PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αμορτισέρ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 97, 98, 99  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Η ανάρτηση σου εδώ και τώρα!
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...οπότε...τι να λέμε τώρα?
31%
 31%  [ 80 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...όλα μια χαρά & χαμηλώμενο & τρένο!
6%
 6%  [ 17 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...αλλά κοπανάει το άτιμο, αλλά είναι τρένο!
7%
 7%  [ 20 ]
Έχω αλλάξει μόνο αμορτισέρ...θεωρώ ότι είναι καλή λύση!
4%
 4%  [ 12 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...αλλά κοπάνει, χάνει σε άνεση!
16%
 16%  [ 41 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...δεν κοπάνει & δεν έχασε σε άνεση!
8%
 8%  [ 22 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...κοπάνει κάπου-κάπου αλλά δεν έχει χάσει την Γαλλική άνεση!
9%
 9%  [ 25 ]
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...και την εμπιστεύομαι....τι χαμηλώματα και ιστορίες...??
10%
 10%  [ 27 ]
Δεν έχω άποψη, δεν με αγγίζει...το αναρτησιακό!
3%
 3%  [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 253

Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 23:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ! Βρήκα τί θα βάλω μετά τα De Carbon! Very happy Τα αμορτισέρ του RC. Αν ταιριάζουν φυσικά, διαφορετικά πάλι De Carbon θα βάλω.

Pughell, με 3ποντα H&R και δεν το συζητάω τα Ντεκαρμπόνια να τερματίζουν Shocked , αλλίμονο. Αυτό το έπαθα με τα Monroe Reflex και αν δεν τα έβγαζα έγκαιρα δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Ίδια συμπεριφορά με τα Monroe έχουν και τα Sachs Advantage που έβαλε ο Νίκ που οδήγησε το 206 μου και μπορεί να σας πει πώς πάει. Μου άρεσαν τόσο πολύ που φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ εάν βάλω ακριβά αμορτισέρ (θα κλαίω τα λεφτάκια μου). Το αμάξι δεν είναι βράχος αλλά δεν οδηγώ και σε πίστα. Σε στροφιλίκι δεν το συζητάω, πάω με όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μία μικρή υστέρηση στο rebound σε διαμήκεις ανωμαλίες μετά τα ...όσια δεν μου δημιουργεί πρόβλημα ουσίας. Και το ότι κοπανάνε με λίγα χιλιόμετρα το χαλαλίζω για την αποζημίωση που μου δίνουν όταν ανεβάζω τους ρυθμούς. Με 160-170Ε (ακρίβηναν 5-10Ε) δεν βρίσκεις αμορτισέρ ούτε για καροτσάκι. Και γι αυτό γουστάρω τα αμορτισέρ του RC, γιατί κοστίζουν το πολύ 200Ε. Και λογικά θα είναι ακόμη καλύτερα από τα De Carbon.

Σαν τα καινούρια μου γυαλιά: αντί να πληρώσω σκελετό Armani στα 130Ε, πήρα Vogue με 70Ε που είναι ακριβώς ο ίδιος σκελετός (από χειρουργικό ατσάλι). Κοροϊδίστικα λεφτά έχω χρόνια να πληρώσω κι αν μου τύχει θα στεναχωρηθώ πολύ, δεν το "φυσάω" το παραδάκι. Την ψάχνω πάντα κι όταν δεν ξέρω ρωτάω κάποιον αξιόπιστο που ξέρει.
Αναζητώ την Τίμια Ποιότητα... και συνήθως την βρίσκω.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2003, 00:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σου Μίλτο οικονόμε....
Μαζί σου....
Τελικά σκέφτομαι να σε προσλάβω σαν οικονομικό σύμβουλο, συμφέρεις...!!!
Όσο για τα αμορτισέρ του RC, μήπως πρέπει να αρχίσουμε να κινούμαστε ομαδικώς, μήπως και πετύχουμε καμιά κλαμπίσια τιμή;;; Shocked
Να ξέρεται πάντως οτι με έχετε βάλει στη πρίζα και από νέο χρόνο μάλλον θα πάω να τα φορέσω...!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2003, 10:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Ασε που αυτά τα στενά ελατήρια μου δίνουν στα νεύρα Mad Twisted evil Evil

Γιατι δηλαδη σου την δινουν στα νευρα Question Question Question Οδηγησες καμια φορα με στενα Question Εγω απο τοτε που τα εβαλα με εχει βολεψει αρκετα.Και δεν τρωει τα αμορτισερ λογο του οτι ειναι περισοτερες οι λιμπρες και συνεργαζετε καλυτερα με το αμορτισερ και το ρυθμιζω αναλογα με το τι θελω στο αμαξι.Το θες υποστροφικο?συκωνεις ελαφρος την μουρη.Το θες λιγο υπερστροφηκο?κατεβαζεις λιγο μπροστα οσο να γλυστραει το πισω μερος και να βαζει μουρη μεσα.

Εχετε κολλησει ολοι με τα αμορτισερ του RC.Μακαρι να μην βγω ψευτης αλλα πιστευω οτι ουτε αυτα θα αντεξουν για τον εξης απλο λογο.Ειναι για βολτισιο αμαξι.Βεβαια δεν λεω να βαλεις μια καθαροαιμη αναρτηση βλεπε PROFLEX.Απλα η AFTERMARKET ειναι λιγο καλυτερες απο τις μαμα και αντεχουν περισοτερο.Πιστευω οτι τα αμορτισερ σας τα τρωτε λογο λιγον λιμπρων στα ελατηρια.Κοιτατε μονο να βαλετε ποιο σκληρα αμορτισερ χωρις να βλεπετε το α και το ω σε μια αναρτηση το οποιο ειναι το ελλατηριο.βαζετε βαζετε λεφτα σε τετοιου ειδους αμορτισερ με το σκεπτικο οτι ειναι φτηνα οπως λετε.Ναι ειναι φτηνα σε αγορα αλλα μολις που αντεχουν..Μετα τα ξαναφτυνουν και αντε ξανα να βρειτε με λιγα λεφτα αλλη αναρτηση.Λιγα απο δω λιγα απο εκει μαζευονται μαζευονται και αν το καλοσκεφτη κανεις με αυτα τα λεφτα που δινετε μακροπροθεσμα θα μπορουσατε να τα δωσετε απο την αρχη να βαλετε κατι καλο και να μην ασχωληθητε ξανα.
Ειστε στο σταδιο ακριβως που ειμουνα εγω.Εβαζα εβαζα και ολο προβληματα ειχα.Μου τα λεγανε αλλα δεν καταλαβαινα.Μεχρι που ακουσα καποιους που τα ειχανε περασει και αυτοι στο παρελθον και βρικα την υγεια μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2003, 01:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Να ξέρεται πάντως οτι με έχετε βάλει στη πρίζα και από νέο χρόνο μάλλον θα πάω να τα φορέσω...!!!

Μέχρι τότε θα μάθεις από πρώτο χέρι εντυπώσεις. Αν τελικά φοριούνται θα τα βάλει ο Πάνος και θα μας πει. Και αν μας τα πει καλά (δηλ. θα το οδηγήσω το GT...), που λογικά θα μας τα πει, τα βάζω με τα λεφτά που θα έχω μαζέψει στο εν τω μεταξύ. Κάτσε μην προλάβω και τον Πάνο...
Πουλάω τα Ντεκαρμπόνια μου σε τιμή ευκαιρίας.. Θέλει κανείς;;
Βλέπεις με οικονομικές αγορές εύκολα μαζεύεις λίγα λεφτά για να κρατιέσαι σε φόρμα... Wink Φαντάζεσαι να μαζέψω λεφτά για Bilstein; Ohhh, Bilstein? Last Year....!! Μ' αρέσουν δεν μ'αρέσουν θα τα τρώω μέχρι να σκάσουν. Δεν ξαναβρίσκεις εύκολα 450-500Ε για να ξαναδοκιμάζεις άλλη μάρκα αν δεν σου βγει καλή αυτή που πήρες. Αν και πιστεύω ότι τα ρυθμιζόμενα Koni στα λεφτά αυτά (ίσως και λίγο λιγότερα) είναι πιο σίγουρη αγορά. Κάπου θα την βρεις τη ρύθμισή σου, δεν μπορεί!

Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2003, 16:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλτο μου,κάθε φορά που σε διαβάζω με βάζεις σε σκέψεις.Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι τη λύση των bilstein ως την επόμενη επιλογή μου ως την επικρατέστερη για διάφορους λόγους,μου έκοψες τα φτερά,έτσι απλά.Βρε μπας ,λέω,μπας και βγούνε μάπα;Και μετά πώς να ξεφορτωθεί κανείς τόσο ακριβά αμορτισέρ αν δεν μείνει ικανοποιημένος...
Φίλοι μου,το αυτοκίνητο του Μίλτου πάει πολύ καλά με τα De Carbon Comfort.Τα έχουμε εξάλλου γράψει και οι δύο αλλού.Οι σκέψεις του όμως για το αν τελικά αξίζει να βάζουμε κάτι ακριβό που ίσως δεν μας ικανοποιήσει είναι πολύ σωστές.Προσωπικά ,σκέφτηκα την ακριβή λύση των bilstein για την πλήρη εξάληψη των ταλαντώσεων του εμπρός άξονα.Τα έχω οδηγήσει με μανίσια ελατήρια σε δίλιτρο ενός εξάδερφου και το πρόβλημα περέμενε σε πολύ μικρότερο βαθμό,ακόμα λιγότερο και από του Μίλτου.Αξίζει όμως ο κόπος να τα πληρώσει κανείς όσο 3 τετράδες De Carbon και αποτέλεσμα να μην δει;
Θα μου πείτε γιατί κόλλησα στις ... Evil Evil τις ταλαντώσεις;Γιατί πολύ απλά με ενοχλούν,καθότι κάνω συχνά ταξίδια και οι ελληνικοί δρόμοι δεν είναι και οι καλύτεροι που υπάρχουν.Πειράζει εξάλλου να είμαστε τελειομανείς με τα αυτοκίνητά μας;
Περιμένω από όλους σας την άποψή σας,όχι μόνο σχετικά με τα αμορτισέρ,αλλά και για τις ταλαντώσεις.Βρε μπας και μόνο στο δικό μου είναι τόσο έντονες ή μήπως άρχισα να ...γερνάω και να είναι η ιδέα μου Confused Confused Confused .

ΥΓ.Τίποτα ποιό σκληρό σε De Carbon υπάρχει Μίλτο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 07:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο σου είπα και από κοντά εχθές και θα τα πω κι εδώ για όλους.
Βρήκα αμορτισέρ της Record (100% Γαλλικά) και αυτοδιαφημίζονται σαν ανταγωνιστικά αλλά δυνατότερα από De Carbon. Τα άνοιξα και τα έβαλα στον πάγκο. Αρχική εντύπωση πάγκου: Τα Maxigaz είναι σκληρότερα από De Carbon και έχουν αισθητά δυνατότερο rebound (ανεβαίνουν πιο αργά και με μεγαλύτερη αντίσταση) πράγμα που σημαίνει εξαφάνιση των ταλαντώσεων στις διαμήκεις ανωμαλίες. Υπάρχουν και τα σπορ ονόματι Record SP. Και επιπλέον βγαίνουν ξεχωριστά για τα 1.1-1.4-1.6 8V και ξεχωριστά για τα 1.6 16V-CC-GTi. Τα έχει ήδη υπάρχων συνεργάτης μας και τα επιπλέον βρήκα και σε γνωστό μεγαλοεισαγωγέα γαλλικών ανταλλακτικών. Από τιμές; Είπαμε ανταγωνιστικά της De Carbon... Wink
Ρίξτε μια ματιά: http://www.record-france.fr/hten/

Με τρώει... Να τα πάρω; Νίκο θέλεις τα Ντεκαρμπόνια μου μισοτιμής; Rolling eyes

Φτηνά αμορτισέρ και παίζεις. Όλο και κάτι θα κάτσει.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 08:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο, για το τι είναι καλύτερο για το αμάξι μου, να βάλω σε θέμα ανάρτησης, κατέληξα, ότι το καλύτερο από θέμα απόδοσης & αξιοπιστίας, είναι τα έτοιμα ΚΙΤ αμορτισέρ-ελατήρια, που βγάζουν κάποιες μάρκες.

Επειδή και στα κιτ υπάρχουν πανάκριβες λύσεις αλλά και φτηνές λύσεις, πρέπει κάποιος να το ψάξει για να βρεί κάτι σχετικά φτηνό και (θεωρώ) σίγουρα αξιόπιστο. Εγώ έβαλα ΚΙΤ πάνω στο αμάξι μου και η διαφορά που είδα ήταν τεράστια!!! Δεν κοπανάει μέσα στην πολύ, σταθερό και άνετο στα ταξίδια, βράχος στις στροφές!!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
KOUVENTIASTOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

Ένταξη: 18 Ιούλ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 10:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Miltellas"]αμορτισέρ της Record (100% Γαλλικά) και αυτοδιαφημίζονται σαν ανταγωνιστικά αλλά δυνατότερα από De Carbon. [/quote]

ΓΙΑ ΤΑ RECORD ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΞΕΡΩ. ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ (206 1,4 ΧS). ΟΧΙ ΠΟΛΙ ΣΚΛΗΡΑ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ VIDDEN 3,5 CM.
ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΦΥΤΙΛΙΑ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.... ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΑ....
Επιστροφή στην κορυφή
KOUVENTIASTOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 11:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="pezomania"]Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο, για το τι είναι καλύτερο για το αμάξι μου, να βάλω σε θέμα ανάρτησης, κατέληξα, ότι το καλύτερο από θέμα απόδοσης & αξιοπιστίας, είναι τα έτοιμα ΚΙΤ αμορτισέρ-ελατήρια, που βγάζουν κάποιες μάρκες.

Επειδή και στα κιτ υπάρχουν πανάκριβες λύσεις αλλά και φτηνές λύσεις, πρέπει κάποιος να το ψάξει για να βρεί κάτι σχετικά φτηνό και (θεωρώ) σίγουρα αξιόπιστο. Εγώ έβαλα ΚΙΤ πάνω στο αμάξι μου και η διαφορά που είδα ήταν τεράστια!!! Δεν κοπανάει μέσα στην πολύ, σταθερό και άνετο στα ταξίδια, βράχος στις στροφές!!!![/quote]

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ DECARBON ME VIDDEN 5.5 CM ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΕΤ ΤΗΣ ΑΡΕΧ ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ/ΕΛΑΤΗΡΙΑ 3,5 CM.
TO AYTOKINHTO ΗΤΑΝ KAI ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΥΠΟΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 25000 ΧΜ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΕΡΟ... ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΑΦΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.......) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.....!!!
ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ.....
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 11:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOUVENTIASTOS έγραψε:
Miltellas έγραψε:
αμορτισέρ της Record (100% Γαλλικά) και αυτοδιαφημίζονται σαν ανταγωνιστικά αλλά δυνατότερα από De Carbon.

ΓΙΑ ΤΑ RECORD ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΞΕΡΩ. ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ (206 1,4 ΧS). ΟΧΙ ΠΟΛΙ ΣΚΛΗΡΑ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ VIDDEN 3,5 CM.
ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΦΥΤΙΛΙΑ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.... ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΑ....

Ακριβώς ίδια αποτελέσματα, για τα εν λόγω αμορτισέρ και από έναν φίλο μου, που τα χρησιμοποίησε σε saxo VTS.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 16:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλτο αν ψηνεσαι να πουλησεις τα αμορτισερ σου, εδω ειμαι εγω.. Ποσο περιπου ειναι το μισοτιμης? 70-80Ε?

Αλλα τα πισω θα αντεξουν (?) γιατι ειμαι -6εκ.. Μπροστα ειμαι ΟΚ.. -3.5
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 17:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ελατήρια είναι καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματικότητα αλλά και την μακροζωία των αμορτισέρ. Για τα Vidden δεν έχω ιδέα αλλά μπορώ να πω για τα πολύ γνωστά της Ventura. Τα μαμά σκάσανε 1 μήνα αφότου έβαλα τα ελατήρια. Τα Monroe Reflex καθάρισαν μετα από 2 μήνες αφού όμως από την αρχή είχαν κακό rebound (όπως και τα μαμά). Η επόμενη κίνηση ήταν De Carbon αλλά επειδή θεωρούσα αποκλειστικά υπεύθυνα τα Ventura για την υπερβολικά πρόωρη καταστροφή των αμορτισέρ άλλαξα και τα ελατήρια και έβαλα 3ποντα της H&R. Ο συνδυασμός τους με τα De Carbon έχω αναλύσει άπειρες φορές πόσο με ικανοποίησαν. Οι πρώτοι έξι μήνες βγήκαν με τα De Carbon άθικτα. Τον Μάιο άλλαξα τα μπροστινά με δύο καινούρια ύστερα από μία άτυχη στιγμή σε πεζοδρόμιο.
Αυτή την στιγμή 1+1 παρενέργειες ψάχνω να εξαλείψω: 1) Το κοπάνημα στα λίγα-μέτρια χιλιόμετρα στις εγκάρσιες ανωμαλίες και +1) Κάποια υστέρηση -όχι επικίνδυνη- στο rebound στα πάρα πολλά χαω (που δεν κόπτομαι κιόλας καθότι σε επαρχιακούς δρόμους δεν αναπτύσσω πάνω από ..όσια χαω)

Πιστεύω ότι με τα Record θα εξαλειφθούν αυτές οι παρενέργειες. Υπ'όψιν ότι βγαίνουν σε πολλές εκδόσεις. Οι εκδόσεις για 1.4 είναι διαφορετικές από τις αντίστοιχες για 1.6 16V και 2.0. Η Record βγάζει τέσσερις σειρές αμορτισέρ: 1) Μαμίσια σειρά που είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα, 2) Νορμάλ σειρά ονόματι Super που είναι πιο ενισχυμένα από τα μαμίσια, 3) Ενισχυμένη σειρά ονόματι Maxigaz που είναι πολύ ενισχυμένα αμορτισέρ και 4) Σπορ σειρά ονόματι SP που είναι αυτό που δηλώνει.
Για μας είναι ό,τι πρέπει τα Maxigaz και τα SP. Τα τελευταία είναι άμεσα ανταγωνιστικά των De Carbon Performance που δυστυχώς δεν εδεήσαμε να δούμε στην αγορά για μας. Δεν ξέρω όμως τιμή και σύντομα θα ξέρω γιατί θα κάνω κίνηση.

Άρα όταν λέμε ότι τα Record δεν άντεξαν πάνω από χρόνο για ποιά έκδοση μιλάμε;

Επιστροφή στην κορυφή
KOUVENTIASTOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 18:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Miltellas"]
Άρα όταν λέμε ότι τα Record δεν άντεξαν πάνω από χρόνο για ποιά έκδοση μιλάμε;[/quote]

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ.
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 21:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Μιλτο αν ψηνεσαι να πουλησεις τα αμορτισερ σου, εδω ειμαι εγω.. Ποσο περιπου ειναι το μισοτιμης? 70-80Ε?

ΑΑΑΑΑΛΤ!!!Κάτω τα χέρια μέχρι νεωτέρας Bluegrab ...διαταγής... 2gunfire
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 08:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, ο φίλος μου φόραγε τα Record SP, με 5οντα ελατήρια VIDEN. Μέσα σε μερικούς μήνες, άρχισαν να μαλακόνουν (αλλά χωρίς το αμάξι να πλέει!!). Τώρα μετά από 40.000χλμ, το αμάξι είναι βάρκα στο γυαλό Shocked Shocked

Τώρα όσο αφορά τα ΚΙΤ, το συγκεκριμένο ΚΙΤ της APEX, είναι μαλακό, γιατί έχει κατασκευαστή για τους Ελληνικούς δρόμους. Αν κάποιος θέλει APEX υπάρχει και άλλη μία έκδοση του ΚΙΤ (δεν θυμάμαι τον κωδικό του), που είναι πιο σκληρό και για πιο extreme πελάτες της!!!

Πάντως με ένα ΚΙΤ, θεωρώ ότι έχεις πιο πολλές πιθανότητες, πρώτα να αλλάξεις αμάξι & μετά να χρειαστούν ξανά άλλαγμα τα αμορτισέρ.

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 09:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει περίπτωση τα αμορτισέρ του RC να κάνουν και για το 1.1lt;
Λέμε τώρα! Smile Πιστεύω πως είναι σε πολύ καλή τιμή και για να κρατάνε 180 αλογάκια κάτι θα ξέρουν που τα βάλανε.Δεν νομίζω να είναι άρπα κόλλα φάση. Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 10:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση τα αμορτισέρ του RC να κάνουν και για το 1.1lt;
Λέμε τώρα! Smile Πιστεύω πως είναι σε πολύ καλή τιμή και για να κρατάνε 180 αλογάκια κάτι θα ξέρουν που τα βάλανε.Δεν νομίζω να είναι άρπα κόλλα φάση. Rolling eyes

Με το σκεπτικο αυτο και το 106 το MAXI τα αμορτισερ που φοραει που ΔΕΝ ειναι αζωτου και απο την στιγμη που κραταει 220+ αλογα θα ειναι καλη φαση.Ελα ομως που εχει ΑΛΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ αλλες αποστασεις απο τις βασεις που πιανουν τα αμορτισερ και αλλες αποσβεσεις λογο γεωμετριας αναρτησης.......Βρε για συνελθετε λεω γω και σταματηστε να ονειροβατητε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 10:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xμμμμμ, έχω την αίσθηση ότι βρήκα τι θα κάνω!

Αυτή την εποχή η Peugeot Sport έχει βγάλει στο σφυρί κάποια κομμάτια από την Peugeot - Prost!

θα πάρω μια τετράδα αμορτισέρ από το μονοθέσιο και θα τα βάλω στο δικό μου!!! Και φοβερό κράτημα θα έχω, και φοβερο χαμήλωμα και τα πάντα!

Νίκο ψήνεσαι;;;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 11:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο μεσα ειμαι.Εγω θελω την κρεμαγιερα και την πισω αεροτομη.Λογικα θα καθετε στο δικο μου.Τι λες Question

Επιστροφή στην κορυφή
KOUVENTIASTOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 11:50:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="KOUVENTIASTOS"][quote="Miltellas"]
Άρα όταν λέμε ότι τα Record δεν άντεξαν πάνω από χρόνο για ποιά έκδοση μιλάμε;[/quote]

ΜΙΛΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ RECORD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.... ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ (ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...)

ΝΙΚΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 97, 98, 99  Επόμενη
Σελίδα 27 από 99

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης