PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εγκατάσταση Υγραερίου σε αυτοκίνητο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 49, 50, 51  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 19:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teouras έγραψε:
Καλησπέρα στο φορουμ.Μετα τα τελευταια νεα (Λιβυη Αιγυπτο κπλ ...) δεν μας βλεπω καλα με την βενζινη παιδες.Παει για 1,80 ολοταχως να μην πω 2,00 το καλοκαίρι.
Πρεπει Question να παμε στο υγραέριο αλλιώς θα πιασουμε τα καρα και τα μουλαρια σύντομα .
Δυο γνωστοι πριν απο κανα μηνα εβαλαν σε octavia 5 rs και σε fabia 1.4 75hp και ειναι υπερευχαριστημενοι-γελανε τα μουστάκια τους και χωρις προβληματα ως τωρα τουλαχιστον...
Λογω του οτι κανω 2500 χλμ/μηνα μαλλον θα βαλω και εγω.
Ψαχνοντας το λιγο ειδα οτι αυτη τη στιγμη για μοτερ ψεκασμου γενικως ,οταν μπορεις, επιλεγεις 4η ή 5η γενια στο κιτ μετατροπης.
Περαν απο το ποσο καπατσος-κατατοπισμενος θα ειναι ο μαστορας που θα αναλαβει βασικο ρολο παιζει(απ οτι μου ειπαν-εγω δεν εχω ιδεα ακομη) και η ποιοτητα- συμβατοτητα των κιτ μετατροπης.Υπαρχει καποιος εξειδικευμενος εγκαταστατης για πεζώ ή ολοι βαζουν σε ολα (και οποιον παρει ο χάρος);Απ οτι ακουω οι περισσοτεροι χριησιμοποιουν κιτ μετατροπής απο μια-δυο μαρκες με τις οποιες συνεργάζονται .Ξερει κανεις περισσοτερα για να διαφωτισει?
δεν αλλαζει κατι λογω μαρκας κ εγω peugeot εχω κ αναλογα σε ποιον θα πηγαινα θα μου εβαζε το κιτ που φερνει αυτος,το οποιο τον συμφερει η θεωρει καλυτερο,το θεμα ειναι να ειναι ιταλικο το ολο συστημα γιατι ειναι τα καλυτερα στην ευρωπη,ειναι πολυ μπροστα οι ιταλοι εδω κ χρονια στην υγραεριοκινηση,αυτο που παιζει ρολο ειναι τα αλογα του καθε αυτοκινητου,τα 150 ειναι το ταβανι απο εκει κ πανω αλλαζουν τα δεδομενα κ βαζουν ενα συστημα το super ετσι το λενε για να ειναι 100% οτι θα δουλευει σωστα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2011, 01:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωστος εβαλε 5ης σε s3 700 ps και δουλευει απροβληματιστα επεσαν και αρκετα οι θερμοκρασιες...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2011, 08:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο 700ps το χάρχαλο; Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2011, 14:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε φπε ειναι Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2011, 13:44:23    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει Βάλει κανένας υγραέριο σε 150thp? το σκέπτομαι σοβαρά πλέον να βάλω αφού δεν πέφτω ποτέ κάτω 450 ευρώ το μήνα για βενζίνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2011, 23:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20243

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 14:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχώς σήμερα άκουγα στο ράδιο ότι μέσα στα νέα μέτρα που έρχονται είναι και η φορολόγηση του γκαζιού....

όχι που θα τους ξεφεύγαμε.... Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 14:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαχαχαχα με τα ποδια ρε δε γαμιεται Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΗΖ (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) SW (2005)

Ένταξη: 10 Αύγ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 21:24:10    Θέμα δημοσίευσης: υγραέριο σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, μετά από ψάξιμο είπα να κάνω την τοποθέτηση...στις 11 Μαίου θα το πάρω και ευχαρίστως να πω νέα. Θα ήθελα όμως μια άποψη...μου είπαν ότι σε ορισμένα γαλλικά αυτοκίνητα ακόμα και όταν καίει αέριο ο δείκτης βενζίνης κατεβαίνει...οπότε θέλει ένα ρελεδάκι κάπου για να μην το κάνει...Γνωρίζετε αν το 307 (2005 1,6) ανήκει σε αυτά;

Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΗΖ (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) SW (2005)

Ένταξη: 10 Αύγ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 21:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς admin...καταλάθος το έβαλα ξεχωριστά, ήθελα να το βάλω ως συνέχεια στο υγραέριο...αν μπορείτε κάντε τη μεταφορά!
ΕΥχαριστώ!

Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 23:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: υγραέριο σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΗΖ έγραψε:
Παιδιά, μετά από ψάξιμο είπα να κάνω την τοποθέτηση...στις 11 Μαίου θα το πάρω και ευχαρίστως να πω νέα. Θα ήθελα όμως μια άποψη...μου είπαν ότι σε ορισμένα γαλλικά αυτοκίνητα ακόμα και όταν καίει αέριο ο δείκτης βενζίνης κατεβαίνει...οπότε θέλει ένα ρελεδάκι κάπου για να μην το κάνει...Γνωρίζετε αν το 307 (2005 1,6) ανήκει σε αυτά;
Ο αισθητήρας του δείκτη βενζίνης είναι ενσωματομένος συνήθως στην αντλία βενζίνης που βρίσκεται μέσα στην δεξαμενή καυσίμων (ντεπόζιτο).

Για το υγραέριο βάζουν ξεχωριστή δεξαμενή (ντεπόζιτο), οπότε ΔΕΝ νομίζω να επηρεάζεται η ένδειξη του δείκτη βενζίνης...

Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 23:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που λες απλα το κανουν οταν δουλευεις αεριο να δειχνει ο μαμα ο δεικτης και οταν δουκευει βενζινα να δειχνει σταθμη ρεζερβουαρ

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 23:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: υγραέριο σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
ΝΗΖ έγραψε:
Ο αισθητήρας του δείκτη βενζίνης είναι ενσωματομένος συνήθως στην αντλία βενζίνης που βρίσκεται μέσα στην δεξαμενή καυσίμων (ντεπόζιτο).

Για το υγραέριο βάζουν ξεχωριστή δεξαμενή (ντεπόζιτο), οπότε ΔΕΝ νομίζω να επηρεάζεται η ένδειξη του δείκτη βενζίνης...

Επειδή ο δείκτης κατεβαίνει με τα διανυθέντα χιλιόμετρα, ακόμα και όταν δεν καις βενζίνη αυτός κατεβαίνει. Βάζουν ένα ρελεδάκι ώστε να μην γίνεται αυτό.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 00:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: υγραέριο σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Επειδή ο δείκτης κατεβαίνει με τα διανυθέντα χιλιόμετρα, ακόμα και όταν δεν καις βενζίνη αυτός κατεβαίνει.
Πάμε άλλη μια...; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 00:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: υγραέριο σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
drdino έγραψε:
Επειδή ο δείκτης κατεβαίνει με τα διανυθέντα χιλιόμετρα, ακόμα και όταν δεν καις βενζίνη αυτός κατεβαίνει.
Πάμε άλλη μια...; Rolling eyes

παιζει αυτο dr? Rolling eyes αν ναι ειναι πολυ περιεργο...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 01:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω προσωπικά 207 και 307 τα οποία μετά από την εγκατάσταση του υγραερίου και ενώ δούλευαν με υγραέριο μόνο, ο δείκτης βενζίνης συνέχιζε να κατεβαίνει. Δεν λειτουργεί όντας συνδεδεμένος απευθείας με το φλοτέρ αλλά ο εγκέφαλος υπολογίζει τα λίτρα που καταναλώνονται κάθε στιγμή και τα αφαιρεί από τα λίτρα που βλέπει από το φλοτέρ. Μετά στέλνει το υπόλοιπο στον δείκτη. Για να σταματήσει να γίνεται αυτό βάζουν ένα ρελεδάκι στο κύκλωμα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 01:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει σχεση αν ειναι μουλτιπλεξ ή μη?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 01:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα τα 307 (αν πάρουμε το παλιότερο μοντέλο) είναι MUX οπότε δεν ξέρω Αλέξανδρε. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 08:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ότι μου είπε ο ξάδερφος μου τώρα το Πάσχα που είχε έρθει,μια και κάνει αυτή την δουλειά,τα τελευταίας τεχνολογίας μου φαίνεται 4η-5ης γενιάς δεν θυμάμαι καλά,όχι απλά κάνουν για όλα αλλα ανεβάζουν και κατά 5% την ιπποδύναμη σε σχέσει με την βενζίνη.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 09:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 5ης γενιας εχουν υγρο ψεκασμο και μπαινουν στα αμεσου ψεκασμου.
Τα 4ης κανουν αεριο ψεκασμο.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 49, 50, 51  Επόμενη
Σελίδα 7 από 51

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης