PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ρυθμιζόμενη ανάρτηση "Μέρος 2ο"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 18:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορουμε να μαθουμε απο καπου αν τελικα τα κονι κινιτρα τα ρυθμιζομενα δεχονται στενο ελατηριο ???? Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 20:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεχονται ρε... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 20:36:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια, αλλα σε ποσες λιμπρες ????Και πρεπει να φτιαξω και πιατελα ???? Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 21:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε,φυσικα και θελει και πιατελα.
Περι λιμπρων,δεν υπαρχει προβλημα,ετσι και αλλιως το rebound στα Koni ειναι ρυθμιζομενο,το χαμηλωμα ειναι το προβλημα για να μην σπασουν οι βαλβιδες τους.
Δηλαδη αν σκοπευεις να χαμηλωσεις 3-4cm,αστο,μην το δοκιμασεις καν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 10:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχα στείλει στην gaz to εξής email στις 9/4

Goodmorning.
My name is Georgiou Panagiotis from Greece.
I'd like to ask you a price for a coilover suspension kit GHA318 with springs 275 for my Peugeot 206 1600cc.

και έλαβα πριν λίγο την εξής απάντηση

Hi Georgiou. We can offer this kit to you for £350 + vat & carriage. Delivery is approx. 3 weeks from date of order.
If this is ok please let us know so we can arrange payment details, best regards.

ξέρουμε περίπου πόσο πάνε οι φόροι + μεταφορικά? Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 10:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπολογισε περιπου 500Ε συν εξοδα μεταφορας,κατι λιγοτερο απο 600Ε δηλαδη...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 11:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη θα προχωρησεις σε παραγγελια;

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 11:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Παναγιωτη θα προχωρησεις σε παραγγελια;

Άμεσα όχι. Αλλά να ξέρουμε όλες τις εναλλακτικές. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 15:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Hi Georgiou

Από ευγένεια παντως μια χαρα τα πανε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 11:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνεχίζω τα περί Coilover της K-Sport εδώ.

Στο αγγλικό site, δίνει χαρακτηριστικά ελατηρίου:

Front Spring Rate 6kg/mm = 336 lb/in Shocked

Επίσης

Επίσημο διεθνές website έγραψε:
The camber is adjusted by the pillowball upper mount and it will accord to the ride height to have the different angle. Generally, the range will be +1 ~ -3.5

1μιση μοίρα από τα άκρα και άλλη 1 έστω από εκεί πάνω... Twisted evil

Αν με 600 ευρώ (την στιγμή που στο αγγλικό site τα δίνουν 783 euro μαζί με τα μεταφορικά) τα παίρνεις όλα αυτά τότε... ΕΛΑ MONIQUE ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ Very happy Very happy Very happy Very happy

Ενδιαφέρων είναι και ο πίνακας σύγκρισης με τους άλλους κατασκευαστές βέβαια... Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 12:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε τι στο λουτσο λεμε τοσο καιρό...
πάντως 330τοσες λιμπρες σε βολτισιο 206 (με αντιστοιχα σφιχτο αμορτισερ και οχι κανα χαρχαλο...) ειναι λιγο κουραστικές στο δρόμο... = για πολιτικο αμαξι και ιδιως κανα ψψ...

εγω θα προτινα ταβανι 280 και ιδανικα ακομα λιγοτερο ενδεχομενως
(εχω δοκιμασει 200αρια με 20ε ελευ8ερο μηκος και μαλιστα στο 2λιτρο που ειναι λιγο πιο βαρυ απ το ψψ εμπρος) και ηταν τελεια για δρομο ακομα και στριφτερο - αλλα λιγα για Μεγαρα - προφανως - (το πει αλλωστε πολλες φορες)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 13:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ μένω στη ρύθμιση camber βασικά Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 13:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Na to ξαναπω...οι κσπορτ επειδη τις εχω δει σε ενα τογιοτα και ενα πουντο ειναι ολιγον τι για....@$@#$
κατι σα d2 ολες μαζι απο ενα εργοστασιο μαλαισια βγαινουν
καλυτερα παρτε αυτες απο ebay me 399

καμπερ δε ρθμιζουν οι πιο πολλες σε 206 απλα οταν τους ρωτησεις πιο αναλυτικα τοτε θυμουνται να στο πουν. και αν σου δωσουν τοπμαουντ ειναι με αλουμινενια μπιλια τοσο κακης ποιοτητας που καλυτερα να ειχατε βαλει μπετοβεργες απο κραδασμους
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 13:25:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η κσπορτ για 206 εχει μεταλλικα τοπμαουντ ρυθμιζομενα
την εχω δει απο κοντα στον εισαγωγεα στον Βυρωνα, αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε μπιλια ή οχι (λογικα ναι)

για καθε μερα σε πολιτικο αμαξι το ξεχναμε...
για τραψκντει καρ (= ελαχιστα κμ το χρονο και στα @@ αν κανει και λιγο βαβουρα) γιατι οχι... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 13:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giati einai gia to foytso

ειχες δει 206 αναρτηση ή μηπως καμια ιδια...το τονιζω γιατι σου λεω και αλλες μαρκες λενε τοπ μαουντ ινκλουντιντ και μετα κοκο

επισης τωρα το θυμηθηκα ο λογος που δε παιρνουν τοπ μαουντ τα 206 ειναι οτι εχουμε περιορισμενο χωρο απο κατω απο θολο και
α. δε μπορει να παει περα δωθε πολυ
β. σηκωνεται παρα πολυ το αμαξι και επειδη η διαδρομη μας ειναι μικρη
αναγκαστικα βρισκεσαι με 18αρια ελατηρια για να χαμηλωσεις 2 ποντους...ε δε λεει
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 14:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου σου γραφω ρε πιο πάνω οτι
ειδα απο κοντα την "κσπορτ για 206" (ειχε το σετ εκει τοτε - πριν 2 χρονια+) και ειχε ρυθμιζομενα τοπμαουντ = τα συγκεκριμενα της κσπορτ χωρανε (δεν θυμαμαι ομως αν ειχαν μπιλια)

επισης σε περιπτωση αναρτησης κοντοκαλαμης τα +οσα cm υψος απο το τοπ μαουντ δεν ειναι απαραιτητα κακή περιπτωση (ξαναλεω οχι για πολιτικο αμαξι, ενδεχομενως οχι και για βουνο που θες διαδρομή, αλλα για τρακντει ισως να μην ειναι κι ασχημα)

θα θελα να το δοκιμασω καποια στιγμη, κι ας το απορριψω μετα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 14:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακρια απο d2 και K-sport.... Rolling eyes
Ειναι μαπααα (τουλαχιστον για αυτα που ζηταω ΕΓΩ απο μια αναρτηση)
Ειχα οδηγησει ενα 16β ασπρο 206 απο Καλλιθεα με d2 και ηταν για κλαματα... Crying or Very sad
Καπακέ μετα την βολτα πηρα το ΡΨ και ελεγα "1000 φορες με τα bilstein και τα μαμα ελατηρια ο Τικης" Cool
Για καμια πιστα θα ειναι <καλα>, αλλα μεχρι εκει.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 11:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.car.gr/parts/view/1284077/

Tην βρηκα τυχαια σήμερα και ειπα να το ποσταρω...
Απο τιμη ειναι τσαμπα....
Ρυθμιζομενη ειναι...
Τι λετε σαν λυση για καποιον που θελει μια ρυθμιζομενη κομπλε σε καλη τιμη?Μου φαινεται καλη λυση,raceland ειναι οχι μητσος τουνινγκ Confused Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 11:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν χανεις τιποτα να την δοκιμασεις - περαν των χρηματων αν κατι δεν σου αρεσει - μιας και δεν εχιε καποια ρυθμιση επαναφορας (rebound) - ουτε φυσικα και συμπιεσης (bump) = "κομπλε" δεν ειναι

αλλα ειναι 1000φορες καλητερη απο φαρδια ελατηρια χαμηλωματος κλπ κλπ κλπ κλπ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 11:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειπα να την βαλω,απλα καλο ειναι να υπαρχει στις προτασεις σαν μια πιο φθηνη λυση.
Και αν σου κατσει..... Laughing
Καινουρια αναρτηση ειναι οπως και να το κανεις..
Δεν ειναι απαραιτητο το επειδη ειναι φθηνο δεν ειναι και καλο Wink
Τι παραπανω σου προσφερει μια κιτρινη bilstein που κανει και 600 ευρω Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 33 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης