PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυξημενη λειτουργια βεντιλατερ σε 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 16:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Αυξημενη λειτουργια βεντιλατερ σε 207 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες πως με μεγαλη συχνοτητα και χωρις λογο (χαλαρη βολτα με κλειστο τον κλιματισμο) μπαινει σε λειτουργια ο ανεμιστηρας του ψυγειου. Ειδικα οταν σβηνω το μοτερ ενω παντα εσβηνε και ο ανεμιστηρας αμεσως (ακομα και το καλοκαιρι) πλεον λειτουργει απο 1 ως 5 λεπτα. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει? Το μονο που μου συνεβη τις τελευταιες μερες ειναι πως εκανα μερικα μπανακια σε νερολακκουβες λογω της κακοκαιριας. Η θερμοκαρια νερου ειναι στους 90 και δεν τους υπερβαινει. Η θερμοκρασια κινητηρα ισως να ειναι 5+ βαθμους πανω καποιες φορες σε σχεση με πριν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 17:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο αυτα που λες, μου ρχεται στο μυαλο ο θερμοστατης..

Μηπως αντι για μπανακι σε νερολακουβα εκανες κανενα μακροβουτι και χτυπησε τιποτα ασχημα? Confused

Παρατηρησε το λιγες μερες ακομα πρωτα να σιγουρευτεις τι παιζεται και μετα πηγαινε το να στο δουνε..

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 18:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το παω γιατι δεν δουλευε ετσι εδω και ενα χρονο.
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 19:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το νερο του ψυγειου? γιατι εμενα το αμαξι με 10.000 μου το εκανε με τις βροχες (δουλευα βεντιλατερ φουλ) και τυχαια κοιταξα το νερο του ψυγειου ηταν κατω απο το min!!!!! συμπληρωσα και ολα οκ

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 19:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως μπορει να θελει νερο στο ψυγειο (paraflu)..ετυχε σε εναν φιλο αυτο με 207 αλλα μετα ηθελε και εξαερωση ""νομιζω""... Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 20:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα εγω ενω το βλεπω κατω απο το min αρχισω και ανοιγω σιγα σιγα την ταπα και το πιο βαρυ απο τον αερα υγρο αρχισει και ανεβαινει μεχρι το max το κλεινω και λεω οκ! την επομενη παλι τα ιδια στο min! οποτε συμπληρωμα!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 21:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο ειναι να συμπηρωνεις παραφλου με κρυο μοτερ γιατι με ζεστο λογο διαστολης και πιεσης ανεβαινει η σταθμη και δημιουργουνται φυσαλιδες αερα στο κυκλωμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 21:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει γιατι πλεον στο ρελαντι αμα αναψει το βεντιλατερ δεν σβηνει ποτε, ενω παλαιοτερα μετα απο μερικα λεπτα εσβηνε.
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 23:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σταθμη του παραφλου ειναι μια γραμμη κατω απο το max, στη μεση ακριβως του δοχειου. Το αυτοκινητο ειναι παρκαρισμενο για 24 ωρες, συνεπως κρυο. Η σταθμη του λαδιου ειναι στο max.
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Δεκ 2009, 12:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προβλημα στον θερμοστατη μαλλον, εγινε παραγγελια απο Γαλλια.
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 13:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτηση προς τους ειδικους. Το πανω κολαρο του ψυγειου ειναι καυτο θα ελεγα, ενω το κατω ειναι κρυο. Η ερωτηση ειναι, θερμοστατης ή αντλια νερου ειναι το προβλημα (τα οργανα δειχνουν φυσιολογικες θερμοκρασιες). Αυτα και καλη χρονια σε ολους!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 21:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kala δεν αλλαξες θερμοστατη???

Τον προφητη τον ρωτησες?

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιαν 2010, 03:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
kala δεν αλλαξες θερμοστατη???

Τον προφητη τον ρωτησες?

Καλη Χρονια Σταυρακο. Ηταν κλειστος σημερα. Λεω να παω απο βδομαδα (το αγορασα το ανταλλακτικο). Αν μιλησεις μαζι του νωριτερα και θυμηθεις κανε μια ερωτηση. Τα συμπτωματα τα ξερεις.
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαξα θερμοστατη κι ολα ΟΚ. Αν σας συμβει να υπολογιζετε 2 με 3 ωρες εργασια για την αλλαγη.
Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2011, 17:00:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια απ'τα ίδια και σε μένα. Ξαφνικά αποφάσισε το αμάξι μου να κρατάει θερμοκρασίες παραπάνω από αυτές που κράταγε συνήθως. Νομίζω μέχρι 98oC το βλεπα παλιότερα, τώρα πιάνει και 106oC. Ο ανεμιστήρας του ψυγείου δουλεύει παραπάνω. Δουλεύει και όταν το σβήνω για κάμποσα δευτερόλεπτα, ενώ παλιότερα δε το κανε. Πάω στη lion σήμερα, όλα καλά μου λένε. ΄Έλεγχος θερμοκρασίας ok, έλεγχος κυκλοφορίας νερού ok, όλα ok. Τι να πω? Άσχετο αλλά μου βγάλαν και τη μπαταρία χαλασμένη, ενώ την είχα αλλάξει πριν 1 εβδομάδα (Απορώ πως παίρνει μπροστά μου είπαν-μετρήσαν τάση 9,5V - πήγα μετά σε αυτόν που την έβαλα, τη μετράει με το παπαρομηχάνημα του 12,7V και 'Very Good').
Πολύ γκαντεμιά τελευταία, χρονίσματα, μπαταρίες, θερμοκρασίες, πεσμένες επιδόσεις...τα νεύρα μου
Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2011, 22:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, τι θερμοκρασίες ψυκτικού έχετε συνήθως με νορμάλ οδήγηση? Διαβάζω σε sites για το cooper s ότι ο θερμοστάτης ανοίγει σε υψηλότερη θερμοκρασία σε νορμάλ οδήγηση για οικονομία (γύρω στους 105oC) ενώ ανοίγει σε χαμηλότερη όταν ανεβαίνει το φορτίο και οι στροφές του αυτοκινήτου.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2011, 11:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kos_argyris έγραψε:
Ρε παιδιά, τι θερμοκρασίες ψυκτικού έχετε συνήθως με νορμάλ οδήγηση? Διαβάζω σε sites για το cooper s ότι ο θερμοστάτης ανοίγει σε υψηλότερη θερμοκρασία σε νορμάλ οδήγηση για οικονομία (γύρω στους 105oC) ενώ ανοίγει σε χαμηλότερη όταν ανεβαίνει το φορτίο και οι στροφές του αυτοκινήτου.

Πώς ξέρεις με ακρίβεια τους 98, 105 και 106 βαθμούς; Rolling eyes

Έχεις άλλο όργανο θερμοκρασίας νερού ή το πάς έμμεσα σύμφωνα με τις θερμοκρασίες που γνωρίζεις ότι θα έπρεπε να ανοίγουν τα βεντιλατέρ;

Πάντως εμένα δεν πάει με τίποτα πάνω από 90 βαθμούς στο δείκτη!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2011, 11:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

scangauge, torque app, lionheart και πολλα αλλα
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2011, 13:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
scangauge, torque app, lionheart και πολλα αλλα

Very happy ok.

Άρα, ο δείκτης πέφτει αρκετά έξω;
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2011, 13:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα, οχι απαραιτητα πολυ εξω. Σηκω απο το καθησμα και δες το καντραν καθετα. Γιατι απο τη θεση του οδηγου (τερμα κατω το καθησμα, εγω υψος 1,75) το καντραν το βλεπεις λοξα με αποτελεσμα να βλεπεις λιγο off τις ενδηξεις. Δλδ σημερα που το τσεκαρα, το app ελεγε 82 βαθμους το νερο αλλα απο τη θεση του οδηγου το εβλεπα 90. Μολις σηκωθηκα λιγο και το κοιταξα καθετα, ηταν πραγματι εκει γυρω στα 85
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης