PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ελατήρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 11:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ' αυτά τα σημεία μέτρα, Αλέξανδρε.

Sinanai έγραψε:
Καρτόδρομο με πουκαμισάκι ρε τρελέ; Ωραίος... Laughing

Για τα ύψη, τώρα.

Εμπρός, μετράω στο μαρσπιέ, πίσω από τον εμπρός τροχό, και πίσω από μια προεξοχούλα, που κατεβαίνει, σε σχέση με το μαρσπιέ.

Πίσω, μετράω στο μαρσπιέ, ακριβώς μπροστά από τον πίσω τροχό.

υ.γ. Δεν έβρισκα πρόχειρη φωτό, οπότε το 'κανα στο φώτοσοπ... Laughing

Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 12:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι σωστος, αυτα ειχα διαβασει και καπου αλου εδω στο φορουμ. Το μπροστα δεν ειναι εκει που πιανει ο γρυλος? ή ειναι ποιο μπροστα? ακριβος πισω απο την ροδα εκει που ξεκινάει ο μαρσιπιέ..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 12:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, απλώς μπροστά-μπροστά κατεβαίνει ένα ακόμα χειλάκι, ελάχιστα μεν, αλλά κατεβαίνει, σε σχέση με το μαρσπιέ. Γι' αυτό λέω "πίσω απ' αυτό". Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 12:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Ναι, απλώς μπροστά-μπροστά κατεβαίνει ένα ακόμα χειλάκι, ελάχιστα μεν, αλλά κατεβαίνει, σε σχέση με το μαρσπιέ. Γι' αυτό λέω "πίσω απ' αυτό". Wink

οκ thanks ! Wink
και ενα μαμα 206cc ξερουμε ποσο υψος εχει εκει?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 13:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εστω το μαμα 206?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 17:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.h-r.com

Όργιο, έ όργιο, γα** τις αναζητήσεις σου.

Βάλε στην αναζήτηση κάτω Peugeot 206 και αποφάσισε ποια θες...

http://www1.carparts-cat.com/pkw/parts/EinspGenSel.asp?SID=0007912931588841107004&ID=88,4572,15704,0,1,1,1&NID=0,3

35 και 55 mm.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 17:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miα λύση είναι custom προσθήκες στις πιατέλες των αμορτισέρ, από ψαγμένο αμορτισερά. Το έχω κάνει όταν ήθελα να ψηλώσω ένα ford που είχα για να το φέρω στα ίσα με πίσω. Η άλλη λύση είναι να δοθούν τα ελατήρια σε εργαστήριο που κατασκευάζουν ελατήρια κ να τα φέρουν στο ύψος που θέλει ο φίλος ή να φτιάξουν άλλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 20:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Miα λύση είναι custom προσθήκες στις πιατέλες των αμορτισέρ, από ψαγμένο αμορτισερά. Το έχω κάνει όταν ήθελα να ψηλώσω ένα ford που είχα για να το φέρω στα ίσα με πίσω. Η άλλη λύση είναι να δοθούν τα ελατήρια σε εργαστήριο που κατασκευάζουν ελατήρια κ να τα φέρουν στο ύψος που θέλει ο φίλος ή να φτιάξουν άλλα.

ο πρωτος που δινει ουσιαστικες απαντησεις πιθανες λυσεις...

εσυ ρε στιβι τι μου δινεις? λινκ στα ελατηρια? σοπαααα... και εγω HR φορουσα και τα χαλασα και εβαλα ειβαχ.. 3μιση υποτιθεται αλλα καθησε παραπανω.. αλλα και 3μιση παλι πολυ ειναι για τον προφυλακτηρα μου.. πρεπει να σηκωθω 1μιση με 2 εκατοστα..

προσθηκες σε εναν αμνορτισερα που ζητησα μου ειπε δυσκολα και επειδη τα πιατελα μου δεν ειναι ισια θα γλιστρανε και κατι τετοιες παπαριες.. αλλα θα παω να το ψαξω...

μαγαζι με ελατηρια? που εχει τετοιο θεσσαλονικη?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 20:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
GEMI έγραψε:

2 λύσεις δίνει εκ των οποίων η πρώτη είναι για πέταμα.

Την 2η λύση, είναι ένας τυπάς εδώ, από την δεξιά μεριά του δρόμου όπως πας για εκτός Θεσσαλονίκης, που φτιάχνει ελατήρια για αμορτισέρ... λίγο παλαιό κτίριο και πολυκατοικία, ρίξε μια ματιά αν θες.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 23:55:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειμαι λιγο οφφτοπικ αλλα θα το ξαναπω για μια τελευταία φορα μπας και γλιτωσεις περαιτερω ταλαιπωρία...και χρηματα...ξεφορτωσου οτι εχεις στα χερια σου αμορτισερ/ελατηρια κλπ κλπ και πάρε μια κοιλοβερ, οχι μια οποιαδηποτε...μια γκαζ τζι-ειτς-ε-ι σεταρισμενη για μαξ 250λιμπρες ελατηριο... τοποθετημενη θα σου κοστισει λιγοτερα απ οσα εχεις δοσει μεχρι στιγμής αθροίστικα για ολα τα αμορτισερ+ελατηρια+οσες εργασίες βαλε-βγαλε-ρυθμισε+επισκευες προφηλακτηρα εχεις κανει...και ειναι πολυ λογικοτερη επιλογη απ οτι εχεις κατα νου να πας να μπλεξεις.
ειναι αμαρτια να πετας λεφτα απο δω και απο κει και δουλεια να μην κανεις τελικα

απο κει και περα, αν δεν θες να πας σε κατι τετοιο, τοτε
ρωτα εκει που σου εδειξε ο Στιβ να σου πουν μια γνωμη.
αν ησουν Αθηνα θα σε στελναμε στον Πουπακη, αλλα δεν εισαι.
αν και εχετε κι εκει μια χαρα αναρτιολογους απ οτι ξερω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 00:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
AlienHack έγραψε:
GEMI έγραψε:

2 λύσεις δίνει εκ των οποίων η πρώτη είναι για πέταμα.

Την 2η λύση, είναι ένας τυπάς εδώ, από την δεξιά μεριά του δρόμου όπως πας για εκτός Θεσσαλονίκης, που φτιάχνει ελατήρια για αμορτισέρ... λίγο παλαιό κτίριο και πολυκατοικία, ρίξε μια ματιά αν θες.

Για την πρώτη λύση μπορείς να κάνεις custom αποστάτες σαν κ αυτούς πχ τους εικονιζόμενους.

Για την 2η λύση,. υπάρχει ένας στην οδό Λαγκαδά στο δεξί σου χέρι όπως βγαίνεις από την πόλη στο ύψος μετά την Αγίου Δημητρίου.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 08:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Για την πρώτη λύση μπορείς να κάνεις custom αποστάτες σαν κ αυτούς πχ τους εικονιζόμενους.
Οι "custom αποστάτες" που αναφέρεις λέγονται ρυθμιζόμενα πιατέλα.
GEMI έγραψε:
Για την 2η λύση,. υπάρχει ένας στην οδό Λαγκαδά στο δεξί σου χέρι όπως βγαίνεις από την πόλη στο ύψος μετά την Αγίου Δημητρίου
Του το έχω δείξει ήδη το σημείο στο χάρτη κι όλας αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες.

Για ακόμα μια φορά Γιάννη, με αφήνεις έκπληκτο με τις γνώσεις σου και την παρατηρητικότητα σου Rolling eyes

MEMsound έγραψε:
Ειμαι λιγο οφφτοπικ αλλα θα το ξαναπω για μια τελευταία φορα μπας και γλιτωσεις περαιτερω ταλαιπωρία...και χρηματα...ξεφορτωσου οτι εχεις στα χερια σου αμορτισερ/ελατηρια κλπ κλπ και πάρε μια κοιλοβερ, οχι μια οποιαδηποτε...μια γκαζ τζι-ειτς-ε-ι σεταρισμενη για μαξ 250λιμπρες ελατηριο... τοποθετημενη θα σου κοστισει λιγοτερα απ οσα εχεις δοσει μεχρι στιγμής αθροίστικα για ολα τα αμορτισερ+ελατηρια+οσες εργασίες βαλε-βγαλε-ρυθμισε+επισκευες προφηλακτηρα εχεις κανει...και ειναι πολυ λογικοτερη επιλογη απ οτι εχεις κατα νου να πας να μπλεξεις.
ειναι αμαρτια να πετας λεφτα απο δω και απο κει και δουλεια να μην κανεις τελικα
Του το έχω πεί από την πρώτη ανάρτηση που πήγε να βάλει. Τώρα είναι στο 3ο σετ και του έχουν φύγει ήδη 500 ευρώ και παραπάνω, τη στιγμή που του έρχεται μια Weitec ρυθμιζόμενη στο σπίτι του από demon-tweeks στα 500 ευρώ...

Αλλά, είπαμε, είναι ακόμα στα φαρδυά ελατήρια. Όταν πάει στα στενά, θα ξαναανακαλύψει τον τροχό Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 09:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πρόσεξα το link για τον χάρτη ρε.
Επίσης τα φαρδιά ελατήρια δε κάνουν όπως είπες για το βάρος του αυτοκινήτου. Κ αποστάτες να βάλει θα χοροπηδάει σε κάθε ανωμαλία του δρόμου, απλά δε θα χτυπάει η μούρη του. Δε θα μπορέσει να κάνει ποτέ το σωστό σεταπ ..θα μαλακώνει τα αμορτισέρ κ θα κοπανάει, αν τα σκληρήσει θα γίνει κατσίκι κλπ κλπ. Εκτός αν φτιάξει πόρτμπαγκάζ στο μπροστινό καπώ του κ το φορτώνει με υλικά οικοδομών Laughing Μερικοί νομίζουν ότι βάζοντας σκληρά κ φαρδιά ελατήρια θα το κάνουν καλό, ξεχνούν τον βασικό κανόνα ότι τα ελατήρια κ η σκληρότητά τους πρέπει να είναι συνάρτηση του βάρους τους κ όχι του κατά πόσο θέλουν να το χαμηλώσουν. Ο κανόνες στα χαμηλώματα είναι μέτρια ελατήρια ανάλογα με το βάρος κ ειδικά αμορτισέρ που κρατούν απόσβεση σε ΟΛΟ το μήκος της διαδρομής τους..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την GEMI στις Πεμ 21 Απρ 2011, 09:57:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 09:55:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FTIAXTA ELATHRIA ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 10:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτιαχτά αμορτισέρ όμως μπορείς να κάνεις με καλά αποτελέσματα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 10:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Φτιαχτά αμορτισέρ όμως μπορείς να κάνεις με καλά αποτελέσματα Wink

Αναλογως τι θεωρει κανεις "καλα αποτελεσματα".....!
Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ υποκειμενικο....
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 10:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
FTIAXTA ELATHRIA ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ
Ωραίο post για moderator, να σε χαιρόμαστε!

Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 11:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδάκια τι λέτε για αυτήν. Το σκέφτομαι σοβαρά, για πλήρως ελεγχόμενες καταστάσεις..

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 11:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 206;

Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 11:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

600 € κάνει ψάξε στο car.gr αν θέλεις να μην κάνουμε διαφήμιση. Νομίζω την βάζεις κ ησυχάζεις μια κ έξω, καθώς είναι για όλες τις κααστάσεις που μπορούν να σου καρφωθούν στο μυαλό ανα πάσα στιγμή. Μετά από αυτές είναι οι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες για πιο easy ρυθμίσεις.. αλλά τα βάζουν σε πολύ ακριβότερα αμάξια. Κάποια στιγμή θα πάω σε αυτές, θα τις κάνω ένα setup allround, κ μιας κ σκέφτομαι να κρατήσω αρκετά τον γάλο μου, μπορώ ανα 2-3 χρόνια να τα κάνω κ ένα σερβις τα αμορτισέρ του.
Εκτιμώ ότι είναι ότι καλύτερο, τι λένε οι γνώστες Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 55 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης