Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 17:03:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Νίκο ο τεντωτήρας καδένας είναι που έχει κολλήσει και ακούς όλον αυτό τον τρακτερισμό.Όταν το έπαθα αυτό νόμιζα ότι άκουγα ταξί ντίζελ της δεκαετίας του '80.Άλλαξέ τον 40 ευρώ κάνει περίπου και μόλις βγάλεις τον παλιό και τον χτυπήσεις λίγο θα ξεκολλήσει και θα πεις κρίμα τόση ταλαιπωρία.Γιατί είναι ταλαιπωρία να βγει και θέλει προσοχή μη χάσεις το χρονισμό.Με το καινούριο ανταλλακτικό που έχουν βγάλει ευελπιστώ ότι έχει λυθεί το πρόβλημα δια παντός.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kousma (Nikos) Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 51 Τόπος: ATHENS GOUDI
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 17:41:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οκ ευχαριστο για την συμβουλη θα το κανω,και πιστευω να τελειωσανε τα βασσανα μου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 17:43:00 Θέμα δημοσίευσης: οχι |
|
|
οχι το αμαξι μπαινει σε γκαραζ και ειναι ευθεια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2011, 09:39:39 Θέμα δημοσίευσης: Τεντωτηρας |
|
|
Καλημέρα,φίλε Νίκο να
σε ρωτήσω που πηγές και τον αλλαξες εσυ των τεντωτηρα καδενα,έχεις να μου πρωτεινεις κάτι για να με βοηθήσεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2011, 18:45:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νίκο εγώ τον άλλαξα στην τοπική Πεζώ της περιοχής μου γιατί δεν είχα πολλές επιλογές.Εσύ βλέπω μένεις Αθήνα...οπότε είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.Για παράδειγμα ο Βαγγέλης ο Καντερές μπορεί να σου κάνει άφοβα τη δουλειά και με ασφάλεια και επίσης επί της ευκαιρίας να κοιτάξει και το χρονισμό σου.Υπάρχουν κι άλλοι...βασικά όπου εμπιστεύεσαι εσύ να πας και αυτός που θα στο κάνει να έχει σίγουρα το βαλιτσάκι χρονισμού του αυτοκινήτου γιατί πρέπει να κλειδώσει και εκκεντροφόρους και βολάν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2011, 09:43:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες,αλλα ποιος είναι αυτός ο Βαγγέλης καντάδες που μου λες; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Άπορος (Προγραμματισμένος) Μέλος

207 rallye
Ένταξη: 15 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2011, 09:52:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kousma έγραψε: | Καλημέρα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες,αλλα ποιος είναι αυτός ο Βαγγέλης καντάδες που μου λες; |
http://www.kanteres.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2011, 10:12:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια,να δω ποτε θα πάω γιατί δουλεύουμε κιόλας τα λεμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 10:43:47 Θέμα δημοσίευσης: Lion |
|
|
Καλημέρα φίλε,πήγα εχθές στην lion στα κεντρικά,και ρώτησα για το πρόβλημα που έχω,για τον ήχο που κάνει όταν είναι κρύο,πρέπει να το ακούσουνε πρώτα,αλλα μια εκτίμηση που έκανε μου έβγαλε ένα κοστολογιο γύρω στα 500 ευρώ,αν είναι και η καδενα είναι δυνατόν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 11:18:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο ήχος του κροτάλισμα προέρχεται από την καδένα η οποία χτυπάει πάνω στις γλύστρες οπότε καλά σου είπε κοντά στο 500άρικο σαν αρχική εκτίμηση !
μπορεί να έχουν αρπάξει οι γλύστρες από το κροτάλισμα μπορεί να έχει ξεχαρβαλωθεί η καδένα ,σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αλλαχτεί όλο το σετ χρονισμού το οποίο βγαίνει κάπου εκεί στο 500άρικο
πρέπει να ανοιχτεί το καπάκι να μετρηθεί η αλυσίδα να ελεγχθούν οι γλύστρες κ αν είναι οκ τότε αλλάζεις μόνο τον τενωντήρα .
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 19:33:58 Θέμα δημοσίευσης: Lion |
|
|
Οκ φίλε μου ευχαριστώ πολυ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 20:14:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως αν πας πουθενά έξω το κάνεις αυτό φθηνότερα? Πολλά τα λεφτά.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Μαριάνα (Mariana) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)
Ένταξη: 22 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 248
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 22:46:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είχε βγει οδηγία γι' αυτό το πρόβλημα από την Peugeot (δηλαδή δεν μας το αλλάζουν χωρίς πληρωμή ή έστω με συμμετοχή του πελάτη), εε;...
Αν δεν κάνω λάθος, κάποια στιγμή είχαν βγάλει το διορθωμένο ανταλλακτικό...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 16:44:19 Θέμα δημοσίευσης: Rallye |
|
|
Καλησπέρα παιδιά,το πήγα τελικα στην πεζώ στην αγία παρασκευή,θα μου αλλάξουν και τεντωτηρα και καδενα,δηλαδή όλο το σύστημα,θα κοστίσει ακριβά,δεν είχα δικο μου μηχανικό,και για αυτο εμπιστευτικα την πεζώ,την Παρασκευή θα είναι έτοιμο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 18:29:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν αλλαξεις αλυσηδα πρεπει να την μετρησεις γιατι μπορει να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα.
(αλλα επειδη δεν σε ξερω και δεν ξερω το ιστορικο του αμαξιου σου αλλαξε την μην τυχον και τη σπασεις και μετα πεις οτι σου ειπα να την κρατησεις... )
Ελεγξε και τις γλυστρες σε τι κατασταση ειναι...
αν η αλυσηδα εχει φθορα
αν οι γλυστρες και ειδηκα η πανω εχει φθορα,
τοτε ισως πρεπει να θυμηθεις αν εχεις κανει πειραματα με αλλαγες λαδιων και ειχες κατα καιρους χρησιμοποιησει λαθος τυπο λαδιου.
Η καδενα και γενικα ολα τα συστηματα χρονισμου δεν λιπαινονται υπο πιεση κατι που κανει οριακα επαρκη τη λιπανση τους.
Αν εσυ τωρα εχεις λαθος τυπο λαδιου (το αγαπημενο λαθος ολων ειναι να βαζουν βαρυτερο για "καλυτερο") τοτε ενα απο τα αρνητικα που πετυχαινεις ειναι να αργει κατα πολυ να φθασει λαδι στα συστηματα χρονισμου κτλ... Με αποτελεσμα να μην λιπαινονται σωστα και να φθειρονται.
Αλλα το "γελιο" ειναι οτι τα 5-30 δεν ειναι high performance που να αντεχουν τις θερμοκρασιακες καταπονησεις που διεπουν τον τυπο του κινητηρα σου οποτε δημιουργεις θεμα και φθειρεις αθελα σου το συστημα.
Σιγουρα υπηρξαν και υπαρχουν ελατωματικα ελατηρια πρωτος (και μπραβο του για αυτο) τα ανακαλυψε και το μοιραστηκε με ολους ο Σαλεξ.
Ενα απο τα ελατωματικα ειναι και ο εντατηρας,
αλλα να ξερεις οτι αλλαζωντας τον αν τυχον δεν εχεις σωστη λιπανση θα ξαναεχεις προβλημα στο μελλον...
Επισης οταν ξεκινας το πρωι παντα να περιμενεις τουλαχιστο να πεσουν οι στροφες και μετα οσο ποιο ηρεμα γινεται...
Σορρυ αν ακουγομαι λιγο καυστηκος,
ειληκρινα δεν εχω τετοια διαθεση...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2011, 15:58:32 Θέμα δημοσίευσης: Rallye |
|
|
Καλησπέρα φίλε μου,ωραία όλα αυτά που μου λες,αλλα εγω δεν έχω καλές γνώσεις πάνω στα αυτοκίνητα,μου είναι λίγο άγνωστα όλα αυτά.σημερα που μίλησα μαζι τους ,μου είπαν ότι θα είναι έτοιμο αύριο και ότι το πρόβλημα λύθηκε,και ότι δεν θα πληρώσω και τίποτα,το κάλυψε η εγγύηση,παρόλο που έχει λήξει.τωρα θα διξει αν ειναι πράγματι εντάξει,και τι άλλαξαν θα τα μάθω αυριο αυτά,και θα σας πω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2011, 16:34:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωρες ώρες δεν καταλαβαίνω αν αλλάζει διάσταση η Lion και μεταφέρεται μία η καλή και μία η κακή στη δική μας... ffs |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
surgeon (surgeon) Μέλος

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 10 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: glyfada
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 09:39:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να σας πρειξω και εγω λιγο. Εχω ενα 207rallye που απο τις αρχες του καλοκαιριου κανει ενα κροταλισμα με κοψιμο της αποδοσης και στις2700 παλι κοβει για λιγο αλλα χωρις να ακουω κατι, οταν του τα δινω ολα αυτα. το κροταλισμα δεν τοκανει παντα, ειναι ποιο εντονο σε ζεστες ημερες.
Εχω αλλαξει τεντωτηρα, εγινε χρονισμος(καντερες), επαναπρογραματισμος(στελιος), αλλαξα βενζινη(απο τοτε που το αγορασα του βαζω μονο 100αρα γιατι ειμαι και μαμακας), εχει cooler cupra.ειναι 190hp.
Βελτιωθηκε αλλα δεν εξαφανιστηκαν εντελως, βελτιωνεται ποιο πολυ της μερες που κανει κρυο.
Σκεφτομαι τωρα να
Α. Να μετακομησω ουκρανια που κανει ποιο κρυο
Β. Να το κανω φριτεζα
Γ. Να παρωποδηλατο
Sorry για τις ειρωνιες αλλα τα εχω παρει
We cannot save them all. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 18:59:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα και απο εμενα.
Ακουσα και εγω εχθες και προχθες το πρωι αυτο το περιεργο κροταλισμα οταν εβαλα μπροστα το αυτοκινητο και ανεβασα στοφες,ειτε με ταχυτητα μεσα ειτε χωρις.Το εκανε περιπου για 40-50 δευτερολεπτα(οταν πατουσα γκαζι)και μετα σταματησε.Λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο θεμα.....και εχει ληξει και εμενα η εγγυηση απο ιουνιο....πως και το εκαναν δωρεαν;Σου ειπαν κατι;
Ευχαριστω.
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 22:33:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|