PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2003, 20:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ... άργησα αλλά ψάχνοντας για άλλο topic εδώ μέσα.... έπεσα τελικά πάνω σε αυτό!! Laughing

Συνάδελφε micho (μου είχες πει οτι είσαι γραφίστας ή μπέρδεψα πάλι η ζουρλή τα nick? Rolling eyes ) και ταυτόχρονα Συν-Quiksilverα... κι εμένα μου είχε έρθει η εν λόγω επιστολή (για την ακρίβεια, με ημερομηνία 24 Μαρτίου 2003) για αντικατάσταση των κλειδιών μου Exclamation Exclamation Exclamation

Πήγα κάπου μέσα στον Απρίλιο στο συνεργείο που με εξυπηρετεί (Ντάσιος) μετά από διευκρινιστικό μου τηλεφώνημα στο οποίο μου έλεγαν οτι πρέπει να τους πάω τα κλειδιά μου (και τα δύο φυσικά, καθώς και την κάρτα με το code) για να τα ελέγξουν ΜΗΠΩΣ λέει χρειάζοντε άλλαγμα...

Αφού τα είδαν μου είπαν πως πράγματι πρέπει να αντικατασταθούν και πως θα τα παραγγείλουν και μόλις έρθουν από τη Γαλλία θα με ειδοποιήσουν να πάω για την αλλαγή...

Ε...... Ακόμα περιμένω!!! Scratch

Με σένα τελικά τι έγινε, στα άλλαξαν? Και αν ναι, τα παλιά σου σε άφησαν να τα κρατήσεις??
Όχι τίποτε άλλο αλλά μου μπήκαν και μένα ιδέες τώρα με αυτά που διάβασα και...... γιααααα να τους πάρω ένα τηλεφωνάκι κάτω στην αντιπροσωπεία αύριο πρωί! Rolling eyes

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2003, 21:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλωςςςς τηνααα! Very happy λέω και γω.... μονο εγω ειμαι τόσο "τυχερός" πια! Confused
ακομα περιμενω τηλεφωνο και γω απο την αντιπροσωπεια.... για να μου πουν για τα κλειδια αν ηρθανε...
ειχα διαβασει κατι παρομοιο τοτε οτι ειχε γινει θεμα παρομοιο περσυ στην αυστραλια με το 206! και οτι και καλα κολλαει σε καποια σκαλα το κλειδι...
εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παρα μονο μια φορα που ψιλομαγκωσε αλλα τιποτα τρομακτικο ρε συ...
τεσπα... εγω προτεινω να το αφησουμε ως έχει γιατι 99% θα θελουν πισω τα κλειδια μας τα παλια! και δεν θελω να τα δωσω! εσυ τι λες? το αμαξι το πηρες μηπως περσυ τον Αυγουστο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 06:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια, ξέρει κανείς να έχει να κάνει με παρτίδες οχημάτων ή είναι γενικό το πρόβλημα Question Question
Rolling eyes

Minus the roof, the sky is the limit.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TZAG στις Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:37:55, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας ,

H αλλαγή κλειδιών απαιτεί χρόνο: 3 μήνες για να έρθουν τα κλειδιά από Γαλλία και περίπου 15 μέρες πριν και μετά για τα Ελληνικά γραφειοκρατικά ...

Διαπιστωμένο ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 10:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Αλήθεια, ξέρει κανείς να έχει να κάνει με παρτίδες οχημάτων ή είναι γενικό το πρόβλημα Question Question
Rolling eyes

ειναι μαλλον για παρτιδες αφου μας εστειλαν προσωπικες επιστολες απο την λιον
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:
H αλλαγή κλειδιών απαιτεί χρόνο: 3 μήνες για να έρθουν τα κλειδιά από Γαλλία και περίπου 15 μέρες πριν και μετά για τα Ελληνικά γραφειοκρατικά

Ο αγαπητός κύριος -πρώην- Vini και -νυν- Old Navy (αχ δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νεο nick σου βρε συ Νίκο Razz)..... όπως πάντα πλήρως ενημερωμένος για τα πάντα! Wink Wink Wink

Δάσκαλος - Δάσκαλος δε το συζητώ!! Very happy

micho έγραψε:
εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παρα μονο μια φορα που ψιλομαγκωσε αλλα τιποτα τρομακτικο ρε συ...
τεσπα... εγω προτεινω να το αφησουμε ως έχει γιατι 99% θα θελουν πισω τα κλειδια μας τα παλια! και δεν θελω να τα δωσω! εσυ τι λες? το αμαξι το πηρες μηπως περσυ τον Αυγουστο?

Προσωπικά micho δεν έχω παρατηρήσει ούτε κι εγώ το παραμικρό περίεργο, αλλά ούτε και μου μάγκωσε ποτέ το κλειδί....
Το αμάξι το παρήγγειλα αρχές Νοεμβρίου '01 και το παρέλαβα μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου '02 (Ηλιοροφή σε Quiksilver δεν ήθελα η μουρλένγκο? Ε, περίμενα 3,5 μήνες μόνο και μόνο για το χτικιό! Silly .... άσχετο που ποτέ δεν το μετάνιωσα Wink )
Κοίτα πάντως τα παλία μου κλειδιά ούτε κι εγώ θέλω να τους τα αφήσω.... Περίμενουμε λοιπόν να έρθουν τα καινούργια και μετά.... βλέποντας και κάνοντας... Rolling eyes

...............

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bloom στις Δευ 14 Ιούλ 2003, 22:46:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
Ο αγαπητός κύριος -πρώην- Vini και -νυν- Old Navy (αχ δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νεο nick σου βρε συ Νίκο Razz).....

Mα για αυτό το άλλαξα Wink ... Πρέπει να μάθουμε δύο συλλαβές όλα τα παιδάκια ... : ΝΙ-ΚΟΣ ...

Με το (ιστορικό) Vini είχα προβλήματα ... μέχρι και επώνυμο παραλίγο να αλλάξω ... Ο διευθυντής μου μία μέρα έψαχνε να βρει ποιος είναι ο Vini μέσα στην εταιρία γιατί καποιος έκανε την μ***κία Evil και του ξέφυγε και με ανέφερε έτσι... Evil Evil Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 01:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oυπςςς!!! Embarassed
Sorry αλλά αυτό το topic μου είχε ξεφύγει...
Μου είχε έρθει κι εμένα αυτή η επιστολή,τα κλειδια τα άλλαξα κανονικά και φυσικά κράτησα και τα παλιά.Τα παλιά δεν είχαν δοντάκια και είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος ενώ τα καινούρια δεν έχουν τρυπούλα και έχουν δοντάκια...
Το αμάξι είναι 7/2002

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2003, 19:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ... το ίδιο συνέβη και στον τύπο που μου έκανε μαθήματα οδήγησης. Πάντως στο αμάξι του το πρόβλημα ήταν κλασσικό και πολύ συχνά συνέβαινε να τρώνε φρίκη τα κλειδιά, να μην βγαίνουν και να μήν γυρνάνε γενικότερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 10:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:
Μου είχε έρθει κι εμένα αυτή η επιστολή,τα κλειδια τα άλλαξα κανονικά και φυσικά κράτησα και τα παλιά.Τα παλιά δεν είχαν δοντάκια και είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος ενώ τα καινούρια δεν έχουν τρυπούλα και έχουν δοντάκια...
Το αμάξι είναι 7/2002

Εμένα πάντως ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία να πάω να παραλάβω τα νέα κλειδιά, όπως φαντάζομαι ούτε και τον micho για να μην έχει γράψει τίποτα.
Το "παλίο" κλειδί μου έχει τρυπούλα στο κάτω μέρος... αλλά έχει και δοντάκια! Rolling eyes

Τι να πω?... Είναι τρελοί αυτοί οι... Γάλλοι! Twisted evil Razz Razz

Πάντως ευτυχώς τίποτα προβληματικό δεν μου έχει παρουσιαστεί ως τώρα σαν αυτό που περιγράφει ο klain Wink

...............
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 16:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
Το αμάξι το παρήγγειλα αρχές Νοεμβρίου '02 και το παρέλαβα μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου '02

Άντα μου σαν να τα έχεις μπερδέψει λίγο με όλη αυτή την ιστορία που σου έτυχε... LaughingLaughingLaughing
Εσύ πας προς τα πίσω αντι να πας πρός τα εμπρός; Rolling eyes LaughingLaughingLaughing
Φιλικά πάντα,έτσι; Smile

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 22:53:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά αυτό θα πει να την έχεις ψωνίσει παιδί μου... Να νομίζεις οτι ελέγχεις ακόμα και το χρόνο!! Rolling eyes Rolling eyes

Ναι 'σαι καλα Μιχάλη που το πρόσεξες εσύ, γιατί αν περίμενες από μένα...?

Σωωωωώθηκες!

Επιστήμονες ακόμα ερευνούν την "περίπτωσή" μου σου λέω! Silly

Wink

...............
Επιστροφή στην κορυφή
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 00:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
Εμένα πάντως ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία να πάω να παραλάβω τα νέα κλειδιά, όπως φαντάζομαι ούτε και τον micho για να μην έχει γράψει τίποτα.
Το "παλίο" κλειδί μου έχει τρυπούλα στο κάτω μέρος... αλλά έχει και δοντάκια!

Καλά μην περιμένεις να σε πάρουν αυτοί τηλ...πήγαινε απο εκεί,τα κλειδιά στάνταρ θα έχουν έρθει και θα'χουν ξεχαστεί κάπου χωρίς να σε πάρουν τηλ... Rolling eyes
Αν θυμάμαι καλά τα δικά μου πρέπει να ήρθαν σε 1-2 βδομάδες...

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 11:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΝΙΟΝ! Shocked

Όπως πάντα δηλαδή... μεσ' την οργάνωση ε? Rolling eyes

Μάλιστα... θα τους κάνω ένα τηλεφωνάκι λοιπόν να δω τι παίζει!

thanks Γιώργο Smile

...............
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 16:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
Ναι 'σαι καλα Μιχάλη που το πρόσεξες εσύ, γιατί αν περίμενες από μένα...?
Σωωωωώθηκες!

Έλα βρε Άντα! Τί να κάνουμε! Ένα μυαλό το έχουμε χειμώνα-καλοκαίρι! Laughing Δικαιολογήσε Very happy
Bloom έγραψε:
Επιστήμονες ακόμα ερευνούν την "περίπτωσή" μου σου λέω! Silly

Άσε τους επιστήμονες! Δεν ξέρουν την τύφλα τους! LaughingLaughingLaughing
Ολόκληρο Θεραπευτή διαθέτει το club! Chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! LaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης