Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Bloom (Άντα) Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4
Ένταξη: 19 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 269 Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2003, 20:49:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμμ... άργησα αλλά ψάχνοντας για άλλο topic εδώ μέσα.... έπεσα τελικά πάνω σε αυτό!!
Συνάδελφε micho (μου είχες πει οτι είσαι γραφίστας ή μπέρδεψα πάλι η ζουρλή τα nick? ) και ταυτόχρονα Συν-Quiksilverα... κι εμένα μου είχε έρθει η εν λόγω επιστολή (για την ακρίβεια, με ημερομηνία 24 Μαρτίου 2003) για αντικατάσταση των κλειδιών μου
Πήγα κάπου μέσα στον Απρίλιο στο συνεργείο που με εξυπηρετεί (Ντάσιος) μετά από διευκρινιστικό μου τηλεφώνημα στο οποίο μου έλεγαν οτι πρέπει να τους πάω τα κλειδιά μου (και τα δύο φυσικά, καθώς και την κάρτα με το code) για να τα ελέγξουν ΜΗΠΩΣ λέει χρειάζοντε άλλαγμα...
Αφού τα είδαν μου είπαν πως πράγματι πρέπει να αντικατασταθούν και πως θα τα παραγγείλουν και μόλις έρθουν από τη Γαλλία θα με ειδοποιήσουν να πάω για την αλλαγή...
Ε...... Ακόμα περιμένω!!!
Με σένα τελικά τι έγινε, στα άλλαξαν? Και αν ναι, τα παλιά σου σε άφησαν να τα κρατήσεις??
Όχι τίποτε άλλο αλλά μου μπήκαν και μένα ιδέες τώρα με αυτά που διάβασα και...... γιααααα να τους πάρω ένα τηλεφωνάκι κάτω στην αντιπροσωπεία αύριο πρωί! 
smile... and life will pay u back!
............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2003, 21:25:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλωςςςς τηνααα! λέω και γω.... μονο εγω ειμαι τόσο "τυχερός" πια!
ακομα περιμενω τηλεφωνο και γω απο την αντιπροσωπεια.... για να μου πουν για τα κλειδια αν ηρθανε...
ειχα διαβασει κατι παρομοιο τοτε οτι ειχε γινει θεμα παρομοιο περσυ στην αυστραλια με το 206! και οτι και καλα κολλαει σε καποια σκαλα το κλειδι...
εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παρα μονο μια φορα που ψιλομαγκωσε αλλα τιποτα τρομακτικο ρε συ...
τεσπα... εγω προτεινω να το αφησουμε ως έχει γιατι 99% θα θελουν πισω τα κλειδια μας τα παλια! και δεν θελω να τα δωσω! εσυ τι λες? το αμαξι το πηρες μηπως περσυ τον Αυγουστο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 06:52:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αλήθεια, ξέρει κανείς να έχει να κάνει με παρτίδες οχημάτων ή είναι γενικό το πρόβλημα

Minus the roof, the sky is the limit.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TZAG στις Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:37:55, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:01:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα σας ,
H αλλαγή κλειδιών απαιτεί χρόνο: 3 μήνες για να έρθουν τα κλειδιά από Γαλλία και περίπου 15 μέρες πριν και μετά για τα Ελληνικά γραφειοκρατικά ...
Διαπιστωμένο ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 10:18:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | Αλήθεια, ξέρει κανείς να έχει να κάνει με παρτίδες οχημάτων ή είναι γενικό το πρόβλημα
 |
ειναι μαλλον για παρτιδες αφου μας εστειλαν προσωπικες επιστολες απο την λιον |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 Quiksilver 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:17:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Old Navy έγραψε: | H αλλαγή κλειδιών απαιτεί χρόνο: 3 μήνες για να έρθουν τα κλειδιά από Γαλλία και περίπου 15 μέρες πριν και μετά για τα Ελληνικά γραφειοκρατικά |
Ο αγαπητός κύριος -πρώην- Vini και -νυν- Old Navy (αχ δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νεο nick σου βρε συ Νίκο )..... όπως πάντα πλήρως ενημερωμένος για τα πάντα!
Δάσκαλος - Δάσκαλος δε το συζητώ!!
micho έγραψε: | εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παρα μονο μια φορα που ψιλομαγκωσε αλλα τιποτα τρομακτικο ρε συ...
τεσπα... εγω προτεινω να το αφησουμε ως έχει γιατι 99% θα θελουν πισω τα κλειδια μας τα παλια! και δεν θελω να τα δωσω! εσυ τι λες? το αμαξι το πηρες μηπως περσυ τον Αυγουστο? |
Προσωπικά micho δεν έχω παρατηρήσει ούτε κι εγώ το παραμικρό περίεργο, αλλά ούτε και μου μάγκωσε ποτέ το κλειδί....
Το αμάξι το παρήγγειλα αρχές Νοεμβρίου '01 και το παρέλαβα μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου '02 (Ηλιοροφή σε Quiksilver δεν ήθελα η μουρλένγκο? Ε, περίμενα 3,5 μήνες μόνο και μόνο για το χτικιό! .... άσχετο που ποτέ δεν το μετάνιωσα )
Κοίτα πάντως τα παλία μου κλειδιά ούτε κι εγώ θέλω να τους τα αφήσω.... Περίμενουμε λοιπόν να έρθουν τα καινούργια και μετά.... βλέποντας και κάνοντας... 
...............
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bloom στις Δευ 14 Ιούλ 2003, 22:46:16, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:26:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bloom έγραψε: | Ο αγαπητός κύριος -πρώην- Vini και -νυν- Old Navy (αχ δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νεο nick σου βρε συ Νίκο ).....
|
Mα για αυτό το άλλαξα ... Πρέπει να μάθουμε δύο συλλαβές όλα τα παιδάκια ... : ΝΙ-ΚΟΣ ...
Με το (ιστορικό) Vini είχα προβλήματα ... μέχρι και επώνυμο παραλίγο να αλλάξω ... Ο διευθυντής μου μία μέρα έψαχνε να βρει ποιος είναι ο Vini μέσα στην εταιρία γιατί καποιος έκανε την μ***κία και του ξέφυγε και με ανέφερε έτσι...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ofitzis (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 01:06:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Oυπςςς!!!
Sorry αλλά αυτό το topic μου είχε ξεφύγει...
Μου είχε έρθει κι εμένα αυτή η επιστολή,τα κλειδια τα άλλαξα κανονικά και φυσικά κράτησα και τα παλιά.Τα παλιά δεν είχαν δοντάκια και είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος ενώ τα καινούρια δεν έχουν τρυπούλα και έχουν δοντάκια...
Το αμάξι είναι 7/2002
I may be slow
but I am in front of you!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2003, 19:27:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμ... το ίδιο συνέβη και στον τύπο που μου έκανε μαθήματα οδήγησης. Πάντως στο αμάξι του το πρόβλημα ήταν κλασσικό και πολύ συχνά συνέβαινε να τρώνε φρίκη τα κλειδιά, να μην βγαίνουν και να μήν γυρνάνε γενικότερα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 Quiksilver 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 10:36:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ofitzis έγραψε: | Μου είχε έρθει κι εμένα αυτή η επιστολή,τα κλειδια τα άλλαξα κανονικά και φυσικά κράτησα και τα παλιά.Τα παλιά δεν είχαν δοντάκια και είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος ενώ τα καινούρια δεν έχουν τρυπούλα και έχουν δοντάκια...
Το αμάξι είναι 7/2002 |
Εμένα πάντως ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία να πάω να παραλάβω τα νέα κλειδιά, όπως φαντάζομαι ούτε και τον micho για να μην έχει γράψει τίποτα.
Το "παλίο" κλειδί μου έχει τρυπούλα στο κάτω μέρος... αλλά έχει και δοντάκια!
Τι να πω?... Είναι τρελοί αυτοί οι... Γάλλοι!
Πάντως ευτυχώς τίποτα προβληματικό δεν μου έχει παρουσιαστεί ως τώρα σαν αυτό που περιγράφει ο klain 
............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 16:34:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bloom έγραψε: | Το αμάξι το παρήγγειλα αρχές Νοεμβρίου '02 και το παρέλαβα μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου '02 |
Άντα μου σαν να τα έχεις μπερδέψει λίγο με όλη αυτή την ιστορία που σου έτυχε...  
Εσύ πας προς τα πίσω αντι να πας πρός τα εμπρός;  
Φιλικά πάντα,έτσι; 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 Quiksilver 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 22:53:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά αυτό θα πει να την έχεις ψωνίσει παιδί μου... Να νομίζεις οτι ελέγχεις ακόμα και το χρόνο!!
Ναι 'σαι καλα Μιχάλη που το πρόσεξες εσύ, γιατί αν περίμενες από μένα...?
Σωωωωώθηκες!
Επιστήμονες ακόμα ερευνούν την "περίπτωσή" μου σου λέω!

............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ofitzis (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 00:59:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bloom έγραψε: | Εμένα πάντως ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία να πάω να παραλάβω τα νέα κλειδιά, όπως φαντάζομαι ούτε και τον micho για να μην έχει γράψει τίποτα.
Το "παλίο" κλειδί μου έχει τρυπούλα στο κάτω μέρος... αλλά έχει και δοντάκια!
|
Καλά μην περιμένεις να σε πάρουν αυτοί τηλ...πήγαινε απο εκεί,τα κλειδιά στάνταρ θα έχουν έρθει και θα'χουν ξεχαστεί κάπου χωρίς να σε πάρουν τηλ...
Αν θυμάμαι καλά τα δικά μου πρέπει να ήρθαν σε 1-2 βδομάδες...
I may be slow
but I am in front of you!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 Quiksilver 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 11:08:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΝΙΟΝ!
Όπως πάντα δηλαδή... μεσ' την οργάνωση ε?
Μάλιστα... θα τους κάνω ένα τηλεφωνάκι λοιπόν να δω τι παίζει!
thanks Γιώργο 
............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 16:00:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bloom έγραψε: | Ναι 'σαι καλα Μιχάλη που το πρόσεξες εσύ, γιατί αν περίμενες από μένα...?
Σωωωωώθηκες!
|
Έλα βρε Άντα! Τί να κάνουμε! Ένα μυαλό το έχουμε χειμώνα-καλοκαίρι! Δικαιολογήσε
Bloom έγραψε: | Επιστήμονες ακόμα ερευνούν την "περίπτωσή" μου σου λέω! |
Άσε τους επιστήμονες! Δεν ξέρουν την τύφλα τους!  
Ολόκληρο Θεραπευτή διαθέτει το club! Chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!   
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|