρα εχεις λαθος τυπο λαδιου (το αγαπημενο λαθος ολων ειναι να βαζουν βαρυτερο για "καλυτερο") τοτε ενα απο τα αρνητικα που πετυχαινεις ειναι να αργει κατα πολυ να φθασει λαδι στα συστηματα χρονισμου κτλ... Με αποτελεσμα να μην λιπαινονται σωστα και να φθειρονται.
Αλλα το "γελιο" ειναι οτι τα 5-30 δεν ειναι high performance που να αντεχουν τις θερμοκρασιακες καταπονησεις που διεπουν τον τυπο του κινητηρα σου οποτε δημιουργεις θεμα και φθειρεις αθελα σου το συστημα.
Σιγουρα υπηρξαν και υπαρχουν ελατωματικα ελατηρια πρωτος (και μπραβο του για αυτο) τα ανακαλυψε και το μοιραστηκε με ολους ο Σαλεξ.
Ενα απο τα ελατωματικα ειναι και ο εντατηρας,
αλλα να ξερεις οτι αλλαζωντας τον αν τυχον δεν εχεις σωστη λιπανση θα ξαναεχεις προβλημα στο μελλον...
Επισης οταν ξεκινας το πρωι παντα να περιμενεις τουλαχιστο να πεσουν οι στροφες και μετα οσο ποιο ηρεμα γινεται...

Σορρυ αν ακουγομαι λιγο καυστηκος,
ειληκρινα δεν εχω τετοια διαθεση... Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2011, 15:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα φίλε μου,ωραία όλα αυτά που μου λες,αλλα εγω δεν έχω καλές γνώσεις πάνω στα αυτοκίνητα,μου είναι λίγο άγνωστα όλα αυτά.σημερα που μίλησα μαζι τους ,μου είπαν ότι θα είναι έτοιμο αύριο και ότι το πρόβλημα λύθηκε,και ότι δεν θα πληρώσω και τίποτα,το κάλυψε η εγγύηση,παρόλο που έχει λήξει.τωρα θα διξει αν ειναι πράγματι εντάξει,και τι άλλαξαν θα τα μάθω αυριο αυτά,και θα σας πω.
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2011, 16:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωρες ώρες δεν καταλαβαίνω αν αλλάζει διάσταση η Lion και μεταφέρεται μία η καλή και μία η κακή στη δική μας... ffs
Επιστροφή στην κορυφή
surgeon (surgeon)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 10 Ιαν 2009
Τόπος: glyfada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 09:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας πρειξω και εγω λιγο. Εχω ενα 207rallye που απο τις αρχες του καλοκαιριου κανει ενα κροταλισμα με κοψιμο της αποδοσης και στις2700 παλι κοβει για λιγο αλλα χωρις να ακουω κατι, οταν του τα δινω ολα αυτα. το κροταλισμα δεν τοκανει παντα, ειναι ποιο εντονο σε ζεστες ημερες.
Εχω αλλαξει τεντωτηρα, εγινε χρονισμος(καντερες), επαναπρογραματισμος(στελιος), αλλαξα βενζινη(απο τοτε που το αγορασα του βαζω μονο 100αρα γιατι ειμαι και μαμακας), εχει cooler cupra.ειναι 190hp.
Βελτιωθηκε αλλα δεν εξαφανιστηκαν εντελως, βελτιωνεται ποιο πολυ της μερες που κανει κρυο.
Σκεφτομαι τωρα να
Α. Να μετακομησω ουκρανια που κανει ποιο κρυο
Β. Να το κανω φριτεζα
Γ. Να παρωποδηλατο
Sorry για τις ειρωνιες αλλα τα εχω παρει

We cannot save them all.
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 18:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και απο εμενα.
Ακουσα και εγω εχθες και προχθες το πρωι αυτο το περιεργο κροταλισμα οταν εβαλα μπροστα το αυτοκινητο και ανεβασα στοφες,ειτε με ταχυτητα μεσα ειτε χωρις.Το εκανε περιπου για 40-50 δευτερολεπτα(οταν πατουσα γκαζι)και μετα σταματησε.Λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο θεμα.....και εχει ληξει και εμενα η εγγυηση απο ιουνιο....πως και το εκαναν δωρεαν;Σου ειπαν κατι;
Ευχαριστω.

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 22:33:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελιως στο ασχετο, αλλα τι λαδι χρεισημοποιειτε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης